|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeden komentarz, nie za tanio? pozytywne zaskoczenie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zniżka ulgowa oraz zniżka lojalnościowa sumują się!
mam karnet na C rundy jesienej i jak ma to zrozumiec ile ulgowy ile lojalnościowy |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Matematyce weźcie tylko pod uwagę z jakimi przeciwnikami graliśmy jesienią w lidze na własnym stadionie, a z jakimi gramy teraz. 4 mecze top z Lechem, Legia, Śląskiem i parchami. A do tego jeszcze 1/4 PP z Lechem. Ceny bardzo dobre, mam nadzieję że dzięki temu frekwencja wzrośnie o chociaż 3-4, a może nawet 5 tysięcy na mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Serio nie widzisz jakie mecze są na jesień a jakie na wiosnę ? meczów TOP jest 4: z żydkami, lechem, legią i Śląskiem. W poprzednim sezonie bilety na sektor G czyli bliźniaczy do C były po : 35 normalny, 27 ulgowy. Więc upust jest na prawdę duży, biorąc pod uwagę jeszcze ilość meczów: na wiosnę gramy ich mniej u siebie. Jak dla mnei ceny super, tutaj jak zwykle się narzeka bo niby dlaczego by nie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś mapę stadionu z numeracją miejsc ? A ceny naprawdę taniutkie. Ostatni raz tak tanio to było na SS.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
o to Ci chodziło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mapka z dokładną numeracją miejsc ma powstać , gdy klub zainwestuje w słynną sprzedaż przez internet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno, ale uważam że fajnie by było gdyby klub ją udostępnił. Wystarczy "wyciągnąć" dane z komputera gdzie się kupuje karnety/bilety.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mieszkam koło warszawy, obecnie tam studiuje. Ostatnio byłem w Krk z bratem na meczu z Fulham i kolejnym meczem na który chcielibyśmy się pojawić jest mecz o superpuchar na narodowym. Problem w tym, że nikt z nas nie będzie w Krakowie. Mam zatem prośbę odnośnie kupna biletu... Czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi kupić nam bilety ( oczywiście przed wcześniejszym przelewem na konto). Mogę dać skany karty kibica, żeby nie było że jakieś "intruzy" chcą wejść na sektor Wiślaków
![]() Dowiadywałem się i żeby kupić bilet wystarczy podać imię, nazwisko i pesel na osobę na którą na być kupiony bilet Jeśli jest ktoś kto wyraziłby chęć pomocy to proszę napisać PW! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ceny powinny być :
C i G=20zł narożniki = 25 zł trybuna wsch i zach boki 40zł trybuna wsch i zach środ 50 zł czy zwykły mecz czy top ... a ulga powinna być dla karnety na mecze LM lub pucharowe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bilety na Standard prawdopodobnie od czwartku. Info ze strefy.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dzien Dobry
Mama pytanie dotyczace biletow na runde wiosenna a mianowicie kiedy w naszym klubie zostanie uruchomiona internetowa sprzedaz biletow. Taka usluga wiazala by sie z znacznym uproszczeniem kupuwania biletow na mecze naszej druzyn. Internetowa spzedaz biletow funkcjnuje juz w najlepszych polskich klubach a Wisla chyba to takich klubow nalezy.) witam, termin uruchomienia tej usługi nie jest znany Czyli raczej w tym roku juz sie nie doczekamy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Od jutra w sprzedaży bilety na mecz LE Wisła Kraków - Standard Liege!
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zamiast zrobić promocje i przy okazji kupna biletu na Stanard dać ludziom bonus i możliwośc wyrobu KK za darmo...Wiadome, ze wtedy każdy "nowy" wyrobił by tą darmową KK co mogło by pozytwynie wpłynąć na frekwencje na Lidze..
To klub jak zwykle podziałał w drugą stronę..I teraz najtańsza wejściówka kosztuje...50 zł..Znowu licza grosz do grosza..i przyjdzie 23 tysiące :( ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie wiem o co chodzi z tymi kartami. czy będą potrzebne czy nie. na stronie tej informacji juz nie ma a na fb cytuje:
WISLAKRAKOW.COM ,,Informacja o Kartach Kibica na mecz ze Standardem na razie nieaktualna. Może się okazać, że karty będą niezbędne, ale - co oczywiste - Wisła robi wszystko, by tak nie było." ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Wszyscy Na Standard !!!
;D ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Proszę o konkret odpowiedź i z góry dzięki! ![]() Edit: Dziękówka.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 30.01.2012 o godz. 13:51.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Kupujesz karnet, potem bilet ze zniżką ;]
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Ale chyba złudne marzenia. Dobre wyniki z Legią i Standardem są Wiśle potrzebne jak tlen. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jakby się udało sprzedaż około 15 tyś karnetów to byłby to wręcz świetny wynik. Pół stadionu zawsze pełny.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Byłem pewny źe karnety idą marniutko a tu taka niespodzianka, ładnie, jaki jest rekord? 10tysi?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No właśnie też chciałbym się dowiedzieć o rekord. Słyszałem o 9 tys, ale wtedy stadion był na 10 i mówili, że wszystkie poszły. Tutaj jest napisane, że 10:
http://wislakrakow.com/www/showartic...articleid=7143 Rekord w Polsce rozumiem należy do Lecha? Wynosi 15 tys. i czy jest jakieś ograniczenie karnetów? Bo słyszałem, że na Lechu ponoć było. http://epoznan.pl/sport-news-24205-K...y_rekord_Lecha
Ostatnio edytowane przez R33 : 30.01.2012 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Jeśli mam już karnet i jutro będę kupował bilet na mecz ze Standardem to muszę kupić bilet na to miejsce które jest na karnecie, czy mogę wybrać dowolną trybunę?
![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na inne miejsce możesz kupić dopiero jak będzie wolna sprzedaż.
|
|
|