|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Kraków, ul. Christo Botewa 6 (przeniesiona z Balic) Czynna w godz.: sobota, niedziela: 6:00 - 14:00 Cennik: - niedziela wjazd pojazdu bez względu na rodzaj: 20 zł/szt. - sobota wjazd pojazdu bez względu na rodzaj: 10 zł/szt. - stoisko handlowe: 100 zł/m-c (soboty i niedziele), 80 zł/m-c (niedziele) znalezione na innym forum, nie iwem na ile informacja co do cen prawdziwa, ale samo miejsce i godziny to napewno i moje pytanie jakie są ceny piwa w Pradze, i jakies dobre sprawdzone czeskie by ktoś polecił bo sie wybieram a nie mam czasu zbytnio na probowanie wszystkich trunków
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 19.04.2009 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Siostra kupiła sobie gre na giełdzie, mianowicie HP i Zakon Feniksa. Zainstalowałem jej, skopiowałem Cracka a gra nie idzie i prosi o płytkę prawidłową. Dodam ze jest na jednek plycie DVD to nagrane. Co mam zrobić bo nie mam siły z siostrą? Jak to zaisntalować aby szło..
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprobuj innego cracka.
Albo sprawdz czy podczas instalowania wybiera sie wersje instalacji i daj na najwieksza PS. Taa, siostra ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 19.04.2009 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Skąd mogę ściągnąć jakąś paczkę z teledyskami kręconymi na Ibizie albo na jakiejs imprezie Ibiza? Nie wiem konkretnie o co chodzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
wie ktos gdzie na czyzynach moge obejrzec dzisiejszy mecz z Arka? chodzi mi o jakis bar, czy cos takiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Do ktorej jest dzis czynna Galeria Krakowska?
Prosze o SZYBKA odp! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba do 20 albo 21. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
do tego potrzebujesz odpowiedniej wtyczki do Offica
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam problem czy ktoś z forum ogląda na SopCacie mecz Bordeoux- Lyon bo na tym kanale co jest podany lecą jakieś reklamy !!
Poratujcie!!! Na jakim programie jest ten mecz ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wtyczka jest płatna. Pobiera się ją ze strony Microsoftu.Jest to plik exe, po zainstalowaniu pojawia się opcja w menu: Zapisz jako PDF". Wal na priva po więcej informacji.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 19.04.2009 o godz. 20:52.
![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piwa są tanie kosztują tyle co u nas batonik w spożywczym. Coś z przedziału 10-20kc. Przynajmniej rok temu tak było jak w Czechach byłem. Z dobrych piw to KOZEL- chyba najlepsze ale zależy od gustu, RADEGAST, i coś z wyższej półki BUDWEISER, PILSNER URQUELL
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak się wyłącza gg w erze
co tydzień przychodzi mi sms, że subskrycja gg została przedłużona a wogóle z tego nie korzystam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Dzwonisz do biura obsługi klienta i mówisz , że chcesz gg wyłączyć. ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie ma jakiegoś kodu ?
edit. Juz znalazłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
GOOGLE nie gryza Drobny problem może się pojawić z czasem gdy chcemy zrezygnować z Era GG w naszym telefonie komórkowym, ponieważ co tydzień przychodzi informacja o tym, że usługa została przedłużona automatycznie o kolejny tydzień bez informacji jak z niej zrezygnować Przechodząc więc do wnętrza sprawy by tego dokonać należy wysłać pod numer 8089 SMS o treści GG ANULUJ. Tym sposobem zdezaktywujemy Era GG i możemy się cieszyć zaoszczędzeniem 1 zł tygodniowo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to jeszcze jakies mocniejsze trunki moglbys zaproponowac... najlepiej czeskie i jak wiesz to ceny jakie + prosilbym o spolszczenie do CorelDraw Graphics Suite X4
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 19.04.2009 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie czy jest jakaś szansa uniknięcia zawiasów w mojej sytuacji. A mianowicie: najebałem się wczoraj z kumplami a byłem na rowerze i złapali mnie miejscy pod sklepem. Na początku spisywanie za brak lampki itp. Nie wiem czemu (?) podałem nie swoje dane, a gdy skończyli mnie spisywać, wziąłem rower i zacząłem im uciekać. Mój błąd gdyż nie znałem terenu i wjechałem w uliczkę która prowadziła pod górę (ale mniejsza z tym). Złapali mnie. Zakuli w kajdanki i wrzucili do suki. Zawieźli na komisariat policji gdzie dmuchałem w alkomat. Wynik wyszedł coś ponad promil a w drugim badaniu za 15 minut już trochę mniej. Dostałem wezwanie na wtorek na komisariat a na karteczce z którą mam sie zgłosić pisze o przest. z art. 178 KK. Natomiast na komisariacie strażacy spisując swoje "relacje" nawrzucali mi tam jeszcze pare art. m.in za ucieczke oraz podanie niewłaściych danych.
Bardzo prosze o odp kogoś kto miał podobną sytuację lub może mi coś doradzić. Najgorsze jest to że w tym roku startowałem do szkoły podoficerskiej i w tej sytuacji już jest chyba "po ptokach" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zna ktos aktualne ceny benzyny w Trzebini
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jak dla mnie - pójść, podkulić ogon i próbować wynegocjować grzywne za wszystko - tyle że ja nie wiem czy nie lepiej było by Ci się poradzić jakiegoś prawnika - czy jest to w ogóle możliwe. Spotykałem się z taką sytuacją że z kilku osób zatrzymanych dokładnie za to samo przestępstwo(akurat nie jazda po pijaku) ,jeden dostawał grzywnę(bo 'walczył' o nią'), reszta zawiasy ,bo nawet nie wiedziała że jest możliwość grzywny i cieszyła się że nie poszła siedzieć. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu strasznie muli mi strona skwk , wchodzi bardzo długo (albo wogóle )w porównaniu z innymi stronami, sprawdzałęm w innych miejscach i chodziła elegancko,macie pomysł czym to może być spowodowane ?
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 20.04.2009 o godz. 00:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
moze ktos polecic jakas dobra firme sprzedajaca koszulki z nadrukiem ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dojechałeś, krótko mówiąc. Za takie cos zawiasów nie dostaniesz, czeka Cie rozprawa to pewne. Chyba, ze z momentem podpisania przez prezydenta weszła ustawa, ze jazda na rowerze po pijaku równa sie jeżdzie samochodem a to juz przestępstwo.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
czyli jak mniemam 18 lat masz. za brak światełek jest mandat chyba 5 dych, gorzej że za jazdę po pijaku mogą ci odroczyć prawko, paragrafem co do fałszywych danych bym się nie przejmował, bardzo częsty wybieg psiarni, przydupić tyle paragrafów ile się tylko da. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, ale palenie wrotek po podaniu swoich danych to ostatni debilizm... jeżeli nie byłeś wcześniej karany to powinieneś dostać mandat i jak ci się nie pofarci na wadze to to odroczenie prawka. czyli chyba nie będziesz "karany" w papierach. jedno co możesz na swoją obronę powiedzieć, to właśnie to że byłeś najebany, a co za tym idzie "zrobiłeś to szybciej niż zdążyłeś pomyśleć". ale ten wariant polecam tylko jak jesteś pełnoletni, bo jak sędzina będzie ****ą, a na pewno będzie (bo to w końcu kurewski zawód jest) zrobi wszystko żeby ci dodatkowo demoralizację przywalić, a pytania które będzie ci zadawać będą konstruowane tak, że co byś nie odpowiedział wkopujesz się jeszcze bardziej. byłbym zapomniał, koniecznie wyraź skruchę, generalnie bądź jak najbardziej jak tylko potrafisz zasmucony tym co zrobiłeś, wiesz o co chodzi, taka tępa bajera z twojej strony powoduje że sędzina się od razu przychylniej na ciebie popatrzy.
Ostatnio edytowane przez globoos : 20.04.2009 o godz. 09:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.stacjebenzynowe.pl/index.php sprawdzaj tu. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|