The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2013, 11:27
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Porażka goni porażkę i światełka w tunelu brak.A to tylko LE a co by było w LM aż strach pomyśleć.Można zadać sobie tylko jedno pytanie dokąd zmierzasz POLSKA piłko?!
W naszym wypadku (polskim) awans do LM pozwala się wybić finansowo nie sportowo.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 08.11.2013, 11:29
Gdyby Wisła...Gdyby Lech... No ale Lech się skompromitował o wiele wcześniej a Wisła nawet szansy nie miała, ale spokojnie, przez wasze tłuste lata wtop zaliczyliście sporo, pamięć krótka ?
Teksty o zakompleksieniu pominę, a twierdzenie że Wesz(L)o by po kimś pojechało bo nie jest Legią to już totalny brak obiektywizmu. Weszło i Stanowski mają w dupie Legię, ale trzeba się sprawą interesować a nie powielać totalne bzdury.

Wracając do LE. Oczywiście to wstyd i nikt nie ma prawa tego negować.
Złe wzmocnienia,kilku zawodników powinno grać w lidze okręgowej, drewniany napastnik i ręcznik w bramce.
Jest powód do śmiechu i nikt nie powinien się spinać bo nie jeden raz śmiał się człowiek z Lecha,Śląska czy Wisły.
Taka rola kibica drużyny przeciwnej
Legia w teraźniejszym składzie i z Jankiem na ławce będzie zbierać oklep w pucharach nawet za rok. To już problem innych żeby tę Legię zrzucić z podium a najlepiej zdobyć MP. To jedyna możliwość by tych (L)oosersów ( ciekawe stwierdzenie, zalatuje przedszkolem ) nie oglądac w pucharach.Nikt nie zabrania Wiśle czy Lechowi a nawet Śląskowi wygrać tego MP i pokazać jak się gra w pucharach.
Przecież to nie nasza wina że inni byli rok temu słabsi...no oczywiście pomijając wiecznie pomagających Legii sędziów i pierdyliard karnych z dupy.

Rutkowski,Cupiał i władze Wrocławia nie są szantażowane ani ograniczane przez nikogo. Personalnie w tej chwili nasza liga jest gówniana bardziej niż 2-3-4 lata temu. Podobno idziemy do przodu

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 08.11.2013, 11:32
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie największym ubawem są legijni komentatorzy telewizyjni, którzy z zaskoczonymi minami próbują ekwilibrystycznymi wywodami wykazać, że Legia 0 pkt. 0 bramek jest najlepsza w tej grupie i tylko przez przypadek jest tam gdzie jest. Słowo KOMPROMITACJA nie przechodzi im przez gardła.
A pamiętacie jak po nas jeździli praktycznie do ostatniego meczu, włacznie z pierwszą połową z Twente?
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 08.11.2013, 11:39
http://arturborucfans.blox.pl/resour...0c6a_thumb.jpg nie wiem co w tym jest z poziomu przedszkola bo na calym swiecie jest to znak loser oczywiscie poza Legia i Warszawa ale to wasza sprawa. Przynajmniej sie sprawdza w waszym przypadku w LE wiec w koncu cos z waszej strony na poziomie i zgodne z prawda a nie jak spiewanie kto jest mistrzem nim nie bedac.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 08.11.2013, 11:42
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
http://arturborucfans.blox.pl/resour...0c6a_thumb.jpg nie wiem co w tym jest z poziomu przedszkola bo na calym swiecie jest to znak loser oczywiscie poza Legia i Warszawa ale to wasza sprawa. Przynajmniej sie sprawdza w waszym przypadku w LE wiec w koncu cos z waszej strony na poziomie i zgodne z prawda a nie jak spiewanie kto jest mistrzem nim nie bedac.
Temat rozmyję ale czegoś się w życiu nauczysz Otóż znak Looser pokazuję się przykładając prawą dłoń do czoła. Na całym świecie pokazując znak L tak jak kibice Legii nikt nie zrozumie o co Tobie chodzi. To tak na przyszłość żebyś w międzynarodowym towarzystwie został zrozumiany

Idąc tym tropem wasze W zrobione z palcy w pewnym kraju oznacza przynależność do gangu
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.11.2013 o godz. 11:44.

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.11.2013, 11:44
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Wisła...Gdyby Lech... No ale Lech się skompromitował o wiele wcześniej a Wisła nawet szansy nie miała, ale spokojnie, przez wasze tłuste lata wtop zaliczyliście sporo, pamięć krótka ?
Teksty o zakompleksieniu pominę, a twierdzenie że Wesz(L)o by po kimś pojechało bo nie jest Legią to już totalny brak obiektywizmu. Weszło i Stanowski mają w dupie Legię, ale trzeba się sprawą interesować a nie powielać totalne bzdury.

Wracając do LE. Oczywiście to wstyd i nikt nie ma prawa tego negować.
Złe wzmocnienia,kilku zawodników powinno grać w lidze okręgowej, drewniany napastnik i ręcznik w bramce.
Jest powód do śmiechu i nikt nie powinien się spinać bo nie jeden raz śmiał się człowiek z Lecha,Śląska czy Wisły.
Taka rola kibica drużyny przeciwnej
Legia w teraźniejszym składzie i z Jankiem na ławce będzie zbierać oklep w pucharach nawet za rok. To już problem innych żeby tę Legię zrzucić z podium a najlepiej zdobyć MP. To jedyna możliwość by tych (L)oosersów ( ciekawe stwierdzenie, zalatuje przedszkolem ) nie oglądac w pucharach.Nikt nie zabrania Wiśle czy Lechowi a nawet Śląskowi wygrać tego MP i pokazać jak się gra w pucharach.
Przecież to nie nasza wina że inni byli rok temu słabsi...no oczywiście pomijając wiecznie pomagających Legii sędziów i pierdyliard karnych z dupy.

Rutkowski,Cupiał i władze Wrocławia nie są szantażowane ani ograniczane przez nikogo. Personalnie w tej chwili nasza liga jest gówniana bardziej niż 2-3-4 lata temu. Podobno idziemy do przodu

1. To, że my i Lech notowaliśmy wtopy to fakt ale teraz to wy jesteście na świeczniku bo ani my ani pyry w pucharach nie gramy więc się nie dziw, że to z Was jest teraz polewka...Tak to się już toczy.

2. Wesz(L)o i Stanowski nie mają w dupie Legii. Tak jak nie mają w dupie Michniewicza, Szamotulskiego, Urbana (każdy inny trener po takich wynikach w Europie byłby rozsmarowywany), Niedzielana i wielu innych. Na wesz(L)o nie pisze sie obiektywnie o czym na samym poczatku wspominal redaktor z zakolami. Jest pewne grono osób o których pisze się dobrze albo neutralnie. A są ludzie do kopania i obsmarowywania (Smuda, Garguła, Rumak i wielu wielu innych). Stano w młodości legionista pełną gębą dający się za Legie pokroić teraz nagle wyzbył się wszytkich uczuć do niej - chyba w to nie wierzysz. Wiem, że Legia ma wielu kibiców sukcesu (porównaie frekwencji tegorocznej LE z tą za Skorży też o tym świadczy), ale Stano się do takich nie zalicza i dalej jest legionistą co widać niejednokrotnie...

3. Doceniam to, że masz świadomość tego, że nie jesteście silni własną mocą ale słabością innych i masz racje, ze to inni powinni sie postarac aby nie dac wam szansy na kompromitacje w pucharach za rok. Ale widzisz w tej naszj mizerii ligowej kogoś takiego?
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 08.11.2013, 11:54
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Temat rozmyję ale czegoś się w życiu nauczysz Otóż znak Looser pokazuję się przykładając prawą dłoń do czoła. Na całym świecie pokazując znak L tak jak kibice Legii nikt nie zrozumie o co Tobie chodzi. To tak na przyszłość żebyś w międzynarodowym towarzystwie został zrozumiany

Idąc tym tropem wasze W zrobione z palcy w pewnym kraju oznacza przynależność do gangu
po pierwsze swiatowcze nie ma czegos takiego jak looser
po drugie z tym gangiem to chyba do gory nogami jednak?
po trzecie nie szukaj wymowek na sile bo na calym swiecie pokazujac znak L tak jak kibice Legii kazdy wlasnie zrozumie o co mi chodzi ale to tylko dowodzi jakie macie o sobie mniemanie - kazdy na bank na calym swiecie znak L zinterpretuje tak jak kibice Legii tego chca
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 08.11.2013 o godz. 11:55.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 08.11.2013, 11:54
shaggy napisał(a):Wyświetl post
...
O tym właśnie mówię, śmiać się macie prawo bo i my się śmialiśmy z Was. Za rok czy dwa znowu ktoś się z kogoś pośmieje. To norma.

Stanowski może mówić co chce, ale fakty są faktami. Jest .....m, przez kibiców Legii jest uważany za chuja więc nie ma o czym mówić. Ostatnich kilka artykułów o Legii to pojazdy,wyśmiewanie, pisanie o kompromitacji. Że dużo pisze się o Legii? A o kim mają pisać? Jak wysmarują art o Legii to wiadomo że wskoczy wyświetlanie, dyskusja a to nakręca atmosferę wokół portalu. Podpowiem : Stanowski doskonale wie że Legii delikatnie mówiąc w Polsce się nie lubi Artykuł o Lechii czy Widzewie wzbudzi jakieś kontrowersje a co za tym idzie wzrośnie kasa z reklam i wyświetlen? No raczej nie.
Stanowski nie jest Legionistą, to że Wy tak myślicie niczego nie zmienia.Gdybyś prześledził jego wpisy na TT czyli jego OSOBISTE zdanie, słyszał co mówi na mieście to byś go bardziej zakwalifikował jako kibica Barcelony, fana włażenia dupę kilku wysoko postawionym kolesiom i tyle.

Widzę takie kluby. Jest Lech z dusigroszami Rutkowskimi, Wisła z Cupiałem któremu może się chce a może nie i ogólnie to szkolenie ssie, oraz Zagłębie, które jest chyba najgorzej prowadzonym klubem w historii piłki nożnej.
Śląsk do czasu nowego sponsora o ile takowy będzie odpada. Reszta to piszcząca bieda. Gra ponad stan, niestabilna forma itd.
Jak widać wszystko rozbija się o sposób w jaki klub się prowadzi, w odpowiednie inwestycje, dobór ludzi etc.
Wiem że łatwo mówić i jak chcę to mogę sam ale...Ja nie chcę bo nie mam takiej kasy, a mając nawet taką kasę bym się w piłkę nie pakował bo to zabawa dla bardzo bogatych chłopców jeśli chce się coś osiągnąć w Europie.

PS: Wiesniak84 - Losers/Loser jeden ...., wiesz o co chodzi, czepiasz się szczegółu. Znak W to nie tylko USA, gangi to nie tylko USA światowcze.
Nadal znak L pokazany nie na czole będzie niezrozumiały dla innych, rzeczywistości nie oszukasz
Wolę robić błędy w obcych słowach, niż pisać bez wielkich liter, kropek i przecinków
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.11.2013 o godz. 12:00.

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 08.11.2013, 11:58
legijnej rzeczywistosci nikt nie oszuka tu masz racje
chodzilo mi o loser- nie ma takiego slowa jak looser w angielskim jezyku swiatowcze
aha i podpowiedz mi z tym gangiem bo tego faktycznie nie wiem
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 08.11.2013 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.11.2013, 12:13
Mam poza konkursowe pytanie do legionistów. Ile zdeklarowanych Wiślaków intensywnie udziela sie na waszym forum ?
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 08.11.2013, 12:20
Tak sobie popatrzyłem na wyniki innych drużyn we wczoraj szych rozgrywkach. Slovan Liberec potrafił zremisować na wyjeździe ze "straszną znajomą Śląska" - Sevillą - i ma duże szanse na awans, Rijeka "urwała" punkty R. Betisowi i Olympique Lyonowi, Ludogorets awansował z 10 pkt. na koncie, a "znajoma" Legii - Steaua - zaliczyła dwa remisy w LM. Tylko legionistom "nie bardzo" się udaje.

Z tych 4 meczów jeden raz, w Trabzonie, rzeczywiście zostali skrzywdzeni przez sędziego, bo karny i kartka się należały. Ale przegrać z Apollonem u siebie, który w dodatku zmarnował karnego? Dziwne, zwłaszcza jak piłkarze w komentarzach pomeczowych twierdzą, że byli lepsi. Tylko kiedy, bo nawet półamatorzy z The Saints na własnym boisku sprawiali im problemy. Okazuje się, że każda z polskich drużyn niejeden raz zaznała godziny wstydu - czy w przypadku Levadii, Żalgirisu czy Vetry, Tereka, Tbilisi czy Tobola.

W okresie pozytywizmu modne było hasło "praca od podstaw". Chyba dzisiaj, jak mało kiedy, da się zrozumieć jego konieczność. Trener z prawdziwego zdarzenia, a nie Rumak "taki ładny, hamerykański", centrum treningowe, a nie podniszczony kawałek trawnika, piłkarze którzy naprawdę grają, a nie dają d... komu popadnie mimo pensji na czas. Dużo jest do naprawienia i - nawet w przypadku kibica-piknika - można dostać wisielczego humoru nie tylko z powodu listopadowej smuty. Oczywiście, chciałbym, abyśmy za rok o tej porze byli w lepszych humorach. Tylko powiedzcie mi, gdzie znaleźć choćby niewielkie słoneczko w tunelu?
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 08.11.2013, 12:28
Ja to mysle ze swiatelko w tunelu ujrza tylko ci ktorzy dostana zawalu ogladajac wyczyny polskich druzyn w Europie.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.11.2013, 14:16
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Ja to mysle ze swiatelko w tunelu ujrza tylko ci ktorzy dostana zawalu ogladajac wyczyny polskich druzyn w Europie.
Nie oglądałem, przyznaję się.
Ale z tego co czytałem tu: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-druzyna/9nryq to Warszawa grała dużo lepiej niż Trabzonspor.

Krzysztof Srogosz autor tekstu, w innym artykule twierdzi że w pierwszej części spotkania gospodarze nieco przeważali a pierwszy symptom zapowiadający kłopoty Legii był dopiero w 60tej minucie. Nawet Dwaliszwili strzelił gola (ale był na pozycji spalonej).

To jak to w końcu było?

P.S.
Oczywiście pytanie retoryczne. Nie pije do L tylko do naszej prasy. To tak a'propos światełek w tunelu.
A co do tekstu Pana Krzysztofa - Morientes czy Morales, lepsi czy gorsi, what the dyfference.
http://www.weszlo.com/news/5488-Nie_...tym_sie_zgadza
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.11.2013, 14:41
Lukasz, było tak, że Turcy przyjechali do Warszawy po wynik a nie po to aby olśniewać swoja grą nieliczną legijną publikę. Cel osiagnęli bo w futbolu chodzi o to żeby strzelać bramki. Legii chyba nikt o tym nie powiedział i dlatego wydaje im się, że są lepsi
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.11.2013, 14:44
Lukasz, było tak, że Turcy przyjechali do Warszawy po wynik a nie po to aby olśniewać swoja grą nieliczną legijną publikę. Cel osiagnęli bo w futbolu chodzi o to żeby strzelać bramki. Legii chyba nikt o tym nie powiedział i dlatego wydaje im się, że są lepsi
i na ch.uj się slinisz?

przypomnij sobie Karabach i Levadie ...

Legia słaba,Wisła słaba, Lech słaby. Cała liga jest słaba.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.11.2013, 15:14
Kontrakty takie jak w Litewskich czy Estońskich klubach bym wprowadził w naszej lidze.Czyli po 1-2 max tyś € na miesiąc.W Czechach to jest 5 tyś € miesiecznie w czołowych klubach (Viktoria Pilzno).

Coś trzeba zmienić. Kadra oklep dostaje, kluby sie kompromitują a tu sie płaci po 300-500 tyś € kontrakty roczne za truchtanie po boisku
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.11.2013 o godz. 15:21.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.11.2013, 15:46
Legii chyba nikt o tym nie powiedział i dlatego wydaje im się, że są lepsi
Wiesz Legia Legią - nie ruszam tego tematu, bo mi trochę chłopaków z L na tym forum żal. Życie im dokłada i jeszcze mam się zbijać? Bez sensu.

Piję raczej do Pana dziennikarza w różowych okularach. Jest dramat. Jeśli nie oglądniesz i nie zobaczysz meczu na własne oczy to okaże się że wygrali choć przegrali. Ten sam autor, art. pod tytułem: "Adrian Mierzejewski: cieszę się, że kibice Legii jeszcze mnie pamiętają." Pamiętają bo... ? ...bo leciały wyzwiska.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...amietaja/eteet

Cytat:
Zaskoczony takim przyjęciem nie byłem. Jak oni skandują moje nazwisko, to znaczy, że zapamiętali mnie bardzo dobrze z tamtego czasu. Z tego jestem zadowolony. Ten mecz na polskiej ziemi był dla mnie wyjątkowym przeżyciem, które będą długo pamiętać. Przyjemnie jest zagrać na takim stadionie, z takim przeciwnikiem i przy takim dopingu.
Tylko druga część wypowiedzi mi zwyczajnie nie pasuje. Chyba że Mierzejewski jest idiota i masochistą. A może jestem wyczulony?

I następny artykuł tego samego Pana : http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...warszawa/r3jgm

Cytat:
Legia grała dobrze i mieliśmy problem z przejęciem piłki.
Czyli albo jednak L grała dobrze - potwierdzają to już trzy osoby -dwóch trenerów i jeden zawodnik, albo też dziennikarz jest tak tendencyjny że aż bezczelny. Już głupieje. Coraz bardziej żałuję że jednak że tego meczu nie oglądałem.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.11.2013 o godz. 15:50.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.11.2013, 16:58
Dograć dwa mecze, a później pora wziąć się za walkę od drugi dublet z rzędu
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 08.11.2013, 17:20
Wiadomo, że zaliczamy w pucharach wtopę za wtopą i kompromitację za kompromitacją, ale..... równocześnie jesteśmy liderem ligi...... ale, nie strzelamy bramek w Europie........ ale, strzelamy najwięcej w Polsce.

Tak więc śmiać to się z nas mogą na całym świecie........ ale, u nas to raczej bym się nie wychylał z dowcipami, wszak naprawdę nic nie stało na przeszkodzie, by być w tej grupie zamiast nas
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.11.2013, 17:35
E tam - w lidze też trochę śmiechu dostarczacie
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.11.2013, 17:38
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, że zaliczamy w pucharach wtopę za wtopą i kompromitację za kompromitacją, ale..... równocześnie jesteśmy liderem ligi...... ale, nie strzelamy bramek w Europie........ ale, strzelamy najwięcej w Polsce.

Tak więc śmiać to się z nas mogą na całym świecie........ ale, u nas to raczej bym się nie wychylał z dowcipami, wszak naprawdę nic nie stało na przeszkodzie, by być w tej grupie zamiast nas
Moim zdaniem - beka z was na całego.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.11.2013, 17:58
Legia jest najgorszym zespołem w całej stawce druzyn grajacych w europejskich pucharach z najgorszymi statystykami 4 meczy, 0 goli i 0 punktow - to podsumowuje wszystko. I gdzie jest teraz ten Lesnodorski, ktorego tak wychwalali za to co robi w tym zespole, oprocz ekstraklasy w ktorej i tak nie dominuja tak jak sie tego wszyscy spodziewali (dwa wyrownane składy - dobre sobie) to nic wielkiego nie robi. A Polska pilka na arenie miedzynarodowej jest na dnie i pewnie jeszcze dlugo na dnie pozostanie.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.11.2013, 18:21
Wiadomo, że zaliczamy w pucharach wtopę za wtopą i kompromitację za kompromitacją, ale..... równocześnie jesteśmy liderem ligi...... ale, nie strzelamy bramek w Europie....
Nie kłam!
Dossa Junior wczoraj strzelił.

Jesteś śmiesznym ludkiem bez kitu
Każdy Twój post w tym temacie poprawia mi humor. Cały świat może się z was śmiać ale w Polsce nie mogą - to gdzie Polska leży na Marsie?

Odejdź na swoje podwórko i tam lecz swoje kompleksy bo widać, że kilka wygranych spotkań w lidze dających mistrzostwo Polski nieźle wam namieszało we łbach.

A wmawianie ludziom tego, że byliście lepsi tylko wam szczęścia zabrakło to już zakrawa na kpinę!

Nie Ty (całe szczęście) będzie decydował o tym z kogo i z czego można się w Polsce śmiać a już na pewno nie Ty będziesz decydował z czego można się śmiać na forum.

Bez odbioru.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.11.2013, 19:03

Normalnie nikt nie powinien się naśmiewać ale te liczby pokazują jak bardzo ta drużyna jest przepłacona :
Ile wydają rocznie na pensje kluby ekstraklasy:
Legia Warszawa: 2013 - 42 mln zł, 2012 - 42 mln zł
Lech Poznań: 2013 - 21 mln zł, 2012 - 23 mln zł
Śląsk Wrocław: 2013 - 16 mln zł, 2012 - 24 mln zł
Górnik Zabrze: 2013 - 16 mln zł, 2012 - 17 mln zł
Pogoń Szczecin: 2013 - 12 mln zł, 2012 - 13 mln zł
Zagłębie Lubin: 2013 - 12 mln zł, 2012 - 21 mln zł
Piast Gliwice: 2013 - 10 mln zł, 2012 - 7 mln zł
Wisła Kraków: 2013 - 10 mln zł, 2012 - 30 mln zł
Lechia Gdańsk: 2013 - 10 mln zł, 2012 - 13 mln zł
Jagiellonia Białystok: 2013 - 10 mln zł, 2012 - 10 mln zł
Korona Kielce: 2013 - 8,5 mln zł, 2012 - 13 mln zł
Ruch Chorzów: 2013 - 8 mln zł, 2012 - 10 mln zł
Zawisza Bydgoszcz: 2013 - 7 mln zł, 2012 - brak danych z 1. ligi
Podbeskidzie Bielsko-Biała: 2013 - 6,5 mln zł, 2012 - 8 mln zł
Cracovia Kraków: 2013 - 5 mln zł, 2012 - brak danych z 1. ligi
Widzew Łódź: 2013 - 3,5 mln zł, 2012 - 18 mln zł
My tez mieliśmy wpadki w pucharach ale mistrzostw natrzaskaliśmy całkiem sporo, nawet mając już mniejszy budżet od Waszego. Czas pokaże co będzie z Wami,teraz jest przepaść finansowa
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 08.11.2013 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.11.2013, 20:31
Szpen napisał(a):Wyświetl post
i na ch.uj się slinisz?

przypomnij sobie Karabach i Levadie ...

Legia słaba,Wisła słaba, Lech słaby. Cała liga jest słaba.
Daje ci w pysk wirtualnego plaskacza. Tak to się możesz zwracać do swojego ryżego fuhrera, wynalazku forumowy. Ty byłeś kiedyś wogóle na stadionie Wisły ?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 08.11.2013, 22:39
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem - beka z was na całego.
No, to bekaj i bekaj. Ja tam wole przegrywać z Trabzonem niż nie grać wcale.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Każdy Twój post w tym temacie poprawia mi humor. Cały świat może się z was śmiać ale w Polsce nie mogą - to gdzie Polska leży na Marsie?
No, to się śmiej, śmiech to zdrowie. Zachowaj jednak świadomość, że to tak jakby właściciel malucha śmiał się z właściciela punto, że punto jest słabsze od jakiegoś Golfa czy może BMW 3. Zaiste jest. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie podjechać pod tor i się pokazać. My jesteśmy chujowi - pewnie, że tak. Zagrajcie więc Wy.

Odejdź na swoje podwórko i tam lecz swoje kompleksy bo widać, że kilka wygranych spotkań w lidze dających mistrzostwo Polski nieźle wam namieszało we łbach.
Ale jakie kompleksy? O co w ogóle chodzi? Poza tym dziwny akapit - najpierw zwracasz się do mnie, a potem już piszesz w liczbie mnogiej. Zdecyduj się.

A wmawianie ludziom tego, że byliście lepsi tylko wam szczęścia zabrakło to już zakrawa na kpinę!
Ja nie wmawiam. Bilans i tabela mówi wszystko - jak w lidze.

Nie Ty (całe szczęście) będzie decydował o tym z kogo i z czego można się w Polsce śmiać a już na pewno nie Ty będziesz decydował z czego można się śmiać na forum.
No, dobrze Szefie. Luzuj.

Bez odbioru.
Czyżby?

jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Normalnie nikt nie powinien się naśmiewać ale te liczby pokazują jak bardzo ta drużyna jest przepłacona :
My tez mieliśmy wpadki w pucharach ale mistrzostw natrzaskaliśmy całkiem sporo, nawet mając już mniejszy budżet od Waszego. Czas pokaże co będzie z Wami,teraz jest przepaść finansowa

1. Pewnie, że przepłacamy na potęgę. Teraz jeszcze dodatkowo wpłynie kasa od Fortuny i Adidasa, taka że pewnie z samego sponsora będziemy dostawać tyle co Podbeskidzie wszystkiego przez rok, ale i tak możemy z nimi przegrać.

2. Daj nam czas. Pogadamy za parę lat.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.11.2013, 23:51
No, to bekaj i bekaj. Ja tam wole przegrywać z Trabzonem niż nie grać wcale.

Dosyć spore uproszczenie całej waszej gry w pucharach.
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 28.11.2013, 19:35
Komentator TVN Turbo mistrz:

"Jak dotąd Legia zawsze pierwsza traciła bramkę".

No co Ty?!

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.11.2013, 19:51
krasny napisał(a):Wyświetl post
Komentator TVN Turbo mistrz:

"Jak dotąd Legia zawsze pierwsza traciła bramkę".

No co Ty?!
obraz nędzy i rozpaczy polskiej piłki klubowej - zresztą jak zwykle tej jesieni
przeciętni co najwyżej kopacze+słaby trener = skutki jak na załączonym...
no ale reszta drużyn w naszej tzw. extra jak dotąd jeszcze gorsza
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.11.2013, 20:20
W zasadzie to już Molde powinno zakończyć ich przygodę z Europą. Mogło i powinno.

Fakty są takie: Legia Warszawa przyniosła wstyd polskiej piłce w roku 2013.

I teraz nasuwa się pytanie ile warte jest Mistrzostwo Polski?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów