|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie piwo najbardziej lubicie? | |||
| Tyskie |
|
345 | 28,89% |
| Warka |
|
74 | 6,20% |
| Żubr |
|
96 | 8,04% |
| Carlsberg |
|
107 | 8,96% |
| Heineken |
|
95 | 7,96% |
| Żywiec |
|
172 | 14,41% |
| Tatra |
|
51 | 4,27% |
| Harnaś |
|
45 | 3,77% |
| Okocim |
|
54 | 4,52% |
| Lech |
|
155 | 12,98% |
| Głosujących: 1194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A mnie najbardziej dziwi, że w Ankiecie nie ma Perły ...
Oczywiście tej Export, bo Pils mi coś nie podchodzi. Dużo osób chyba pije ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
polecam nowy super pub w Krakowie ''Strefa Piwa''.
łyknąłem z kija wędzonego kozlaka Schlenkerli, niesamowity... szkoda jedynie ze dobry lokal z lanym piwem znów na kazimierzu. co do sklepu na Ruczaju ''Maria'' to wlasciciele sa zagorzalymi fanami gorszej strony błoń, więc.... ze swej strony moge polecic sklep ''Browarek'', na Kobierzynie przy przystanku autobusowym na Babinskiego. spory wybór jesli chodzi o polskie browary,plus troche Niemca i Czecha |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie popadając w paranoję, to tam własnie jest duzy wybór piw innych, niz wszędzie. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Tak na szybko,
taki właśnie sklep z piwami inymi niż te sklepowe blisko centrum, zna ktoś coś ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nowy produkt Żywca: http://www.alkoholeswiata.pl/wielki_comebock_zywca,67#
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Można na Kurdwanowie kupić Żywe ? Lub ewentualnie proszę o namiary na sklepik z piwami niekoncernowymi. Z góry dzięki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
http://taniealkohole.pl/site,o_firmie Gorąco polecam ! Czechy, Niemcy, Słowacja, Polska, Belgia i chyba już angielskie piwa.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
STAROVAR PYSZNE TANIE CZESKIE PIWO, czy trzeba cos dodać więcej
Ul Dluga Taki zielony sklep polecam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
dla mnie najlepszy jest Piast, szkoda tylko że jest typowo regionalny i poza Wrocławiem nigdzie nie mozna go kupić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Na samym Ruczaju są przynajmniej 2 sklepy gdzie można kupić Piasta
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Żywe dostaniesz w Cerfie na Witosa, ewentualnie w Planetach.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mnie osobiście bardzo smakuje Perła niepasteryzowana którą piję jednak w niewielkich ilościach żeby nie znudzić się jej smakiem. Z innych browarów piłem piwo Lwówek książęcy z Browaru Lwówek Śląski - całkiem niezłe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś z was już testował to piwko: http://produktyzbiedronki.blogspot.c...iltrowane.html
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Był ktoś na Tyskie z tanka? Jaka cena, gdzie i jak smakuje?
|
|
|
|
Guest
|
|
A niekoncernowe to np. na początku Wysłouchów po prawej stronie za Banolli i bankiem (nr 6) masz rząd sklepików, tam jest m.in. taki z alkoholem i tam możesz kupić m.in. Racibórz, Ciechan, Grybów, Cornelius, Trybunał (Piotrków Tryb?), było też kiedyś Zawiercie. Ostatnio znalazłem tam piwo pt. Krakowiak. Rozlewane w Krakowie (Browar Południe) - dla mnie smaczna niespodzianka!
Ostatnio edytowane przez arti : 25.03.2012 o godz. 13:39.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak zwykle w sklepiku "Pod Wiaduktem" nabyłem zapas Czarnej Perły - jestem zakochany w tym piwie od ponad pół roku oraz coś takiego :
![]() Pił ktoś kiedyś to? W sumie już kupiłem i wypić muszę ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A ja tak zapytam teraz o "piwo" http://www.noltychy.pl/7,7,2927,Tysk...i,artykul.html pił ktoś z Was już?
Kocur,gdzie ten sklep się znajduje? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ulica "Nad Strugą" - jadą 29go Listopada od centrum - za estakadą na Opolskiej kolejne światła i w lewo - wiadukt kolejowy i za wiaduktem domek jednorodzinny - wypas niesamowity jeśli chodzi o takie piwa niszowe.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Nawiązując jeszcze do Kompanii Piwowarskiej polecam piwo Książęce przeniczne. Jedno z lepszych pszenicznych jakie ostatnio miałem okazje spróbować, szczególnie gdy jest pite z odpowiedniego kufla, a wierzcie mi że rodzaj kufla ma znaczenie przy smakowaniu piwa ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Tytułem podsumowania - Pszeniczniak naprawdę bardzo dobry - palce lizać
![]() Jak oddawałem butelki to zwróciłem uwagę na Pinty - jest kilka rodzajów w tym nowe "Imperium Kontratakuje" - ale jeśli to piwo nie robi masażu, nie myje podłogi i nie prasuje to nie jest warte tej chorej ceny - ponad 5 zeta za butelkę. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zgadza się, Pinta jest piwem które doceni prawdziwy smakosz piwa. Ja sam kupuje piwo w "Browarku" na Kobierzyńskiej....dla mnie Ciechan, Lwówek, Krakowiak...Pinta dla całkowitego relaksu
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Ale ja Tyskiego ani Carlsberga nie pijam. Jak kupuje "Smoka" czy "Fortunę" za 4 z groszami to Pinta na 6 mnie troszkę zdziwiła ... Ja doskonale wiem że to nie jest piwo marketowe ale tak czy siak, jest w cenie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Browar Pinta dla mnie to obecnie najlepszy browar na rynku warty kazdej zlotowki (niestety bo uzaleznia). Godzny polecenia jest tez niedawno powstaly AleBrowar. W obu przypadkach sa to browary kontraktowe z tad tez wyzsze ceny. Ale tez w obu przypadkach w moim odrzuciu zostawiaja konkurencje daleko. Z AleBrowaru polecam Lady Blanche a z Pinty Atak Chmielu jest po prostu piwem z absolutnego topu choc przyznaje ze spotkalem sie z opinia ze tego sie pic nie da. Jednak dla mnie obecnie TOP1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dobra pany, przyznac się do znajomości Browaru Jabłonowo,a konkretnie piwa klasztornego iz miodem gryczanym bo takowe zauwazyłem w swoim sklepie.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
jest mnóstwo piw, które zasługują na to, żeby o nich wspomnieć, nie wiem jak wy, ale ja też bardzo lubię piwka z C. K. Browaru. Mniam, tylko tam można się napić przepysznego piwka
A wy chodzicie do tej knajpy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|