|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hehe, już myślałem
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Piłkarz do bólu przeciętny, jakie są jego zalety? gdyby kase z niego przeznaczyc na Arsenica.. było by pięknie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ale gdzie chcesz żeby Brlek wskakiwał jak Brlek jest na innej pozycji.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
TRZEBINIAnin
jego zalety to szybkie odbiory zaraz po tym jak spartolił podanie do kolegi... po za tym masę podań otwierających drogę do bramki Głowackiemu czy Sadlokowi X-Ray, nieprawda Brlek może również grać jako 8 i to z powodzeniem!
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 22.02.2017 o godz. 15:08.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Nie wydaje mi się by silną stroną Brleka była gra w defensywie, choć mogę się mylić. ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popović z Koroną - 25 celnych pod. atak., 15 odbiorów, 5 na połowie rywala, 12 pojedynków na ziemi wygranych. Wszystkiego najwięcej w Wiśle.
Llonch ze Śląskiem - 25 celnych pod. atak. (celność 78%), 3 odbiory, 1 na połowie rywala, 5 pojedynków na ziemi wygranych Mączyński z Korona/Śląskiem - 20/23 podania atak. 20/23, odbiory 8/10, na połowie rywala 4/4 pojedynków na ziemi wygranych.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 22.02.2017 o godz. 16:09.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ale bramek nie szczylo, wincyj bramek, WINCYJ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale przecież nikt na takie rzeczy nie patrzy, liczy się żeby na livesports była bramka/asysta.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
I w rozmowie z dwoma trenerami słyszałem jedną opinie: Jeden z bardziej niedocenianych zawodników w lidze. _____________ Odłączam się jednak od tej dyskusjii bo wiem że każdy o nim ma opinie której się nie zmieni. 5!
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 22.02.2017 o godz. 17:59.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dlatego proszę, podajcie stronę ze statystykami - już nie chcę oglądać meczów, będę śledził tylko statystyki!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trzymam za słowo |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Super, a teraz jeszcze ze statystykami "meczowymi" - i żeby live był!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gałganiarstwo niektórych na tym forum mnie przeraża... Najpierw, że Boguskiego bronią liczby, potem, że haha statystyki haha Popović śmieć frajer niech idzie za tego 100k nie będę płakał pfff statystyki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeszcze "xd" na końcu dopisz i dopełnisz swój twórczy post
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
I co w zwiazku z tym? Kazdy ma prawo do wlasnej oceny. Suma sumarum od kiedy gramy gwiazdami srodka pola pokroju Popovicia szczytem marzen jest zalapanie sie do gornej osemki. Czym to jest spowodowane jak nie slabymi grajkami? Nie robmy na sile gwiazdorow z naszych pilkarzy skoro okupuja od kilku sezonow miejsca jakie okupuja. Chujowo ale stabilnie. Kiedy to sie zmieni, zobaczymy, moze juz w tym sezonie? Moze juz bez Popovicia? Moze zmieni sie na gorzej i tez bez Popovicia. Zycie pokaze.
PS. Zeby nie bylo to nie mam ansolutnie zadnych wymagan wzgledem tych pilkarzy. Sa jacy sa, pewnego poziomu nie przeskocza. Raz im wyjdzie, raz nie. Miejmy nadzieje, ze nowe nabytki wniosa troche swiezosci i moze czegos innego. Na pewno nie ma co wyrokowac po dwoch meczach ze ktos jest amatorem przy Popoviciu jak ktorys z forumowych medrcow. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 22.02.2017 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapraszam do dyskusji na temat mojego twórczego komentarza i wytykania mi głupot, które tam napisałem. xd
Mówisz, że każdy ma prawo do swojego zdania? Trenerzy też? Przecież w poprzednim poście ich krytykowałeś, że w tej lidze to każdy niedoceniony, a ich opinie to o dupę rozbić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Naucz czytać ze zrozumieniem, nie przejaskrawiaj i dobrze interpretuj czyjeś wypowiedzi... Potem możemy pogadać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Przeciez to bylo moje prywatne zdanie. Ty mozesz miec inne i wierzyc trenerom, ze w naszej lidze kazdy niedoceniony a liga to poziom Premier League z samymi ekspertami na lawkach trenerskich i w szaatniach. Tak, uwazam, ze polscy trenerzy to nie eksperci tylko amatorzy. Nie oceniam tego na podstawie ich slow tylko ich karier i wynikow polskich druzyn. Tylko tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Z naszej ligi nie dostaniesz takich statystyk nigdzie. Chyba że jesteś dziennikarzem/scoutem i masz dostęp do Instat.
Ustawianie się, przewidywanie, odbiory, rozprowadzanie akcji. Oglądając nikogo to nie obchodzi, liczy się podanie otwierające/strzał/asysta/bramka. To obchodzi widza.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 22.02.2017 o godz. 17:58.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sposób w jaki zamknąłeś dyskusję z X-Rayem o statystykach to aż się ręce do braw składają, dobra robota. Takich użytkowników tego forum potrzebujemy. Tu rzucić ogólnikiem, tam, że czytać nie umiesz i niech znają swoje miejsce w szeregu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]()
Jeszcze jedno - sprawdzałeś/weryfikowałeś statystyki, którymi się podpierasz (np. liczba odbiorów)? |
||
|

|
||||||
![]() |
|
|