The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 13:24
Zaprezentowanie Cikosa, na nic więcej nie liczę, choć chciałbym się mylić ;P ankieta, kto przychodzi oprócz niego:

a)Milinković
b)stoper
c)napastnik
d)niespodzianka

^^
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
patryk215
Banita

Od: 12.2007

Stary 02.07.2010, 13:27
Cikos to już w Niemczech trenuje a Ty go na konferencji przedstawiać chcesz ... Tak jak wyżej zostało napisane, prezentacja nowych strojów meczowych. Ewentualnie podpisali kontrakt z tym młodym środkowym obrońca i chca sie pochwalic
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.07.2010, 13:28
http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281

Cytat:
Już za chwileczkę, już za momencik... Czekajcie na 15:00!
hmm... dziwne ze oficjalna wyjechala z takim tekstem, byc moze link nie pasuje do tego tematu, choc kto wie.. ale jakos nie wydaje mi sie zeby o transfer chodzilo
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.07.2010 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.07.2010, 13:31
Przy Cikosie nie było konferencji więc raczej Adidas
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.07.2010, 13:39
a po co potrzebni pilkarze.. jak z Umbro zamowia modelki i normalnie bedzie wstepna prezentacja.. a jakas oficjalna po ich powrocie.. to raczej nierealne zeby w taki sposob pisali dajac do zrozumienia ze bedzie transfer.. to w koncu oficjalna strona.. i widocznie mieliby miec pozwolenie od Basalaj czy kogos tam.. transfery to zbyt powazna kwestia zeby w taki sposob o tym informowali..gdyby bylo wrecz odwrotnie bylbym w szoku.. bez napalania sie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.07.2010 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 02.07.2010, 13:44
Najbardziej to bym chciał jakiegoś zajebistego sponsora
Odpowiedz cytując
Cannavaro
Member

Od: 06.2010

Stary 02.07.2010, 13:54
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nielum_mobile/

to chyba o to chodzi
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.07.2010, 13:55
Cannavaro napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nielum_mobile/

to chyba o to chodzi
Nie wydaje mi się. Po co były jakiś wywiad i video...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.07.2010, 13:55
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
W sumie to rzuciłem tylko ten argument żeby nie walić tu własnych peanów na temat Mąki, ale niech będzie: uważam go za już świetnego zawodnika i na naszą kopaną już spokojnie by ten człowiek mógł się ogrywać. Chociażby za Sobola, który nie młodnieje mimo że i tak gra za dwóch
Trudno prowadzić poważną rozmowę, w której jeden z rozmówców jest gotów pisać peany na cześć słabego zawodnika i głębokiego rezerwowego drużyny, która nie potrafiła w ubiegłym sezonie wygrać żadnego ważnego i prestiżowego meczu (nie licząc wyprawy na Łazienkowską).

Mączyński obecnie nic sobą piłkarsko nie prezentuje i zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.07.2010, 14:01
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ch_medycznych/
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.07.2010, 14:09
Na jednej z wiślackich stron ktoś napisał o tym w komentarzach już z godzinę temu , wiec moja początkowa ekscytacja już mineła..... Chłopak napewno ciekawy . Należy go oceniać podobnie do Cikosza. Młody - może cos z niego będzie.....
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.07.2010, 14:10
marcinb88 napisał(a):Wyświetl post
Gordan Bunoza, czy zastąpi Głowe...? Co o nim sądzicie?

http://www.transfermarkt.de/de/gorda...ler_67999.html
Byłeś godzinkę przed wszystkimi. Ciekawe... )))

Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.07.2010, 14:15
krasny napisał(a):Wyświetl post
Byłeś godzinkę przed wszystkimi. Ciekawe... )))
na wisła-online mimo że to tragiczny portal, w komentarzach Bunoza był już wcześniej
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.07.2010, 16:21
A co z Marko Milinkoviciem? Bo już się napaliłem że do nas trafi...Wie ktoś?
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 02.07.2010, 16:26
Waldi69 napisał(a):Wyświetl post
A co z Marko Milinkoviciem? Bo już się napaliłem że do nas trafi...Wie ktoś?
Podobno pojechał po swoje rzeczy(szczoteczke do zębów, przybory toaletowe, skarpetki) do Koszyc...

A tak na poważnie to ile można!?

Moderatorzy zwracam się z prośbą o banowanie każdego kto wymieni jeszcze raz nazwisko zawodnika Koszyc do momentu zakontraktowania go przez Wisłe. To naprawdę się już robi nudne.
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.07.2010, 16:28
Chodzą słuchy, że Wisła wypuściła nazwisko Milinkovicia celem przysłonięcia innych działań klubu na rynku trafnsferowym. Podobno w klubie nie ma nawet jego tematu.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.07.2010, 16:54
To raczej masz slabe informacje...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.07.2010, 17:19
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Chodzą słuchy, że Wisła wypuściła nazwisko Milinkovicia celem przysłonięcia innych działań klubu na rynku trafnsferowym. Podobno w klubie nie ma nawet jego tematu.
Nie no nie ma kura milinkovia, to była ściema.Idzie do Lecha, Dajcie wy juz tu świety spokój.
Czy tu ****a 1235568 razy trzeba powtarzać daną inforację, że jest bardzo blisko przejścia tylko zostało parę detali do uzgodnienia?Pisało o tym już ze 4 osoby a tutaj panika na non stopie.

Jeśli nie przejdzie to trudno, takie jest futbol

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.07.2010, 20:25
Nic tylko brać : http://goool.pl/ekstraklasa/2884-gol...-do-kielc.html
Odpowiedz cytując
Adrian_Suvalkai
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.07.2010, 20:32
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Nic tylko brać : http://goool.pl/ekstraklasa/2884-gol...-do-kielc.html
Nic z tego...

http://www.sport.pl/pilka/1,70998,80...le_Krakow.html
Cytat:
Wisła złożyła też ofertę Pawłowi Golańskiemu, któremu skończył się kontrakt ze Steaua Bukareszt. 28-letni obrońca (może występować zarówno na prawej, jak i na lewej stronie) nie chce dłużej grać w Rumunii. Dostał propozycje z Legii i Wisły, ale liczy, że zostanie zagranicą. Z naszych informacji wynika, że najprędzej przyjmie ofertę z Rosji lub Cypru. Powrót do Polski traktuje jako ostateczność. Tyle że za kilka dni na decyzję przyjścia do Wisły może być już za późno, tym bardziej po transferze Czikosza.
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 02.07.2010, 21:54
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Ale co interesujemy się nim czy coś
Koleżko co z tymi Twoimi super pewnymi informacjami o Milinkoviciu ? Podobno 100 % pewne A namiot też z Koszyc zabrał ?

Chciałeś być sławny przez 2 linijki?
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.07.2010, 22:00
Forza napisał(a):Wyświetl post
Koleżko co z tymi Twoimi super pewnymi informacjami o Milinkoviciu ? Podobno 100 % pewne A namiot też z Koszyc zabrał ?

Chciałeś być sławny przez 2 linijki?
Pfff sławny Chłopie jak mam info ot wiarygodnego goscia to ppisze nie to co ty tylko wybrzydza i marudzi.tyle w temacie
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:06
Cytat:
ot
Chyba tym gościem nie był słownik ortograficzny?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:12
Pfff sławny Chłopie jak mam info ot wiarygodnego goscia to ppisze nie to co ty tylko wybrzydza i marudzi.tyle w temacie
To poczytaj teraz inne moje posty ;-) jestem arcyszczęśliwy ze wzmocnień. I bardzo bym chciał by Milinković rzeczywiście nie był wymysłem prasy. Tyle że skutkiem takich wypowiedzi jest obrzydzenie do tej sprawy. Wydaje mi się że ktoś Cię w ciula zrobił obym się mylił.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:19
Forza napisał(a):Wyświetl post
To poczytaj teraz inne moje posty ;-) jestem arcyszczęśliwy ze wzmocnień. I bardzo bym chciał by Milinković rzeczywiście nie był wymysłem prasy. Tyle że skutkiem takich wypowiedzi jest obrzydzenie do tej sprawy. Wydaje mi się że ktoś Cię w ciula zrobił obym się mylił.
Nie nikt mnie nie robil obyś się mylił
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:28
Podzielam Twą nadzieję
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:34
Cytat:
Hej, ktoś Cię na pewno zrobił, nie mogłeś się wykluć

Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 02.07.2010, 22:37
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Hej, ktoś Cię na pewno zrobił, nie mogłeś się wykluć
I tu masz rację powiem ci

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.07.2010, 22:37
Adamek prawda jest taka ze ostatnio forumowi mesjasze rozpalili do czerwonosci czesc nazwijmy to mlodszych kibicow mowic o Bog wie czym a wyszlo ze na poczatku tyg przyszedl Zuraw, a dopiero pod koniec dwaj mlodzi, nieznani obroncy. Ja tam nie narzekam, nie ublizam ale skoro ktos mowi ze beda takie zajebiste transfery, ze przyszedl Zuraw a kolejny transfer bedzie lepszy od poprzedniego to chyba cos jest nie tak? Lepiej nie rozpalac tutaj glow coponiektorych i nie robic z tego foum posmiewiska a czekac jak sie sprawy potocza same.

Co do transferow to mam nadzieje ze nie odejdzie Marcelo. Jesli zostanie to juz na dzien dzisiejszy mamy cala defensywe "uzbierana". Juz tak idac calkiem w sfere marzen i takiego ultra optymizmu to byloby jedwabiscie gdyby doszli jeszcze: naprawde dobry skrzydlowy, napastnik i jakis klasowy ofensywny pomocnik. Ale chyba juz za duzo wymagam Fajnie by bylo gdyby Kirm zaczal cos grac. On naprawde ma zadatki na dobrego pilkarza, jest szybki, aktywny, dobrze gdybysmy umieli to wykorzystac. Mam nadzieje ze Zuraw wprowadzi do naszej ofensywy spokoj i pouklada to wszystko, bo wlasnie ofesywa to nasz najslabszy punkt w tamtym sezonie. W ofesywie mielismy Brozka i Malego ktorzy maja pretensje do wszystkich a wszyscy mitoali sie po boisku bezradnie. Jak Zuraw wprowadzi troche spokoju i bedzie gral jak Niedzielan w Wisle zanim nabawil sie kontuzji (wtedy Niedzielan pamietam ze odciazal Brozka, nekal obroncow a Pawel mogl spokojnie zdobywac brameczki) to bedzie zajebiscie. A do pelni szczecia potrzebny by byl ktos w stylu Kosy, kto bedzie robil wiatr na skrzydle i mysle ze Maly i Kirm w formie moga spelniac taka role. Na nasza lige w zupelnosci takie zestawienie wystarczy. Solidna obrona, bramkarz ktory nie popelnia baboli, Sobol, nawet sredniawy srodkowy pomocnik, 2 skrzydlowych ktorzy beda robili zamieszanie, doswiadczony napastnik ktory bedzie robil problemy obroncom rywali i rzadlo jak Brozek ktory bedzie tylko dopelnial formalnosci.

A w tamtym sezonie mielismy Mario ktory niemal zawsze musial cos odwalic ;/, obrona ok, slabe skrzydla, Sobol raz dobrze, raz zle, kontuzjowany Gargula a w zamian niego mega chaotyczny Diaz i 2 napastnikow bez formy gdzie Bogus nie potrafi grac tego co Niedzielan i mam nadzieje Zuraw. Naprawde juz sobie narobilem niezlego smaczku na przyszly sezon. My sie wzmacniamy, Legia sie wzmocnila, Lech tez pewnie w koncu kupi kogos wartosciowego, Polonia W kupila pol Belchatowa, Korona tez cos tam swiruje, Ruch mimo wszystko moze namieszac. Mam nadzieje ze ten sezon bedzie przelomowy dla polskiej pilki klubowej i wprowadzi nas w nowa ere.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.07.2010, 09:34
teraz plotkuja ze jest lepsza opcja od Milinkovicia... Zastanawiam sie niby jaka Ponoc byl juz kiedys przymierzany. Moze Sergey Kislyak Bo nikogo poza nim lepiej rokujacego od serba( Milinkovicia) nie bylo w plotkach transferowych...
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów