The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MackoTSW_(konto_usuniete)
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2009, 15:56
Polsat Sport.

Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.03.2009, 16:22
http://www.ryanair.com/site/PL/cheap...t=STN&base=POZ

Czy rzeczywisty koszt to 39zł w jedną stronę?
Zarezerwuje i co? Proszę o opisanie krok po kroku, komuś kto jeszcze nie leciał samolotem.
Z góry dzięki.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.03.2009, 16:26
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post

Zarezerwuje i co? Proszę o opisanie krok po kroku, komuś kto jeszcze nie leciał samolotem.
Z góry dzięki.

Nie. Zaraz pod ceną masz napisane: "Ceny nie zawierają opłat i kosztów opcjonalnych"

Poszukaj na stronie ile takie opłaty wynoszą i bedziesz miał całkowity koszt biletu.

Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.03.2009, 16:29
mam mały problem z napi-projekt lub z ALLPlayer V3.2
Dokładniej chodzi o oglądanie filmów w ALLPlayer ... ściągam napisy przez napi-projekt i po odpaleniu Filmu napisy mam ... podwójne .. tzn. jedne ze znakami Polskimi są na środku ekranu (duża czcionka)a na dole napisy w mniejszej czcionce bez Polskich napisów ... gdy odłańczam napisy to zostają mi tylko te na dole bez polskich znaków...
Pytanie brzmi o co chodzi ? Chce normalnie oglądać filmy z Polskimi napisami na dole ekranu ... czy to wina napi-projekt czy ALLPlayera ? i co powinienem zrobić.
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 30.03.2009, 17:01
Mam pytanko. Jest możliwość, żeby za pomocą jakiejś sieci połączyć mój komputer z komputerem kumpla, który mieszka na drugiej stronie osiedla ? On ma w domu połączone w sieć powiedzmy 3 kompy, a ja chciałbym się dołączyć ze swoim do tego. Da się tak ?
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 30.03.2009, 17:03
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post

Z góry dzięki.
Weź z boku wybierz sobie datę kiedy chcesz lecieć (w terminie promocji 20.04.09 - 18.06.09), czy w jedną czy dwie strony i daj wyszukaj loty. I wtedy pokazą Ci się dkładne ceny - z podatkiem, opłatami ect.

Jak znajdziesz zadowalający Cię lot to zaznaczasz obok niego i daesz "Wybierz i kontynuuj" no i tam potwierdzisz wybór (łączna cena), dodasz dane ect i zaończysz rezerwację. Jest naprawdę łatwa rejestracja na Ryanair.

Jak coś to pisz na prv, leciałam z nimi do Lądka na mecz
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 30.03.2009, 17:25
marian3a napisał(a):Wyświetl post
Dokładniej chodzi o oglądanie filmów w ALLPlayer ... ściągam napisy przez napi-projekt i po odpaleniu Filmu napisy mam ... podwójne .. tzn. jedne ze znakami Polskimi są na środku ekranu (duża czcionka)a na dole napisy w mniejszej czcionce bez Polskich napisów ... gdy odłańczam napisy to zostają mi tylko te na dole bez polskich znaków...
Pytanie brzmi o co chodzi ? Chce normalnie oglądać filmy z Polskimi napisami na dole ekranu ... czy to wina napi-projekt czy ALLPlayera ? i co powinienem zrobić.

Jest to zapewne spowodowane kodekami. Instalowałeś jakieś kodeki, np. K-Lite Mega Codeck Pack?
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Stary 30.03.2009, 17:47
jaitylkoja może mieć rację, miałem ten sam problem i gdzieś wyczytałem, że przy instalacji K-Lite Codec Pack należy pominąć programy fddshow i vobsub. Jeżeli faktycznie instalowałeś te kodeki to odinstaluj je i zainstaluj ponownie tylko odznacz te 2 programy.
Odpowiedz cytując
zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.03.2009, 18:20
Na pewno jest to przez kodeki, miałem ten sam problem.

Też mam pytanie odnośnie AllPlayera: gdy podczas oglądania filmu nacisnę spację (pauza) to często wyskakuję menu programu, które trochę miejsca zajmuję na ekranie, jest to uciążliwe. Da się gdzieś wyłączyć to? Tak żeby po zatrzymaniu filmu nie robiło się nic poza pauzą.
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Stary 30.03.2009, 18:22
gackos napisał(a):Wyświetl post
jaitylkoja może mieć rację, miałem ten sam problem i gdzieś wyczytałem, że przy instalacji K-Lite Codec Pack należy pominąć programy fddshow i vobsub. Jeżeli faktycznie instalowałeś te kodeki to odinstaluj je i zainstaluj ponownie tylko odznacz te 2 programy.
a może to być przez Vista Codec Package ?
Zainstalowałem kiedyś K-Lite Codec Pack ale go odinstalowałem jakiś czas temu
Mam tez taki program PowerDVD9.1501D(Trial)_DVD081031-03 ale on chyba z tym nie ma nic wspólnego ? oraz takie coś instalowałem jakiś czas temu CyberLink PowerDVD 9
Ostatnio edytowane przez marian3a : 30.03.2009 o godz. 18:33.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 30.03.2009, 18:47
a może to być przez Vista Codec Package ?
Zainstalowałem kiedyś K-Lite Codec Pack ale go odinstalowałem jakiś czas temu
Mam tez taki program PowerDVD9.1501D(Trial)_DVD081031-03 ale on chyba z tym nie ma nic wspólnego ? oraz takie coś instalowałem jakiś czas temu CyberLink PowerDVD 9
jeżeli na dole na pasku po prawej stronie wyświetla ci się duża lekko zakręcona strzałka to nacis\śnij na tą ikonkę prawym myszki i daj opcje " hide subtitles" i będzie hulało
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 30.03.2009, 19:49
kolegę kanary spisały,ale nie podpisał mandatu, jednak i tak przyszło mu zawiadomienie do domu,
taki nie podpisany mandat liczy się? czy jednak ma szanse wywinąć się z tego bez szwanku ?
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.03.2009, 19:50
Jest spolszczenie do programu Microsoft Office Word 2007? Jak jest to prosił bym o linka
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.03.2009, 19:54
Kamil napisał(a):Wyświetl post
kolegę kanary spisały,ale nie podpisał mandatu, jednak i tak przyszło mu zawiadomienie do domu,
taki nie podpisany mandat liczy się? czy jednak ma szanse wywinąć się z tego bez szwanku ?
nie ma podpisu może być podrobione i tu ich ma

Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 30.03.2009, 20:06
ZwrABG napisał(a):Wyświetl post
nie ma podpisu może być podrobione i tu ich ma
no tak, tylko chodzi o to czy ma isc do mpk, i poprosic o mandat zeby mu pokazali i wtedy ujawnic ten bląd, czy co?

Cytat:
siedzieć cicho jak przyjdzie komornik albo coś to zapytać o co chodzi jest tam mój podpis przynajmniej ja bym tak zrobił
wolałbym jednak coś potwierdzonego, bo na eksperymenty to juz go nie stać
Ostatnio edytowane przez Kamil : 30.03.2009 o godz. 20:11.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Stary 30.03.2009, 20:08
siedzieć cicho jak przyjdzie komornik albo coś to zapytać o co chodzi jest tam mój podpis przynajmniej ja bym tak zrobił

Odpowiedz cytując
Dafi_91
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.03.2009, 20:21
Witam Potrzebuje konto internetowe do celu przyjmowania wplat p z allegro(głownie po to). najlepiej jakby bylo to konto mloedziezowe. Moglby mi ktos polecic kto sie zna na tym lub owe konto posiada Chodzi mi o oplaty za co sa pobierane, czy moge je pozniej zlikwidowac lub w przyszlosci zmienic na "normalne" i jak to sie ma do polskiego prawa (podatki, zus itd itp) jestem w tym zielony:/ Kumatych w tym temacie prosze o pomoc najlepiej pric
Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.03.2009, 20:31
no tak, tylko chodzi o to czy ma isc do mpk, i poprosic o mandat zeby mu pokazali i wtedy ujawnic ten bląd, czy co?

Nie ma podpisu, nie ma mandatu. On nigdy tam nie był ani nic z tych rzeczy. Niech idzie i mówi Proszę pana nigdy mandatu nie dostałem, nigdy tramwajem nie jechałem, nic nigdy nie podpisywałem. Ktoś się podał za mnie proszę pokazać mi ten mandat. Jak wpadnie na ****ie to go jeszcze przeproszą. O ile nie mają rzeczywiście jego podpisu ani nic tam nie bazgrał, kwitka nie uzupełniał nie zrobili mu zdjęcia.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 30.03.2009, 21:14

Bez podpisu każdy mógł podać jego dane. Gorzej jak został spisany z dowodu bądź z legitymacji - bo wtedy spisują też nr dokumentu, a jak nie zgłosił zagubienia to mogą się o to czepiać i może być ciężko .
Natomiast jeśli tylko podał swoje dane i to wszystko, to mogą mu naskoczyć
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 30.03.2009, 21:25
poszukuję grę z serii NFL na PC. macie do polecenia jakies forum z grami?
Odpowiedz cytując
buldus
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.03.2009, 21:37
Dafi_91 napisał(a):Wyświetl post
Witam Potrzebuje konto internetowe do celu przyjmowania wplat p z allegro(głownie po to). najlepiej jakby bylo to konto mloedziezowe. Moglby mi ktos polecic kto sie zna na tym lub owe konto posiada Chodzi mi o oplaty za co sa pobierane, czy moge je pozniej zlikwidowac lub w przyszlosci zmienic na "normalne" i jak to sie ma do polskiego prawa (podatki, zus itd itp) jestem w tym zielony:/ Kumatych w tym temacie prosze o pomoc najlepiej pric
Izzy konto w mBanku! Nie placisz nic ale to nic za to konto, potrzebna ci tylko zgoda rodzicow jezeli masz poniezej 18 lat. Jedyny problem to taki ze oprocentowanie to 0,75 ale to nie oszczednosciowe konto wiec nie robi to problemu Pozdro
Moje Sety klubowe NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Stary 30.03.2009, 21:55
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
jeżeli na dole na pasku po prawej stronie wyświetla ci się duża lekko zakręcona strzałka to nacis\śnij na tą ikonkę prawym myszki i daj opcje " hide subtitles" i będzie hulało
ehm nie mam czegoś takiego...
Ja odinstaluje ALLPlayera i zainstaluje od nowa to jest szansa że będzie już normalnie? czy to nic nie da ?
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.03.2009, 06:53

jakie kodeki masz zainstalowane?

najprawdopodobniej podczas instalacji kodekow zainstalowal sie tez DirectVobSub, ktory wtapia napisy do filmu.

albo musisz znalesc gdzies w folderze kodekow VobSuba i wylaczyc to w jego opcjach, albo - jak masz np K-Lite - odinstalowac i podczas nowej instalacji zaznaczyc niestandardowa/zaawansowana instalacje i odznaczyc DirectVobSub.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.03.2009, 09:17
ma ktoś konto na p2mforum.info z reputacja min. starter --> priv.
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 31.03.2009, 10:07
rzep napisał(a):Wyświetl post
poszukuję grę z serii NFL na PC. macie do polecenia jakies forum z grami?
www.peb.pl
.....
Odpowiedz cytując
Szymek_R22
Senior Member

Stary 31.03.2009, 13:58
Nie chcę tu zgrywać nie wiadomo jak kumatego itp., ale czy na prawdę tak ciężko wpisać w google.pl ,,Konwencja" ?
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Stary 31.03.2009, 14:10
http://pl.wikipedia.org/wiki/Konwencja

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.03.2009, 15:44
siemanko. Gdzie na necie mozna oglądać siatkówkę? Dzisiaj chcialem ogladnac Azs Olsztyn z Jastrzebskim Weglem
Odpowiedz cytując
maciekmiszcz
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 31.03.2009, 15:56
Witam. Wie ktoś może czemu nie działają mi dźwięki z przeglądarki np YouTube itd Mp3jki puszczane np. w WMP bez zarzutu tak samo dźwięk z tunera tv itd jest ok.
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.03.2009, 16:10
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9031152bf.html // Co zrobić żeby dało sie zainstalować , prosiłbym o szybką odpowiedź bo bardzo pilne
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów