|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zaprezentowanie Cikosa, na nic więcej nie liczę, choć chciałbym się mylić ;P ankieta, kto przychodzi oprócz niego:
a)Milinković b)stoper c)napastnik d)niespodzianka ^^ ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cikos to już w Niemczech trenuje a Ty go na konferencji przedstawiać chcesz ... Tak jak wyżej zostało napisane, prezentacja nowych strojów meczowych. Ewentualnie podpisali kontrakt z tym młodym środkowym obrońca i chca sie pochwalic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.07.2010 o godz. 13:31.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przy Cikosie nie było konferencji więc raczej Adidas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
a po co potrzebni pilkarze.. jak z Umbro zamowia modelki i normalnie bedzie wstepna prezentacja.. a jakas oficjalna po ich powrocie.. to raczej nierealne zeby w taki sposob pisali dajac do zrozumienia ze bedzie transfer.. to w koncu oficjalna strona.. i widocznie mieliby miec pozwolenie od Basalaj czy kogos tam.. transfery to zbyt powazna kwestia zeby w taki sposob o tym informowali..gdyby bylo wrecz odwrotnie bylbym w szoku.. bez napalania sie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.07.2010 o godz. 13:43.
![]() ![]() |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Najbardziej to bym chciał jakiegoś zajebistego sponsora
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mączyński obecnie nic sobą piłkarsko nie prezentuje i zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na jednej z wiślackich stron ktoś napisał o tym w komentarzach już z godzinę temu , wiec moja początkowa ekscytacja już mineła..... Chłopak napewno ciekawy . Należy go oceniać podobnie do Cikosza. Młody - może cos z niego będzie.....
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
)))![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na wisła-online mimo że to tragiczny portal, w komentarzach Bunoza był już wcześniej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A co z Marko Milinkoviciem? Bo już się napaliłem że do nas trafi...Wie ktoś?
![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Podobno pojechał po swoje rzeczy(szczoteczke do zębów, przybory toaletowe, skarpetki) do Koszyc...
A tak na poważnie to ile można!? Moderatorzy zwracam się z prośbą o banowanie każdego kto wymieni jeszcze raz nazwisko zawodnika Koszyc do momentu zakontraktowania go przez Wisłe. To naprawdę się już robi nudne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Chodzą słuchy, że Wisła wypuściła nazwisko Milinkovicia celem przysłonięcia innych działań klubu na rynku trafnsferowym. Podobno w klubie nie ma nawet jego tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To raczej masz slabe informacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Czy tu ****a 1235568 razy trzeba powtarzać daną inforację, że jest bardzo blisko przejścia tylko zostało parę detali do uzgodnienia?Pisało o tym już ze 4 osoby a tutaj panika na non stopie. Jeśli nie przejdzie to trudno, takie jest futbol ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nic tylko brać : http://goool.pl/ekstraklasa/2884-gol...-do-kielc.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,80...le_Krakow.html Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
obym się mylił. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nikt mnie nie robil obyś się mylił
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tu masz rację powiem ci
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Adamek prawda jest taka ze ostatnio forumowi mesjasze rozpalili do czerwonosci czesc nazwijmy to mlodszych kibicow
mowic o Bog wie czym a wyszlo ze na poczatku tyg przyszedl Zuraw, a dopiero pod koniec dwaj mlodzi, nieznani obroncy. Ja tam nie narzekam, nie ublizam ale skoro ktos mowi ze beda takie zajebiste transfery, ze przyszedl Zuraw a kolejny transfer bedzie lepszy od poprzedniego to chyba cos jest nie tak? Lepiej nie rozpalac tutaj glow coponiektorych i nie robic z tego foum posmiewiska a czekac jak sie sprawy potocza same. Co do transferow to mam nadzieje ze nie odejdzie Marcelo. Jesli zostanie to juz na dzien dzisiejszy mamy cala defensywe "uzbierana". Juz tak idac calkiem w sfere marzen i takiego ultra optymizmu to byloby jedwabiscie gdyby doszli jeszcze: naprawde dobry skrzydlowy, napastnik i jakis klasowy ofensywny pomocnik. Ale chyba juz za duzo wymagam Fajnie by bylo gdyby Kirm zaczal cos grac. On naprawde ma zadatki na dobrego pilkarza, jest szybki, aktywny, dobrze gdybysmy umieli to wykorzystac. Mam nadzieje ze Zuraw wprowadzi do naszej ofensywy spokoj i pouklada to wszystko, bo wlasnie ofesywa to nasz najslabszy punkt w tamtym sezonie. W ofesywie mielismy Brozka i Malego ktorzy maja pretensje do wszystkich a wszyscy mitoali sie po boisku bezradnie. Jak Zuraw wprowadzi troche spokoju i bedzie gral jak Niedzielan w Wisle zanim nabawil sie kontuzji (wtedy Niedzielan pamietam ze odciazal Brozka, nekal obroncow a Pawel mogl spokojnie zdobywac brameczki) to bedzie zajebiscie. A do pelni szczecia potrzebny by byl ktos w stylu Kosy, kto bedzie robil wiatr na skrzydle i mysle ze Maly i Kirm w formie moga spelniac taka role. Na nasza lige w zupelnosci takie zestawienie wystarczy. Solidna obrona, bramkarz ktory nie popelnia baboli, Sobol, nawet sredniawy srodkowy pomocnik, 2 skrzydlowych ktorzy beda robili zamieszanie, doswiadczony napastnik ktory bedzie robil problemy obroncom rywali i rzadlo jak Brozek ktory bedzie tylko dopelnial formalnosci. A w tamtym sezonie mielismy Mario ktory niemal zawsze musial cos odwalic ;/, obrona ok, slabe skrzydla, Sobol raz dobrze, raz zle, kontuzjowany Gargula a w zamian niego mega chaotyczny Diaz i 2 napastnikow bez formy gdzie Bogus nie potrafi grac tego co Niedzielan i mam nadzieje Zuraw. Naprawde juz sobie narobilem niezlego smaczku na przyszly sezon. My sie wzmacniamy, Legia sie wzmocnila, Lech tez pewnie w koncu kupi kogos wartosciowego, Polonia W kupila pol Belchatowa, Korona tez cos tam swiruje, Ruch mimo wszystko moze namieszac. Mam nadzieje ze ten sezon bedzie przelomowy dla polskiej pilki klubowej i wprowadzi nas w nowa ere. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
teraz plotkuja ze jest lepsza opcja od Milinkovicia... Zastanawiam sie niby jaka
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|