The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2010, 00:39
Ja mam pytanie do wszystkich znaffców: co według was Pudzian powinien zrobić żebyście byli zadowoleni? Esch to jednak mimo wszystko nie ułomek, trochę walk stoczył, większość wygrał. Co wam przeszkadza w tym że Pudzian wygrał dość szybko? Miał czekać z atakiem do 2 rundy żeby eksperci MMA na forum Wisły byli uchachani? Ładni go obalił, dopadł go w dogodnej pozycji i wykończył, Eschowi trudno byłoby się podnieść nawet jakby Pudzian się odsunął i poczekał (co według większości z was powinien zrobić...)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 19.09.2010 o godz. 00:41.
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.09.2010, 00:43
Z tego co widzę, to nikt nie wrzucił:
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html
Podpisuje się obiema łapami.

A tu walka Saleta - Najman, dobra jakość, polecam : http://www.youtube.com/watch?v=Cjq-P3v0ITY
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.09.2010, 00:46
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie do wszystkich znaffców: co według was Pudzian powinien zrobić żebyście byli zadowoleni? Esch to jednak mimo wszystko nie ułomek, trochę walk stoczył, większość wygrał. Co wam przeszkadza w tym że Pudzian wygrał dość szybko? Miał czekać z atakiem do 2 rundy żeby eksperci MMA na forum Wisły byli uchachani? Ładni go obalił, dopadł go w dogodnej pozycji i wykończył, Eschowi trudno byłoby się podnieść nawet jakby Pudzian się odsunął i poczekał (co według większości z was powinien zrobić...)
Oprócz tego że ta walka to była jedna wielka ustawka to nic nie mamy
Z obu walk dziwolągów na pewno lepsza Salety - walka na serio, Saleta już był krok od porażki ale pokazał że ma jaja
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.09.2010, 07:27
Najman tez troche walk stoczyl, tez wiekszosc wygral, a czy ktos w Polsce poza Polsatem uwaza go za boksera?Obijal totalnych kelnerów,a dla tych troszke lepszych sam byl kelnerem..
Jak Pudzian wygra z kims kto naprawde umie walczyc wtedy odszczekam swoje slowa, narazie otoczka i jego walki to kabaret a nie walki MMA..A sam Pudzian nawet prostego nie umie wyprowadzic ani dobrze gardy ustawic, wczoraj nawet ten grubas wyplacil mu dwie sztuki i gdyby nie to(jak tutaj wiekszosc pisze) ze walka moglaby nawet byc ustawiona to Pudzianek dostal by becki nawet od 200kg kuli..
Odpowiedz cytując
historyk
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 19.09.2010, 09:06. Szacunek dla Najmana
Witam!
Powiem tak, napewno Najman nie jest wybitnym bokserem. Poziom polskiej drugiej ligii, najbardziej jego znane pojedynki to chyba wystepy w Reality Show. Ale facet umie robic dobry PR wokol siebie, umie sie wypromowac, zarobic pieniadze, podobno pieniadze z walki przeznaczyl na jakiegos chorego chlopczyka, co dobrze o nim taki gest swiadczy. Wyszedl walczyc z Pudzianem, niewie osob ktore nie trenuja MMA by to zrobilo, mial odwage. Bardzo dobrze walczyl z Saleta, badz co badz wielokrotnym mistrzem boksu i kick-boxingu. Przegral tylko nieznacznie, przez nieuwage w parterze.Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem. Co do Pudziana, tak jak mowil przedmowca, zaczekamy, az zawalczy z jakims fighterem z duzej polki. Widac, ze "Fasola" ma swoj wiek i najlepsze lata za soba i ze walka musiala tak sie skonczyc. Narazie to Pudzian nadal musi pracowac nad kondycja, ale takze nad przygotowaniem bokserskim, bo jak ktos bedzie szybszy to raz go trafi i Pudzian z hukiem poleci na deski. Widac, ze sporo schudl i ze walki swoje bedzie chcial rozgrywac jak z Eschem, czyli szybki atak na nogi przeciwnika i "pound and ground", a w ostatecznosci jakas technika zapasnicza w parterze. W stojce Pudzian ma duze braki, ktorych juz ze wzgledu na swoj wiek nigdy nie nadrobi.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.09.2010, 09:18
Walka Pudziana oczywiscie, ze ustawiona, poczytajcie sobie

Chociaz kilka groszy wpadło.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 19.09.2010, 09:52
Proud napisał(a):Wyświetl post
Najsmutniejsze Wojtku jest to, że Najman jest z Częstochowy

Tak przynajmniej mi kumpel z LO mówił, obok którego mieszka na osiedlu.

Ten gość jest parodią wszystkich możliwych sportów walki.
Wiem, że jest z Częstochowy a raczej z pod Częstochowy bodajże. Nie chcę dokładnie strzelać. Kolega Sławka Drabika z którym spędza wspólne chwile w III Alei. Wstyd tylko Częstochowie przynosi.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 19.09.2010, 10:02
Wstaję i co widzę ... Najman nie zakończy kariery bo nie czuje się przegrany po walce z Saletą <buahahahahaha> No koleś naprawdę rozwala system debilizmu i kretynizmu!
Dawać mu Ibiszaaaaaaaaaaa!!!
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.09.2010, 10:23
historyk napisał(a):Wyświetl post
Witam!
Powiem tak, napewno Najman nie jest wybitnym bokserem. Poziom polskiej drugiej ligii, najbardziej jego znane pojedynki to chyba wystepy w Reality Show. Ale facet umie robic dobry PR wokol siebie, umie sie wypromowac, zarobic pieniadze, podobno pieniadze z walki przeznaczyl na jakiegos chorego chlopczyka, co dobrze o nim taki gest swiadczy. Wyszedl walczyc z Pudzianem, niewie osob ktore nie trenuja MMA by to zrobilo, mial odwage. Bardzo dobrze walczyl z Saleta, badz co badz wielokrotnym mistrzem boksu i kick-boxingu. Przegral tylko nieznacznie, przez nieuwage w parterze.Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem. Co do Pudziana, tak jak mowil przedmowca, zaczekamy, az zawalczy z jakims fighterem z duzej polki. Widac, ze "Fasola" ma swoj wiek i najlepsze lata za soba i ze walka musiala tak sie skonczyc. Narazie to Pudzian nadal musi pracowac nad kondycja, ale takze nad przygotowaniem bokserskim, bo jak ktos bedzie szybszy to raz go trafi i Pudzian z hukiem poleci na deski. Widac, ze sporo schudl i ze walki swoje bedzie chcial rozgrywac jak z Eschem, czyli szybki atak na nogi przeciwnika i "pound and ground", a w ostatecznosci jakas technika zapasnicza w parterze. W stojce Pudzian ma duze braki, ktorych juz ze wzgledu na swoj wiek nigdy nie nadrobi.
jeżeli uwazasz ze NAJMAN potrafi zrobic wokół siebie otoczke to chyba tylko obrażaniem i prowokowaniem przeciwników ,cała hala się z niego śmiała ha ha i ja też! jest nikim w tym sporcie
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 19.09.2010, 10:24
historyk napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem.
Najman podobno bzyknął żone, czy tam byłą żone Salety.
Ale dobrze że dostał wpier.dol bo jest gamoniem a nie bokserem.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.09.2010, 10:35
Dla mnie ciekawą walką była Błachowicz vs Tabera ciekawa i jedna z walk na którą chciało się czekać i dało się oglądać.Co do Pudziana i słonia dobrze,że go położył bo jak by mu strzelił dwa gongi było by nim.Ciekawe z kim będzie teraz pudzian walczył z Nastulą? a może, z El Ciotą który chce rewanżu?Tak czy siak musi walczyć z kimś bo ma podpisany kontrakt na 4 walki...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Nowohucki
Junior Member

Stary 19.09.2010, 10:38
Najman dostał wpie.dol? Jeśli już tak mówimy to wpie.rdol dostał Saleta i walkę też wygrał Saleta
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2010, 11:21
Poza walką Pudziana, gala chyba najlepsza z ostatnich KSW. Kilka walk na prawdę mogło się podobać. Ten Fin bardzo przyjemnie walczył, kilku Polaków również się pokazało z dobrej strony.

Moją uwagę jednak dość często hostessy przykuwały. Macie może zatem jakieś galerie z tejże gali Panowie?
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.09.2010, 11:50
Niektóre walki komedia, niektóre na średnim poziomie czyli całe ksw...Błachowicz i Kułak to zawodnicy ponad przeciętni jednak brakuje im jeszcze dużo do fighterów z usa. Tak jak Tomek Drwal. U nas zajebisty zawodnik ale w stanach przekonał się o co tak naprawdę chodzi w mma.

slaeta - najman bez komentarza

Pudzian - grubas: Widać u Mariusza jakieś zalążki w walce. Bardziej ruchliwy, troszkę pracy nóg szybkość. Z czasem będzie lepiej ale nie wróżę mu wielkiej kariery

Dziwią mnie komentatorzy w polsacie. Komentują UFC na Orange sport a zachwycają się przeciętną galą...

I jeszcze jedno. Nie wiem dlaczego ale kondycja zawodników jest strasznie mizerna... Na innych galach potrafią się równo nap***dalać przez 2-3 rundy a u nas już po pierwszej rundzie podłączyliby się pod aparat tlenowy...
I
Odpowiedz cytując
historyk
Junior Member

Stary 19.09.2010, 13:28
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
jeżeli uwazasz ze NAJMAN potrafi zrobic wokół siebie otoczke to chyba tylko obrażaniem i prowokowaniem przeciwników ,cała hala się z niego śmiała ha ha i ja też! jest nikim w tym sporcie
Wyszedł zawalczył, przegrał. Kariery w boksie nie zrobil, w MMA takze nie zrobi. Ale jednak trzeba miec jaja, zeby wychodzic do ringu. Co do prowokowania, to Pudzian, Saleta, czy inni zawodnicy nie sa gorsi od Najmana w prowokowaniu. Zauwaz, ze sami organizatorzy walki, tak steruja opinia publiczna, zeby myslala, o jakims "Dniu Sądu", o zalatwianiu porachunków między sobą, a przecież chodzi tylko o nabijanie kasy. A co do Pudziana, w Polsce to to chyba tylko Nastula moglby z nim powalczyc. Za granica moze Kimbo Slice i Hong Man Choi, czy Bob Sap. Ale czy to juz nie za wysoka polka dla niego ? Kariery Pudzianowi nie wroze, choc zycze jak najlepiej.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.09.2010, 19:11
Pudzian zgarnął 300 tysi, a jego przeciwnik 90tys.
Ładna kaska.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.09.2010, 19:34
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Moją uwagę jednak dość często hostessy przykuwały. Macie może zatem jakieś galerie z tejże gali Panowie?

Ta przykuła moje oko

Jak chcecie więcej to tutaj:
http://www.kswfoto.com/

Nie musisz dziękować
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.09.2010, 07:28
A w ringu była jeszcze taka jedna czarnulka..
Odpowiedz cytując
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.09.2010, 07:48
Piekne byly te dziewczyny skad się takie biora?
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.09.2010, 09:56
Bocian przynosi.
Odpowiedz cytując
parker
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 20.09.2010, 13:12
Wygwizdali Najmana, bo za dużo gada przed każdą walką, jakby był Bóg wie kim. Ta jego przesadzona pewność siebie jest dość irytująca
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.09.2010, 14:43
Tu też chodzi o coś innego. Na widowni jest mnóstwo celebrytów. Pudzian i Saleta to jeden z nich. Swój. Tańczą na lodzie, śpiewają, przebierają i itd. Ktoś chce zbić jednego z nim to i Mroczki sroczki gwiżdżą.
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 21.09.2010, 06:54
http://sport.onet.pl/inne/sporty-wal...wiadomosc.html

a to tyle o Drwalu
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 21.09.2010, 15:34
gromaders napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/inne/sporty-wal...wiadomosc.html

a to tyle o Drwalu
ostatnio nic nie prezentował wielkiego trzeba przyznać... miejmy nadzieję ze wróci lepszy
I
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 09.10.2010, 19:44
13 listopada walczy Krzysztof Soszyński na słynnej gali UFC wyjątkowo u naszych niemieckich sąsiadów w Oberhausen.
Bilety: http://www.eventim.de/ufc-122-the-ul...from=erdetaila
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 14.11.2010, 10:37
Hudy napisał(a):Wyświetl post
13 listopada walczy Krzysztof Soszyński na słynnej gali UFC wyjątkowo u naszych niemieckich sąsiadów w Oberhausen.
Bilety: http://www.eventim.de/ufc-122-the-ul...from=erdetaila
kolejna nudna gala, widać jak UFC traktuje gale poza usa..

zawiodłem się na marquardzie... szkoda ale sam jest sobie winien.

jedyny plus to wygrana Krzyśka choć tez walka nie za ciekawa.
I
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 21.11.2010, 10:25
Ma ktoś linki do UFC 123?
I
Odpowiedz cytując
Mistal
Banita

Od: 10.2010

Stary 21.11.2010, 13:18
Kojarzy ktoś tego gościa on od urodzenia mieszka w Polsce? I jak na ringu się sprawuje?

http://koxik.pl/news.php?readmore=13
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 21.11.2010, 13:46
google ufc 123 avi i linki same się pokazują

Co do wcześniejszej gali i walki Krzyśka to miał bardzo dobrą 3 rundę ale z tego co mówił to przygotowany był na 110%.
Po walce przez 4 dni bawił się w Krakowie a jutro wywiad z orange sport i powrót za ocean.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 21.11.2010, 15:43
To prawda że Błachowicz negocjuje z UFC? Kolega mi coś wspomnął przed chwilą.
I
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów