|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Polsat Sport.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://www.ryanair.com/site/PL/cheap...t=STN&base=POZ
Czy rzeczywisty koszt to 39zł w jedną stronę? Zarezerwuje i co? Proszę o opisanie krok po kroku, komuś kto jeszcze nie leciał samolotem. Z góry dzięki. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie. Zaraz pod ceną masz napisane: "Ceny nie zawierają opłat i kosztów opcjonalnych" Poszukaj na stronie ile takie opłaty wynoszą i bedziesz miał całkowity koszt biletu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
mam mały problem z napi-projekt lub z ALLPlayer V3.2
Dokładniej chodzi o oglądanie filmów w ALLPlayer ... ściągam napisy przez napi-projekt i po odpaleniu Filmu napisy mam ... podwójne .. tzn. jedne ze znakami Polskimi są na środku ekranu (duża czcionka)a na dole napisy w mniejszej czcionce bez Polskich napisów ... gdy odłańczam napisy to zostają mi tylko te na dole bez polskich znaków... Pytanie brzmi o co chodzi ? Chce normalnie oglądać filmy z Polskimi napisami na dole ekranu ... czy to wina napi-projekt czy ALLPlayera ? i co powinienem zrobić. |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam pytanko. Jest możliwość, żeby za pomocą jakiejś sieci połączyć mój komputer z komputerem kumpla, który mieszka na drugiej stronie osiedla ? On ma w domu połączone w sieć powiedzmy 3 kompy, a ja chciałbym się dołączyć ze swoim do tego. Da się tak ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Jak znajdziesz zadowalający Cię lot to zaznaczasz obok niego i daesz "Wybierz i kontynuuj" no i tam potwierdzisz wybór (łączna cena), dodasz dane ect i zaończysz rezerwację. Jest naprawdę łatwa rejestracja na Ryanair. Jak coś to pisz na prv, leciałam z nimi do Lądka na mecz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Jest to zapewne spowodowane kodekami. Instalowałeś jakieś kodeki, np. K-Lite Mega Codeck Pack? ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Też mam pytanie odnośnie AllPlayera: gdy podczas oglądania filmu nacisnę spację (pauza) to często wyskakuję menu programu, które trochę miejsca zajmuję na ekranie, jest to uciążliwe. Da się gdzieś wyłączyć to? Tak żeby po zatrzymaniu filmu nie robiło się nic poza pauzą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zainstalowałem kiedyś K-Lite Codec Pack ale go odinstalowałem jakiś czas temu Mam tez taki program PowerDVD9.1501D(Trial)_DVD081031-03 ale on chyba z tym nie ma nic wspólnego ? oraz takie coś instalowałem jakiś czas temu CyberLink PowerDVD 9
Ostatnio edytowane przez marian3a : 30.03.2009 o godz. 18:33.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kolegę kanary spisały,ale nie podpisał mandatu, jednak i tak przyszło mu zawiadomienie do domu,
taki nie podpisany mandat liczy się? czy jednak ma szanse wywinąć się z tego bez szwanku ? ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jest spolszczenie do programu Microsoft Office Word 2007? Jak jest to prosił bym o linka
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no tak, tylko chodzi o to czy ma isc do mpk, i poprosic o mandat zeby mu pokazali i wtedy ujawnic ten bląd, czy co?
![]() Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Kamil : 30.03.2009 o godz. 20:11.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siedzieć cicho
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam
Potrzebuje konto internetowe do celu przyjmowania wplat p z allegro(głownie po to). najlepiej jakby bylo to konto mloedziezowe. Moglby mi ktos polecic kto sie zna na tym lub owe konto posiada![]() ![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie ma podpisu, nie ma mandatu. On nigdy tam nie był ani nic z tych rzeczy. Niech idzie i mówi Proszę pana nigdy mandatu nie dostałem, nigdy tramwajem nie jechałem, nic nigdy nie podpisywałem. Ktoś się podał za mnie proszę pokazać mi ten mandat. Jak wpadnie na ****ie to go jeszcze przeproszą. O ile nie mają rzeczywiście jego podpisu ani nic tam nie bazgrał, kwitka nie uzupełniał nie zrobili mu zdjęcia.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
.Natomiast jeśli tylko podał swoje dane i to wszystko, to mogą mu naskoczyć ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poszukuję grę z serii NFL na PC. macie do polecenia jakies forum z grami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Pozdro![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja odinstaluje ALLPlayera i zainstaluje od nowa to jest szansa że będzie już normalnie? czy to nic nie da ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jakie kodeki masz zainstalowane? najprawdopodobniej podczas instalacji kodekow zainstalowal sie tez DirectVobSub, ktory wtapia napisy do filmu. albo musisz znalesc gdzies w folderze kodekow VobSuba i wylaczyc to w jego opcjach, albo - jak masz np K-Lite - odinstalowac i podczas nowej instalacji zaznaczyc niestandardowa/zaawansowana instalacje i odznaczyc DirectVobSub. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ma ktoś konto na p2mforum.info z reputacja min. starter
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chcę tu zgrywać nie wiadomo jak kumatego itp., ale czy na prawdę tak ciężko wpisać w google.pl ,,Konwencja" ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
siemanko. Gdzie na necie mozna oglądać siatkówkę? Dzisiaj chcialem ogladnac Azs Olsztyn z Jastrzebskim Weglem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Witam. Wie ktoś może czemu nie działają mi dźwięki z przeglądarki np YouTube itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9031152bf.html // Co zrobić żeby dało sie zainstalować , prosiłbym o szybką odpowiedź bo bardzo pilne
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|