|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
+1
Przypominam mecz z Lazio, gdzie dostaliśmy dwa karne, z czego jeden niezasłużenie. Cóż krótka pamięć kibicowska, najlepiej zrównać Lecha z gównem, a po prostu po takich wynikach każdemu klubowi należy się szacunek (za wyjątkiem Cracovii |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie to żeby się czepiał czy coś, ale przecież jak przechodził do Lecha, to wg. ''forumowych ekspertów'' totalny no name... ( nie mówię że konkretnie chodzi o Ciebie- więc bez spiny ) to tylko przykład.![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
na trybunach bo..? Może słabo śpiewaliśmy? mogłeś udać się z nami i wesprzeć braci po szalu.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie wiem, ale ja coraz bardziej to wszystko czarno widze... niech jeszcze jutro stracimy punkty z Cracovią to już bedzie całkiem zajebiście.. rzeczywiście zacznie się rywalizacja, ale o miejsce w ekstraklasie, z Cracovią, Arką i Polonią bytom... ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha. Przynajmniej grają w pucharach i wygrywają z Manchesterem City. A my co martwimy się, żeby wygrać z Cracovią. Oj, nie dobrze się dzieje w Wiśle.A wy zamiast wypisywać takie głupoty o fuksach to byście pogratulowali, bo dziś i w meczu z nami byli lepsi. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
)![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wstyd na trybunach ? Z ta napinka w internecie (skoro juz o niej wspomniales) to nie tutaj. Rozumiem ze kolejny ktory ocenia mecz i doping z perspektywy wybioczej ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pieprzenie o farcie
Rudnevs z Juve, Injac z nami i teraz plus Możdżeń strzelaja z dystansu to im wchodzi jak sie nie strzela to nie wchodzi i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiedziałem, wiedziałem, że dyskusja zejdzie do tematu Cupiała
![]() I tylko czemu się nie dziwie, że kibica Wisły ogarnia żal a jedyne co mu pozostało to wylewanie żali na forum. W końcu u nas w klubie nie mówi się nic, albo obiecuje się wiele. A stadionu jak nie było tak nie ma. Pozdrowienia dla Bogusława Cupiała, Rady Nadzorczej i paru tam jeszcze innych... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Nie odpisuj, czas na to poświęć na przemyslenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wierny kibicu Wisły Kraków, który otwarcie przyznaje, że mile widzi sukcesy Lecha Poznań w eliminacjach Lidze Mistrzów jezeli chcesz sie powstydzic i ponarzekac na Wisle, rob to w innym temacie.
Wazon nie baw sie zapalkami bo sie podpalisz za chwile. Jezeli niechec jest dla ciebie wyrazem kompleksow to twoj problem. Fuks jak zwykle, s....ysynski no ale coz. Nie od wczoraj maja straszne szczescie. Rozbawil mnie komentarz na koniec "suma szczescia rowna sie zero". Jassnee Trafny komentarz powyzej, sprzedali dusze za to szczescie. Dokladnie tak.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 04.11.2010 o godz. 21:16.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bo: dochodzi Kasa za Transmisje, kasa za bilety za ten mecz zarobili ok 4-5mln zł, bo latwiej o potencjalnych sponsorów którzy przyjadą do klubu ktory odnosi sukcesy w europie, pokonuje czołowe drużyny Europy , niż do klubu ktory dostaje regularny w....... od druzyn typu dynamo tibilisi, czy karabach.. czy wreszczie Kibice, ktorzy w większości są kibicami sukcesów. mam więcej Ci wymieniać czy troszke zmądrzałeś ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
teraz to jestem juz pewiem że powinni zesłać ich na dawmowe przymusowe roboty w klubie Lech/Amica Poznań... wszystkich u nas bez wyjątku...
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
może i mieli dużo fuksa, farta czy jak tam ktoś chce to określić. Ale żeby mieć fuksa, w momencie kiedy jest się gorszym piłkarsko na boisku z różnych względów trzeba po prostu WALCZYĆ, ZAPI.....AĆ... tego nie było od dawna widać u nas, teraz tego też nie ma i wątpie żeby było. Żal.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygrał Lech Jacka Zielińskiego i tyle w tym temacie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Fuks był,bo przecież ten gol Arboledy to kuriozum czystej wody. Czasami szczęście się uśmiechnie i tyle.Nie ma co się doszukiwać w tym specjalnych podtekstów. Na 100 razy 99 obrońca wybił by to normalnie. Ten jeden raz trafił w pusty łeb Arboledy. Trzeci gol to była konsekwencja odkrcia się City. Trzeba powiedzieć,że Angole mieli średni dziś środek obrony. Nie ważne jak ale pokonali City i to idzie w świat. Trzeba pogratulować. Teraz na Juve to bilety po 150 zeta pewnie będą
Ależ Amika geld kosi. I jakie wejście Bakero![]() Jak ktoś pisze o wstydzie na trybunach z strony Wisły to niech zastanowi się co pisze i zamilknie. JacaTS,możemy zaoferować przeszłość, 12 MP i zapewne dobrą przyszłość a nie doraźne sukcesy oparte na fuksie. Oferujemy coś czego Amika nie posiada. Nieprzemijające pokolenia. Wiślak z pokolenia na pokolenie. Inne pokolenia miało FC Brugge itd my mamy Schalke, Inter,Barcelonę, Lazio. Każde pokolenie czymś się może pochwalić,sukcesem, tą emocją tą dumą. Ponad 100 lat, rozumiesz?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 04.11.2010 o godz. 21:30.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szkoda bo mi zepsuli kupon. Ale gratulacje, bo takie mecze rzadko się zdarzają.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czemu od naszych zawodników piłka nie odbija się przez przypadek w polu karnym i nie trafia do bramki?...
Czemu oni zawsze tak farcą |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wreszcie widziałem polski zespół bez respektu wobec rywala z górnej półki europejskiej. Lech bez wysiłku z młodymi zmiennikami, rozjechał Angoli na ogromnym luzie. Szczęście sprzyja lepszemu i tyle w temacie. Może i w lidze tracą póki co punkty, ale jak już skończą puchary, to jeśli w zimie się wzmocnią bez wyprzedaży, niechybnie odrobią straty i zdobędą mistrza, lejąc wiosną każdego po kolei kilka do zera, prawdopodobnie. Nic tylko im zazdrościć takiej gry w pucharach, bo gratulować jakoś im nie potrafię
a potem wymieniamy trenera czyli odwrotnie do Poznania, gdzie wszystko ma swój plan i sens.Ps. proszę zobaczyć jak tam w Poznaniu klub myśli do przodu, tak z trenerami ( ostatnio Bakero ) jak przede wszystkim z piłkarzami. Systematyczne wzmocnienia oraz bezceremonialne usówanie niewypałów piłkarskich ( ostatnio Wichniarek ) to przykład dla Wisły nieosiągalny, gdyż w Wiśle każdą złotówkę trzeba oglądać podobno do usranej śmierci tzn. zapałkę dzielić na cztery a miliony wyrzucać w błoto, czyli w transferowe niewypały, które potem muszą dotrwać do ostatniej sekundy swoich przeogromnych lub minimalnych kontraktów ( bez znaczenia dla jakości gry Wisły ) W Poznaniu właściciel i klub sam sprowadza najlepszych piłkarzy trenerom, dążąc do sukcesu krok po kroku, a u nas trenerzy muszą się prosić o więcej niż jednego piłkarza na pozycję, nie mówiąc już o jego jakości, bo o tej decyduje księgowy TFK lub skaut z "mchu i paproci" za przeproszeniem doradców Cupiała ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 05.11.2010 o godz. 00:11.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zemy miec szczescie przy strzalach trzeba...no co trzeba? Tak...wlasnie to - TRZEBA STRZELAC. Skoro pewne zespoly boja sie przy*** w pilke to szczescia nie maja
![]() Amika/Lech/Kolejorz/Kuchenkorz - Nie wazne kto, wygral dzisiaj z MC, napompowanym gwiazdami za rope.W kryzysie ale coz, ten czas i to miejsce. Mam na nich wyj*** , sa dla mnie sprzedajnymi ciotkami i aktorzynami. Sa nadetymi zakompleksionymi *** ale to nie przeszkadza mi w pogratulowaniu im czegos, czego nie widze w calej reszcie kopaczy z naszej buraczanej ligi. Gratuluje im nie zesrania sie w szatn czy tez po straconej bramce i naporze przeciwnikai co pokazuja pewne kluby. Gratuluje im umiejetnosci podejmowania decyzji co do strzalow czego nie potrafia pewne kluby. Gratuluje im umiejetnosci podejmowania decyzji co do wejsc skrzydlami i dryblowania czego nie potrafia pewne kluby Gratuluje im pojscia za ciosem w chwili gdy napiera przeciwnik i wydaje sie ze kwiestia czasu jest stracenie kolejnych bramek czego nie potrafia inne kluby Nie lubie ich, nawet ich nie szanuje w pewnym sensie ale potrafie zauwazyc ze zrobili cos, czego reszta nie chce lub nie umie. Zagrali mecz od pierwszej do ostatniej minuty. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brawo dla Pyry za dobry mecz Fart jak nic przy 2 bramce no ale zdarza się tylko szkoda że my nie mamy takiego farta ;/
Tak po za tym szkoda wielka kuponik poszedł się jeb.... ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe co sobie tam w głębi duszy Zieliński pomyślał na trybunach widząc szalejącego przy lini Bakero.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A strzał Iniaca w meczu z nami to tez był w konsekwencji odkrycia się Wisły czy po prostu "strzał rozpaczy" który sie udał. Jak to jest ze pyry mogą i umieją tak strzelać a u nas nie widać nawet chętnych do strzelania z dystansu? Tyle jak chodzi o "fuksa" |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Fuks dobre sobie widzieliście jak Lech walczył pokazał charakter gratulacje dla nich bo są ostatnim bastionem Polskiej Piłki z którego się w Europie nie śmieją a zaczynają się liczyć bo wynik poszedł w świat i to że Lech liderem jest !!!
Nie ma znaczenia teraz który Lech w lidze jest bo ta drużyna jeszcze zaskoczy i wkrótce będzie w górnej części i 2-3 na końcu w najgorszym wypadku ... Natomiast u nas nie widać żadnych perspektyw na lepszą grę bo mam kupę szrotu a nie kilku konkretnych piłkarzy jak Lech ale to są skutki polityki transferowej Klubu !!! My też kiedyś mieliśmy swoje dobre chwilę w pucharach a Lech ma kolejne bo ten wynik to kontynuacja świetne gry sprzed 2 lat ... Także szkoda że u nas nie myślano by szukać takich piłkarzy jak Lech a szuka się Ludzi z końca świata = wypalonych grajków którzy pojęcia nie mają o grze na takim poziomie Cóż trzeba czekać i wierzyć że jeszcze w Krakowie doczekamy się kiedyś dobrej drużyny ale to nie będzie prędko niestety... |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
z meczu z Beitarem...Ale tak, to prawda, teraz nie ma już się czym chwalić i głównie to Amice będzie przybywało kibiców... Ehh... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|