|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktos czy jest opcja kupienia biletow na sektor gospodarzy w Enschede w dniu meczu ewentualnie dzien przed
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wie ktoś jak wygląda sytuacja z biletami na c. uda się kupić kilka w niedzielę przed meczem ?
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dzięki za info. napisze jeszcze do klubu może do niedzieli dostane odpowiedz
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj kupowałem bilet na C. przede mną stała jedna osoba w do kasy... totalna pustaka, także bilety pewnie są. pozdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Chyba wie co mówi...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
z tego co ktoś pisał w dziale ABG zostały tylko na C bilety na C5 prawda to ? jest szansa że kupie w sobote a najlepiej w niedziele czy bilety pójdą jeszcze dzisiaj?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na każdy sektor są jeszcze bilety, spokojnie kupisz w sobote lub niedziele
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ok dzięki z racji że nie mogę być codziennie w Krakowie to najbardziej interesowało by mnie kupno biletu w niedziele
więc jakby ktoś dzisiaj kupował bilety na C piszcie jak przedstawia się sytuacja z góry wielkie dzięki |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
1 tura do 1 meczu u siebie wlacznie(z Zagłębiem Lubin) 2 tura do 2 meczu u siebie wlacznie (Z lechią gdańsk) 3 tura do 3 meczu u siebie wlacznie ( Z Bełchatowem wlacznie) wiec juz karnetu nie kupisz... czasu miales sporo |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Witajcie
Mam wolny voucher na niedzielny mecz z Ruchem. Sektor G1, rząd 16, miejsce 4 odstąpię za 10 zeta jak ktoś chce to proszę o info na priv pozdrawiam ![]()
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Źródło: S_K_W_K |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam
![]() Czy dostane jutro przed meczem bilet na sektor C ? Mam do przebycia 150 km i choć mam dzisiaj czas to nie mam zamiaru jechać specjalnie po bilet |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja będę i na ruchu i do Warszawy się zapisuję o bilet na C nie musze sie martwić bo mam karnet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
co to kogo obchodzi?
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/puc...wiadomosc.html
dla tych co narzekają, że powinniśmy mieć bilety za 10 zł - Limanovia - III liga, bilet na mecz - 8zł. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Strumyk Malawa III liga bilet 10zł. Jako gospodarz grają w Łańcucie.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Obowiązek posiadania KK wpływa w na pewno w jakimś tam stopniu na frekwencję.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jak nie na C, to na G na 100%. Cena ta sama, a i tam można dopingować Wisłę ![]() Tak więc, zabieraj znajomych i wbijajcie na R22. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc to wczoraj, o 19, więcej osób wyrabiało KK (jakieś 3-4) niż kupowało bilety.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Podajecie ceny biletów 3 ligowych klubów(ilu tam przychodzi kibiców 100,200), my mamy stadion 33 tysieczny.Jak pokazały ostatnie mecze, nie jesteśmy w stanie osiągnąć frekwencji z rundy wiosennej, nie mówiąc o komplecie.Tylko bardzo tanie bilety mogą w tym pomóc.JZS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia ma jedną z najlepszych sekcje marketingu:
http://lechia.pl/26714 Nam jeszcze daleko do nich ... ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Trzeba się szanować Wisła to wielki klub w Polsce i nie możemy mieć bardzo tanich biletów.
Jeszcze jedna kwestia w zeszłym sezonie więcej ludzi chodziło a ceny nie były niższe więc nie jest to wina cen ,że nagle mniej biletów idzie.
Ostatnio edytowane przez Aldek : 25.09.2011 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie słuchajcie farmazonów, bilety na C są dostępne, wszyscy do kas i na Ruch!
W rzeczy samej! Powód: FIESTA FIESTA FIESTA AMERIKANA! CRACOVIA KUR.WA W DUPE JEBANA!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 25.09.2011 o godz. 09:24.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś ile wyrobiliśmy kart kibica? Bo jak będziemy wiedzieć ile to można wnioskować ile osób jest zainteresowanych oglądaniem meczów na żywo i wtedy zastanawiać się dla czego tak mało przychodzi można by zrobić sondę między tymi ludźmi (przecież podali dane przy wyrabianiu karty więc od strony technicznej jest to możliwe) zapytać jak często chodżą i dlaczego tak żadko i wszystko będzie jasne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uważam że mamy po prostu do dupy marketing ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie dawno byłem pod stadionem i lekie zainteresowanie o 12 było.Jakies 20 -30 osób,dla zainteresowanych oprawa na stadionie juz jest
![]() |
|
|