|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Podobno Rengifo kosztował 500 tys USD a Stilić 500 tys EUR - wiec na pewno bysmy ich nie łykneli bo NIE SĄ ZA DARMO! Ale pomarzyc można że do naszej Wisełki bedą jakieś gotówkowe transfery.... ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 14.08.2008 o godz. 20:38.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Do e: Za ewentualne "trudnosci" w lidze polskiej "podziekowania" kieruj do Zarzadu.A nie tego ze Lech gra dobrze. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Ale generalnie nie przeceniałbym ich bo to bardziej zasługa tego że to my się do nich zbliżamy a nie oni do nas. Gdyby poszły 4 dobre trasnfery w tej rundzie nie mieliby nic do powiedzenia. A tak przyjdzie jakiś kryzys znowu wzmocnien nie będzie i może być różnie.
Ostatnio edytowane przez Joe Cole : 14.08.2008 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Lech będzie miał pożytek z Lewandowskiego i Stilica. Wróżę im karierę... Bardzo dobrze prezentuje się również Peszko i Murawski, mimo to po pierwszych kilkunastu minutach gra się nieco wyrównała, więc pogromu raczej nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
e - nie stresuj sie tak. Bez silnych Legii i Lecha nie bedzie silnej ligi ,a bez silnej ligi nie bedzie silnej Wisly.
Po wczorajszym meczu trzeba to zrozumiec. "Chcesz byc mistrzem klatki schodowej ? Ja pie***le takie podium, inna stawka jest teraz !" ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Prawda taka, ze Franciszek zawsze mial jednak nosa do zawodnikow. Moze nie do wszystkich, ale potrafil znalezc perelki. Przypomne tylko, ze nam wyszukal m.in. Uche..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to że Lech zaczął na poważnie budować drużyne gdy awans do LM będzie o wiele łatwieszy niż teraz, my natomiast wyraźnie odpuściliśmy. Może być tak że Lech za jednym zamachem załatwi dwie sprawy a mianowicie MP i LM bo trafi na jakieś ogórki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Cantoro to nie jego pomysl? Nie wymienie calej plejady polskich"gwiazdorow" z owczesnego okresu.Ach to byly czasy...A teraz walczymy o wydanie na jednego zawodnika.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Bobadia jeszcze lepszy niż Stilic
![]() Szwajcarzy tez mają ciekawą drużynę. BRAWO! już ich prawie mieli ale Lech kontruje ![]() Szwajcarzy moim zdaniem zlekceważyli Lecha a teraz są w kiepskiej sytuacji z lekka...
Ostatnio edytowane przez Joe Cole : 14.08.2008 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Co to za flaga wisi na wysokości linii środkowej boiska?Tak jakby Legii?
EDIT: Mecz oglądam na kompie i mam słabą jakość obrazu. Włączyłem tv i zobaczyłem, że to jednak nie jest flaga Legii.
Ostatnio edytowane przez Etiop : 14.08.2008 o godz. 21:20.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczułem sie w Bednarza teraz:
Ten Bobadia...Niezly pilkarz. I do zgarniecia z dwoch powodow...Po pierwsze nie ma pewnego miejsca w skladzie, po drugie jego druzyna odpadnie pucharow europejskich...Tylko cholera, jak mam go rekomendowac jak nie jest za darmo ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Już nie przesadzajcie z tym Amicolechem. Grają z 4 drużyną ligi szwajcarskiej, która przyjechała do Poznania bez kilku czołowych zawodników (jak mówił komentator) a na ławce rezerwowej ma 17 i 18 latków. Na tle Hazarów i takich zespołów to fajnie wygląda, ale już z takim nawet Bełchatowem czar prysł
Liga to bieg długodystansowy, a nie krótka przebieżka. A tu już co poniektórzy "fachowcy" chgcą udowadniać, że zespół, który skończył ligę kilka miesięcy temu ze stratą 20 pkt. nagle zrobił sie ekstadrużyną. Nie rozsmieszajcie i podniecajcie się . Liga wnet zweryfikuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Kamil Kosowski zadebiutował w swoim nowym zespole, Od pierwszej minuty w APÓEL-u grali także Marcin Żewłakow (strzelił bramkę) oraz były piłkarz Wisły Kraków Jean Paulista. Również bramka Sosina dla Anorthosis. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lech wygra to zdobedzie cenne punkciki ktore sa pozniej doliczane do klasyfikacji,wiec jak moga niech graja jak najdalej.Moze w przyszlym sezonie nie bedzie trzeba grac od tych wszystkich rund pzredstepnych.
Ale piłka gra Lech naprawde ladna dla oka i co wazen skuteczna. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak na rozluźnienie dla tych wszystkich, którzy już tak trzęsą portkami przed Kolejorzem...
Zwrócił ktoś uwagę na tatuaże Stilića na łokciach ![]() ![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lech gra pięknie.
A ten, kto uwalił transfer Lewandowskiego do Wisły, po meczu Poznaniaków ze Szwajcarami natychmiast powinien polecieć ze stołka. Oto, jak kilka rozsądnych transferów, na które Lech nie wydał nawet połowy tego, za ile poszedł u nas Dudka, potrafi odmienić oblicze drużyny i pięknie ją wzmocnić. Nie łudzę się jednak, że nasza RN oraz zarząd Wisły coś zrozumie z tego spotkania i wyciągnie jakieś wnioski. To najwyraźniej nie są ludzie do tego zdolni, na czele z Wilczkiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Lemur napisał(a):
Ja tam bardziej Lechitom Stilica zazdroszczę. No mają lepszą drużynę niż rok temu, będzie ciekawa walka. 6:0, jadą ich jak chcą. Szwajcarzy mają obronę... dziurawą jak ser szwajcarski.A Lech ma swój dzień,co kopią to wchodzi.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 14.08.2008 o godz. 21:31.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no to ladnie Lech juz prowadzi 5-0 Ci Szwajcarzy to chyba z tej zamej polki co Beitar...
) |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jest mi dziś wstyd że kibicuję Legii...
Obyście zdechli chu_je z Wiertniczej. Ale "słowiki" grają super spotkanie. Na dzień dzisiejszy to zdecydowanie najładniej grająca ekipa w Ekstraklasie.
Ostatnio edytowane przez spidey : 14.08.2008 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Legii to wynik spodziwany, trudno było natomiast przypuszczać, że Moskwainie okażą się tak kiepskim zespołem. ![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w niedzielę Jagiellonia schłodzi im głowki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na dzień dzisiejszy Lech jest 14 drużyną w tabeli Ekstraklasy
Podopieczni Smudy grają dziś dobrze, podobnie jak Wisełka z Beitarem. Dobrze, że będziemy mieć przynajmniej 2 drużyny w pierwszej rundzie PU, to już lepszy wynik niż sezon temu. A jakby i Wiśle i Lechowi udało się awansować do fazy grupowej to media pewnie ogłosiłyby renesans polskiej piłki klubowej. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no nie Lech juz 6-0 !!!!! czy oni jakis sparing graja czy co bo moze Szwajcarzy rezerwy wystawili
miazga szkoda ze WISLA tak nie zagrala wczoraj ale trudno... trzeba pochwalic Lecha za dobra gre czyzby rosl konkurent do walki o MP |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech masakra 6-0 szok poprostu.
Kiedy ostatnio Polska druzyna wygrala w Europie tak wysoko?Czyzbysmy z Newtoon 7-0? z 10 lat temu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szacunek dla Lecha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zurych gorszy od Beitaru wiec wynik nie dziwi
boli natomiast ze Lech coraz blizej PU. dobrze ze Legia nie zwalila. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |