|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja mam pytanie do wszystkich znaffców: co według was Pudzian powinien zrobić żebyście byli zadowoleni? Esch to jednak mimo wszystko nie ułomek, trochę walk stoczył, większość wygrał. Co wam przeszkadza w tym że Pudzian wygrał dość szybko? Miał czekać z atakiem do 2 rundy żeby eksperci MMA na forum Wisły byli uchachani? Ładni go obalił, dopadł go w dogodnej pozycji i wykończył, Eschowi trudno byłoby się podnieść nawet jakby Pudzian się odsunął i poczekał (co według większości z was powinien zrobić...)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 19.09.2010 o godz. 00:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z tego co widzę, to nikt nie wrzucił:
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html Podpisuje się obiema łapami. A tu walka Saleta - Najman, dobra jakość, polecam : http://www.youtube.com/watch?v=Cjq-P3v0ITY |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Z obu walk dziwolągów na pewno lepsza Salety - walka na serio, Saleta już był krok od porażki ale pokazał że ma jaja |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najman tez troche walk stoczyl, tez wiekszosc wygral, a czy ktos w Polsce poza Polsatem uwaza go za boksera?Obijal totalnych kelnerów,a dla tych troszke lepszych sam byl kelnerem..
Jak Pudzian wygra z kims kto naprawde umie walczyc wtedy odszczekam swoje slowa, narazie otoczka i jego walki to kabaret a nie walki MMA..A sam Pudzian nawet prostego nie umie wyprowadzic ani dobrze gardy ustawic, wczoraj nawet ten grubas wyplacil mu dwie sztuki i gdyby nie to(jak tutaj wiekszosc pisze) ze walka moglaby nawet byc ustawiona to Pudzianek dostal by becki nawet od 200kg kuli.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam!
Powiem tak, napewno Najman nie jest wybitnym bokserem. Poziom polskiej drugiej ligii, najbardziej jego znane pojedynki to chyba wystepy w Reality Show. Ale facet umie robic dobry PR wokol siebie, umie sie wypromowac, zarobic pieniadze, podobno pieniadze z walki przeznaczyl na jakiegos chorego chlopczyka, co dobrze o nim taki gest swiadczy. Wyszedl walczyc z Pudzianem, niewie osob ktore nie trenuja MMA by to zrobilo, mial odwage. Bardzo dobrze walczyl z Saleta, badz co badz wielokrotnym mistrzem boksu i kick-boxingu. Przegral tylko nieznacznie, przez nieuwage w parterze.Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem. Co do Pudziana, tak jak mowil przedmowca, zaczekamy, az zawalczy z jakims fighterem z duzej polki. Widac, ze "Fasola" ma swoj wiek i najlepsze lata za soba i ze walka musiala tak sie skonczyc. Narazie to Pudzian nadal musi pracowac nad kondycja, ale takze nad przygotowaniem bokserskim, bo jak ktos bedzie szybszy to raz go trafi i Pudzian z hukiem poleci na deski. Widac, ze sporo schudl i ze walki swoje bedzie chcial rozgrywac jak z Eschem, czyli szybki atak na nogi przeciwnika i "pound and ground", a w ostatecznosci jakas technika zapasnicza w parterze. W stojce Pudzian ma duze braki, ktorych juz ze wzgledu na swoj wiek nigdy nie nadrobi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Walka Pudziana oczywiscie, ze ustawiona, poczytajcie sobie
Chociaz kilka groszy wpadło. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wiem, że jest z Częstochowy a raczej z pod Częstochowy bodajże. Nie chcę dokładnie strzelać. Kolega Sławka Drabika z którym spędza wspólne chwile w III Alei. Wstyd tylko Częstochowie przynosi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wstaję i co widzę ... Najman nie zakończy kariery bo nie czuje się przegrany po walce z Saletą <buahahahahaha> No koleś naprawdę rozwala system debilizmu i kretynizmu!
Dawać mu Ibiszaaaaaaaaaaa!!! ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dla mnie ciekawą walką była Błachowicz vs Tabera ciekawa i jedna z walk na którą chciało się czekać i dało się oglądać.Co do Pudziana i słonia dobrze,że go położył bo jak by mu strzelił dwa gongi było by nim.Ciekawe z kim będzie teraz pudzian walczył z Nastulą? a może, z El Ciotą który chce rewanżu?Tak czy siak musi walczyć z kimś bo ma podpisany kontrakt na 4 walki...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Najman dostał wpie.dol? Jeśli już tak mówimy to wpie.rdol dostał Saleta i walkę też wygrał Saleta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poza walką Pudziana, gala chyba najlepsza z ostatnich KSW. Kilka walk na prawdę mogło się podobać. Ten Fin bardzo przyjemnie walczył, kilku Polaków również się pokazało z dobrej strony.
Moją uwagę jednak dość często hostessy przykuwały. Macie może zatem jakieś galerie z tejże gali Panowie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Niektóre walki komedia, niektóre na średnim poziomie czyli całe ksw...Błachowicz i Kułak to zawodnicy ponad przeciętni jednak brakuje im jeszcze dużo do fighterów z usa. Tak jak Tomek Drwal. U nas zajebisty zawodnik ale w stanach przekonał się o co tak naprawdę chodzi w mma.
slaeta - najman bez komentarza Pudzian - grubas: Widać u Mariusza jakieś zalążki w walce. Bardziej ruchliwy, troszkę pracy nóg szybkość. Z czasem będzie lepiej ale nie wróżę mu wielkiej kariery ![]() Dziwią mnie komentatorzy w polsacie. Komentują UFC na Orange sport a zachwycają się przeciętną galą... I jeszcze jedno. Nie wiem dlaczego ale kondycja zawodników jest strasznie mizerna... Na innych galach potrafią się równo nap***dalać przez 2-3 rundy a u nas już po pierwszej rundzie podłączyliby się pod aparat tlenowy... ![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wyszedł zawalczył, przegrał. Kariery w boksie nie zrobil, w MMA takze nie zrobi. Ale jednak trzeba miec jaja, zeby wychodzic do ringu. Co do prowokowania, to Pudzian, Saleta, czy inni zawodnicy nie sa gorsi od Najmana w prowokowaniu. Zauwaz, ze sami organizatorzy walki, tak steruja opinia publiczna, zeby myslala, o jakims "Dniu Sądu", o zalatwianiu porachunków między sobą, a przecież chodzi tylko o nabijanie kasy. A co do Pudziana, w Polsce to to chyba tylko Nastula moglby z nim powalczyc. Za granica moze Kimbo Slice i Hong Man Choi, czy Bob Sap. Ale czy to juz nie za wysoka polka dla niego ? Kariery Pudzianowi nie wroze, choc zycze jak najlepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pudzian zgarnął 300 tysi, a jego przeciwnik 90tys.
Ładna kaska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Ta przykuła moje oko Jak chcecie więcej to tutaj: http://www.kswfoto.com/ Nie musisz dziękować ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A w ringu była jeszcze taka jedna czarnulka..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Piekne byly te dziewczyny skad się takie biora?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bocian przynosi.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wygwizdali Najmana, bo za dużo gada przed każdą walką, jakby był Bóg wie kim. Ta jego przesadzona pewność siebie jest dość irytująca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tu też chodzi o coś innego. Na widowni jest mnóstwo celebrytów. Pudzian i Saleta to jeden z nich. Swój. Tańczą na lodzie, śpiewają, przebierają i itd. Ktoś chce zbić jednego z nim to i Mroczki sroczki gwiżdżą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
I
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
13 listopada walczy Krzysztof Soszyński na słynnej gali UFC wyjątkowo u naszych niemieckich sąsiadów w Oberhausen.
Bilety: http://www.eventim.de/ufc-122-the-ul...from=erdetaila ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zawiodłem się na marquardzie... szkoda ale sam jest sobie winien. jedyny plus to wygrana Krzyśka choć tez walka nie za ciekawa. ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś linki do UFC 123?
![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś tego gościa on od urodzenia mieszka w Polsce? I jak na ringu się sprawuje?
http://koxik.pl/news.php?readmore=13 |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
google ufc 123 avi i linki same się pokazują
![]() Co do wcześniejszej gali i walki Krzyśka to miał bardzo dobrą 3 rundę ale z tego co mówił to przygotowany był na 110%. Po walce przez 4 dni bawił się w Krakowie a jutro wywiad z orange sport i powrót za ocean.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To prawda że Błachowicz negocjuje z UFC? Kolega mi coś wspomnął przed chwilą.
![]()
I
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|