The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2011, 00:48
Cytat:
Pablo Álvarez Menéndez
Aktualny klub: Reggina Calcio (Włochy)

Po występach w greckim FC Panserraikos Serres wrócił do Włoch.

Ostatnia aktualizacja: 2011-08-02 15:54:43

wislaportal.pl
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.12.2011, 10:59
Wojciechowski: Trabzonspor jest mi winny pieniądze, może wezmę Pawła Brożka

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.12.2011, 11:32
myślę, że czas aby Paweł pomyślał nad powrotem, ale do Wisły... Myślę, że z Genkowem byłby to ciekawy atak.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.12.2011, 11:43
brakuje Ci machania rękami na boisku? Bo mnie, nie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 19.12.2011, 11:45
Paweł potrafi strzelać gole w sytuacjach, z którymi mają problemy Genkov i Biton - dlatego jest to dobra opcja.
Wolę Jego, niż dzieciaka z Tychów.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.12.2011 o godz. 11:53.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.12.2011, 11:50
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Paweł potrafi strzelać gole w sytuacjach, z którymi mają problemy Genkov i Biton - dlatego jest to dobra opcja.
Wole Jego niż dzieciaka z Tychów.
Paweł równie dobrze potrafi też s.......ić sytuacje w której Genkov i Biton nie mają problemów.
Nie twórzmy mitów że Brożek jest jakimś wirtuozem i był by naszym zbawcą...

Po za tym, z Brożkami, Baszczyńskimi itp itd jakoś w pucharach gówno osiągnęliśmy - więc dajmy teraz szanse innym.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 19.12.2011, 12:21
akurat myślę, ze wymienieni przez Ciebie piłkarze pomogliby nam w meczach pucharowych (i nie tylko) w tym roku...
Paweł też potrafił schrzanić, nie mówię, że nie. Ale myślę, że kilka meczy inaczej by się skończyło gdyby on grał na ataku.

Oni nie byliby zbawcami, ale co najwyżej solidnymi piłkarzami w naszej drużynie.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 19.12.2011, 12:28
Z całym szacunkiem dla Brożka, ale nie przypominam sobie, żeby Brożek strzelał takie gole z dystansu jak Dudu w spotkaniach z Bełchatowem, czy Twente na wyjeździe. Ostatnim naszym napastnikiem, który potrafił ukąsić rywala z dystansu był Maciek Żurawski.

Co do tematu to Kuba zaliczył asystę przy golu Gundogana w wygranym meczu przez BvB 4:1 z Freiburgiem.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.12.2011, 12:33
farben napisał(a):Wyświetl post
Stan wojenny wspomina były piłkarz GTS Wisła Kraków

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html

Ciekawa opowieść Motyki. No, chłopaki z Wisły nie czuli się wtedy najlepiej. Trudno się dziwić.
To parchate srule będą miały kolejny "argument" dla swoich zomowskich opowieści..Zobaczycie minie ze 2-3 lata i na stałe wpiszę się w ich matrylologie, to, jak z mieszkania Motyki, obserwowali ich i biednych obrzezanych piłkarzy..

A juz komentarz pod artykułem, jak to ich chodzi średnio po 10 tysięcy rozpierdala mi system.. Nie dość, że bilety w cenie wejścia do szaletu miejskiego, przyszło ich dwa razy ponad 10 koła(Legia i derby),a już na ostatnim meczu u siebie z Bełchatowem ledwie 5 tysiaków hehe W ogóle cały ten komentarz to jedna wielka beka, nas 700 w Jaworznie(a było 1,8 tyś) ich 2000 w Gliwicach(gdzie tam ....a weszli w tyle?hehe..)
Podobnie było po naszym meczu z Polonia czy Górnikiem gdzie onet napisał, że było 8 tyś, to .....i spuszcczały się przez tydzień, ze chodzi nas tak mało jak ich !
Zawsze mnie zastanawią czy to tak mało inteligentne bydło czy tak skuteczna propaganda..Pewnie to i to..

Ehhh..Tylko se ciśnienie podniosłem..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 19.12.2011, 13:04
myślę, że czas aby Paweł pomyślał nad powrotem, ale do Wisły... Myślę, że z Genkowem byłby to ciekawy atak.
Zacznijmy od tego, że rzadko kto gra dwoma środkowymi napastnikami.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 19.12.2011, 13:14
belzebub to odpisz na durny komentarz i go wyprostuj...
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 19.12.2011, 13:43
Ktoś już to zrobił..
Prośba do "internetowych propagandzistów" z naszej strony, nie piszcie wszędzie o tych drugach, jakiś dragoviach itp..Bo raz, że to retoryka wprost przeniesiona z Gazety Wyborczej czy innych medialnych scierw..a dwa stwarzacie obraz wielkiej, gangsterskiej, kartelowej cracovii nie tylko w oczach zwykłych ludzi czytających te artykuły, ale też małolatów, którzy może jeszcze nie wiedzą, na którą stronę pójść..
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.12.2011, 13:49
Nie wiem jak wy, ale ja bym się załamał widząc Pawła w Polsce, w innej koszulce niż Wiślacka. Wiadomo, że to nie był ideał - w kwestiach piłkarskich ustępował Żurawskiemu i Frankowskiemu, w kwestiach przywiązania do klubu, większosć wyżej ceni chociażby Baszcza, Głowackiego i Sobola. Ale jednak spędził w naszym klubie ponad 10 lat, dał nam mnóstwo powodów do radości i ja osobiście chętnie zobaczyłbym go jeszcze przy R22.

Mam nadzieje,że to tylko plotki.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.12.2011, 15:15
FraMat napisał(a):Wyświetl post
brakuje Ci machania rękami na boisku? Bo mnie, nie.
Co tam machanie rekami - wazne, ze potrafił strzelac bardzo wazne bramki nawet gdy marnowal wiele okazji. Ja nie chcialem odejscia Brozka - chciałem go widziec razem w ataku z Genkowem. Na pewno bym sie cieszył gdyby wrocił do Nas spowrotem - Arek Głowacki takze (ale to moze w niedalekiej przyszlosc). Niechciałbym aby powtorzyła sie sytuacja z Baszczynskim.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 19.12.2011, 15:28
Nie wróci, mimo ze obiecał że strzeli setną bramkę w barwach Wisły, ale pójdzie jak Baszczu jeśli się zgodzą na transfer to do Polonii.
Odpowiedz cytując
eol
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 20.12.2011, 00:58
Pewnie nie wroci a to dzieki SKWK ktorym pewnie tak samo odpier... jak bylo z powrotem Frankowskiego gdzie sie nie zgodzili na powrot. A swoja droga co oni maja do zatrudniania profesjonalnych pracownikow klubowych(pilkarzy)? A gdyby tak Frankowski u nas gral na jesieni to kto wie gdzie by teraz byla Wisla.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 20.12.2011, 01:17
No ciekawe, ciekawe.. Ludzie kierujcie się w życiu, choćby kibicowskim, jakimiś zasadami, są rzeczy ważniejsze niz pieniądze( dla Franka nie) czy sukcesy (dla was nie)..

W drugą stronę tez nie przesadzajmy.. Peany śpiewane ostatnio na cześć Baszcza też były przesadzone, mimo wszystko poszedł do "wrogiej" Polonii, wystaczyło raz krzyknąć "Baszczu z nami, kibicami" i tyle..A nie poswięcać doping, dla gościa który powiedział, że: "chciał tu zdobyc bramkę, żeby sie pokazać"..Szkoda, że nie on ją zdobył, bo może trochę tego cukru mniej następnym razem by się posypało..
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.12.2011, 11:28
Oświadczenie Wisły Kraków...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dczenie_11262/
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.12.2011, 11:43
On tak potrafi strzelać gole,że na 4 setki zdobędzie jedną bramkę.
I przyjdzie "zbawienie" jak po powrocie Żurawia,co może z 3 bramki strzelił.Wolę "młodego dzieciaka" ale innego,nie z Tychów.Mamy budować drużynę a nie ściągać z powrotem piłkarzy którzy przesiadują mecze na ławce w jakiejś lidze tureckiej,ba Brożek nawet na ławce nie przesiaduje.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.12.2011, 11:49
Z tego co pamiętam to panowie Falk i Gryźlak to już drugi raz zostali zwolnieni, za pierwszym razem z Ochalikiem. Coś więcej na ten temat ? News na prawdę godny strony głównej Mistrza Polski... .
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 20.12.2011, 11:54
News ten pewnie byl warunkiem sadowej ugody... Bo przypominam, ze sprawa toczyla sie w sadzie. A Grzesiu Falk odpowiedzial "dyscyplinarnie", za nie swoj blad...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Stary 20.12.2011, 11:58
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
News ten pewnie byl warunkiem sadowej ugody... Bo przypominam, ze sprawa toczyla sie w sadzie. A Grzesiu Falk odpowiedzial "dyscyplinarnie", za nie swoj blad...

dokładnie

Ten news dotyczy sprawy sprzed 2 lat, któa dopiero teraz zakończyła się ugodą i to widocznie jest jeden z jej warunków.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.12.2011, 12:09
No pokazał się news chwilę przed tym gdy napisałem posta. Myślałem, że tamto to już dawno się rozstrzygnęło, choć nie powinienem być właściwie zdziwiony. Jaki kraj taki sąd i vice versa.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.12.2011, 17:31
Nasz Mauro ? Zmizerowany jakiś

Emerytura w Peru. Brzmi nieżle.

http://www.rpp.com.pe/2011-12-18-mau...ia_432846.html

A tu chyba pełniejsza wersja telewizyjnego szoł

http://www.youtube.com/watch?v=15nBO...eature=related

Jak ktoś czai hiszpanski niech napisze co on tam mówił.

Łza się w oku kręci...

Ps. Tylko nie piszcie, ze dobrze by było jakby wrócił

Edit: PlacekTSW : drugi materiał gdzieś od 1:50.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 20.12.2011 o godz. 19:21.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 20.12.2011, 19:03
Ciekawe czy coś o Wiśle wspominał
Odpowiedz cytując
czarnyalibaba
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 20.12.2011, 23:08
Mauro tutaj wspomina występy w Wiśle:
http://www.youtube.com/watch?v=4Jr1A...eature=related
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.12.2011, 00:38
Cytat:
Tradycyjnie przez pełny mecz na środku obrony wystąpił Arkadiusz Głowacki. O wiele gorzej wygląda natomiast sytuacja Pawła i Piotra Brożków. Bracia kolejny raz znaleźli się poza kadrą meczową. Coraz głośniej mówi się o tym, że ich czas w Turcji dobiega końca.
Czy nie szukamy czasem lewego obrońcy. Ja bym ich brał obu.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.12.2011, 08:48
Po jutrzejszym meczu zarzad Trabzonsporu zastanowi sie nad Pawłem Brozkiem. Podobno istnieje duza szansa, ze zdecyduja sie go oddac do... Poloni W. Ciekawe co na to Brozio - pewnie przed Euro byłby zdecydowany na taki ruch.
Podobno klub nie przedluzy konczacego sie w czerwcu 2012 roku kontraktu z Arkiem Glowackim. Byłoby fajnie gdyby do Nas wrocił
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.12.2011, 09:08
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Czy nie szukamy czasem lewego obrońcy. Ja bym ich brał obu.
z Piotrka taki sam lewy obrońca jak z Dragana.
Weźcie jeszcze Baszczyńskiego i kibicujcie Wiśle Szatni Kraków
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.12.2011, 10:36
Powrót Głowy byłby dobrym posunięciem , Sobol już niedługo zakończy karierę - może po tym sezonie , może po następnym a wszyscy wiemy jaką rolę pełni w tym zespole nasz kapitan i po jego odejściu może brakować nam w szatki kogoś takiego a Głowa byłby idealnym kandydatem by przejąć zadania Sobola w szatni a nawet opaskę kapitana . Arek zawsze był profesjonalistą i spokojnie może pograć jeszcze mniej więcej 2 lata i być podporą Wisły , a gdyby (odpukać) zdarzyła się jakaś kontuzja to jest Chavez który powinien tylko i wyłącznie grać z prawej strony środka obrony . Co do Brożków to mam nadzieję że nie wrócą do Wisły , no chyba że ktoś chce popsuć atmosferę w szatni (machanie łapami , teksty w stylu "niech obcokrajowcy się tłumaczą ") a nam ostatnią rzeczą którą teraz trzeba jest podzielenie szatni . Oczywiście nie zrozumcie mnie źle , szanuję Brożków , bardzo dużo zrobili dla naszej drużyny ale ich czas w Wiśle (oczywiście wg mnie) już minął i nie są w stanie już nic zaproponować tej drużynie (zwłaszcza nic pozytywnego).
Ostatnio edytowane przez fanfan : 21.12.2011 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów