|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mogą spróbować się dogadać zawsze i odkupić bilety na D bo kompletu z naszej strony raczej nie będzie, a nienawiści między nami raczej też niema
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
ok po bilet i tak bym jechał o wiele wczesniej i obawiam sie ze gdy zobaczy miejscowość z kad pochodze to bedą problemy. Ale jezeli sadzicie ze bedzie wszystko ok to spoko po 2 jeżęli był by wyjazd w co wieze ze jakims cudem uda sie to załatwić to uwież mi że przyjedzie na ok 1000 pozdrawiam. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
frekwencja u was to jakieś 2 500 osób, skąd weźmiecie 1000 osób na wyjazd zwłaszcza że nagonka medialna skutecznie odstraszy większość z was że Kraków= nóż w plecach, poza tym macie swoje towarzystwo kibicowskie? Jeśli tak to nie wiem co za kłopot spróbować dogadać się z naszym SKWK w sprawie ewentualnej pomocy przy zakupie biletów żeby zasiąść na jednym sektorze.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wisła Kraków vs Ts Podbeskidzie 1/4 Finału Pucharu Polski 01,03,2011 PP Zapowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=txKvl_bE_7k
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 07.02.2011 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja mam nadzieje że te mrozy i śniego w jakimś tam stopniu zejdą do marca, bo ja teraz patrze na murawe Lecha (grają wlasnie z Polonią), to pożal się Boże..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
nie co roku dochodzimy do ćwierćfinału PP trafiajac na taka drużyne i pomyśleć że niema wyjazdu na taki mecz. Masakra...
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Dobry wynik dla Wisły ja tam wolę grać z Polonią ale Lecha nie można jeszcze skreślać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Przygotowania Podbeskidzie przed meczem z nami
Cytat:
na 23 lutego mają zaplanowany jeszcze jeden mecz. Gwoli jasności od meczu ze Zniczem w dół to ich ostatnie mecze.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.02.2011 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
aNouc, to są tylko mecze sparingowe?
A co do Lecha to chyba każdy normalny kibic Ekstraklasy wie, że Lech nie potrafi grać ataku pozycyjnego, a za czasów Peszki mieli zdecydowanie najlepszą drużynę do kontr w lidze. To dlatego tak świetnie im idzie w LE, gdzie chyba tylko z Salzburgiem u siebie musieli konstruować akcję, tak to kontry, dzidy i świetne stałe fragmenty gry. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wisła Kraków w Pucharze Polski a nie Lech czy Polonia ludzie miejcie umiar w tym co piszecie.
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Co do tematu, to pamiętam, że całkiem niedawno odpadliśmy z Pucharu Polski z pierwszoligowcem. Wtedy był to Ruch Chorzów. Mam nadzieję, że nasi piłkarze drugi raz tego samego błędu nie popełnią, bo lepszego losowania nie mogliśmy sobie wymarzyć. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mecz i rewanż - to powinno być teoretycznie na korzyść drużyny silniejszej czyli nas. Innego scenariusza niż awans być nie może...
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
GKS przegrał z Podbeskidziem 2-0 więc nie uważam że chłopakom brakuje luzu heh. Z pewnością się nie położą w meczu z nami a taki mecz to dla nich wielka okazja do pokazania się. Mam tylko nadzieję że nasi nie podejdą z założeniem że zwycięstwo mają w kieszeni bo to jak już wszystkim wiadomo różnie się kończy. Ostro zaatakować na R22 i zdemolować aby u nich mecz był tylko formalnością. Już nie pamiętam kiedy ostatnio zdobyliśmy Puchar Polski a tu jest realna szansa na Finał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś o której godzinie jest mecz z Podbeskidziem? Jeśli było wcześniej to przepraszam, ale wstawiony jestem i nie widzę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
20:30
10 znakow |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
takie małe pytanko...
nie orientuje się ktoś czy karnety obejmują mecz z Podbeskidziem czy trzeba oddzielnie nabywać? ![]()
PPP
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
wystarczy przeczytac |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Dobrze by było, aby ten dwumecz rozstrzygnąć już w meczu 1 marca. Taka 5 czy 6 do zera byłaby mile widziana jednak jakoś to mało prawdopodobne i coś czuje, że może skończyć się na wymęczonym 1 czy 2 do 0 ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
ciekawa prezentacja drużyny naszego przeciwnika
http://bielskobiala.gazeta.pl/bielsk...9690.html?i=10 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to wszyscy idą na Podbeskidzie. Nie ważne czy puchar czy liga, komplet musi być.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Niestety oglądne tylko pierwszą połowę w tv i do pracy... pewnie będzie troche zmian w składzie w porównaniu z meczem ze śledziami - Branco? Sobol? Buznoza? Guła? Jirsak? może Rios |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja bym ustawił tak:
Jovanić Cikos - Bunoza, Kowalski(Chavez) - Branco (jak zdrowy) Jirsak - Sobolewski - Garguła Łobodziński - Żurawski - Rios Żuraw do 60, potem Genkow, Kowal z Chavezem to zależy od dyspozycji fizycznej Honduranina i pod koniec wpuścić Meliksona i Małego i ich dojadą. Choć z drugiej strony, jeśli piłkarze będą w dość dobrej dyspozycji fizycznej, niech wybiegną w takim samym składzie + Sobol, aby zrobić może jakąś większą zaliczkę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanić- Burliga, Kowalski, Bunoza, Branco- Jirsak, Sobolewski (Nordin), Garguła- Łobodziński, Żurawski, Rios
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
Mój skład:
Pareiko Burliga, Jaliens, Bunoza, Paljic Jirsak-Sobolewski-Melex Żurawski-Genkow-Rios ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Pareiko Cikos - Bunoza - Jaliens - Palijc Sobolewski Malecki - Garguła - Kirm Genkov/Rios - ewentualnie Zurawski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Potrzeba kolejnego zwycięstwa by złapać rytm i pewność siebie. Dlatego jeśli grajki nie mają kontuzji to powinni grać w takim samym składzie co z Arką i się docierać. Po jednym spotkaniu od nowa mieszać i wymieniać zawodników ? Tych meczów jest tyle co kot napłakał, a najważniejsza jest Wisła i zwycięstwa a nie Rios, Żurawski, czy inny Garguła. Co mnie obchodzi że mało grają.
Ostatnio edytowane przez tofik : 26.02.2011 o godz. 14:57.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|