|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
a "swoją drużynę" dopinguje się z E czyli "siadej nie zasłaniej"... na C dopinguje się Wisłę! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wiedzą co się robi..? Widać nie każdy..
![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czlowiek ktory chodzi na C i jest fanatykiem moze i wie ale przyprowadza kolejnych kilku "ziomkow" ze studiow i oni juz nie wiedza..a wlasnie przez cos takiego jest jak jest..
![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
akurat na Fulham można bez karty i wiekszosc wlasnie jest takich osob bez karty, tzw. kibice sukcesu
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
ABG Info-"Nigdy nie wiesz gdzie czai się student" kto był na meczu z Jagą ten czytał
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
otóż to! Artykuł ten idealnie opisuje to zjawisko.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ALE..Jednak jezeli ktos jest pierwszy raz i nawet nie wie ze potrzebny jest pesel by kupic bilet i chce isc na C bo kumpel z uczelni mu mowil ze jest super atmosfera..to raczej cos jest nie tak...
O to chodzi! ![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wejdę na stadion z plecakiem i własnym prowiantem, czy nie? Bo kiedyś słyszałem, że jak ludzie wchodzili z własnymi napojami, to ochrona nie pozwalała na wejście z ów napojem na stadion.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z prowiantem tak, z plecakiem tak (przy wejściu przeszukują) ale napoi już nie wniesiesz.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Dziś byłem po bilety dokładnie o tej samej porze co przed meczem z Ruchem i na tyle samo dni co przed nim i było zdecydowanie mniej ludzi przed kasami niż wtedy. Może kwestia przypadku, a może będzie mniej ludzi - zobaczymy.
Na G obowiązują miejsca biletowe czy każdy stoi gdzie chce tak jak na C? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
Jutro na H. Ciekawe czy jeszcze są bilety na ten sektor. Do zobaczenia. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Jak na meczu będzie chociaż połowa H zapełniona to będzie można uznać to za duży sukces, więc są napewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
są jakieś kolejki dzisiaj?
wczoraj przed 19, nawet ruch był w SK, tak z 15 osób się kręciło...
poza tym, śpiwanie na meczu o niczym nie świadczy... nie jest to żaden wyznacznik
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.10.2011 o godz. 13:07.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W Grecji kryzys-32.000 biletów na Olympiakos zostało sprzedane w ...35 minut
Najpewniej przez internet, ale tez pokazuje gdzie jest Wisła.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tam mają inne podejscie, tam są fanatycy z innym podejsciem..ida na mecz sie bawic, przede wszystkim. uwielbiam ten ich ryk po strzelonej bramce. Dziadek, matka, babcia, skaczą po płocie jak wariaty. Cos im nie spasuje to wskakuja na boisko, race, flagi, swiecie dymne.. nie ma tej poprawnosci politycznej i tej ciotowatosci czyli biale jest biale a czarne jak czarne, "oh Jaliens popelnil blad, zmienie pampersa i odpuszcze sobie z pojsciem na mecz", "o, Malecki cos mi pokazal, chyba sie rozplacze, nie ide na mecz' ,spontan. wiekszosci z nich to wlansie osoby kochajace klub, jej historie, tradycje.. a nie wyniki i pilkarzy. wzorem i tak jest River Plate, to co zrobili bylo niesamowite.. spadli z ligi i z tymi lzami w oczach rozwalali stadion i nikt nie mial im o to za zlei ten oszalamiajacy krzyk "RIVER RIVER RIVER!!" , teraz liga nizej i nie odwrocili sie, to bylo jedno z najpiekniejszych ujec w futbolu miedzy miloscia kibica do klubu, to byl jednoczesnie okrzyk rozpaczy i okrzyk milosci do River..ze chocby grali 3 ligi nizej to szczelnie beda wypelniac stadion. http://www.youtube.com/watch?v=qXpYkkVEu6c
Cytat:
PS: a to drogo.. oni chca bilety po 20 zl, czyli tyle ile kosztuje wejsciowka na jakis Inter Podkolanówkę z Izolatorem Boguchwała w 10 lidze na stadionie zbudowanym z patykow bez dachu za przeproszeniem. 1 lidze sa ceny podobne do tych co na Wisle w lidze, i to jest przerazajace, a czesto i na te w fazie grupowej LE Kibice innych Polskich druzyn smieja sie z nas.. najlepsza druzyna w Polsce od 13 lat a my mamy takie problemy z frekwencja, strach pomyslec co by bylo jakbysmy nie grali rok w rok o mistrzostwo. Bilety na Fulham powinny byc sprzedane juz dawno, a caly stadion powinien wyjsc na takiej ku..wie ze Anglicy zostaliby zmiecieni z trybuny gosci i paru ich grajkow. W pilke moze nie jestesmy najlepsi (nie jestesmy pilkarzami, pilkarzom zostawcie kopanie sie na trawniku, jestesmy kibicami i do nas naleza inne obowiazki), ale kibicowsko powinnismy im pokazac miejsce w szeregu. I chocbysmy przegrywali 0-3 po 1 polowie to dalej korba na maksa, tak zeby ich zatkalo a po powrocie do domu mowili znajomym " ci polacy ta sa jednak prze .....!" Sprzedaz przez neta na pewno ruszy, ciekawi mnie jaka bedzie na to popularnosc.. zeby nie bylo z duzej chmury maly deszcz, tym bardziej ze pisza ze w innych klubach marnie z ta sprzedaza przez neta.
Ostatnio edytowane przez CH. : 19.10.2011 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Masz rację CH. Mnie raczej zastanawiało zawsze jakie to nowe wymówki jeszcze można usłyszeć. A to Małecki, a to ceny biletów, a to jesień, a to zimno, a to wieje....Nawet C nie można zapełnić bo "aż tylu" fanatyków.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Marzy mi sie by ludzie w tym mieście mieli takie ciśnienie na piłkę a nie... może pójdę, nie mam kasy... muszę zawiezc babcie do kościoła.
Zwróćcie tez uwagę jak oflagowany stadion, igły nie włożysz. Brak sprzedaży przez internet to kompromitacja, przede wszystkim Basałaja bo to on pociaga za te sznurki. ktoś pisał o kosztach... 40 tysięcy? No to ładne jaja.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
oprocz przywiazania powinnismy sIe uczyc od nich fanatycznego dopingu! ogladam mecz tylko dlatego aby posluchac ich dopingu! to jest to, a puscie sobie potem nasze spiewy, mamy SMUTNY REPERTUAR !!
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wie ktoś może, czy na G jest zwyczaj zajmowania 'swoich' krzesełek, czy też stoimy tam gdzie chcemy?
![]() ![]()
Hmmmmm....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Raczej zajmowanie swoich krzesełek. Niektórzy się do tego nie stosują, aczkolwiek nikt Cię nie powinien mocno zrypać jak usiądziesz gdzie indziej ; )
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Apropo sprzedaży przez internet. Jeżeli wejdą do sprzedaży, to znów multum kibiców będzie musiała udać się do strefy kibica po loginy itp? Bo część kibiców takowe chyba dostawała, reszta nie dostawała niczego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A myślisz że jestem upośledzony?
Właśnie o to mi chodzi, że większość wyrabiających KK nie dostaje danych |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dokładnie to samo pomyślałem. Nie przepadam za Grekami i mam o nich jak najgorsze zdanie, ale pod względem kibicowskim są o lata świetlne przed nami (nie tylko od nas, od każdego polskiego klubu)
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zrozumcie wreszcie, że z tą drużyną (piłkarze) i przy tej ilości obcokrajowców w drużynie, słabych wynikach (że już o stylu gry nie wspomnę) nie zapełnimy tego stadionu.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Pewnie to było poruszane wiele razy, ale temat ten ma milion stron, ale potrzebuje jednej zwięzlej informacji. Jeżeli ktoś zachorował, umarł, zaginął lub rodzi mu sie dziecko etc etc i nie może być na meczu LE, ma bilet i karnet imienny (a najormalniej w świecie nie chce tracić kasy) to jest jakaś droga by przekazać komuś bilet, lub go anulować?....podejrzewam, że nie, ale warto spytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A ja mam takie może i głupie dla was pytanie,ale czy posiadacz karnetu,decydujący się na kupno biletu dziś przed meczem czyli w otwarte sprzedaży płaci za bilet cenę ze zniżką dla karnetowców czy cenę wyższą z otwartej sprzedaży?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
[QUOTEA ja mam takie może i głupie dla was pytanie,ale czy posiadacz karnetu,decydujący się na kupno biletu dziś przed meczem czyli w otwarte sprzedaży płaci za bilet cenę ze zniżką dla karnetowców czy cenę wyższą z otwartej sprzedaży?] [/QUOTE]
Bilet masz ze zniżką. ![]() |
|
|