|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No podobno ma gra jakiś nowy napastnik który jeszcze w napadzie nie grał. Moze Marcelo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mozna na necie gdzies emcz ogladnac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Marcelo juz gral w ataku... w meczu z Totenhamem
Nie ma transmisji meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/stream_radio - Jazda Jazda Jazda - słuchasz radia Biała Gwiazda
, kurde pierwszy mecz od Barcelony nie na R22 :/![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A Niedzielan ma jakas kontuzje ze go nawet na lawie nie ma?.
ps. smieszny ten komentarz w radiu ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niewiecie czemu mi nie odbiera to radio Wisełki? Wogóle sie ten streem nie otwiera :(
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dziwna jest ta transmisja w naszym radio - Panowie rozmawiają sobie na róźne tematy, szerokim łukiem omijając komentwanie aktualnej sytuacji na boisku.
Muszę przyznać, że to najbardzie oryginalny sposób transmisji meczu z jakim miałam do czynienia ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak weszliście na RBG bo z oficjalnej strony nie mogę wejść
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.11.2008 o godz. 19:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja weszłam normalnie poprzez ten link: http://www.wisla.krakow.pl/stream_radio - i uruchamiam winampem
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Jak nie spróbuję Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web e do d.py
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to zmien ten shit explorer
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten Komenatur mówi częściej eeeeeyyyyyyyy niż Kołtoń.... myślałem, że to niemożliwe
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
a możeci mi podać adres streama
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 18.11.2008 o godz. 19:45.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Noo to chyba będzie przełomowy mecz dla Zieńczuka. Mam taką nadzieję
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Koniec meczu i ładne zwycięstwo 4:1. Zieniu i Łobo ładnie się prezentowali i mam nadzieje, że przełamią się także w lidze. I przy okazji pograło sobie trochę naszych "młodzików".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Fajny meczyk byl. Szkoda, ze Polsat sie nie zdecydowal na transmisje 2 dzisiaj.
Jutro jak sa mecze miedzynarodowe to robia 2 relacje m.in. Polonia-Jaga o 16:30 - dla kogo ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Niech lepiej Polsat żałuje. Zaskoczył mnie Zieniu w pozytywnym tego słowa znaczeniu
2 bramki mam nadzieje, ze to nie był wypadek przy pracy, a jego tendencja wzrostowa i na runde wiosenną powróci Zieńczuk z poprzedniego sezonu![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
kto okazał się tajemniczym napastnikiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Rysiek z Klanu?
przeczytaj relacje z meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurna, myślałem, że Bożenka... :/
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
JAk zagral Leszczak ?
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
Na szpicy wyszedł Pietia, potem grał Leszczak, o ktorym wspomnialo TWSD. Co znaczy jak na trybunie (E) naglosniej slychac " Wisla! (klask klask klask) Kraków!" "Jeszcze jeden" albo "Mało!" ) ja popieram takie akcje ale po co takie typy przychodzą ktorym tylko lans w glowie, ktory jest bardziej rozebrany w ten ziąb ten jest ktoś. Małych brzdąców koło podstawówki tez od cholery, bo jak sie wychodziło z meczu to tylko wszedzie sluchac bylo "zbóóóóóóóóóóóóóórka !!!!... " mms w konkursie - 2 pln szalik Lechia-Wisła do kupienia podczas meczu na trybunie - 30 PLN widok pierwszoklasistów na tle antyterrorystów - bezcenne ![]() aha, ja wiem ze tu Kraków ale niech ktos zwróci uwage speakerowi zeby mowił to TRZ a nie SZCZ bo wstyd jak jasna cholera |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co tak duzo tych zmian ? Az 6 ?
-= dzieki Luu... nie wiedzialem o tej zmianie,
Ostatnio edytowane przez mic : 18.11.2008 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
według nowych przepisów możesz zrobić 3 zmiany normalnie kiedy chcesz + dodatkowe 3 w przerwie
oczywiście dotyczy to tylko PE
Ostatnio edytowane przez Luu... : 18.11.2008 o godz. 20:56.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Zaskakujaco mocny sklad wybiegl z Piastem co mogloby sugerowac, ze Skorza jest pod presja "gory" i musi grac w kazdym meczu o pelna stawke...
No i niespodziewanie 178. DERBY otrzymaja dodatkowa otoczke, mecz prawdopodobnie o awans! ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
dla mnie oznacza to tyle, że musieliśmy ten mecz wygrać by mieć szanse na awans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
można prosić o link brameczek z meczu?
|
|