|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Diaz to taka ulepszona wersja Dudki. Gdzie nie postawisz tam zagra
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Glowacki ,Cantoro ława
Marcelo , Diaz za nich w przyszlym meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() o ironio losu... Ci których większość z nas nie chciała w składzie zapunktowała 2:1 a Małecki widać z opisu że kiepsko :/ Boguski chyba też skoro zmieniony po pierwszej ehhh.... nie trener zły, tylko nie ma czym grać i nie tyle że nie ma zmienników ale nawet podstawowi zawalają :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
bOGUSKI KONTUZJA A NIE ZMIENIONY BO SŁABO GRAŁ!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Małecki aż za bardzo chciał, kiedy trzeba było podać do kolegi w szybkiej kontrze to podawał ale do bramkarza Zabrza. Chciał ale za bardzo się grzał na bramkę! Mimo to kilka razy ładnie zagrał...
Gdyby był bardziej "chłodny" w głowie podczas gry to zaliczyłby z 2 asysty. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Najbardziej mnie przeraza mnie fakt, ze to, co dotychczas bylo nasza najwieksza bronia czyli para swietnych stoperow dziala teraz na szkode druzynie. Nie wiem co im sie obu stalo, ale kiepsko to wyglada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
spoko dopiero przyszedłem i od 2 śledzę
![]() mozna gdzieś mecz obejrzeć? ( nie mam ani cyforwegoP ani "n") ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
2:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zartuje ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba kombinować. W takiej ogórkowej lidze Skorża powinien rotować składem niczym Benitez
nota bene jego ulubieniec. Baszczu może grać na środku z Marcelo a na prawej Singlar. A Diaz na środku defensywy tez elegancko wyglądał w meczu z Barcą.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za takie coś to 1 dniowego bana powinieneś dostać! Chcesz żeby ktoś zawału dostał?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Słabe żarty masz.
Słaby poziom tej naszej piłki, za mało zawodników;/ 1906% poparcia dla Maćka! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Maciej!!!! SkorŻa!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ufff..emocje niesamowite.
nigdy więcej takich meczy! MACIEJ!! SKORŻA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
DziĘkujemy!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No i jest kolejna runda
trochę nerwów ale mieliśmy dużą przewagę tylko skuteczność słaba |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No to póki co pan Maciek uratował sobie posadę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważne zwycięstwo i dobrze że zwyciężyliśmy bez dogrywki. Skuteczność i wykończenie akcji zatrważające.... mogło i powinno być 6-2 dla nas
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Brawo Wisełka! Mecz emocjonujący, ale tak jak przypuszczałam- rozstrzelają sie na koniec...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cieszy mnie wygrana nie dlatego,że idziemy dalej a dlatego ze Skorże zostawią w spokoju
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W Górniku widac jakosc Kasperczaka.Grali dokladniej od nas ,ale juz nawet Gornik ma bardziej ofensywnych pilkarzy od nas.Oby Boguski nie mial kontuzji jakiejs powaznej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że ten mecz nie był o posadę. Nie chce im się wierzyć, że Cupiał nadal myśli o takich głupotach. Tyle razy już to przerabialiśmy i nigdy nie kończyło się dobrze.
Szacunek dla Skorży za to co zrobił . Dajcie gościowi zawodników do ofensywy, bo nie ma się jak chłopina wykazać ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A mi się nie chce wierzyć, że Cupiał myśli o transferach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ale sie spinasz ![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pierwszy raz od dawna widziałem AMBITNIE GRAJĄCĄ DO KOŃCA Wisłę.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() ![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co za ironia losu, że to właśnie Łobo i Zieńczuk stali się jednymi z bohaterów tego meczu
, choć słowo "bohater" jest jednak chyba na wyrost |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaka dokładnośc, jakie co u Górnika. przeciez oni nic nie grali.
Wisła miażdzyła ale brakowało skuteczności. Wynik powinien być minimum 4-1 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|