The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 22:32
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
Patrzcie na to, rumun w 2010 roku pracował w nowojorskim parku rozrywki Six Flags:wis.la/jwsws

Nie wiem czy wszyscy zdają sobie z tego sprawę ale jesteśmy świadkami powstawania legendy! Będziemy to wspominać latami, chyba, że Kapka z Dyzmą mają jeszcze coś w zanadrzu.
Swoją drogą, czapki z głów przed naszym rumuńskim przyjacielem, bo fantazji i rozmachu mu nie brakuje. To jest materiał co najmniej na ciekawy dokument, jeśli nie na pełny metraż.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 26.06.2013, 22:40
ikarsu napisał(a):Wyświetl post
Ja pierdylę. Polak kłamstwo czuje na odległość. Polak może być od razu policjantem ,prokuratorem ,sędzią i katem. Złapany-oskarżony-winny-powieszony. Dajmy szansę mylić się ludziom. Dopiero na końcu ich osądźmy (jeżeli musimy bo nas coś ciśnie). Ktoś ,kiedyś powiedział - "...jesteś bez winy - rzuć w winnego kamieniem..." A tak swoją drogą śmieszni Ci domorośli "Sherlockowie Holmesowie"...
Zdzisiu przestań p.i.e.r.d.o.l.i.ć bo gdyby nie Ten domorosły "Sherlock Holmes" to pewnie byście wspólnie z twoim kumplem po budowlance zakontraktowali tego emerytowanego studenciaka z kraju Drakuli, tak jak Burdenskiego. Bogu dziękuj, że są tacy Kibice jak K4millo, którzy cię przed tą wtopą uratowali i pamiętaj cierpliwość Kibiców ma też swoje granice.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.06.2013, 22:42
Obecnie władze klubu to jeden wielki kabaret i wstyd na całą Polskę. Bednarz - nie masz jaj, by zatrudnić choćby Demjana? Bo na to wychodzi że nie...

I powtarzam po raz pięćdziesiąty od ostatniego roku i 3 miesięcy - takiej polityki transferowej jak Bednarz nie można prowadzić.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 26.06.2013 o godz. 22:49.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.06.2013, 22:48
Wiadomosc ta obiegla juz wieksze polskie portale internetowe. Smieja sie z naszego klubu od Wodzislawia po Gdansk. Wstyd jak chvj ze takie osoby jak Zdzisek pracuja u nas w klubie. Wstyd.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.06.2013, 22:57
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą, czapki z głów przed naszym rumuńskim przyjacielem, bo fantazji i rozmachu mu nie brakuje. To jest materiał co najmniej na ciekawy dokument, jeśli nie na pełny metraż.
OT/
Trochę mi gość przypomina Rémi GAILLARD'a i puchar Francji (?) http://www.youtube.com/watch?v=5TaecFvNiqo

Polot podobny tyle ze Remi nie robi tego dla kasy/nie naciąga na kasę.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.06.2013 o godz. 22:59.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.06.2013, 23:00
Patrzcie na to, rumun w 2010 roku pracował w nowojorskim parku rozrywki Six Flags:http://pl.wikipedia.org/wiki/Six_Flags

Haha coraz weselej.. I jaki szczery, ze od tej pory bedzie chodził na próby wszystko sie zgadza
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.06.2013, 23:00
Nie sadzilem ze dożyje czasu gdzie poprostu wstyd mi za Wisłe.Duet Kapka-Bednarz osmiesza ten klub ,nie potrafiac wydac nawet oswiadczenia zeby zachowac twarz.
I gdzie ten scouting ,obserwacje.Wyszlo ze bierzemy gosci na podstawie Youtube co juz nas osmiesza, a Zdzisek nawet tego nie potrafi ,wiec zaprasza studenta.

Najgorsze ze przez tego ubeka Wisla traci za kazdym razem kiedy on "zadziala" ,bo on poprostu nienadaje sie nawet na sprzatacza dywanow a co dopiero dyrektiora.Gdzie szambo,a gdzie perfumeria.

co za wstyd.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.06.2013, 23:28
W zaistniałej sytuacji nie dało się wydać oświadczenia, żeby zachować twarz. Mleko się rozlało.

Inna sprawa. Nigdzie nie jest napisane o sprowadzaniu Oproiescu na podstawie youtube. Jest jedynie mowa o wideo, a to mogą być zupełnie inne nagrania (np. dvd od managera) nie mające nic wspólnego z tym co widzieliśmy na youtube.

Problem tkwi w tym, że gość na pierwszy rzut oka wygląda na totalnego ogóra, który nic w karierze nie osiągnął i nie grał w żadnym poważnym klubie. Kompromitacją jest branie kogoś takiego na testy. No ale po transferze Burdenskiego nic już nie powinno nas dziwić.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 26.06.2013, 23:57
Arked napisał(a):Wyświetl post
W zaistniałej sytuacji nie dało się wydać oświadczenia, żeby zachować twarz. Mleko się rozlało.
Ależ dało się. Wystarczyłoby aby ktokolwiek - czyli Zdzisiu, powiedział wprost - testujemy teraz piłkarzy niekoniecznie z mocną przeszłością. Trzej testowani kandydaci reprezentują podobny poziom sportowy. Odnośnie Oproiescu - wiemy dokładnie co to za chłopak, mamy świadomość iż jest to amator ale z racji na silne rekomendacje managera zdecydowaliśmy się sprawdzić jego umiejętności.

Czyli bierzemy wszystko na klatę. Tymczasem u nas pełna spychotechnika. Nasz Prezes zupełnie się nie przejął a szef skautingu odpowiedział: Dajcie mi spokój, oglądałem video. Przecież jak nie będzie dobry to go nie zatrudnimy, bez obaw.

Moim zdaniem faktyczny problem polega na tym że amatorów mamy nie po jednej a po obu stronach barykady. Nie daj boże do tego manager jest profesjonalistą i zatrudniamy takich Jovanic'ów na pęczki.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 27.06.2013 o godz. 00:06.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 27.06.2013, 06:09
Jak nie masz kasy to do Prady idziesz przymierzyć, po oglądać, z ciekawości sprawdzić zawrotne ceny...a ubrać kierujesz się do lumpeksu.
Przekopujesz sterty szmat i fajansów z nadzieją znalezienia czegoś wyjątkowego, wiesz że to możliwe jednak graniczy to z cudem. W ostateczności wychodzisz z kolejną szmelcówą. Są i jednak plusy, za taką cenę można parę razy w niej oblecieć lub wyjebać na śmietnik bez żalu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.06.2013 o godz. 06:11.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.06.2013, 06:19
Po tej całej nagonce goscia przetestuja, dadza mu zagrac te 45 minut i niedługo odesla z powrotem bo nie beda chcieli sie osmieszac podpisujac kontrakt - tak mi sie wydaje, nawet jak cos tam pokaze.
Odpowiedz cytując
jad
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 27.06.2013, 06:30
Patrzcie na to, rumun w 2010 roku pracował w nowojorskim parku rozrywki Six Flags:wis.la/jwsws

Kapka to czytał, ale zasugerował się zdaniem poniżej tego, które zaznaczyłeś.

Serio - rozwala mnie fantazja, co niektórych którzy myślą, że gość będzie świetny albo nawet coś pokaże. jest szansa, że on nigdy nie kopnął piłki. to tak jakby wziąć do pierwszego składu Wisły juniora.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.06.2013, 06:47
jad napisał(a):Wyświetl post
zasugerował się zdaniem poniżej tego, które zaznaczyłeś.
Może to była ta słynna rekomendacja menedżera, na którą klub powołuje się w oświadczeniu. Pasowałaby do spreparowanych filmów.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 27.06.2013, 07:05
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Ależ dało się. Wystarczyłoby aby ktokolwiek - czyli Zdzisiu, powiedział wprost - testujemy teraz piłkarzy niekoniecznie z mocną przeszłością. Trzej testowani kandydaci reprezentują podobny poziom sportowy. Odnośnie Oproiescu - wiemy dokładnie co to za chłopak, mamy świadomość iż jest to amator ale z racji na silne rekomendacje managera zdecydowaliśmy się sprawdzić jego umiejętności.

Czyli bierzemy wszystko na klatę. Tymczasem u nas pełna spychotechnika. Nasz Prezes zupełnie się nie przejął a szef skautingu odpowiedział: Dajcie mi spokój, oglądałem video. Przecież jak nie będzie dobry to go nie zatrudnimy, bez obaw.

Moim zdaniem faktyczny problem polega na tym że amatorów mamy nie po jednej a po obu stronach barykady. Nie daj boże do tego manager jest profesjonalistą i zatrudniamy takich Jovanic'ów na pęczki.
Przyznam szczerze, że przez długi czas zastanawiałem się czemu wszyscy tak psioczą na Zdziśka. Teraz już wiem jak to z nim jest. Jakiś czas po przeczytaniu książki Iwana tłumaczyłem sobie, że Kapka miał etat w służbach, ale specjalnie nic tam nie działał. Teraz już wiem, że gośc ma duże wtyki w środowisku i nawet jego działania są na wzór lat komunistycznych.
Nawet się nie dziwię Bednarzowi, że po pytania o rumuna wysyła do Kapki, przeca to teraz nowy dyro sportowy ^^ a działania podejmowane przez Zdzicha, są nawet nie absurdalne, a wręcz tragiczne!!! więc jak narzekaliśmy na pracę Jacka i wytykaliśmy mu transfer chociażby Fredriksena (tylko ostatni czas) tak teraz zobaczymy nowe standardy absurdu.
Ostatnio edytowane przez cfa : 27.06.2013 o godz. 07:17.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 27.06.2013, 08:56
Ha ha ha

Jeszcze się okaże iż zwyczaje panujące w piłce juniorskiej u nas - czyli przyjmowanie przez znajomości, weszły offem do piłki seniorskiej. Mamy tak niski poziom sportowy ze zatrudnić możemy praktycznie każdego byleby się nam kasa zgadzała

Stąd Smuda zaklepał miejsce dla syna kolegi, Zdzisiu na prośbę agenta ciągnie za uszy amatora z Rumunii a Stjepanovic jest prawie pewny angażu - manago się dogadał, nie może być inaczej

Czeski film.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.06.2013, 08:59
co do Rumuna:
widomo przyciął w chuja, teraz sie tłumaczy bo prawda zawsze wyjdzie, ale takim typkom jak on własnie tego było potrzeba. Odstrzelimy go czy nie to nie moja decyzja, ale jesli go odstrzelimy to on juz bedzie miał wpis w CV ze był w Wiśle Kraków i jakis Sturm Graz czy Wardar Skopje moze sie na taki manewr złapać, w koncu wykonał go chyba w innych klubach. Tylko tak jak pisze, na testy nie jest sie tak łatwo dostać jak kazdy tutaj myśli, wiec ciekawi mnie jakim cudem zrobił to Rumun. Albo Kapka ma z nim jakies powiązanie, albo na serio on szuka piłkarzy na Fieldoo.com. Szkoda ze nie na naszej klasie...

a co do Makedończyka to musze jakis filmik ogladnac, ale teraz strach sie bac, czy to FAKE czy Legit.

Jedna rzecz mi w tym playmakerze tylko nie pasuje : gra z nr 17 na plecach....

E:stjepanovic - pomocnik
rumun - pomocnik
burdenski - pomocnik
brazylijczyk od clebera - pomocnik
jeden z murzynow - pomocnik

+ brazylijczyk napastnik
+murzyn napastnik + murzyn obronca

podpiszmy 4 srodkowych pomocnikow. A co!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.06.2013 o godz. 09:30.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.06.2013, 09:09
Jestem ciekawy, czy wystawią dzisiaj tego Rumuna. Jeśli nie,to po 3-dniowym trzymaniu go na obozie, będzie to wyglądało niestety na grubszą sprawę niż zwykłe frajerstwo Kapki. Na coś bardziej śmierdzącego.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 27.06.2013, 09:28
Uwaga, uwaga, po moich wczorajszych informacjach, że Oproiescu faktycznie mógł występować w klubie Politehnica Timisoara (http://www.renasterea.ro/stiri-sport...u-la-drum.html) (i co z tego, że to IV-ligowy klub, kontynuujący tradycje prawdziwej Politehniki Timisoara, a nie tej "przyszywanej" a'la Zawisza-Hydrobudowa ), teraz kolejne ślady tego, że Oproiescu mógł w przeszłości mieć coś wspólnego z graniem w piłkę. Kolejne tropy prowadzą do Realu! Znaczy się IV-ligowego Realu Dragşina z okolic Timisoary
http://sporttim.ro/fotbal/dragsina-s...rundei-a-xii-a
http://sporttim.ro/fotbal/dumbravita...-sparge-gheata
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.06.2013, 09:31
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Bednarz - nie masz jaj, by zatrudnić choćby Demjana?

A może brak funduszy?
A może za tym wszystkim stoi Smuda?

Kto był winny zatrudnienia w klubie Frederiksena?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 27.06.2013, 09:38
z tego co czytalem to Probierz
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 27.06.2013, 09:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
rumun - pomocnik
burdenski - pomocnik

+ brazylijczyk napastnik
+murzyn napastnik + murzyn obronca

Na chwilę obecną potrzebujemy 3. Mamy tylko jednego defensywnego pomocnika. A jeśli będziemy grać dwoma (tak zazwyczaj gramy), to nawet 4 w kadrze by się przydało.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 27.06.2013, 09:44
Mnie tylko zastanawia skąd się wział ten nagly zjazd w doł i nagla pustka w kasie. Sk.. jakim jest robienie z Holdendrow kozlow ofiarnych i zderzakow na niezadowolenie kibicow, komentowal nie bede, bo kazdy czlowiek na poziomie powinien sobie zdawac sprawe, ze to zagrywka medialna zeby zwalic wine na niemogacych sie bronic. Najgorsze praktyki.

Umowmy sie, ze cos sie posypało u Cupiała. Takie jest moje zdanie. Nie raz, nie dwa w przeszlosci Wisla inwestowala duze pieniadze, nie osiagala wynikow i za rok probowala ponownie, nie bylo zadnej zadyszki. Podobnie Legia i Lech w ostatnich latach, wlozyly duze pieniadze w druzyny, tez wysokie kontrakty, a wynikow lepszych od Wisly w pucharach nie mialy, a jakos nie slychac tam o dziurze budzetowej i kryzysie finansowym ?
Problem jest dlatego glebszy i Cupiala przycisnelo, nie wiem czy banki, czy TF, ale wiem, ze Holdenrzy sa tu najmniej winni.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.06.2013, 09:46
jasne. ale nie sadzisz ze mamy w innych miejscach o wiele większe dziury ?
-bramkarz, lewy obronca, srodkowy obronca, defensywny pomocnik, boczny skrzydłowy, napastnik
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 27.06.2013, 09:49
Tak to jest jak się nie inwestuje ani złotówki przez dłuższy okres.

Teraz zamiast uzupełniać skład jednym, dwoma piłkarzami to potrzebujemy 7-8 transferów, w tym 4-5 wzmocnień.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 27.06.2013, 09:55
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko zastanawia skąd się wział ten nagly zjazd w doł i nagla pustka w kasie. Sk.. jakim jest robienie z Holdendrow kozlow ofiarnych i zderzakow na niezadowolenie kibicow, komentowal nie bede, bo kazdy czlowiek na poziomie powinien sobie zdawac sprawe, ze to zagrywka medialna zeby zwalic wine na niemogacych sie bronic. Najgorsze praktyki.

Umowmy sie, ze cos sie posypało u Cupiała. Takie jest moje zdanie. Nie raz, nie dwa w przeszlosci Wisla inwestowala duze pieniadze, nie osiagala wynikow i za rok probowala ponownie, nie bylo zadnej zadyszki. Podobnie Legia i Lech w ostatnich latach, wlozyly duze pieniadze w druzyny, tez wysokie kontrakty, a wynikow lepszych od Wisly w pucharach nie mialy, a jakos nie slychac tam o dziurze budzetowej i kryzysie finansowym ?
Problem jest dlatego glebszy i Cupiala przycisnelo, nie wiem czy banki, czy TF, ale wiem, ze Holdenrzy sa tu najmniej winni.
chodzą słuchy, że "coś" stało się w Wiedniu, w temacie o Bugusławie Cupiale jest "kapkę" więcej na ten temat.
Moim zdaniem, jeśli Cupiał nie dopuści szybko inwestora do Wisły (a szansa na to wynosi 0,000001 %) to szybko poznamy smak Kolejarzy Stróże, Dolcana Ząbki, itp.

Jeśli olewało się walkę o najlepszych polskich piłkarzy od czasu Lewandowskiego, albo jeszcze dłużej to nie można liczyć, że później sprzeda się tych co do nas trafili z dobrym zyskiem.
"Marcelo" trafi się "ślepej kurze" raz na milion przypadków.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 27.06.2013 o godz. 10:02.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 27.06.2013, 09:56
jasne. ale nie sadzisz ze mamy w innych miejscach o wiele większe dziury ?
-bramkarz, lewy obronca, srodkowy obronca, defensywny pomocnik, boczny skrzydłowy, napastnik
Cytując samego siebie:
Arked napisał(a):Wyświetl post
(...) na dzień dzisiejszy pilnie potrzebujemy:
- 2 lewych obrońców
- 2-3 defensywnych pomocników (klub chyba nawet nie ma w planach pozyskiwania takowych)
- 1 skrzydłowego
- 2 napastników

W sumie 7-8 piłkarzy.
Mamy oczywiście duże braki właściwie w każdej formacji. Środek pomocy jest moim zdaniem szczególnie ważny bo w zeszłym sezonie kulał wyjątkowo.

@nesta

Że zwalenie winy na Holendrów to gra pod publiczkę to było wiadomo od początku. Jak widać na tym forum zagrywka ta była bardzo skuteczna.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.06.2013, 10:14
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
z tego co czytalem to Probierz
Okej. Ale kogo musiał przekonać do transferu?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Fryzjer
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 27.06.2013, 10:16

Jedna rzecz mi w tym playmakerze tylko nie pasuje : gra z nr 17 na plecach....

rumun - pomocnik
burdenski - pomocnik

Czterech potrzeba żeby Sobola zastąpić - wiedzą co robić
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 27.06.2013, 10:30
http://www.youtube.com/watch?v=kclWt...tailpage#t=28s

ZAPAMIĘTAJCIE!
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 27.06.2013, 10:45. :)
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=kclWt...tailpage#t=28s

ZAPAMIĘTAJCIE!
Boże, ja mam nazwisko na S, teraz próbują tych na O, więc jeszcze tylko Ó, P, Q, R ... i mnie wezmą na testy do Wisły
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów