The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 16:39
A młodzież szkolna? Z byle pierdoł do płacenia uzbiera się ze 2 stówy, w niedługim czasie kilka stów na wycieczkę, dokupienie książek (cholernie drogich). Dużo młodzieży chodzi na Wisłę, więc w tym też upatruję spadek frekwencji.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
power1928
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.09.2011, 17:04
Tylko kasa. Za 60zł na studiach jestem w stanie przeżyć nawet te 5 dni. Nie każdy pracuje i zarabia, i nie każdemu rodzice dają nie wiadomo ile kasy. 60zł LE do tego liga bilet z 25zł i mnie normalnie nie stać. Ktoś powie a na piwo masz.. no dobra ale żeby przepić tyle kasy w tydzień czy nawet dwa to już trzeba mieć problemy z alkoholem. Młodzi idą albo na lige albo na puchary mało kto da rade iść dwa razy po takich cenach na LE.
Sprawa dotyczy osób które jeszcze się uczą przez co nie mogą chodzić do pracy.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez power1928 : 15.09.2011 o godz. 17:11.
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.09.2011, 17:08
Niektórym chce się iść do pracy...

jakoś sobie nie przypominam abym nie uskładał przez ostatnie lata na bilet czy karnet.

A bilety oczywiście są kurewsko drogie i tez mi nie odpowiada polityka jaką Basałaj prowadzi.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
misiek088
Member

Od: 04.2008

Stary 15.09.2011, 17:20
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie zdanie ode mnie.

Gdybyśmy grali teraz w Lidze Mistrzów, bilety byłyby dwa - trzy razy droższe, a ludzie i tak by się o nie zabijali.. Smutna, ale prawda.
TRUE TRUE !
Ja jeszcze dodam od siebie, że według mnie Wisła swoją grą na Cyprze zniechęciła żeby przyjść dziś na mecz... Tyle obiecywali a wyszło gówno, wygrana z Lechem to w sumie nic, Mały co powiedział to już wogóle wszystko podsumował. Jeżeli Wisła ładnie wygra z Odense, to powoli wróci zainteresowanie!
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd.
Kiedy duże drogi rozpadają się,
i myślisz, że uczucie pozostanie,
Musisz skądś zacząć

Ja będę w tym miejscu! "
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 15.09.2011, 17:47
Czy Wy wszyscy oszaleliście? Czwartek, godzina 21:05, rywal z bardzo średniej półki - kto by się chciał lansować o takiej porze i na takim meczu.

Najlepsze (z mojego punktu widzenia) jest to, że zawiedli ci, do których ta nowa, basałajowa Wisła jest adresowana. Wierni będą i dadzą o sobie znać.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.09.2011, 17:51
Uważam, że najbliżej prawdy jest misiek088. Przyjdzie w miarę efektowna gra, to i zainteresowanie wzrośnie.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.09.2011, 19:43
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
A młodzież szkolna? Z byle pierdoł do płacenia uzbiera się ze 2 stówy, w niedługim czasie kilka stów na wycieczkę, dokupienie książek (cholernie drogich). Dużo młodzieży chodzi na Wisłę, więc w tym też upatruję spadek frekwencji.
Dokładnie. Jestem wklasie maturalnej, i koszty dla rodziców takie:
- książki
- dziennik elektroniczny
- studniówka
- osiemnastka
- karnet
Jest tego trochę. Dlatego powiedzili mi, że na puchary oczywiście mogę chodzić, ale jak sam sobie będę bilety kupował. Jak narazie do tej pory nei było problemów, ale teraz zdecydowałem, że odpuszcze Odense, żeby móc iść na pozostałe 2 mecze.

A co do biletów to najtaniej wychodzi tak:
-karnet 135zł jak dobrze pamietam + 6 biletów ze średnią ok. 35 zł pewnie to wychodzi w sumie 350zł za pół roku, czyli ok. 500zł na cały rok pod warunkiem że nie wyjdziemy z grupy. Jeśli wyjdziemy to pewnie następne 100zł do tego dojdzie. A może jeszcze ktoś chce jechać do Wrocławia albo gdziekolwiek na wyjazd?

A strasznie mi szkoda, ze nie pojechałem bo od kiedy wrociliśmy z Sosnowca do Nh to opuściłem tylko 1 mecz.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.09.2011, 10:43
12 920- tylu widzów było na meczu z Odense

Trafnie całą sytuację przedstawia tytuł dzisiejszego Dziennika Polskiego: "Bramka za 100 złotych"

Jeżeli klub tego nie zrozumie i nie obniży cen biletów na następny mecz pucharowy to znowu stadion będzie świecił pustkami a o komplecie (24 000) będzie można już w tym sezonie zapomnieć ... a co dopiero po otwarciu całego stadionu (33 000) ...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.09.2011, 10:45
Na Twente będa bilety po 10 i 20 zł jak tak będzie sytuacja wyglądała
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.09.2011, 10:54
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Jestem wklasie maturalnej, i koszty dla rodziców takie:
- książki
- dziennik elektroniczny
- studniówka
- osiemnastka
- karnet
Jest tego trochę. Dlatego powiedzili mi, że na puchary oczywiście mogę chodzić, ale jak sam sobie będę bilety kupował. Jak narazie do tej pory nei było problemów, ale teraz zdecydowałem, że odpuszcze Odense, żeby móc iść na pozostałe 2 mecze.

A co do biletów to najtaniej wychodzi tak:
-karnet 135zł jak dobrze pamietam + 6 biletów ze średnią ok. 35 zł pewnie to wychodzi w sumie 350zł za pół roku, czyli ok. 500zł na cały rok pod warunkiem że nie wyjdziemy z grupy. Jeśli wyjdziemy to pewnie następne 100zł do tego dojdzie. A może jeszcze ktoś chce jechać do Wrocławia albo gdziekolwiek na wyjazd?

A strasznie mi szkoda, ze nie pojechałem bo od kiedy wrociliśmy z Sosnowca do Nh to opuściłem tylko 1 mecz.
W pełni się z tym zgadzam. Jestem akurat rodzicem-kibicem i wczoraj na wywiadówce zapłaciłem 170 zł różnych kosztów (rada rodziców, ubezpieczenie, itd) w podobno bezpłatnej, publicznej szkole. Książki (ok. 500 zł), karta na wszystkie linie (około 270 zł/pół roku). Uzbiera się naprawdę niezła sumka i kapusty zaczyna brakować. Jak tak dalej pódzie to również odpuszczę następne dwa mecze pucharowe i zostanę jedynie przy karnecie jesień 2011. Łatwo mieć zawód "syn", nie pracować i głosić poglądy że jak się chce to sie uda.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 16.09.2011, 12:21. Wszyscy na Gks!
Cytat:
Od środy 14 września rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz Wisły Kraków z GKS-em Bełchatów, który rozegrany zostanie w poniedziałek 19 września o godz. 18:30 na stadionie przy ul. Reymonta 22.

Bilety można kupować w Strefie Kibica od poniedziałku do piątku w godz. 11:00-20:00 oraz w soboty i niedziele w godz. 10:00-16:00.

Przypominamy, że w dalszym ciągu trwa sprzedaż karnetów na rundę jesienną 2011. Kupno Karnetu w określonym terminie to gwarancja rezerwacji miejsca, a niezależnie od terminu to zawsze zniżka na zakup biletów na mecze Białej Gwiazdy w europejskich pucharach! Informacje o sprzedaży karnetów znajdują się tutaj.

Na meczach ligowych Karty Kibica są obowiązkowe. Zachęcamy do ich wcześniejszego wyrabiania. Aby zakupić bilet na to spotkanie, Kartę Kibica trzeba okazać w momencie zakupu. Chcesz kupić wejściówki rodzinie lub znajomym – pamiętaj o zabraniu ze sobą Karty! Koszt wyrobienia KK to tylko 10 zł. Więcej informacji o sposobie wyrabiania Karty znajduje się tutaj.
Cennik biletów na mecz Wisła Kraków GKS Bełchatów:
Sektor Bilety normalne Bilety ulgowe

C *
25 zł 19 zł
D 35 zł 27 zł
E11-12, E15-16, E21-22, E25-26 45 zł 36 zł
E13-14, E23-24 55 zł 45 zł
F (sektor rodzinny) 35 zł + 1 zł dziecko ** 27 zł + 1 zł dziecko **
G 25 zł 19 zł

* sektor zajmowany przez najzagorzalszych kibiców

** na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia

Zniżki
Bilety ulgowe przysługują:
  • kobietom
  • dzieciom i młodzieży uczącej się
  • studentom do 26. roku życia
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.

Sektor F sektorem rodzinnym
Sektor rodzinny znajduje się w narożniku stadionu na trybunie F i liczy blisko 2000 miejsc. Z biletów rodzinnych może korzystać opiekun z dzieckiem do 13. roku życia. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które również będą miały do dyspozycji swoje miejsca siedzące. Jeżeli opiekunem jest osoba mająca uprawnienia do zniżki, to wtedy może zakupić bilet ulgowy. Przypominamy, iż przy zakupie biletu dla dziecka należy mieć jego numer PESEL.

Na Wisłę bezpłatnie
Na wszystkie pozostałe trybuny bezpłatnie mogą wejść dzieci do 6. roku życia. Dzieci będą mogły dostać się na stadion wraz z opiekunem posiadającym ważny bilet. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które będą siedziały na kolanach opiekuna.

Zapraszamy na mecz!

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lchatow_10544/

Ceny biletów na lige to na szczęście inna bajka niż ceny biletów na LE...
Pokażmy się z dobrej strony i w dobrej liczbie mimo meczu w tygodniu i po słabym meczu w Lidze Europejskiej. Pamiętajcie że Wisła To My.

P.S. Pamiętajcie też że najlepszy mecz pod względem kibicowskim na R22 w zeszłym sezonie, był właśnie mecz z GKSem!
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 16.09.2011 o godz. 12:21.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.09.2011, 12:29
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
12 920- tylu widzów było na meczu z Odense

Trafnie całą sytuację przedstawia tytuł dzisiejszego Dziennika Polskiego: "Bramka za 100 złotych"

Jeżeli klub tego nie zrozumie i nie obniży cen biletów na następny mecz pucharowy to znowu stadion będzie świecił pustkami a o komplecie (24 000) będzie można już w tym sezonie zapomnieć ... a co dopiero po otwarciu całego stadionu (33 000) ...
Nastepny mecz z Twente pod koniec pazdziernika mamy podobno zagrac juz przy 33 000.
Pierwszy mecz z Jaga na calym stadionie (15-go pazdziernika)
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 16.09.2011, 12:33
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy mecz z Jaga na calym stadionie (15-go pazdziernika)
Jeśli znów nie dadzą dupy z terminem.

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nastepny mecz z Twente pod koniec pazdziernika mamy podobno zagrac juz przy 33 000
Następny mecz w LE na R22 jest 20.10 z Fulham
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 16.09.2011 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.09.2011, 15:51
Fulham..nawet niezły przeciwnik nam sie złożył na "otwarcie" stadionu..
Dlatego bilety powinny być na ten mecz w takiej cenie, aby cały stadion został wypełniony..(czyli takie jak na ligę).
Przy cenach "dzisiejszych" będzie max. 18 tys..

Wczoraj przy 24 tyś. wynik mogłbyć inny...
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 17.09.2011 o godz. 05:58.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.09.2011, 16:00
Co ciekawe na Legii na nastepny mecz w Lidze Europejskiej na niektóre sektory obniżyli ceny biletów!

Może i u nas pójdą po rozum do głowy i zrobią tak samo.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 16.09.2011, 20:11
Kilka osób trafnie podsumowało słabą frekwencję na stadionie. Praktycznie z wszystkim się zgadzam. Dodałbym jeszcze do tego zasługi Donka i policji, którzy rozdają zakazy i mandaty na lewo i prawo.
Generalnie frekwencja na lidze tez ostro spada, nie tylko u nas, co widać po dzisiejszym meczu Lecha i wielu innych.
Przypuszczam, że w poniedziałek na meczu z GKS będzie też bardzo kiepsko z frekwencją.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
alarazboy1
Member

Od: 07.2010

Stary 17.09.2011, 09:45
płaczecie nad frekwencja a na Lechu ( który ma w chu... kibiców) wczoraj było 10 389 widzów...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 17.09.2011, 10:05
Bo Lech protestuje,ale dobrze że frekwencja wszędzie spada,może to da co niektórym włodarzom klubów do myślenia.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.09.2011, 10:06
Ktoś wie czy są jeszcze bilety na młyn na poniedziałkowy mecz z Bełchatowem?
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 17.09.2011, 10:16
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Ktoś wie czy są jeszcze bilety na młyn na poniedziałkowy mecz z Bełchatowem?
tak są (10 znaków)
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.09.2011, 10:36
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Bo Lech protestuje,ale dobrze że frekwencja wszędzie spada,może to da co niektórym włodarzom klubów do myślenia.
Do myślenia to powinno dać rządowi i pzpn-owi, chyba że chodziło Ci o to, żeby kluby zaczęły wywierać na nich presje, to się zgadzam.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.09.2011, 20:53
Bilety na mecz z Ruchem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ruchem_10595/
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.09.2011, 17:38
Fani Ruchu wykupili wszystkie wejściówki na niedzielny mecz i w Krakowie pojawi się ich komplet (1500)- w ostatnich latach rzadko się zdarzało żeby sektor gości zapełniał się w całości także jest to dodatkowy argument do przybycia na Reymonta o godz. 17:00 żeby wspomóc Wisłę !
Odpowiedz cytując
rainha
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.09.2011, 18:42
Czy będzie jeszcze możliwość zakupu karnetu na resztę spotkań rundy czy była to ostatnia tura?
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób.
Kraków to nasz gród,

Wisełko naprzód!
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.09.2011, 19:02
ktoś sie orientuje ile +/- będzie kosztować bilet na Fulham - Wisła w Londynie, oczywiscie dla nas- gości ?
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.09.2011, 20:32
około 100zł
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 20.09.2011, 20:33
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
ktoś sie orientuje ile +/- będzie kosztować bilet na Fulham - Wisła w Londynie, oczywiscie dla nas- gości ?
z tego co pamiętam to bilety są po 25 funtów
Nie można się nazwać kibicem jeśli nigdy nie było się na meczu, tam samo nie można się nazwać fanatykiem jeśli nigdy nie było się na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 20.09.2011, 23:47
Ciekawostka z oficjalnej:
Cytat:
Na Wisłę bezpłatnie
Na wszystkie pozostałe trybuny bezpłatnie mogą wejść dzieci do 6. roku życia. Dzieci będą mogły dostać się na stadion wraz z opiekunem posiadającym ważny bilet. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które będą siedziały na kolanach opiekuna.
Po jednym dziecku na kolano )
Odpowiedz cytując
Dyniel
Member

Od: 05.2011

Stary 21.09.2011, 17:21
25 Funtów, dobrze kolega mówi. Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
Banitaz
Member

Od: 02.2011

Stary 22.09.2011, 13:19
Orientuje się ktoś czy są kolejki po bilety?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów