|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Szczęście kiedyś się kończy. Teraz każdy będzie wstawiał najsilniejszy skład na mecz z pyrami.
![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
troche głupio się robi człowiekowi widząć że Lech wygrywa z MC a my dostajemy w....... od Karabachu....;/ Oj Wisełko Wisełko, teraz to balonik zostanie napompowany chyba helem i cieżko bedzie żeby powietrze z niego zeszło jak wyjdą z grupy..
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Prawda taka, że my nawet przy takim szczęściu mielibyśmy już z 5 brameczek w plecy i na nic by nam się ono zdało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Lech wygrał bo strzelał i tyle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Boga nie ma.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wiecej farta niz rozumu razem wzieci tam na boisku,a Borka to już słuchać sie nie dało,chyba biało w gaciach miał po meczu : o .
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2 mecze (Wisla, MC):
7 bramek: - 3 strzaly zycia - 2 totalne fuksy (Uwajaj i bramka na 4:1 z Wisla) - 1 bramka z karnego, ktorego nie bylo (albo 99% sedziow by nie dalo) -- A teraz czekamy na choragiewki ktore szydzily z Lecha przed meczem z nami, a teraz beda na twardym pisac jaki to Lech jest zajebisty ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 04.11.2010 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Może i fartowne, ale wygrali.
W najbliższych latach na pewno nie osiągniemy tego co oni osiągnęli w pucharach. Tym bardziej, że zarząd ściąga nam takich zawodników jak katastrofalny Bunoza czy Boukhari. Lech jest mądrze budowaną drużyną i w ciągu jednego okna nie kupują po ch*j zawodników z zagranicy tylko dokładają cegiełka po cegiełce. Może i rezerwy Man City, ale spójrzmy ile ci piłkarza są warci, ile kosztowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
^^ Boga nie ma...jest LECH hahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że tak dużo Wiślaków jest zakompleksionych i nie potrafią się pogodzić z tym, że Lech robi furorę w Europie i to my dostajemy od niego 1:4, a od 4 lat nie potrafimy go pokonać.
Injac, strzał życia? Dajcie spokój, umie strzelać z dystansu i dobrze przymierzył. Gol Arboledy fart, ok. Gol Możdzenia - po prostu mu siadło. Trzeba próbować, a za którymś razem wyjdzie. Czy gol Kirma z Lechią to też strzał życia i fart? Dajcie spokój, pogódźcie się z prawdą. mic jesteś załośny, tak jak i twoje podsumowanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Pewnie taki Małecki by się zamienił na takie nic.
![]() Powiedzmy sobie prawdę, Bakero miał kupę szczęścia a i zmiany dobre -wejście Kiełba, gol Możdżenia. Co by nie mówić, trafił. No ale ma wprawę, po grze w ruletkę. Wisła niestety może o takich wynikach na obecną chwile pomarzyć...![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
CIeszy mnie to, niech Lech nachapie sie teraz kasy i neich zdominuje nasza lige.
Wreszcie moze zacznie sie rywalizacja !! ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha .
Czy Manchester grał w rezerwowym składzie ? Jeżeli nawet to jakie to rezerwy ![]() Lech zarabia teraz kasę, jestem ciekaw czy ja wykorzystają w zimie. Rozwiazali umowę z Wichniarkiem i słusznie nic nie pokazywał psuł atmosferę to poszedł...A może zamiast krytykować Lecha zaczniemy z nich czerpać wzorce? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bakero przy linii robi z siebie kretyna...drużyna gra na przygotowaniu poprzedniego trenera. Chciałbym zobaczyć, jak będą sobie poczynali pod jego wodzą na wiosnę.
Juventus - Salzburg 0-0. Lech może już chyba świętować awans. Brakuje tylko punktu. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Smiejcie się smiejcie... żebyscie czasami za chwile nie płakali...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak nie lubię Amici trzeba przyznać że chocby an tej fuzji stworzyli klub który walczy z Europą.I nie .......ić że MC grał rezerwami, wygrali? wygrali !!! Nic nie grają ? a właśnie że grają bo potrafią zrobić całkiem składną akcję. Jeżeli oni nic nie grają to co my mamy powiedzieć.Rozumiem nienawiść do lodówka-kuchenki ale bądźmy chodź trochę obiektywni.Amica jest najlepszym klubem w Polsce grają ładnie dla oka mają w pieron szczęścia idą cały czas do przodu a nie jak my.Mają marketing wypełniają stadion na 42 tyś tworzą klub który poprostu pnie sie w gore.A gdzie my kur*a jesteśmy.Piłkarze z dupy, prezes Basałaj rozpierdziela obronę,Kulawi gracze, sztab nie lepszy zero marketingu.Prawda panowie boli...
Ostatnio edytowane przez FajQ : 04.11.2010 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Fart Lecha? Raczej kilkuletnia konsekwencja i zbieranie doświadczenia pucharowego. MC tak naprawdę nie zdominował Poznaniaków w tym meczu, oba kluby grały jak równy z równym. Więc nie ma tu mowy o farcie. Równie dobrze można napisać, że Lech Man City strzelił fuksiarską bramkę. Dlaczego takich głosów tu nie widzę?
Nie było wybijania piłki na pałę na napastnika, starali się rozgrywać piłkę przez pomoc. Teraz pora na ligę, zobaczymy jak to będzie. Wisła wygrywając z Realem Saragossa, Parmą czy Schalke też miała farta?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 04.11.2010 o godz. 21:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cos niesamowitego. Wielkie, naprawde wielkie brawa dla Lecha. 3 : 1 z europejska potega...w glowie sie nie miesci. Fantastyczne spotkanie poznaniakow. Dobre zmiany i swietny Kielb(ktory pilkarz w polskiej lidze ma takie pokretlo w nodze? Mijal obroncow MC, jak tyczki). Przede wszystkim, to jednak serce, ambicja, charakter. Walczyc o wyjscie z tej grupy...trudno nawet to okreslic. Kolejny sezon, gdzie prezentuja sie super na arenie miedzynarodowej. Zasluzyli na pochwaly.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gratulacje i dajcie spokój z tym fartem, oprócz fatra Lech ma 140 tys euro za wygraną i za bilety kasiorki pełną sakwe
Ostatnio edytowane przez darekolsztyn : 04.11.2010 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mi osobiście to zlewa, że chłopcy-amicowcy wygrali cudem te zawody. Bardziej martwi mnie społeczny oddźwięk tego meczu. Przyznaję, że ja będąc Torunianinem nie miałem Wisły zaszczepionej w sercu przez ojca, dziadka, kumpli z osiedla czy kogokolwiek innego. Mój wybór, by kibicować krakowskiej drużynie wziął się wówczas z jednego, banalnego powodu - sukcesy.
Od kiedy zacząłem świadomie pojmować futbol i rzeczywiście się tym pasjonować akurat to Wisła była Kopciuszkiem Europy. Grała dzielnie z Interem, Barceloną, ogrywała takie tuzy jak Schalke, Parma czy Lazio. Ale post w założeniu nie o tym. Po dzisiejszym meczu, po meczach z Salzburgiem, wcześniej z Feyenordami czy innymi drużynami Amica buduje sobie markę na polskim rynku. Ściąga nowym, młodych kibiców, którzy zafascynowani i niezdeklarowani kibicowsko zdecydują się właśnie na ten team, który odnosi sukcesy, który ma ładny stadion, świetny PR i żydowskie koleżanki. A my co możemy zaoferować chłopakom kochającym piłkę z Torunia, Gorzowa, Elbląga czy Myszkowa? Ano możemy pochwalić się jedynie spektakularnymi w.......ami od Levadii, Karabachu, Valacośtam i innych mocarzy europejskiej pilki. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wisły nie ma co obecnie nawet porównywać do Lecha. Przypomina mi się jednak sytuacja w Rotterdamie przy naszym prowadzeniu zagraliśmy jak c*pki. Mecz trzeba wybiegać, być zdeterminowanym. Nasi pseudokopacze zawsze mieli w porach 2 kilo już w szatni. Tak jak ostatnio w Poznaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
- wstyd ( i na boisku i na trybunach) - napinka w internecie - z żalu ... Tyle nam zostało. Dla Lecha szacunek. Nasze panienki by nie wyszły z własnej połowy. A część nawet z szatni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
SZACUNEK
fart, fuks , to bez znaczenia Lech ma druzynę w pucharach jakiej może pozazdrościc nie tylko w Polsce dwa remisy, bądz jedno zwyciestwo i Lech wychodzi z grupy |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Po drugie , pewnie ze zacznie się rywalizacja. Szkoda że z Legią, mniejsza szkoda że z Lechią i Śląskiem. Chyba ze patrzysz na to jako kibic piłki, a nie Wisły. My tez niedługo zaczniemy rywalizację, może nie o takie cele do jakich sie przyzwyczailismy, ale nieważne, będzie rywalizacja. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gratulacje dla Amici.
Pomogło na pewno eksperymentalne zestawienie City i bardzo średnie zaangażowanie tego zespołu. Ale i tak szacunek się zawodnikim z Poznania należy. Zobazymy co nasi jutro pokażą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Bo?
Kasa ? - 140k Euro za ta wygrana 200k za awans do 1/16 za Lewandowskiego zgarneli duzo wiecej Wiecej meczy ? No to najs pozniej wiecej wpadek ala Zaglebie Jedyny minus ze im ranking rosnie, ale wedlug mnie mistrza nie beda mieli tak wiec nie ma sie co bac ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Fart fartem, ale najpierw trzeba umieć stworzyć sobie sytuacje oraz skutecznie się bronić. My w porównaniu do nich jesteśmy w głębokiej d****.
![]()
WIERNOŚĆ NA WIEKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|