|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Grrrr.... wrrr.... Legia....wrrr.....grr..... nie obchodzi mnie..... wrrr.... grrr.... Legia.....wrrr...grr....
![]() Wątpię by ktoś w to uwierzył, po poście roku w kategorii "wylać żółć i żal w minutę". Tak, tak wiem - Ty tylko celnie punktujesz i generalnie latamy Ci koło ch.... niczym Podbeskidzie ![]() P.S. Na resztę odpowiem jak znajdę chwilę czasu. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdyby Wisła w LE miała po 3 meczach 0 pkt. i 0 strzelonych bramek to wszystkie centralne ogólnopolskie media na pierwszych stronach gazet krzyczałyby " KOMPROMITACJA" i jechano by z nami przy każdej nadarzającej sie okazji. A tu co ? Cisza w eterze, tylko jakieś kretyńskie próby wytłumaczenia tego blamażu. Boki zrywać 100 mln zł. wpompować i osiągnąć takie wyniki
. To jest parodia tylko nagle wszyscy nabrali wody w usta i boją się nazwać rzeczy po imieniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 28.10.2013 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O 22@
Oczywiście że mi latacie koło....Jak by was tutaj nie było to nie musiał bym was sprowadzać na ziemię. Jeśli kolumna np. Widzewa tutaj by grasowała a na dodatek wku...rwiała kulturalnych kibiców i bredziła o workach na puchary i mistrzostwa to również dla nich znalazł bym czas... Może trudno ci w to uwierzyć ale ja też lubie mieć gości, nie wrogów oczywiście, jednak wymagam normalności. .......eniu o lidze na widelcu i potrójnym mistrzostwie jednak mówię nie. Jak będę chciał poczytać s-f lub o demolce w lidze i dominacji najbogatszego, najstarszego, najbardziej utytułowanego polskiego PSG albo TGV..huj zwał jak zwał , to wejdę na Weszło.com. Co nazywasz żółcią? Prawdę i fakty? To odnieś się do tego z czym się nie zgadzasz a nie rób z siebie bonzo, żeś ....a zabiegany i czasu nie masz.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.10.2013 o godz. 11:58.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
chłopy Wiślaki zluzujcie trochę
gadanie z kibicami drużyny, która nie miała szans na mistrzostwo śpiewającymi "Mistrzem Polski jest Legia" raczej nic nie zmieni...co do tematu: gołym okiem widać jak poziom piłki nożnej (klubowej) się nie podnosi. Przykład? Kiedyś taki Trabzon z drużyną z polskiej ligi w dwumeczu dostał 7 bramek, a teraz...?pomimo solidnego manta od Sevilli jak dla mnie to bardziej Śląsk zasłużył na fazę grupową LE, którzy pokazali, że da się zagrać dwa dobre mecze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ale piaskownica ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jest jeden minus ostatnich eurowpier... (L)osersów. Mianowicie najlepszy prezes w galaktyce, bożyszcze wszystkich kibiców najdoskonalszego klubu we wszechswiecie gdzieś przepadł i nie wyskakuje już z lodówki i z szafy na każdym kroku.
A jak tak paplał codziennie w innej gazecie można się było pośmiać, ponabijać i fajne kwiatuszki powyciągać z jego wywiadów ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio widziano go w Łazienkach. Kosecki golił mu klatę a on kosie łydki oliwką smarował. Później wspólnie udali się do Agrykoli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szpeniu a ty kto, pani Gienia doświadczona opiekunka?
Krawatom się marzą trzy tytuły . Musieli by otworzyć akademię sędziowską .Nie mówcie, że mają zaszczytny bilans 3 0-0-3 0 0-3 ? Powinni się chyba na ten temat wypowiedzieć numerolodzy Czy któraś z rodzimych drużyn zbliżyła się kiedyś do tego rewelacyjnego wyniku? A wielka Legia może go przecież jeszcze śrubować. Przypuszczam, że to jest przyczyna ciszy... hihihi ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Była już kiedyś drużyna która nie strzeliła gola w grupie? Czy Legia ma szanse przejść do historii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jedną bramkę zanotowały w 2009/10 Lewski Sofia i 2010/11 Red Bull Salzburg. |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
dzięki. Btw, po tym jak pompowano balon walką z Lazio o pierwsze miejsce w grupie, to ich tegoroczne popisy w LE wyglądają wręcz komicznie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oby Oby, ja trzymam mocno kciuki. Swoja postawą zasłużyli na to jak nikt inny. Gratulujemy i zyczymy dzialaczom oraz pilkarzom warszawskiego klubu dalszych sukcesów
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.10.2013 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Widze znow wszyscy zapomnieli o tym temacie a powinna byc zaloba. W koncu przegrala polska druzyna... szkoda Borusii ale szanse na awanse jeszcze sa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Presja coraz większa, zero goli na koncie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wstyd jak cholera. Ciekawe czy uda im się przynajmniej bramkę strzelić do końca fazy grupowej
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak to zero, przecież dzisiaj Junior strzelił
![]() Jakim trzeba być tłukiem, żeby twierdzić przy bilansie 0 zwycięstw - 0 remisów - 4 porażki i bramkach 0 strzelonych i 6 straconych "Przegraliśmy ale byliśmy lepsi" ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Parafrazując "ciepłego" prezesa klubu z Warszawki: Ale kto to jest Jasio Urban? 100 milionów wpakowanych w FC Hollywood poszło się j***ć. Zresztą nie jest to nic dziwnego, bo trudno było dostrzec sens we wzmocnieniach Legii - Pinto i Dossa Junior - po prostu nikt już im nie chciał płacić tej kasy co na Cyprze, ale jak znalazł pasowali do koncepcji? (nomen omen do tej pory nie wiem jakiej) Urbana. D(r)waliszwili też pokazał, że gra dopóki nie ma kasy na koncie, a potem jak dostał duży kontrakt od Legiunii to gra piach... Śmigacz Ojaama, który poza szybkością nie ma niczego więcej, a kopał się po głowie w mocno przeciętnej lidze szkockiej. Może na początku robiło to wrażenie, ale przy Ljuboi to i tak był piach. Legia ma swoją potęgę, którą pokazała pokonaniem Walijczyków i farciarskim przejściem Molde... Na prawdę powód do dumy. Rok po roku kompromitacja - może w końcu ktoś się mocno walnie w głowę i ogarnie, że "polska" myśl szkoleniowa, ani odrzuty w stylu Bakero nie zapewnią nam dogonienia Zachodu.... A nawet Wschodu....
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Urban popracuje do końca sezonu, jeśli nie uda mu się skok na Ligę Mistrzów, to zatrudnią Wdowczyka.
A tak na serio - bidna ta polska piłka, bo to już nawet nie o Legię chodzi. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten Helio to nieźle przepłacony kolo,on jakby gry unikał takie odniosłem wrażenie.
bez bramkarza i napastnika w Europie nic ugrać się nie da... Wdowczyk ? Hmmm jak go pamiętam to od Austrii Wiedeń baty zbierał...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.11.2013 o godz. 05:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Po wczorajszych występach nie wiem co robi Brzyski i Jodłowiec w kadrze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Porażka goni porażkę i światełka w tunelu brak.A to tylko LE a co by było w LM aż strach pomyśleć.Można zadać sobie tylko jedno pytanie dokąd zmierzasz POLSKA piłko?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
(L)osersi ustabilizowali formę. Po wielkim sukcesie jakim było ogranie amatorów z Walii przyszła kolej na 8 meczów bez zwycięstwa. I na tym chyba nie koniec bo jak czytam wypowiedzi pilkarzy Legii to skoro ma się problemy z oceną rzeczywistości jak można coś w piłce i nie tylko osiągnąć...
Lazio - Legia Kucharczyk - "Zabrakło nam dziesięciu lepszych minut w drugiej połowie. W pewnym momencie cofnęliśmy się, a Lazio miało nad nami przewagę i ja wykorzystało. Na papierze, to Włosi byli faworytem. Mam wrażenie, że na boisko byliśmy lepszą ekipą, ale wyszło jak wyszło." Byli lepsi, zabrakło niewiele, można było urwać pkt... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą Legia - Apollon Jodłowiec - "Cypryjczycy nie stwarzali sobie sytuacji, a gola strzelili po kontrze, która wzięła się z naszego pechowego błędu. Szkoda, że zabrakło nam skuteczności, bo zostawiliśmy po sobie lepsze wrażenie i stwarzaliśmy więcej okazji pod bramką Apollonu." Zabrakło skuteczności ale wrażenie po sobie zostawili fajne ... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą Trabzonspor - Legia Kosecki - "Nie chciałbym za wiele mówić o pracy sędziego, bo ewidentnie się mylił. Mieliśmy ewidentny rzut karny. W przekroju całego spotkania byliśmy lepsi, pokazaliśmy charakter, ale i tak przegraliśmy." Wiadomo byli lepsi ale sędzia wszystko zepsuł... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą Legia - Trabzonspor Kucharczyk - "Nie wiem czemu nic w Europie nie wpada nam do sieci, w ekstraklasie ta sztuka przychodzi nam znacznie łatwiej. W tych czterech meczach brakowało nam szczęścia, w każdym mieliśmy swoje sytuacje, ale piłka nie chciała znaleźć drogi do siatki." Chłopak nie widzi różnicy między naszą Dupoklasą a LE i dziwi się, że w naszej lidze jakoś to wszystko łatwiej przychodzi. Poza tym oczywiście brak szczęścia... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie się tam mecz podobał
![]() Niech władze wytrzymają jeszcze ciśnienie i dadzą Urbanowi spokojnie popracować. To samo dotyczy Rumaka. Niech Panowie dostaną prawdziwą szansę i jeszcze trochę czasu. Drużyny na pewno zaskoczą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dla mnie największym ubawem są legijni komentatorzy telewizyjni, którzy z zaskoczonymi minami próbują ekwilibrystycznymi wywodami wykazać, że Legia 0 pkt. 0 bramek jest najlepsza w tej grupie i tylko przez przypadek jest tam gdzie jest. Słowo KOMPROMITACJA nie przechodzi im przez gardła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wystarczy być warszawiakiem , od najmłodszych lat fałszywie utwierdzanym w przekonaniu własnej wielkości. Nie wiem czy zauważyliście jak któryś Turek tłumaczył rozżalonemu Koseckiemu żeby nie udawał. U nas sędzia gwizdnąłby wolnego i jeszcze dał czerwień, Legia by wygrała, a co bardziej nieświadomi pisaliby o dominacji. Kpina.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coś dla zakompleksionych losersów fajnie was podsumowała interia
http://sport.interia.pl/liga-europej...ch,nId,1055289 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najlepsze jest to, ze gdyby tak się tłumaczyli dla przykładu Wiślacy albo ktoś w obozie Lecha to byłby z nami pojazd z wesz(L)o na czele. Ktoś powie, że przesadzam? Oto fragment zapowiedzi dzisiejszego meczu Górnik - Wisła (fragment odnoszący się jeszcze do meczu z Podbeskidziem) w wykonaniu wesz(L)o oficjalnej strony CSKA (L)osers Warszawa: "Po meczu zamiast szczerego „zagraliśmy źle” albo nieco odważniejszego „daliśmy dupy”, tylko jakieś niewiele znaczące formułki. Smuda mówi, że rywal walczył z determinacją, bo jak się jest na dole tabeli, to daje się z siebie wszystko... Boguski z kolei przekonuje o tym, że przeciwnik był agresywniejszy i nie odstawiał nogi... Ręce w poniedziałek opadały, naprawdę. Brak umiejętności, odrobinę pecha czy gorszy dzień jeszcze rozumiemy, ale przecież nikt wam nie zabronił zasuwać od linii do linii." A po każdym meczu (L)osersów w LE mniej więcej taka parafraza tekstu powyżej powinna podsumowywać ich mecze m. in. w wykonaniu wesz(L)o: "Po meczu zamiast szczerego „zagraliśmy źle” albo nieco odważniejszego „daliśmy dupy”, tylko jakieś niewiele znaczące formułki. Urban mówi, że: Podobał mi się mecz i sposób rozgrywania piłki przez naszą drużynę. W Europie stwarza się mniej okazji niż w Polsce. Mogliśmy zanotować inny wynik, bo sytuacje były. Dobrze organizowaliśmy defensywę, bo przeciwnicy nie mieli zbyt wielu okazji. ... Kucharczyk z kolei przekonuje o tym, że: Nie wiem czemu nic w Europie nie wpada nam do sieci, w ekstraklasie ta sztuka przychodzi nam znacznie łatwiej. W tych czterech meczach brakowało nam szczęścia, w każdym mieliśmy swoje sytuacje, ale piłka nie chciała znaleźć drogi do siatki. Ręce w czwartek opadały, naprawdę. Brak umiejętności, odrobinę pecha czy gorszy dzień jeszcze rozumiemy, ale przecież nikt wam nie zabronił zasuwać od linii do linii." Pogrubionym tekstem osoby z obozu Legii ich wypowiedzi. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|