|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
no faktycznie miałem zablokowane... teraz już wszystko działa... ale też wyskakują reklamy = ankiety... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
One też są na serwerze n-k? Jak nie to tylko je zablokuj.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam takie pytanie troche dziwne. Czy według Polskiego prawa obowiązkiem właściciela psa jest sprzątanie po nim?
![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam! musze na jutro napisać wypracowanie na temat posiadania broni na angielski i mam problem z ogarnięciem zdania: "Gdyby każdy kto chce posiadać broń musiał przejść specjalistyczne badania mogło by nie dojść do takich tragedii". Wiem że łatwiej byłoby pominąć to zdanie i jechać dalej ale niestety musze je wcisnąć w to pieprzone wypracowanie. Jeśli ktoś ogarnia jak to można przetłumaczyć to będe wdzięczny bo moja gramatyka poległa.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
witam, mam takie pytanie, mam samsunga E350E, chce sobie zgrać takie rzeczy jak gg i słownik na niego, ale przez kabel nie mam folderu "java", wszystko jest sounds, pictures, ale javy nie, wiecie jak zgrać coś z kompa na ten tel jeżeli chodzi o gry i inne rzeczy związane z javą
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
o wiele lepiej wyglądają trawniki bez sterty psich gówien ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na mniejsze rozdzielczości zmieniam w Smartmovie converter (programik dla Symbiana).
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy pucharowy mecz Wisły w poznaniu bedzie w radiu Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powinien i pewnie będzie.
A ja mam pytanie o prawa autorskie do piosenek: ponoć w prawie polskim można dowolny utwór muzyczny wykorzystywać nie naruszając prawa autorskiego, jeśli wykorzystywany fragment nie przekroczy 2 minut. Źródło informacji w miarę wiarygodne, ale w ustawie nic nie mogę znaleźć, a youtube blokuje... :( Jest taki przepis? Jak to z tym jest? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jaki jest najprostszy w obsłudze program do podkładania pod filmik muzyki?
![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Możesz próbować w video music makerze, albo np w cool edit pro. Tu i tu poziom trudności jest żaden
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
podbijam, jeśli ktoś ma samsunga i coś o tym wie, niech pomoże ![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
posiadam jedno z tych" cudów techniki" i znam odpowiedz na Twoje pytanie
http://ars.samsung.com/customer/ctry...D=0&PROD_ID=35 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki stary
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest... moze ktos wie gdzie w Krakowie kupie te buty? http://www.e-megasport.com/product_i...roducts_id/469 w Adidasie one sa ? czy moze ktos sie w jakim innym sklepie z nimi spotkal oprocz allegro? i jak cos to jaka cena
dzieki z gory ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
seba, kupisz spokojnie w Krakowie w Galeriach są, tzn. były napeweno
![]() Powód: aj
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 05.04.2009 o godz. 21:00.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Do osób znających się na filmach na komórę
![]() Jak skompresować napisy bezpośrednio do filmu avi a najlepiej, by ten sam program mógł zmniejszać rozdzielczość filmu, czyli chodzi mi o jakiś kombajn do robienia sobie filmów avi do oglądania na komórce ![]() ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Orzeszku! Ale to kosztuj 30 ojrosów a nielegalnie to się trzeba bawić w podpisywanie certyfikatów, ja się nie znam aż tak, nie ma nic co by na kompie konwertowało napisy do filmu? Divxplayer jest na komórkę darmowy, więc fajnie by było wszystk omieć legalnie.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Sciagnij wersje PCtowa, zaznaczasz film i napisy i Ci przerabia, potem tylko kopiujesz film do koma ![]() Poza tym zlam sobie symbiana, pare minut i juz nie bedziesz miec zadnych klopotow. Na www.symbianos.pl masz tutorial krok po kroku |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie do posiadaczy Xboxa 360. Mianowicie jak podłączyć konsolę do komputera by móc pobrać z niego pliki (filmy itp.). Jaki program potrzebuje, jak rozpoznam że wykryło konsolę?
Mam wersję Elite i czy ten kabel Ethernet nadaje się do połączenia z kompem? ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A masz router w domu czy chesz podłączyć bezpośrednio komp-konsola. Najłatwiej jest przez router wpinasz konsole w router i wszystko. Wchodzisz w menu konsoli, przejezdzasz na Moje konsola później Biblioteka filmów i tam wybierasz komputer pc który jest na ostatniej pozycji i próbujesz się połączyć. Jak masz Viste to na kompie musisz udostępnić pliki dla konsoli. I wszystko
Ostatnio edytowane przez MatMario : 06.04.2009 o godz. 12:45.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Planuje jednodniowa wycieczke do Ojcowa,bylem tam ost w gimnazjum ale juz nie pamietam kompletnie nic
![]() Jak najprosciej dojechac z krk samochodem ? Jest tam gdzie sensownie stanac,zeby nie placic ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Posiada ktoś link do filmiku w którym Kuba osmieszył Woronina ?
![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Są znaki, więc trafisz. Z parkingiem ciężko. (Ten pod parkiem - 10 zł za parking), ale możesz zaparkować pod Restauracją (koło Campingu... nie pamiętam nazwy) i przy okazji wycieczki wybrać się tam na zaje... obiadek ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
słownik wyrazów obcych na telefon potrzebuje, wiecie skąd ściągnąć?
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1. Wszystkie uruchamiane aplikacje po jakimś czasie wyłączają mi sie - gg, przeglądarka, gry. Nie wyskakuje żaden błąd, poprostu aplikacja się wyłacza i wywala do pulpitu. Zapewne wirus ale... czy może być inna przyczyna?
2. Chciałem przed formatem wyrejestrować z komputera cd-key aktywacyjny Football Managera 2009. Wklepuje go tutaj http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/, i wyskakuje ""Unable to lookup devices.". Wie ktoś o co chodzi? Cd-key wpisuje dobrze...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 06.04.2009 o godz. 14:52.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli Twoja komórka odtwarza .mp3 to pobierz z wrzuty od razu w tym formacie (w linku zamiast "/audio/" wpisujesz "/aud/file/" i na końcu dodajesz ".mp3")
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|