|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wystarczyło,że w poprzednim sezonie już nie pamiętam czy na Sadloka czy Sobiecha krzyknął "Kim ty ku...a jesteś śmieciu" wystarczy?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
W trakcie meczu do przeciwnika, nie takie teksty chodziły. Ja mówie o tym, co krzyczy do swoich kolegów ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
nie kim ty jestes ****a smieciu, tylko "kim ty ****a jestes smieciu? wstawaj ****a!"
lol:a tak calkiem serio to weszlo ulozylo ten tekst zeby bylo smieszniej, bo skad oni moga wiedziec co on powiedzial? ma ktos jakis material wideo z tego? zreszta tego typu odzywki sa czyms normalnym, tyle ze kamery/mikro tego nie uchwycaja.. poza tym do rywali niech sobie krzyczy co chce tak samo nie wiecie co on mowi do partnerow z druzyny, Wam sie wydaje ze ciagle jedzie od ch.. i kurew. Kirm Ty k.. , Jirsak Ty ch.. Kowalski Ty fraje.. taaa.. wiecej powagi
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.07.2010 o godz. 19:33.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
[nie na poważnie mode on]
może dowiedział się w przerwie, że chcą za nich po milion euro i wtedy było: 'a kim ty kurva jesteś, żeby za ciebie milion euro płacić?' ![]() ![]() ![]() [nie na poważnie mode off] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale tak samo jak nie wyszedł przeciwko Hannover 96 miał to gdzieś został ukarany i ma też to gdzieś, Mały już się nie zmieni a szkoda chłopak ma 22 lata i powinien zastanowić się co robi.
edit Dałem tylko przykład, jak trener mu każe grać to powinien zagrać a nie strzelać focha "ja nie zagram nie chce mi się dzisiaj" No właśnie nie wiem i też nikt nie wie tylko trenerzy,boss i ludzie najbliżsi i sam Patryk, chyba raczej się nie dowiemy. Edit 2 Tak aby już odbić od sytuacji z Patrykiem, mam pytanie czy będzie prezentacja drużyny na nowy sezon?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.07.2010 o godz. 19:44.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po czym wnioskujesz ze ma to gdzies? nie wyszedl po raz kolejny na boisko ? bo moze o czyms nie wiem.. siedzisz w jego glowie ze wiesz co mysli?
zrozumial, zazadal dla siebie najwyzszej finansowej kary i koniec tematu.. ktos kiedys powiedzial ze z talentami sa najwieksze problemy... i to sie sprawdza przy Malym.. Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.07.2010 o godz. 19:39.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciekawe w jaki sposób ? Poza przerośniętą ambicją i egoizmem chłopaczyna nie ma zbyt wiele do zaoferowania, no dobra jest szybszy od Łobo i waleczny oprócz tego głupawy co pokazał odmową gry.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A kto nie jest szybszy od Łobo...?
Co wy tak bronicie tego Małeckiego? Przeciętny piłkarz, podejmuje często złe decyzje w grze, dośrodkowania Alvareza przy tych huraganach Małeckiego to był miodek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zebysmy mieli wiecej takich przecietnych pilkarzy, ktorzy moga dac sie pokroic za Wisle i maja 8 goli i 10 asyst w sezonie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Karę poniósł - Klub, Właściciel, Prezes i Trener dali mu szansę!
Tylko mściwi kibice nie chcą (niektórzy). Jak kolejny raz zgrzeszy pożegna się z klubem. (Ty nigdy nie nawaliłeś? Nikt ci nie dał szansy?)
Alvarez - 1 asysta a Małecki parę razy dośrodkował celnie, więc nie przesadzaj. Jakby nie było, w zeszłym sezonie w punktacji kanadyjskiej był drugi, zaraz po Brożku. Brozek 10 goli i 11 asyst, Mały 8 goli i 10 asyst. Dlatego szkoda takiego piłkarza. To nie Pan Balon Alvarez (dośrodkowania) tylko lepszy kopacz. Dlatego go szkoda.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 25.07.2010 o godz. 21:05.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
A drugi to tak jak mówisz, też uważam, że Małeckiemu należy się szansa. Jest młody, grał w reprezentacji młodzieżowej, zadebiutował w dorosłej. Coś tam potrafi, jak będzie nad sobą pracował to może być z niego przyzwoity piłkarz. Chodziło mi tylko o to, że w mojej subiektywnej opinii nie jest to człowiek, który dałby się za Wisłę pokroić. Nie wyobrażam sobie, żeby zawodnik, który ma Wisłę w sercu odmówił wyjścia na boisko w jej barwach. I nie ważne czy była to 45 czy 70 minuta, czy mecz o mistrzostwo z Legią, czy sparing z Hannoverem. |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mały jest młody i głupi, ale jako piłkarz powinien mieć już poukładane w głowie i wiedzieć co chce w życiu osiągnąć.
Szkoda mi go bo naprawdę w ostatnim sezonie ciągną grę Wisełki, każda jego akcja była ciekawa, ale przeszkadza mi to jego ciągłe narzekanie na kumpli z drużyny. Ja na miejscu BC bym go nie wywalał z drużyny i dał mu szansę kolejną... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To samo chciałem odpowiedzieć, ale mnie ubiegłeś - więc tylko się pod tym podpisuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cikos wyglada na twardego goscia i nawet jak mu tam Maly powiedzial czy cos pokazał to jemu to zapewne zwisa.
Za drugim razem on opitoli Malego.Wyglada mi na goscia ktory nie da sobie w kasze dmuchac.takch nam potrzeba. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że przywiezie nam drugiego Marcelo i dwóch pozostałych których ma na oku powodzenia Clebi
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
W wywiadzie z prezesem Basałajem, przeprowadzonym przez GW znalazłem taki fragment:
Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bardzo mi się podoba ten wywiad- szczególnie fragment o szkoleniu i akademii piłkarskiej. Tego nam trzeba!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Piłkarze zawodowi otrzymują bardzo duże pieniądze i za to muszą dawać z siebie wszystko. Nie tylko na boisku, także w różnych działaniach klubu. Nie będziemy tolerować zawodników, którzy np. machają rękami, ze wszystkimi dyskutują, zamiast pracować z pokorą, albo obrażają się na kolegów, trenera, kibiców czy klub. To samo dotyczy trenerów i pracowników w klubie." Cytat z wypowiedzi Pana Basałaja... oj wszedł im mocno za skórę sz. p. M. xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Miło czytać wywiady naszych nowych zawodników. Z tego co mówią, są ambitni i powinni ostro walczyć o miejsce w składzie. Wszystko zweryfikuje czas, ale na dzień dzisiejszy prezentują się nieźle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do Patryka Patryk sam wybrał sobie wysoką kare finansową i obiecał poprawę a niektórzy ciągle wyciągają stare gnioty.... żeby mu dokopać. Tylko po co. Znowu nawali i go nie będzie. Po co znowu kwiki na forum? Nudzicie się bez ciągłych afer? Sam Basał wyraźnie powiedział co o jego zachowaniu myśli i dał mu ostatnią szansę. A co do Alvareza, Oczywiście że urugwajski Rzeźniczak (Alvarez) miał mniej szans na asysty, ale jakość jego dośrodkowań to poziom Rzeźniczaka z Legii. (Kto ogląda polską ligę ten wie) Rzeźniczak ma ciąg na bramkę jeszcze większy niż Pablo i równie żałosne dośrodkowanie. Ten sam poziom sportowy. Na naszym forum Alvarez to wręcz mityczna postać u niektórych (pewnie tych co meczy nie oglądają). Gdybym nie widział wszystkich jego meczy w zeszłym sezonie to może łyknął bym te kity że to najlepszy prawy obrońca w lidze. A dyskusja dla przypomnienia - dotyczyła tego że kolejny "znawca" chciał pokazać że strata Małeckiego to nic w porównaniu z stratą Alvareza (żeby jak zwykle ośmieszyć Patryka). Ja odpowiem w ten sposób - nie zdziwię się jak taki Cikos po 5 meczach w lidze będzie miał więcej asyst niż Alvarez przez cały sezon. (Wystarczą mu 2) ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja rozumiem że klasowy obrońca powinien o wiele lepiej dośrodkowywać ale m in przez to że Alvarez tego nie potrafił to grał w Wiśle a nie w Milanie Co śmieszniejsze Baszczu też kompletnie nie miał dośrodkowania a nie słyszałem żeby mu ktoś non stop wypominał - co więcej to czepianie się Alvareza jest tylko dlatego że brał on często udział w akcjach ofensywnych(w przeciwieństwie do Baszcza).Gdyby się nie angażował to nie było by problemu ![]() Ja jestem zdania że i Baszczu(jeden z moich ulubionych Wiślaków) i Alvarez dobrze radzili sobie w defensywie i Cikos będzie musiał się nieźle napocić by im dorównać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
(Nie zacząłem - ale musiałem obalić ten argument, żeby pokazać iż Małecki więcej znaczył niż Alvarez w zeszłym sezonie dla gry Wisły) Mnie też to nudzi. Zwłaszcza odmitologizowanie i walka z zabobonem (Tak półżartem) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Baszczu, to Baszczu i jemu dorownac trduno, ale Alvarezowi trudno dorownac nie bedzie. I sadze, ze Cikos sobie poradzi.
Na razie na tle slabego, bo slabego rywala, ale wypadl dobrze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No tak, Małecki to ma naprawdę piękne dośrodkowania. Zwłaszcza jak potrafi 10 razy na mecz posłać piłkę 40 metrów do góry, spadającą jak kamień w dół. Poziom światowej piłki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Małecki jest słaby w tym elemencie, ale Alvarez to pobił rekordy najgorszych dośrodkowań.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.07.2010 o godz. 19:56.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|