|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wracając do tematu - http://www.youtube.com/watch?v=wvYlg...ayer_embedded#!
Nasz Mariusz puścił Pawełka ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Powiem że początkowo uważałem Fornalika za najlepszego kandydata. Średni piłkarze , niezłe wyniki itd.
Zastanowić się jednak trzeba czy ten trener dałby radę w Wiśle walczącej nie tylko o mistrza ale i LM. Moim zdaniem NIE!!! Trenując Ruch Fornalik nie ma do czynienia z presją wyniku, kibiców czy właściciela. W Chorzowie sklacił drużynę z ludzi nadających na tych samych falach (czyt.Ślązakach) grającą ten sam system od dobrych kilku lat (wysoki pressing i nic więcej). Każda drużyna w Polsce za priorytet stawia sobie pokonanie Wisły,Legii i Lecha. Mecze z Ruchem są dla nich zwykłym ligowym jak każdym innym. Może ktoś oglądał PP. Ruchu z Cracovią jeśli tak to czy ta drużyna przypominała tą która jak równy z równym walczyła z Wisłą na Reymonta?Myślę że Fornalik nigdy nie spotkał się wcześniej z sytuacją by każdy chciał pokonać jego drużynę za wszelką cenę,nigdy nie spotkał tylu obcakrajowców w jednym zespole ilu jest w Wiśle,nigdy nie prowadził drużyny w której nie ma samych walczaków a panienki które zamiast walczyć chcą wygrywać mecze grając techniczną ładną piłkę!!!Dlatego uważam że się on tutaj nie odnajdzie.Kadry nie zmienisz,priorytetów właściciela którymi jest wynik a nie wyłącznie włączanie młodych zawodników do zespołu również. Gdyby dostał czas, kilka sezonów na zbudowanie zespołu od podstaw wówczas bylbym za ale wiem że tak nie będzie, wiem że nie kwalifikując się nawet do pucharów zostałby zwolniony dlatego kategorycznie jestem PRZECIW. P.S to tylko moje zdanie Powód: morliny - wędliny jadłem sory
Ostatnio edytowane przez MOER : 14.11.2011 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Grzesiu Kurdziel trenerem bramkarzy w Arisie Saloniki.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pawełek zaczynał się odradzać przy Kurdzielu, miał kilka bardzo dobrych interwencji na jesień, o Pareice nie muszę chyba wspominać, jak grało mu się na wiosnę
![]() Dobry trener. ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A podobno Pawełek dobrze sie spisuje w 2 lidze tureckiej i zglasza sie po niego coraz wiecej zespołow nie tylko z ekstraklasy tureckiej. Ciekawe czy to prawda czy tylko wymysł tureckich mediow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio znów się pojawia w Krk ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
kto to jest?
bo dla mnie większość murzynów jest taka sama ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kelichi Ichenacho ?
Powód: No faktycznie Sunday, Ichenacho był trochę drobniejszy
Ostatnio edytowane przez fialo : 15.11.2011 o godz. 19:49.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ibrahim Sunday. ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wygląda jakby mu głowę ucięło ... dziwne zdjęcie
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wygląda jakby do 50 dobijał, a u nas jak przychodził to młody zdolny 18 lat
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Afrykańscy nastolatkowie szybko się starzeją po trzydziestce
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2dL4tJXulfw
Przynajmniej Paweł Brożek nie boi się powiedzieć, że Orzeł Biały powinien wrócić na koszulki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fornalik z tamtego okresu kojarzy mi się głównie z Milanem Barosem. Plotka (?) głosiła, że Wisła chciała wykupić Barosa z Banika. Fornalik pojechał oglądać i ... stwierdził, że do Wisły za slaby i w ogóle nie wart tego miliona.
To tak w temacie stawiania na młodych i wyławiania talentów.... ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Maciek Stolarczyk: Wisła powinna zaufać Moskalowi
Czy Kazimierz Moskal jest już gotowy do prowadzenia pierwszej drużyny Wisły? Moim zdaniem tak. Od dłuższego czasu pełni w klubie funkcję asystenta trenera i zna dobrze drużynę. Na pewno ma swoje przemyślenia na temat zawodników i własną koncepcję gry. Uważam, że trzeba dać mu więcej czasu na spokojne prowadzenie zespołu i to może przynieść pożądany efekt. cały wywiad - http://czasfutbolu.pl/index.php?opti...ktualnosciduze |
|
|
|
Banita
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nasz były piłkarz strzela zwycięską bramkę dla Górnika na Reymonta.
![]() http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13343 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z Iwanem może fajnie się pije i fajne opowiada anegdoty, ale facet tak pier.doli, że się go nie da traktować poważnie. Ubrał się w graniturek a'la Weszło - Kozaka o Najostrzejszym Języku, Który Jebie Wszystko I Miesza Z Błotem. Najpierw był pierwszym do krzyżowania Maskaanta i wieszania na nim psów (zgodnie z linią Weszło) a teraz okazuje się że jednak zwalnianie Holendra to był błąd:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html A kibice jak pijane indory łykają wszystko co Weszło napisze, bo ostro, dosadnie, z jajami, prosto z mostu i kij, że ponad połowa to agresywne, tendencyjne kalumnie podyktowane osobistymi animozjami i sympatiami Stanowskiego. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jak znajdziesz mi jakiś jego felieton/wywiad, w którym mówi, że Maaskanta należy zwolnić w trybie natychmiastowym to cofam swoje słowa. Ja takiego czegoś nie kojarze. No chyba, że dla Ciebie napisanie, że ktoś zagrał słabszy mecz jest równoznaczne z wnioskiem o rozwiązaniu kontraktu.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.11.2011 o godz. 16:38.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nikogo nie forował...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Zieńczuk po ograniu Cracovii: koszulka w pasy mnie mobilizuje
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=p1qPu...layer_embedded
nie wiem czy było, ale popis Nikoli warty śmiechu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeśli to nie tajemnica to co robi tak na co dzień Marek Motyka ? W CK Browarze przez ostatnie dwa tygodnie jak byłem 6 razy to za każdym razem gość tam siedział, to samo na placu Szczepańskim w knajpie, której nazwy nie pamiętam ale jest obok studia tatuażu. Z czego ten gość żyje ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wczoraj lub przedwczoraj w Krakowskiej czytałem wywiad z Kamilem Kosowskim. Opowiadając o starych czasach (2001-2003, oraz 2007) powiedział, że wtedy nawet nie patrzyli specjalnie z kim grają, zupełnie ich to nie interesowało - po prostu jechali wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja pamietam wywiad z tych czasow z Zurawiem. Otóz stwierdzil ze w meczu z kimkowliek nawet jak pierwsi stracili bramke,to nic,jakby nic sie nie stalo ,i tak wiedzieli ze zaraz strzela jedną,potem druga. Co to byl za zespol,maszynka do niszczenia rywali,ze mysmy wtedy na zakichany Real trafili ,bo tak to LM byla by nasza juz dawno. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|