|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Boze,to zwalnianie gry przez Jirsaka jest irytujace...a tu wielcy "specjalisci" narzekali na Cantoro(tylko kiedy Argentynczyk zwalnial gre? w jakich momentach?).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pościągać młodych chłopaków z IV ligi...lepiej graliby
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba nikt rozsądnie myślący nie sądził, że Kasperczak w ciągu dwóch dni cokolwiek zmieni, bez jaj. To, co prezentujemy w tym meczu, to pokłosie pracy trenera Skorży.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Skorża nie jest już trenerem Wisły i to jest fakt.
Zdobył z nią 2 MP, zostawił na pozycji lidera i to też jest fakt. Za to należy mu się szacunek i podziękowania. Jak długo będziesz zwalał całe zło na Skorże: 3 kolejki, 5, całą runde, 2 lata, 10 lat,................. ? ? ? Sądzisz że możesz poniżać Kogoś kto zrobił tyle dla tego klubu, pokaż co potrafisz, jaki Ty jesteś zdolny, zrób licencje, znajdź prace i pokaż co potrafisz poz krytką innych. Sądze że jedno wielki ZERO |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pytanie pozostaje takie. Dlaczego był taki czas ,że Sobolewski , Marcelo, Małecki, Boguski , Brożki i inni grali dobrze , wygrywali a teraz nie. Przecież nawet doświadczenia ostatnich dwóch lat pokazują ,że dzisiaj wina Skorży jest ewidentna. Jak ta drużyna jest przygotowana do rozgrywek? Koszmar jakiś. Jeżeli pod wodzą Skorży gro tych zawodników miało co najmniej kilkanaście przyzwoitych występów to co jest teraz....
PS. KBOBT weź chłopie załóż jakiś Komitet na Rzecz Budowy Pomnika ku chwale Macieja Skorży. Były dwa MP i OK. Facet do pewnego momentu całkiem poprawnie starał się realizować swój zakres kompetencji. Ty lepiej popatrz na obecny sezon. Tu i teraz . Nie żyj przeszłością. Teraźniejszość pokazuje ,że bimbanie Skorży doprowadziło klub do finansowych strat a drużynę do sportowej zapaści.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 17.03.2010 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sobolewski to juz coraz gorzej wyglada
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Acha, i najsmutniejsza wiadomość.. Głowa i Marcelo nie zagrają w rewanzu za kartki.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dawidowski imponuje przygotowaniem...komentarz roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
no kaleki no:/
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://img704.imageshack.us/img704/4228/ksgj.jpg
Co tam robi flaga KSG? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie byłoby problemu gdyby 1-2 zawodników grało kiche...ale kiche gra każdy, czyli wina ewidente sztabu szkoleniowego...piłki prosto nie potrafią podać...co oni na treningach robili
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() A co do meczu , to przynajmniej 1 rzecz się wyjaśniła - Oni nie grali przeciwko Skorży ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
zgodę mają.. ![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Po pierwsze nikogo nie poniżam, po drugie pokaż mi, gdzie w mojej wypowiedzi napisałem nieprawdę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
śmiać mi sie chce jak naszych naciska Dawidowski...żal na to patrzeć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja powiem tak i pewnie dostane za to po uszach, ale z taką grą na mistrza nie zasługujemy i pewnie nie zdobędziemy... TO SIĘ BĘDZIE POGŁĘBIAĆ... brak mistrza, brak kasy, odpadniecie w el.PE, brak wzmocnień. Dojdzie jeszcze do tego że o utrzymanie będziemy walczyć! :/:/:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na boisku mamy cienie napastników jakich znamy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Oj Brozio :<
Ajj! Piękna akcja, najlepsza w tym roku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ludzie nie przesadzajmy! potrzebny jest "złoty środek". wychodzi na to ze 90% forumowiczów to płaczki lub frajerzy którzy kochają Skorże albo nienawidzą. jaka jest prawda? (oczywiscie według mnie). Dajmy szanse Kasperczakowi. Cupiał- człowiek bez którego mielibyśmy maksymalnie srodek tabeli w ekstraklasie podjął taka decyzję- wybaczył Kasperczakowi, według mnie powinnismy dać szanse jemu by odkupił winy. Uwielbiam Skorżę, nie chciałem by odchodził ale prawda jest ze popełnił kilka błedów- juz moze sobie nie radził z chłopakami. wiec jednak chyba zmiana trenera była potrzebna. przeciez wiadomo ze kasper w ciagu dwóch dni ich nie odświeży- Wisełka nie zacznie grać mistrzowsko... Z szacunek dla trenera z którym jakby nie było zdobylismy 2 MP nie nalezy obrażać (przezywac) jak zrobił to Bronex... czy to żle ze przepraszał? znbajdzcie ten "złoty środek" pomiedzy zbytnium wychwalaniem a zbytnią krytyką.
co do meczu: według mnie Brożek powinien zamknąć dziób i grać według mnie jeden z najgorszych. czy za**bisty napastnik nie umie przyjac piłki i sie wywraca? Hristow oczywiscie musi miec czas na aklimatyzacje, ale według mnie (obym sie mylił) ten "malutki człowieczek" nie nadaje sie do Wisły. -na obrone Pawełka nic nie powiem. Lubie chłopa, ale musi zdecydowanie być bardziej pewien siebie. -co do Wojtka- każdy piłkaz moze mioec znizki formy- u niego bvyła ona bardzo duza... miał swoje przebłyski formy i chyba teraz wraca do gry. w pewnej akcji tego meczu zaimponował mi ze nie bał sie wejsc miedzy obronców. jako jedyny inni piłkarze to cykory w tym wzgledzie chca sie pozbyc piłki, albo wejsc z nia do bramki. to trzeba zmienic i to JEST NASZ NAJWIĘKSZY PROBLEM |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Ten post był odpowiedzią na post użytkownika Bronex, ale tyczy się wielu podobnie myślących jak owy użytkowink. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wszyscy biegają jakoś tak ociężale. Skorża zawalił przygotowania?
Hristov do lata i dziękujemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kasperczak widzę idealnie trafia zmianami w gusta forumowiczów
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
...a najgorsze jest to że mam te same obawy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Polski piłkarz, ewentualnie zagraniczny piłkarz z pola pod okiem polskiego trenera, nie jest w stanie utrzymać wysokiej formy na jedym poziomie dluzej niz jedna-dwie rundy. Półtorej to juz ewenement.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bardzo podoba mi się sędzia dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak z tą grą zdobędziemy mistrza, to powiem, że liga polska sięgnęła dna. Od wejścia Boguskiego zaczęło coś się dziać na boisku... hmm jak nagle zacznie grać dobrze Łobodziński, to ja złudzeń mieć nie będę jakim trenerem był Skorża.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
się diaz rozpędził...:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aż sie boje co bedzie z Legią, Lechem...jak nic sie nie zmieni to będzie powtórka...ale co tam Skorży porażek 1-4 z Lechem się nie pamięta, za 2 mistrzostwa to mu pomnik najlepiej postawić...jakby był dobry to by z Levadią nie przegrał, porażke z Legią można wybaczyć ale z leszczami z Estonii...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hohoh Łobo dośrodkował...
|
|