The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 14:26
hawaiisurfer napisał(a):Wyświetl post
No nie powiesz mi, że na jeden bilet człowiek nie jest w stanie odłożyć pieniędzy? W dodatku biorąc pod uwagę fakt, że mamy 3 mecze u siebie, to nie wychodzi nie wiadomo ile. Po za tym jakoś na Apoel ludzie się zebrali, bo jak jest sukces (dojście do 4 rundy, zapewnienie MP itp.) to masz pełny stadion, a jak trochę gorzej to nagle są problemy. To samo dotyczy (mimo, że trochę inna sytuacja) meczu z Zagłębiem z tego sezonu.
heh, bede chcial zobaczyc Wisle 02.10 bede musial zaplacic 130.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.09.2011, 15:26
hawaiisurfer napisał(a):Wyświetl post
No nie powiesz mi, że na jeden bilet człowiek nie jest w stanie odłożyć pieniędzy? W dodatku biorąc pod uwagę fakt, że mamy 3 mecze u siebie, to nie wychodzi nie wiadomo ile. Po za tym jakoś na Apoel ludzie się zebrali, bo jak jest sukces (dojście do 4 rundy, zapewnienie MP itp.) to masz pełny stadion, a jak trochę gorzej to nagle są problemy. To samo dotyczy (mimo, że trochę inna sytuacja) meczu z Zagłębiem z tego sezonu.
to w koncu chodzi ci o chodzenie na 1 mecz czy na wszystkie?

co do kibicow, to w kazdym klubie sa kibice ktorzy nie maja czasu chodzic na wszystkie mecze, a tylko na te najwazniejsze. W Lechu tez z reguly caly stadion byl na tych ciekawszych meczach w pucharach, a w lidze juz slabiej.
Odpowiedz cytując
hawaiisurfer
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.09.2011, 17:31
Głównie chodzi mi o mecze LE, bo szkoda zachodu na omawianie sytuacji w TME. Człowieka ogarnia szał i frustracja w momencie, gdy widzi na meczu o LM pełen stadion, a raptem 3 tygodnie później okazuje się, że zainteresowanie tak ważnymi dla klubu meczami drastycznie spada. I to mnie strasznie dziwi - mam o to pretensje, mimo że wiadomo - to moja subiektywna opinia.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 15.09.2011, 17:36
A widzieliście frekwencje na meczu Interu z Trabzonem w LM ? Tak to już jest że kibic bywa wybredny, będą hity to będzie komplet. Choć rzecz jasna warto w przyszłości (jak obiekt będzie już na te ponad 30 tyś.) pomyśleć o innych cenach biletów.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.09.2011, 17:39
Cytat:
to w koncu chodzi ci o chodzenie na 1 mecz czy na wszystkie?

co do kibicow, to w kazdym klubie sa kibice ktorzy nie maja czasu chodzic na wszystkie mecze, a tylko na te najwazniejsze. W Lechu tez z reguly caly stadion byl na tych ciekawszych meczach w pucharach, a w lidze juz slabiej.
Juve, Man. City, Salzburg. Lepsze "karty" niż Odense, Fulham, Twente?
?
Dobrze znany zawodnik / drużyna przyciąga kibiców niezależnie od ceny biletów.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.09.2011, 17:51
Frekwencja - frekwencją... ale dziś klimat będzie zajebisty. Kto ma przyjść, ten przyjdzie...

i tak w ogóle to ktoś ost. powiedział, że lepiej mu się gra przy 5 tys. fanatykach.
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.09.2011, 19:02
Pareiko-Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobol, Nunez, Melikson - Iliev, Kirm, Biton
Skład za UEFA.com
Czyli Mały na ławie
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
kmb
Junior Member

Stary 15.09.2011, 19:33
Zwycięskiego składu sie nie zmienia.Mnie to ustawienie ucieszyło, jeśli chłopaki pokaża podobną dyspozycje jak w Poznaniu - nie będzie problemów ze zdobyciem 3 punktó.
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 15.09.2011, 19:53
kmb napisał(a):Wyświetl post
Zwycięskiego składu sie nie zmienia.Mnie to ustawienie ucieszyło, jeśli chłopaki pokaża podobną dyspozycje jak w Poznaniu - nie będzie problemów ze zdobyciem 3 punktó.
Nie tak do końca, bo Jovanovic nie gra a moim zdaniem ostatnio się lepiej prezentuję niż Lamey.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 15.09.2011, 19:54
Tylko dlaczego na prawej stronie nie zagra Jovanović - zdecydowanie lepiej prezentujący się od Lameya, który prochu już nie wymyśli. Serb to przyszłość Wisły a Holender ma kontrakt na rok. Podobno mamy zbierać doświadczenie dlatego takich ruchów po prostu nie jestem wstanie zrozumieć, tym bardziej z uwagi na sam aspekt sportowy.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.09.2011, 20:00
Bo Jovanovic na podmęczonego rywala będzie "Asem"
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.09.2011, 20:13
Na kanale 242 cyfry mecz naszych rywali grupowych Fulham-Twente.Do nagrania i zobaczenia później.
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 15.09.2011, 20:21
proszę o pomoc, może pytanie nie dotyczy spotkania jako spotkania ale transmisji. nie mam dostępu do tv4, czy wie ktoś może na jakim zagranicznym kanale niekodowanym astra/hotbird znajde to spotkanie ?
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.09.2011, 20:51
kacu napisał(a):Wyświetl post
proszę o pomoc, może pytanie nie dotyczy spotkania jako spotkania ale transmisji. nie mam dostępu do tv4, czy wie ktoś może na jakim zagranicznym kanale niekodowanym astra/hotbird znajde to spotkanie ?

http://www.meczyki.pl/

haha nasi wiedzą ze dziś grają ? Jak nie zaczną grac to u siebie przegramy
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 15.09.2011, 20:57
Nasi grają gorzej niż Legia w Holandii póki co , mam nadzieje że w II połowie bedzie zryw.
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 15.09.2011, 20:57
Mamy jasność, co do tego kto zajmie ostatnie miejsce w grupie. Gramy gorzej niż z APOEL u siebie. Jedno wielkie nic. Brawo Jaliens.
Odpowiedz cytując
kmb
Junior Member

Stary 15.09.2011, 20:59
No cóz pierwsze 45 minut jest w stanie zweryfikować wcześniejszą opinie...katastrofalna gra do przodu, NIC sie nie dzieje.. po cichu licze na zryw po przerwie i 2:1..JAZDA JAZDA JAZDA
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.09.2011, 21:01
do przodu? a co z tyłu to dopiero smiechu warte.

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.09.2011, 21:05
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Nasi grają gorzej niż Legia w Holandii póki co , mam nadzieje że w II połowie bedzie zryw.
bez jaj, aż tak źle nie grali

chciałbym słyszeć co się teraz w szatni dzieje

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 15.09.2011, 21:06
Nie przesadzajcie. Kilka ładnych akcji Wisła stworzyła i ten Kirm! Jak gościa lubię, to dla mnie to już za dużo. Powinien zastanowić się nad sobą na ławce rezerwowych. Mały powinien wejść od początku drugiej połowy za Andraża. Podoba mi się Biton. Widać, że chłopak jest lepiej wyszkolony technicznie od Genkova i umie znaleźć się w dogodnej sytuacji. Najgorszy Paljić. Jakie to jest drewno to szok. Już wolę Diaza. Ani dryblingu, ani dośrodkować nie potrafi. Jak podaje to tylko do tyło i to do najbliższego kolegi.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 15.09.2011, 21:07
Nie przesadzajcie. Kilka ładnych akcji Wisła stworzyła i ten Kirm! Jak gościa lubię, to dla mnie to już za dużo. Powinien zastanowić się nad sobą na ławce rezerwowych. Mały powinien wejść od początku drugiej połowy za Andraża. Podoba mi się Biton. Widać, że chłopak jest lepiej wyszkolony technicznie od Genkova i umie znaleźć się w dogodnej sytuacji. Najgorszy Paljić. Jakie to jest drewno to szok. Już wolę Diaza. Ani dryblingu, ani dośrodkować nie potrafi. Jak podaje to tylko do tyło i to do najbliższego kolegi.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 15.09.2011, 21:09
Kirm w wybornej formie Dobra nie bede go dobijał sytuacja nie była taka znakomita jak może się wydawać ale niech on się przełamie
W obronie gramy fatalnie,nasi grają bez szacunku do rywala bo taka nonszalancja to chyba tym jest spowodowana
Wynik powinien być odwrotny 1-0 a jest jak jest,obyśmy powalczyli w 2 połowie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

no słabiutko to wygląda, bardzo słabiutko mocy przybywaj
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Wydaje mi się ,że Nunez aż takiego wielkiego błędu nie popełnił przy tej bramce , został nastrzelony i nie zdążył zareagować przynajmniej wg mnie .
I wkur... mnie to ciągłe " Patryk Małecki " no rozumiem że to jest ulubieniec kibiców ale skoro nie gra to po co co parę minut skandować jego imię i nazwisko ,żeby utwierdzić Go w przekonaniu że jest taki niezastąpiony i najlepszy ? On powoli u kibiców (niektórych) urasta do rangi Boga , niedługo to mu pewnie pomnik postawią.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 15.09.2011, 21:48
Jesli my mamy problemy z Odense to z kim wygramy ja sie pytam?
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 15.09.2011, 21:51
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się ,że Nunez aż takiego wielkiego błędu nie popełnił przy tej bramce , został nastrzelony i nie zdążył zareagować przynajmniej wg mnie .
I wkur... mnie to ciągłe " Patryk Małecki " no rozumiem że to jest ulubieniec kibiców ale skoro nie gra to po co co parę minut skandować jego imię i nazwisko ,żeby utwierdzić Go w przekonaniu że jest taki niezastąpiony i najlepszy ? On powoli u kibiców (niektórych) urasta do rangi Boga , niedługo to mu pewnie pomnik postawią.
Święte słowa. Te dotyczące Małeckiego. Sam zawsze jestem za "kibolstwem", ale ta skrajna głupota, którą odpierdala gniazdowy jest dla mnie nie do pojęcia. Chce pow....iać "pikników", a potem nawołuje ich do wspólnego dopingu? Przecież to jest debilizm. Małecki to tylko piłkarz. Każdy kibic powinien cenić innego kibica wyżej niż piłkarza, który nie jest legendą jego klubu, czyli w naszym przypadku Reyman, Messu Gracz, czy Kmiecik (i oczywiście wielu innych). Ale nie żaden Małecki, czy inny Żurawski (aczkolwiek za zasługi zestawiam tutaj Małeckiego z Żurawiem trochę na wyrost dla tego pierwszego oczywiście).

Co do samego meczu, to żadnego faulu na bramkarzu nie było.

Gramy słabo, bez żadnego pomysłu. Jest Melikson i na nim opiera się cała gra Wisły. To nie po to mamy trenera, żeby grać w ten sposób. "Maor, weź piłkę i wymyśl coś".
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 15.09.2011 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.09.2011, 22:00
Chavez zamiast pisac te swoje wypociny na blogu by sie do treningow wzial.
Lamey i Jaliens to jest parodia obrony.
Biton sie nadaje, ale do wejscia z lawki.
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.09.2011, 22:00
Nasz Beenhakker na sile promuje Jaliensa i Lameya..... efekty widoczne golym okiem ...szlag by to trafil....
Jak długo na Wawelu .............

Od: 11.2010

Stary 15.09.2011, 22:01
dobrze dziś zagrali no nie ?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 15.09.2011, 22:02
Trzeba się jednak na Ekstraklasie skupić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów