The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2014, 11:22
mam wielka nadzieje ze co poniektorzy panowie tak ochoczo i czesto beda pisac po dwumeczu z Celtikiem, i nie bedzie takiej ciszy jak przez ostatnie 2 tygodnie po porazkach z Zawisza, beniaminkiem z Belchatowa i fuksiarskim remisem z pasterzami z Irlandii, czekam na taka aktywnosc codzien, a nie tylko po oklepaniu listonoszow i rozwozicieli Pizzy
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.07.2014, 11:27
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Jakoś nikt inny nie analizuje tak twittów Leśnego, jego wypowiedzi w mediach, czy komentarzy dziennikarzy, bądź wycinków prasowych o Legii jak to właśnie uczyniłeś. Jakiś kompleks?

Jeśli ta arogancja i buta jest dostrzegana jedynie przez czytelników Twittera, bądź osoby analizujące wszystkie medialne informacje o Leśnym to jestem spokojny, bo to bardzo wąskie grono.

Gdzie w takim razie jest ta hipokryzja? Sądzę, że musisz spojrzeć w lustro [IMG]file:///C:\Users\WAW100~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\ 01\clip_image001.gif[/IMG]

Już to kiedyś tłumaczyłem, skoro koleś mi wyskakuje z lodówki na każdym kroku trudno nie znać jego wypowiedzi a skoro zdarza mu sie bredzić dość często tym bardziej warto poczytać - tak na przyszłość

krwawy napisał(a):Wyświetl post
Ach przepraszam za tą arogancje, to Wisła poniewiera nas strasznie, a w pucharach to Wisła prawie w LM była ale oczywiście sędziowie znowu Wisłę przekręcili i się nie udało. Ach ta arogancka Legia i ile za tych piłkarzy płaci. Czemu oni do Wisły nie chcą za uścisk dłoni Bednarza przyjść to nikt nie wie ale to też wina Legii bo Bednarz to Legionista z Warszawy.
Czekam na dalsze płacze shaguś
Wypocin kolegi nie komentuję bo ma problem ze zrozumieniem tego co napisałem, myli czasy przeszły z teraźniejszym, w kwesti pensji piłkarzy też pomylił odwagę z odważnikiem... no nic z 5 razy przeczyta zrozumie... a może Cię przeceniam

aha i jeszcze jedno jak mi się nawinąłęś - nie pisz do mnie na priva takich gimbusiarskich tekstów jaki Ci się zdarzył jakiś czas temu... Żenujące to było... takie na poziomie zkręconego słoika...

Koledzy aroganci i hipokryci a ja z nimi odbiegli od tematu.
Czas zwrócić wzrok na Kuchenki, Zawisze i Ruch...

AntyMod napisał(a):Wyświetl post
mam wielka nadzieje ze co poniektorzy panowie tak ochoczo i czesto beda pisac po dwumeczu z Celtikiem, i nie bedzie takiej ciszy jak przez ostatnie 2 tygodnie po porazkach z Zawisza, beniaminkiem z Belchatowa i fuksiarskim remisem z pasterzami z Irlandii, czekam na taka aktywnosc codzien, a nie tylko po oklepaniu listonoszow i rozwozicieli Pizzy
Aaaammmeennn
Powód: dop
Ostatnio edytowane przez shaggy : 24.07.2014 o godz. 11:35.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.07.2014, 11:42
Ciekawie zapowiada się kolejny dwumecz. Na papierze spotkanie dwóch znanych firm, klubów, które zdominowały swoje ligi. Jednak należy spojrzeć prawdzie w oczy - będzie to pojedynek dwóch reprezentantów słabych europejskich lig. Celtic, to już nie ten Mistrz Szkocji z Magic'iem i Borucem w składzie (nie wspominając o czasach Henki Larssona), a Legia - przereklamowany zespół, który potrafi wygrywać tylko w słabej Ekstraklasie.

Jeśli aktualny Mistrz Polski pokaże pełnię swoich możliwości, to powinien poradzić sobie z Celtami. Kluczem do awansu do następnej rundy będzie mecz na Łazienkowskiej. Obowiązkiem Legionistów jest wygrać to spotkanie. Szkoci słabo radzą sobie w meczach wyjazdowych. We wcześniejszych latach sprawę awansu rozstrzygali na własnym stadionie. Należy jednak pamiętać, że w tym roku nie będzie dane im zagrać na Parkhead. Będą zmuszeni do rozgrywania rewanżu na stadionie w Edynburgu. Zobaczymy jak to wpłynie na ich formę.

Jestem ciekawy tego spotkania. Szanse oceniam na 60 do 40 dla Celticu. Nie ma co przeceniać podopiecznych Deila, jednak ostatnie popisy polskich zespołów w Europejskich Pucharach nie mogą napawać optymizmem. Nie spodziewam się, żeby były to ciekawe spotkania dla postronnych obserwatorów. Jednak kto wie, może oba zespoły zaskoczą nas swoją grą...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2014, 12:48
Celtic ich rozjedzie. Przede wszystkim szybkością w operowaniu piłką, przygotowaniem fizycznym i zaangażowaniem.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.07.2014, 13:01
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
Tak się składa, że wpisałem się tutaj albo po klęsce z Irolami albo po klęsce z Bełchatowem, a po rozmaśleniu amatorów już nie. Ale Wy wiecie swoje

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Celtic ich rozjedzie. Przede wszystkim szybkością w operowaniu piłką, przygotowaniem fizycznym i zaangażowaniem.
Jest to prawdopodobne. I całej polskiej konkurencji spadnie kamień z serca. Ja tymczasem sobie na luzie oglądam czy wejdziemy czy nie. Nadzieja, że Celtowie grają kijowo na wyjazdach, a tu zaczynamy.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 24.07.2014, 13:11
wiem, ze to temat sportowy ale skoro już jesteśmy przy wczorajszym meczu to szkoda, ze to kopacze a nie wyjazdowicze L są dla tylu osób od nas odnośnikiem, wokół którego kręci się napina.

Czapki z głów za wczoraj.

po_offie_spocznij
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2014, 13:46
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Już to kiedyś tłumaczyłem, skoro koleś mi wyskakuje z lodówki na każdym kroku trudno nie znać jego wypowiedzi a skoro zdarza mu sie bredzić dość często tym bardziej warto poczytać - tak na przyszłość

Wypocin kolegi nie komentuję bo ma problem ze zrozumieniem tego co napisałem, myli czasy przeszły z teraźniejszym, w kwesti pensji piłkarzy też pomylił odwagę z odważnikiem... no nic z 5 razy przeczyta zrozumie... a może Cię przeceniam

aha i jeszcze jedno jak mi się nawinąłęś - nie pisz do mnie na priva takich gimbusiarskich tekstów jaki Ci się zdarzył jakiś czas temu... Żenujące to było... takie na poziomie zkręconego słoika...

Koledzy aroganci i hipokryci a ja z nimi odbiegli od tematu.
Czas zwrócić wzrok na Kuchenki, Zawisze i Ruch...

Aaaammmeennn

Prosba do Ciebie i innych wdajacych sie w przepychanki z stolecznym trolem.
Odpusccie z laski swojej.Nie warto go dokarmiac.
Dostana w....... od celtow i znowu schowa sie do swojej mysiej dziurki.
Jak wiekszosc jego kolegow ,zreszta.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.07.2014, 14:50
Dzisiaj do Legii na pewno dołaczy Lech. Spokojnie pojada Estonczykow u siebie. Zawisza i Ruch takze maja szanse
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 24.07.2014, 19:55
No to w większości nasze eksportowe ekipy pokopią jeszcze w sierpniu choć się na to nie zanosiło.
Klub z Wronek planowo przejechał się po Estończykach, Ruch przywiózł z Vaduz zwycięski remis i gra dalej.
Przyznam, że Ruchowi nie dawałem wielkich szans na awans...
Zawiodłem się na Zawiszy po pierwszej połowie w pape 0-1 więc będzie cięzko o awans.
Powód: Zawisza
Ostatnio edytowane przez shaggy : 24.07.2014 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.07.2014, 21:09
Nie miej teraz przez tydzień będzie udowadnianie wyższości Lecha czy Legii nad reszta ekstraklasy. Co z tego jak później w europie stają się pośmiewiskiem. Podobna sytuacja była kiedy to Wisła dominowała krajowe rozgrywki, ale w Europie jej nie szło. Ile wówczas było uwag od mediów czy kibiców ichniejszych klubików w tym 7egii. Teraz nagle jacy to mocni nie są lecz zapomniał wół jak cielakiem był. Nikt obecnie nie zaprzeczy, że najlepszym Polskim klubem w obecnym tysiącleciu jest nie kto inny jak WISŁA KRAKÓW. Jeżeli ktoś sądzi inaczej niech zmieni dilera.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.07.2014, 21:36
3 druzyny nadal w europejskich pucharach to dobry wynik. W 4 rundzie na pewno zostanie jedna (Legia) ale Lech i Ruch tez maja duze szanse
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 24.07.2014, 21:38
Ruch ma duze szanse? Powodzenia
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.07.2014, 22:13
Szok! Renesans polskiej piłki.

Od jutra prężymy muskuły.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2014, 22:15
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
No to ja stawiam awans Legii po dogrywce bądź karnych.
W miarę pewny awans Lecha.
Przy dużej dozie szczęścia przejdzie dalej Ruch.
Zawisza odpadnie po dobrej grze.
Nawet udało mi się trafić.
Lech z dużymi szansami na awans. Dla Ruchu i Legii to prawdopodobnie koniec przygody w europejskich pucharach.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.07.2014, 22:32
Chyba jakaś pomyłka? Jak odpadamy z Celticiem to jesteśmy rozstawienie w 4 rundzie el. LE. Także cały sierpień nasz
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.07.2014, 22:55
w 4r el.LM nierozstawieni
w 4 r el LE rozstawieni
Odpowiedz cytując
Alex_Morgan
Junior Member

Od: 07.2012

Stary 24.07.2014, 23:05
A jednak waleczni Islandczycy, którzy są wyceniani na mniej niż St. Patrick's będą rywalem Lecha. Co sezon to słabszy rywal, a pewnie skończy się tak jak zawsze, z tą różnicą, że tym razem ich trenejro wreszcie poleci
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.07.2014, 01:06
Pozytywne zaskoczenie. Największe w wykonaniu Ruchu Chorzów, bo tam ani pieniędzy, ani wybitnych piłkarzy. No, ale przynajmniej trener jest.

W następnej rundzie Legia raczej na bank odpada z el. LM, Ruch - raczej też się pożegna z LE (chociaż całkiem bym ich nie skreślał), Amika raczej przejdzie dalej (ale kto ich tam wie?).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.07.2014, 07:41
Amica zagra z Islandczykami, którzy zrobili trzecią co do wielkości niespodziankę w tej rundzie eliminacji. Na ich miejscu bym się nie cieszył. Jak się wyrównał (w dół ? ) poziom niech świadczy fakt, że niejaki Vikingur z Wysp Owczych (!) wyeliminowało Tromsoe (!!!), które w poprzedniej rundzie Estończykom wrzuciło 13 bramek w dwumeczu...
Powód: nie drugą a trzecią
Ostatnio edytowane przez Krav : 25.07.2014 o godz. 07:42.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 25.07.2014, 07:51
Zostało ich trzech w każdym z nich inna krew a więc pospekulujmy:

Legia – Celtic
Jeśli "arcymistrzowie" zagrają z Celtami tak jak w pierwszym meczu z Irlandczykami , Radović i spółka żeby zapomnieć o traumie będą musieli wypić morze szkockiej, jeśli będzie miał kto pić bo po kolejnym takim nędznym meczu wariat Kuciak rozszarpie kilku kolegów zanim ci tempem meczowym doczłapią się do szatni.

Zakładając jednak optymistyczny scenariusz (dla (L)osersów) i jeśli uda im się zagrać tak jak w rewanżu z Patrykami jest szansa na honorowe pożegnanie się z LM.
A jeśli wyżelowani i wytatuowani chłopcy wzniosą się na wyżyny i zagrają tak że… no dobra nie żartujmy sobie bo inni już po oklepaniu Iroli zaczynają mocno pompować balonik - na czele nawet z o zgrozo największym hejterskim portalem w sieci któremu szefuje (nie)sympatyczny redaktorem z zakolami…
Czas uważniej przyglądać się zespołom w IV rundzie el. LE…

Lech - Ungmennafélagiđ Stjarnan
Zamiast do deszczowej Szkocji, śladem Legii kuchenki odwiedzą wietrzną Islandię. Po wyczynie w Estonii raczej niczego nie można być pewnym. Ale kolejna wtopa w postaci braku awansu sprawiłaby że w Wielkopolsce nawet dzieci z odrazą brałyby lekturę ”Naszej szkapy” do ręki - niestety kojarzyłaby się z Rumakiem.

Ruch - Esbjerg fB
Ruch skreśliłem już w poprzedniej rundzie – jak widać niesłusznie. Jednak rywal dość mocny ugranie jakichś punktów w dwumeczu będzie sukcesem. Tym razem chyba się nie pomylę przewidując odpadnięcie Niebieksich.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.07.2014, 09:13
Chłopie weź ogarnij juz te kompleksy pod adresem Legii bo nie da się Ciebie czytać. Siarę robisz, no ale to raczej sobie. Żebyście w połowie choć na zydow mieli takie ciśnienie..

A co do meczu z Celticiem, jak każdy normalny życzę im szybkiego odpadniecia, ale wg mnie mają duże szanse ich przejść. Celtic to generalnie cień tego co było kiedyś, słaba linia pomocy, bez kreatywnych zawodników, w ataku kółek Pukki, tylko obrona z Ambrose na czele wygląda w miarę solidnie. Brak rywalizacji z Rangersami, z czego tak bardzo się cieszyli odbija im się czkawka, skoro na codzień grają w lidze, gdzie ich jeden z największych rywali dostaje później od Islandczykow (Motherwell). Dodatkowo dwa mecze na wyjeździe. Celtic to naprawdę nic wielkiego, wg mnie szanse rozkładają się spokojnie 60-40 na korzyść Legii. I stawiam, choćbym tego nie chciał, że awansują.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 25.07.2014, 09:19
fialo napisał(a):Wyświetl post
Chłopie weź ogarnij juz te kompleksy pod adresem Legii bo nie da się Ciebie czytać. Siarę robisz, no ale to raczej sobie. Żebyście w połowie choć na zydow mieli takie ciśnienie..
Nie rozumiem o co Ci chodzi, jeśli masz problem z czytaniem sarkastycznych i uszczypliwych tekstów sorry...
Mam nadzieję, że Bozia dała troszkę rozumku i potrafisz sobie odrzucić to czego nie chcesz czytać.
Tak na przyszłość skoro takim cierpieniem napawa Cie to, że pisze o Legii, Lechu czy pasiastych damach w kąśliwy ale dość często prawdziwy sposób nie czytaj postów shaggy'ego zamaist wylewać żale jak Ci z tym źle...
Rada jest prosta a i Twoje życie będzie łatwiejsze i spokojniejsze...
Taka prosta rzecz a trzeba udzielać rad jak przedszkolakowi...
Powód: ,
Ostatnio edytowane przez shaggy : 25.07.2014 o godz. 09:21.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 25.07.2014, 09:28
Ruch pozytywne zaskoczenie.

PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Nikt obecnie nie zaprzeczy, że najlepszym Polskim klubem w obecnym tysiącleciu jest nie kto inny jak WISŁA KRAKÓW. Jeżeli ktoś sądzi inaczej niech zmieni dilera.
W tabeli ligowej za okres 1 stycznia 2001 do dziś Legia ma 5 pkt przewagi..

1. Legia Warszawa 403 786 234 84 85
2. Wisła Kraków 403 781 230 91 82
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.07.2014, 10:08
2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011.

2002, 2006, 2013, 2014.

mówi ci to coś?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
RybaTs
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 25.07.2014, 10:17
Kamson napisał(a):Wyświetl post

2002, 2006, 2013, 2014.

mówi ci to coś?
Przecież i tak są lepsi
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.07.2014, 10:22
własnie! liczba mistrzostw
punktow nie liczcie bo Nasi po zapewnienu sobie mistrzostwa zawsze chlali w umór i odpuszczali koniec sezonu!

i to my jestesmy lepsi, a nie Wy! My bo My !

jakie to ma ....a znaczenie?
dla (L) najlepsza bedzie Legia
dla Nas najlepsza bedzie Wisła
i jebac wyniki trofea czy puchary.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 25.07.2014, 10:59
Kamson napisał(a):Wyświetl post

2002, 2006, 2013, 2014.

mówi ci to coś?
Mówi

Daj 3-4 lata

Poza tym są jeszcze PP, SP, PL, liczba sezonów w Europie, liczba podium. Cała masa różnych współczynników - tak więc trochę się cytowany poprzednio przeze mnie Użytkownik pospieszył.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
punktow nie liczcie bo Nasi po zapewnienu sobie mistrzostwa zawsze chlali w umór i odpuszczali koniec sezonu!
Biorąc pod uwagę ostatnie wywiady wspominkowe - nasi też!

Tak więc moja racja jest mojsza niż Twoja!
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.07.2014, 11:30
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Poza tym są jeszcze PP, SP, PL,liczba sezonów w Europie, liczba podium. Cała masa różnych współczynników - tak więc trochę się cytowany poprzednio przeze mnie Użytkownik pospieszył.
PP, PL, SP to marginalne rozgrywki bez większego znaczenia. Sami to potwierdziliście wystawiając na ostatni SP rezerwy. W każdym kraju najważniejszym trofeum jest mistrzostwo danej ligi. A w tym mamy przewagę 13-10 Poza tym jak chcesz porównywać 2 kluby to dobrym wskaźnikiem jest bilans spotkań bezpośrednich w lidze. Zapewne wiesz, że Wisła jest jedyną drużyną z którą Legia ma ujemny bilans spotkań bezpośrednich. Mao tego od samego początku tej rywalizacji Wisła jest górą, bo wygrała pierwsze 4 mecze ligowe z Legią (ciekawostka - remis padł dopiero w 23 spotkaniu). Legia nigdy nawet nie doprowadziła do remisu w tych starciach. Obecnie bilans jest dodatni dla nas +7.

Ale to była taka dygresja. Co do pucharów to na razie wszystko zgodnie z planem - odpadł tylko Zawisza. W tej rundzie odpadnie Ruch. Lech przejdzie dalej, Legia odpadnie z el. Lm i przejdzie do 4 rundy el. LE. Taki jest mój typ, niezależny do sympatii ( a właściwie od antypatii). Pytanie czy Legia i Lech będą rozstawione w 4 rundzie el. LE. Jeżeli nie to polegną.
Ostatnio edytowane przez 4karol4 : 25.07.2014 o godz. 11:40.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 25.07.2014, 12:19
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
PP, PL, SP to marginalne rozgrywki bez większego znaczenia. Sami to potwierdziliście wystawiając na ostatni SP rezerwy. W każdym kraju najważniejszym trofeum jest mistrzostwo danej ligi. A w tym mamy przewagę 13-10 Poza tym jak chcesz porównywać 2 kluby to dobrym wskaźnikiem jest bilans spotkań bezpośrednich w lidze. Zapewne wiesz, że Wisła jest jedyną drużyną z którą Legia ma ujemny bilans spotkań bezpośrednich. Mao tego od samego początku tej rywalizacji Wisła jest górą, bo wygrała pierwsze 4 mecze ligowe z Legią (ciekawostka - remis padł dopiero w 23 spotkaniu). Legia nigdy nawet nie doprowadziła do remisu w tych starciach. Obecnie bilans jest dodatni dla nas +7..
Oczywiście jest to nieprawda. Nie miejsce na takie dyskusje, jedynie zasygnalizowałem, że jeden z Użytkowników się głęboko myli, bo to co napisał wcale nie jest takie niewątpliwe jakby chciał. Wręcz przeciwnie. Jak powstanie kiedyś na forum temat zahaczający o taką tematykę to chętnie się odniosę. Na teraz tyle, że Gwardia Warszawa ma lepszy bilans meczów z Wisłą Kraków,a sugerowanie, że Gwardia jest lepsza w skali całej historii to niesmaczny żart.

P.S. Dla mnie nie są to marginalne rozgrywki i nigdy nie były.To, że Leśny z Bergiem je olali to żenada z ich strony i tyle.

EOT
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 25.07.2014, 13:07
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie czy Legia i Lech będą rozstawione w 4 rundzie el. LE. Jeżeli nie to polegną.
Zarówno Lech jak i Legia będą rozstawieni w 4 rundzie LE.
A żeby całkiem doprecyzować temat oto potencjalni rywale wg 90minut na obecną chwilę:
Esbjerg fB, AS Saint-Étienne Loire, Rio Ave FC, Dinamo Moskwa, SV Zulte Waregem, Rosenborg B,K IF Elfsborg, Debreceni VSC, AS Omónia Lefkossías, HNK Hajduk, APS Atrómitos Athinón, Grasshopper-Club Zurych, FK Rostow, FK Krasnoda,r Molde FK, HNK Rijeka, PEC Zwolle, KSC Lokere,n ŠK Slovan Bratysława, Apóllon FC, FK Aktobie, AIK, AÉL, Qarabağ Ağdam, HJK, Neftçı Baku, FC Midtjylland, Malmö FF, SV Grödig Ĺlborg, Boldspilklub, FC Spartak Trnava
Ostatnio edytowane przez shaggy : 25.07.2014 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów