|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie, nie miałem jakoś okazji nagrac jak gram w piłkę... Jak myslicie, wystarczy gameplay z FIFY 13?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Te wpisy juz sie robia nudne. A mi sie bardziej robi przykro, ze moj klub jest w takim punkcie niz bawi. :/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
propuje temat juz zakończyć, fajnie było się pośmiać tylko za tym wszystkim idzie upadek miedialności Wisły na którą pracowaliśmy kilkanaście lat. Kto z nami podpisze umowe sponsorską ..? My kibice powinniśmy pomagać temu klubowi w każdej sytuacji..zwłaszcza teraz kiedy jest Zdzisek & Company. Musimy jak najszybciej wrócić na właściwe tory aby Cupiał znów złapał bakcyla na Wisłe inaczej w przeciwnym razie czeka nas I liga a może i jeszcze gorzej. Temat z Sorinem został niepotrzebnie rozdmuchany a jak podawało SKWK obecnie jest negocjowana umowa sponsorska. Nie ma co narzekać na stan kadrowy który na pewno się poprawi tylko zrobić wszystko aby Naszej Wiśle pomóc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Od trzech dni na forum tylko nabijanie się z Kapki, Wisły .... niektórzy osiągnęli chyba przy tym szczytowanie ...
Powód jest. To tym bardziej przykre. Mnie już mdli od tych wyścigów kto bardziej finezyjnie dowali Sorinowi i "Scautingowi" ... Leczenie kompleksów ?
Ostatnio edytowane przez Grantar : 28.06.2013 o godz. 06:16.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Ta szydera to jest po prostu kolejny stopień desperacji. Sytuacja jest tak straszna, że zaczyna być śmieszna. Przecież gdyby brać obecną sytuację Wisły na poważnie to należałoby natychmiast zacząć szukać sznura.
Podsumujmy do tej pory testy: podpisaliśmy znajomka, który był za słaby na 4 ligę niemiecką. Niestety, NIE ODSTAJE on in minus od pozostałych graczy naszego klubu. Testowaliśmy studenta, amatora a trener przyznał, że przetestuje każdego kogo ktoś poleci. Podpisujemy (najprawdopodobniej) Stjepanovica, którego nie kupił Regensburg, który to klub wielki Smuda spuścił do 3 ligii niemieckiej. Testujemy jeszcze jakiś dziwnych Brazylijczyków których nikt na oczy nie widział. No to jak tu nie być w desperacji? I ostatnia sprawa - nie wiem co trzeba zrobić by Zdzisław K. przestał mieszać w naszym klubie, ale jestem pewien, że zamiatanie pod dywan jego wybryków to jest ostatnia rzecz która jest dobra dla naszego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
W tej całej śmiesznej sytuacji, tłumaczenie Smudy, jak dla mnie, jest całkiem na miejscu. ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz racje ale wydaje mi się że 3 dniowe klepanie tego samego na forum nie zdymisjonuje Kapki a tym bardziej Bednarza ...
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ale my możemy sobie tutaj gadać, bla bla bla... ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Franek obejmując Wisłę powiedział, że ma 3 okienka transferowe na zbudowanie zespołu - sugerowałoby to, że ma chociaż cień pomysłu transfery albo zarys polityki transferowej w dłuższym terminie. Niestety ostatnie działania i wypowiedzi typu "przetestuję kogo dacie" świadczą raczej o totalnej partyzantce i łataniu na chybił trafił ubytków w drużynie niż o długofalowej polityce budowania zespołu walczącego o mistrza w sezonie 2014/2015.
Cała nasza nadzieja w tym, że okres transferowy dopiero się zaczął i być może czekają nas jeszcze pozytywne zaskoczenia. Oby. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale zdaje się że hasła w stylu "Wisła dla młodych ( obiecujących) polskich zawodników" jest także wyśmiewane na tym forum ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 28.06.2013 o godz. 08:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Bo Wisły nie stać na młodych (obiecujących) polskich zawodników. Stać nas co najwyżej na młodych polskich zawodników. A z takimi w większej liczbie ląduje się z hukiem w pierwszej lidze lub niżej.
Zapomnijmy już o Rumunie czy innych żałosnych wynalazkach ale już z zawodnikami pokroju Stjepanovića ligowy byt jest realny. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Nawet gdyby Wisłę było stać na młodych, perspektywicznych to kto tu przyjdzie? Słabe szkolenie młodzieży, słaba infrastruktura. Młodzi nie dostają takich szans jak np. w Legii gdzie młody gra i wie, że ma szansę przebić się i dzięki temu kontynuować karierę za granicą. Zacznijmy od podstaw, a nie...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tylko, że tych młodych polskich zawodników powinno się wprowadzac stopniowo do składu. A w Wiśle chcecie to zrobić na "hurra" i wpakować do podstawowego składu 7-8 młodych i niech grają. To nic nie da. Młody musi mieć wsparcie od doświadczonego dobrego zawodnika, od którego będzie mógł się uczyć. Gdy taki młody popełni błąd to zawsze ma w głowie to, że za nim jest KTOŚ, kto to naprawi. Wisła powinna tak stopniowo wprowadzać zawodników za czasów Żurawskiego, Kuźby, Szymkowiaka czy Kosowskiego. I Regularnie pakować do składu zdolnych 16-18 latków przynajmniej na kilkanaście minut. Później stopniowo zwiekszać dawkę.
Ostatnio edytowane przez qqq_b : 28.06.2013 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
30 letni bramkarz z Karpat Krosno na testach w Wiśle...
Czy ktoś to robi specjalnie, żeby skompromitować klub ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pal licho jego umiejętności, ale nie mogli go obserwować podczas trwania ligi i na tej podstawie stwierdzić czy sie nadaje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nowa akcja Wisły
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
znam chłopa (tak btw, ciekawe czego jeszze nie ma infa o frycu) Gra nogami lepsza niz Miśkiewicza, zwinny szybki jedyną wadą dla mnie jest jego wzrost. Do tego facet ułożony, trenuje młode dzieci w szkólce piłkarskiej. czy materiał na bramkarza Wisly ?nie wiem, ale sprawdzwił bym. E: Testy Hajduka to nie jest pomysł Smudy!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.06.2013 o godz. 12:47.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I znowu z Wisly beda robic sobie jaja
http://www.weszlo.com/news/15420-Bal...awi_sie_Hajduk |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kamil Moskal odszedł do Termalici. To raczej dobra wiadomość, niech go tata dalej ciągnie za sobą na siłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Transfery Wisły to powinien być Wacławczyk, Demjan i Piątek. Ale pewnie przetestujemy jakiegoś defensywnego turbogracza mającego ponad trzydzieści lat z okręgówki. Aż żal dupsko ściska jak się na te testy patrzy. Przecież to żałosne. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ale takich transferow nie bedzie - to tylko halucynacje. Chcialbym zeby Ci, ktorych testujemy tez byli halucynacjami.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 28.06.2013 o godz. 13:08.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Jak się jeden z drugim zablokuje to trzeba będzie podciąć hamulce i liczyć że się owiną na konkretnym Dąbie na Zakopiance. Inaczej z kontraktów przez lata nie zejdą . Dla klubu lepiej jak zejdą wspólnie w drugą stronę.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.06.2013 o godz. 13:23.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Halucynacje z głodu, bo nie ma ziemniaka, ptfu, pieniędzy. A dalej tylko I liga...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hehe Dariok dobre podsumowanie!
![]()