|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wojciechowski: Trabzonspor jest mi winny pieniądze, może wezmę Pawła Brożka
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
myślę, że czas aby Paweł pomyślał nad powrotem, ale do Wisły... Myślę, że z Genkowem byłby to ciekawy atak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
brakuje Ci machania rękami na boisku? Bo mnie, nie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Paweł potrafi strzelać gole w sytuacjach, z którymi mają problemy Genkov i Biton - dlatego jest to dobra opcja.
Wolę Jego, niż dzieciaka z Tychów.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.12.2011 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie twórzmy mitów że Brożek jest jakimś wirtuozem i był by naszym zbawcą... Po za tym, z Brożkami, Baszczyńskimi itp itd jakoś w pucharach gówno osiągnęliśmy - więc dajmy teraz szanse innym. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
akurat myślę, ze wymienieni przez Ciebie piłkarze pomogliby nam w meczach pucharowych (i nie tylko) w tym roku...
Paweł też potrafił schrzanić, nie mówię, że nie. Ale myślę, że kilka meczy inaczej by się skończyło gdyby on grał na ataku. Oni nie byliby zbawcami, ale co najwyżej solidnymi piłkarzami w naszej drużynie. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Co do tematu to Kuba zaliczył asystę przy golu Gundogana w wygranym meczu przez BvB 4:1 z Freiburgiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A juz komentarz pod artykułem, jak to ich chodzi średnio po 10 tysięcy rozpierdala mi system.. Nie dość, że bilety w cenie wejścia do szaletu miejskiego, przyszło ich dwa razy ponad 10 koła(Legia i derby),a już na ostatnim meczu u siebie z Bełchatowem ledwie 5 tysiaków hehe W ogóle cały ten komentarz to jedna wielka beka, nas 700 w Jaworznie(a było 1,8 tyś) ich 2000 w Gliwicach(gdzie tam ....a weszli w tyle?hehe..) Podobnie było po naszym meczu z Polonia czy Górnikiem gdzie onet napisał, że było 8 tyś, to .....i spuszcczały się przez tydzień, ze chodzi nas tak mało jak ich ! Zawsze mnie zastanawią czy to tak mało inteligentne bydło czy tak skuteczna propaganda..Pewnie to i to.. Ehhh..Tylko se ciśnienie podniosłem.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
belzebub to odpisz na durny komentarz i go wyprostuj...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś już to zrobił..
Prośba do "internetowych propagandzistów" z naszej strony, nie piszcie wszędzie o tych drugach, jakiś dragoviach itp..Bo raz, że to retoryka wprost przeniesiona z Gazety Wyborczej czy innych medialnych scierw..a dwa stwarzacie obraz wielkiej, gangsterskiej, kartelowej cracovii nie tylko w oczach zwykłych ludzi czytających te artykuły, ale też małolatów, którzy może jeszcze nie wiedzą, na którą stronę pójść.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy, ale ja bym się załamał widząc Pawła w Polsce, w innej koszulce niż Wiślacka. Wiadomo, że to nie był ideał - w kwestiach piłkarskich ustępował Żurawskiemu i Frankowskiemu, w kwestiach przywiązania do klubu, większosć wyżej ceni chociażby Baszcza, Głowackiego i Sobola. Ale jednak spędził w naszym klubie ponad 10 lat, dał nam mnóstwo powodów do radości i ja osobiście chętnie zobaczyłbym go jeszcze przy R22.
Mam nadzieje,że to tylko plotki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Co tam machanie rekami - wazne, ze potrafił strzelac bardzo wazne bramki nawet gdy marnowal wiele okazji. Ja nie chcialem odejscia Brozka - chciałem go widziec razem w ataku z Genkowem. Na pewno bym sie cieszył gdyby wrocił do Nas spowrotem - Arek Głowacki takze (ale to moze w niedalekiej przyszlosc). Niechciałbym aby powtorzyła sie sytuacja z Baszczynskim.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wróci, mimo ze obiecał że strzeli setną bramkę w barwach Wisły, ale pójdzie jak Baszczu jeśli się zgodzą na transfer to do Polonii.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Pewnie nie wroci a to dzieki SKWK ktorym pewnie tak samo odpier... jak bylo z powrotem Frankowskiego gdzie sie nie zgodzili na powrot. A swoja droga co oni maja do zatrudniania profesjonalnych pracownikow klubowych(pilkarzy)? A gdyby tak Frankowski u nas gral na jesieni to kto wie gdzie by teraz byla Wisla.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ciekawe, ciekawe.. Ludzie kierujcie się w życiu, choćby kibicowskim, jakimiś zasadami, są rzeczy ważniejsze niz pieniądze( dla Franka nie) czy sukcesy (dla was nie)..
W drugą stronę tez nie przesadzajmy.. Peany śpiewane ostatnio na cześć Baszcza też były przesadzone, mimo wszystko poszedł do "wrogiej" Polonii, wystaczyło raz krzyknąć "Baszczu z nami, kibicami" i tyle..A nie poswięcać doping, dla gościa który powiedział, że: "chciał tu zdobyc bramkę, żeby sie pokazać"..Szkoda, że nie on ją zdobył, bo może trochę tego cukru mniej następnym razem by się posypało.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
I przyjdzie "zbawienie" jak po powrocie Żurawia,co może z 3 bramki strzelił.Wolę "młodego dzieciaka" ale innego,nie z Tychów.Mamy budować drużynę a nie ściągać z powrotem piłkarzy którzy przesiadują mecze na ławce w jakiejś lidze tureckiej,ba Brożek nawet na ławce nie przesiaduje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to panowie Falk i Gryźlak to już drugi raz zostali zwolnieni, za pierwszym razem z Ochalikiem. Coś więcej na ten temat ? News na prawdę godny strony głównej Mistrza Polski... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
News ten pewnie byl warunkiem sadowej ugody... Bo przypominam, ze sprawa toczyla sie w sadzie. A Grzesiu Falk odpowiedzial "dyscyplinarnie", za nie swoj blad...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dokładnie Ten news dotyczy sprawy sprzed 2 lat, któa dopiero teraz zakończyła się ugodą i to widocznie jest jeden z jej warunków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No pokazał się news chwilę przed tym gdy napisałem posta. Myślałem, że tamto to już dawno się rozstrzygnęło, choć nie powinienem być właściwie zdziwiony. Jaki kraj taki sąd i vice versa.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nasz Mauro ? Zmizerowany jakiś
Emerytura w Peru. Brzmi nieżle. http://www.rpp.com.pe/2011-12-18-mau...ia_432846.html A tu chyba pełniejsza wersja telewizyjnego szoł http://www.youtube.com/watch?v=15nBO...eature=related Jak ktoś czai hiszpanski niech napisze co on tam mówił. Łza się w oku kręci... Ps. Tylko nie piszcie, ze dobrze by było jakby wrócił Edit: PlacekTSW : drugi materiał gdzieś od 1:50.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 20.12.2011 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy coś o Wiśle wspominał
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mauro tutaj wspomina występy w Wiśle:
http://www.youtube.com/watch?v=4Jr1A...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po jutrzejszym meczu zarzad Trabzonsporu zastanowi sie nad Pawłem Brozkiem. Podobno istnieje duza szansa, ze zdecyduja sie go oddac do... Poloni W. Ciekawe co na to Brozio - pewnie przed Euro byłby zdecydowany na taki ruch.
Podobno klub nie przedluzy konczacego sie w czerwcu 2012 roku kontraktu z Arkiem Glowackim. Byłoby fajnie gdyby do Nas wrocił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
z Piotrka taki sam lewy obrońca jak z Dragana.
Weźcie jeszcze Baszczyńskiego i kibicujcie Wiśle Szatni Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Powrót Głowy byłby dobrym posunięciem , Sobol już niedługo zakończy karierę - może po tym sezonie , może po następnym a wszyscy wiemy jaką rolę pełni w tym zespole nasz kapitan i po jego odejściu może brakować nam w szatki kogoś takiego a Głowa byłby idealnym kandydatem by przejąć zadania Sobola w szatni a nawet opaskę kapitana . Arek zawsze był profesjonalistą i spokojnie może pograć jeszcze mniej więcej 2 lata i być podporą Wisły , a gdyby (odpukać) zdarzyła się jakaś kontuzja to jest Chavez który powinien tylko i wyłącznie grać z prawej strony środka obrony . Co do Brożków to mam nadzieję że nie wrócą do Wisły , no chyba że ktoś chce popsuć atmosferę w szatni (machanie łapami , teksty w stylu "niech obcokrajowcy się tłumaczą ") a nam ostatnią rzeczą którą teraz trzeba jest podzielenie szatni . Oczywiście nie zrozumcie mnie źle , szanuję Brożków , bardzo dużo zrobili dla naszej drużyny ale ich czas w Wiśle (oczywiście wg mnie) już minął i nie są w stanie już nic zaproponować tej drużynie (zwłaszcza nic pozytywnego).
Ostatnio edytowane przez fanfan : 21.12.2011 o godz. 10:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|