|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tarasiewicz o Urbanie:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez p e t e r : 23.05.2009 o godz. 10:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
logan.ts napisał(a):
więc proszę - na razie może bez orkiestry I wygrajmy dzisiaj mimo wszystko. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Słyszelliscie wywiad z kibicem Cracovii na meczu ma byś super oprawa iak zawsze i ma nadzieje że będzie fajny piknik hehe
Wywiad był na Orange Sport |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lechia musi wygrac z Piatem żeby sie utrzymac W pierwszym meczu mieli 0-0 więc zwyciezca zostaje na bank.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lechia, Górnik i Cracovia maja tyle samo punktów . Lechia ma lepszy bilans od Cracovii , Górnik od Lechii ,a Cracovia od Górnika.... co bedzie jezeli za tydzień bedą mieli po tyle samo punktow ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z tego co się orientuje to mała tabela tylko z tymi 3 zespołami. Różnica bramek decyduje
![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gratulacje dla Wisly z okazji obrony MP. Mam nadzieje ze ostatni mecz bedzie dla Was formalnoscia i wygracie go co pozwoli wam swietowac na wlasnym terenie. Wszystko byle nie ten napompowany twor z Poznania.
Legia nie zasluguje na mistrzostwo bo moze i sklad mamy ale grac im sie nie chce i trener tak naprawde nie potrafi zmobilizowac zawodnikow przed/w przerwie ani nawet po meczu ich opie****** Mam nadzieje ze wiele sie u Nas zmieni bo z taka gra to cienko bedzie iw styd. Roger out - to podstawa Tegoroczny mistrz i tak jest slaby zeby nie bylo Najsilniejszy z najslabszych.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Grembocki ostro daje, aż iskry lecą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szorstki ten artykuł tylko potwierdza jakim draniem jest Kapka...
ale dzisiejszy mecz był piękny ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Dlatego teraz Lechia jest na barażowym miejscu. Dobrze ,że Piast już jest utrzymany, bo Lechii będzie łatwiej troszkę. Jak mówię źle proszę mnie poprawić.
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 23.05.2009 o godz. 18:48.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tych bledow w 3 meczach na szczycie, to bylo od groma(2 bramki przeciw nam z pupy - reka przy pierwsze i brak faulu przy drugiej, 1 zdobyta ze spalonego przez Lecha, Slask strzela po zagraniu reka).
Spada Arka i Cracovia(na 99% przegra w Poznaniu), wiec kwestia otwarta jest jedynie kto zajmie miejsce barazowe.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 23.05.2009 o godz. 19:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
TEJ KOLEJKI,tych 90 minut nie zapomnę do KONCA ŻYCIA !!!
jesli rzeczywiscie zdobedziemy Mistrzowski tytuł, bedzie smakował najlepiej jak tylko się da . Mam przed oczami Mistrzowską fetę na krakowksim rynku z ubieglego roku,wykorzystajmy ta szansę! ps. wszytsko wskazuje na to że 1. WISŁA Kraków - MISTRZ POSLKI 2008/2009,Król strzelców PAWEŁ BROŻEK 2.LECH Poznań - wicemistrzowstwo Polski, Puchar Polski 3.LEGIA Warszawa - największy przegrany tegorocznych rozgrywek
Ostatnio edytowane przez Dubi : 23.05.2009 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No właśnie w tym problem że Arka może wcale nie spaść... Jak wygrają z Odrą będą mieli 30pkt. I wszystko z kolei sprowadza się do meczów Piast-Lech i Górnik Polonia(pasów nie liczę, no bez jaj żeby z Amicą wygrali)
Pozytyw dla Lechistów jest taki że wygrali dwa mecze z Arką i jeśli np stwory się tabelka ,między nimi Grnikiem i Arką to wtedy Gdańszczanie są w niej pierwsi. Pasowało by żeby arka zremisowała i nie stwarzała juz więcej problemów. Górni z Polonią w mojej opinii nie wygra, po tym co Polonia dziś pokazała. Jeśli Lechia wygra z Piastem to najgorsze co może ją spotkać to baraże. Ale wg mnie będzie tak. 13.Lechia 14.Górnik 15.Cracovia 16.Arka Tylko za tym typem przemawia bezgraniczna wiara w to że Lechia ogra Piasta. Jeśli nie ogra to Cracovia nie może nawet zremisować(co jak wyżej napisałem jest 100% pewne) i Arka nie może wygrać wtedy w najgorszym razie będą baraż z naprawdę słabym w tym sezonie zespołem(Znicz,Korona,Podbeskidzie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
tu bym jeszcze dodał bardzo dobre występy Lecha w PUEFA. Legia za to nic nie osiągnęła. Zbłaźniła się w pucharach, odpadła w fatalnym stylu z PP, grała najgorzej z całej trójki. I tak jest za wysoko... No ale to Legia, im wiecznie pomagały (i pomagają) ściany. Dziś tak naprawdę - Lech powinien przegrać. Jakby sędzia miał nieco lepszy wzrok, to w przypadku gola na 3-3... zresztą sami zobaczcie powtórki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ITI z Cieciakiem nie miało obsesji transferowej, za 0 zł zdobył grę w Lidze Europejskiej. Tak było rok temu i tak będzie co roku do zmiany właściciela niestety.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Krzyk rozpaczy ze stolicy
Legia może jeszcze wyprzedzić Wisłę! http://www.sport.pl/sport/1,65025,66...ic_Wisle_.html P.S. Teraz dopiero wysłuchałem złotoustego Urbana. Kolejny raz dzięki wielkie Opatrzności za Skorżę. Powód: Urban Superstar
Ostatnio edytowane przez iiYama : 23.05.2009 o godz. 21:04.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
trafnie to ująłeś,krzyk rozpaczy stolicy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
^^ nie ma im się co dziwić. Po raz kolejny, który- nie zliczę, przez rok cały wbijają sobie i całej Polsce jacy to oni wspaniali i najlepsi i znowu kicha.
A za dwa - trzy miechy znowu zaczną tę samą śpiewkę i znowu będą płakać, że jest inaczej, niż sobie wmawiają. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale Urban pier**li strasznie. Dla mnie to jest jak najbardziej logiczne, taki system. Jeśli dwie drużyny mają tyle samo punktów to po prostu wygrywa ta tóra okazała sie lepsza. A dajmy na to taką sytuację. Wisła(przykładowo) większość sezonu gra w pucharach. W lidze gra powiedzmy minimalistycznie wszystko wygrywając po 1:0,2:1 ze względu właśnie na puchary ale w miarę wygrywa. Legia która jak zwykle odpada w pierwszej eliminacji gra na luzie wygrywając po 3:0, 4:0. Teraz na koniec sezonu Wisła ma tyle samo punktów co Legia, założywszy że Wisła ma kożystny bilans z Legią. Mamy cierpieć za to że reprezentujemy Polskę jak najlepiej w pucharach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
czasami mam wrażenie, że każdy przepis, który przy rozliczeniu wyników działa na niekorzyść warszawian jest niesprawiedliwy
A że te reguły były znane wszystkim przed rozgrywkami - drobny detal. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeśłi Urban ma jakieś 'ale' do tego systemu to niech sobie przypomni 93 rok i gonitwe goli na obu stadionach. Ja dziękuje za takie mecze cudów w ostatnich kolejkach gdzie dwa kluby mają tyle samo pkt. i gdzie byłaby strzelanina na zasadzie 'kto da więcej'.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Polonia-Lech. Bramka ze spalonego (wcześniej zanim Stilić dostał piłkę) ale myślę że ręki nie było. W sumie pechowo stracona bramka na 3:2 (w pierwszej chwili myślałem że Turina zapuścił klopsa ale na powtórce już było widać jak się piłka zachowała po odbiciu od tego kartofliska)
Lechia-Wisła. Jakby to co się potoczyło pod nogą Pawełka wpadło do bramki a nie trafiło w słupek.. było by o wiele ciężej o 3pkt.. ale od czego Wisła ma Łobodzińskiego hehehehhehe (biegał jakby nie czuł ciężaru tych powieszonych na sobie psów) Śląsk-Legia. Jakie szczęście miał bramkarz Śląska w I połowie to szok. Raz nawet fuksem usiadł na piłce po strzale.. Remis sprawiedliwy. Reasumując: Gratki z Poznania za obronę MP ![]() Powodzenia w UEFA i nie sprzedawajcie Brożka i zatrzymajcie Boguskiego... i wyślijcie w cholerę Pawełka ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Leszek 23.05.2009 | 23:08
Dzisiaj momentami żałowałem,że urodziłem się W Poznaniu a nie w Krakowie i po raz enty jestem niespełnionym kibicem.Jak długo jeszcze? [IP: xxx.51.91.245] z forum Amiki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
boshe Urban....Urban no aż chyba nie ma słów co by chłopa opisać.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A tak dopowiem jeszcze że zaliczyliśmy jedną ciekawą staystykę. Mały od 5 meczy był zagrożony wykartkowniem a Zieniu od 9, i się nie wykartkowali do końca sezonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że remis da Lechii minimum baraże. Paradoksalnie jak Lechia, Cracovia i Górnik zremisują swoje mecze to dobrze żeby Arka wygrała, bo wtedy wszyscy mają po 30 punktów, a w tabelce między nimi Lechia lideruje i się utrzymuje w Ekstraklasie
- taki dziwny to system. My, wierzymy, tylko w BKS...!!!![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeśli Arka nie wygra z Odrą,Lechia ma co najmniej baraże. Jeśli osiągnie lepszy wynik niż Górnik zostaje w ekstraklasie.
A swoją drogą ostatnio jakoś menedżer Stilica stwierdził że mając takich piłkarzy jak Bośniak i Lewandowski to i jego babcia zdobyła by mistrzostwo. No cóż. To nie wystawia Smudzie najlepszej opinii
Ostatnio edytowane przez han_solo : 24.05.2009 o godz. 08:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A my musimy znowu podziękować sędziemu Małkowi.
Ten pan nawet gdy sędziuje inny mecz, niż mecz Wisły, to robi chyba wszystko by dokopać Wisełce. Gdyby nie uznał Lechowi bramki na 3:3 (na spalonym było 3 lechitów), to nie za tydzień, a już wczoraj cieszylibyśmy się z kolejnego tytułu mistrzowskiego. Tego arbitra nie powinni dopuszczać nawet do wypasu świń :/ |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Niestety tego co było nie cofniemy,Wisełce pozostaje w ostatnim braterskim meczu pokazac kto rządzi na polskich boiskach! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|