|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mecz słaby? Wg mnie w drugiej połówce Jaga grała klepke na wysokim poziomie i parchy goniły piłke....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Druga połowa lepsza od 60 minuty. Pierwsza godzina to straszna padaka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Z mojego punktu widzenia, czyli patrzac jako kibic, marzy mi sie aby wreszcie wynalazki typu Wodzisław, Bełchatów, Gliwice, Polonia W. itp razem ze swoimi kurnikami spadły. Żeby w najwyższej klasie rozgrywkowej grały kluby z dużych miast, z zapleczem kibiców (Kraków, Śląsk, Warszawa, Wrocław, Bydgoszcz,Gdańsk,Szczecin itp itd na ładnych pojemnych stadionach. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Owszem, klepka była tyle że parchy stały w bezruchu, a i Jaga jakoś wykończeniem swoich akcji była średnio zainteresowana. Cieszy wynik, a poziom sportowy meczu...jak przystało na polską ligę. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
hmmmm... Odra jak osiągnie remis to będzie dla niej git. Nie mas dziś Mauro, może tylko na Onyczkę liczyć. Choć w sumie to sam Onyszko im przynajmniej połowę punktów zdobył w tej rundzie.
A co do Pasiaków to jest naprawde słaba drużyna. To że Wisła z nimi przegrała ( nie oni wygrali tylko Wisła przegrała), to będzie ich największy sukces piłkarski w tej połowie wieku. Najwiekszym będzie postawienie nowego stadionu takiej drużynie ( ale to już nie na temat ). |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co to za złotousty komentuje ze Smokowskim mecz GKS - Odra ?
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak do Pasów przyszedł Orest Lenczyk, twierdziłem że spokojnie utrzymają się w ekstraklasie. Faktycznie, na jesieni grali nieźle.
Ale dziś zobaczyłem Pasów w meczu z Jagą... Wygląda to dramatycznie. Mniejsza o poziom meczu. Komentujący ten mecz Iwan (oczywiście - komentujący złośliwie) trafnie zwrócił uwagę, że zawodnicy Pasów w ogóle nie podejmują walki! Drużyna jest przygaszona, nie ma lidera na boisku. Zawodnicy są bez formy. Niezawodny jest tylko Cabaj - regularnie zawala im bramki, dziś było podobnie. Pasy nie miały ani jednej klarownej sytuacji bramkowej, a po stracie bramki siadła im psychika. Orest jest w bardzo trudnej sytuacji. Powoli dochodzę do wniosku, że mogą mieć problem. Jeśli szybko nie nastąpi przełamanie, sytuacja będzie dramatyczna. Tym samym Pasy mogą być pierwszym zespołem w historii polskiej piłki nożnej, który spadnie dwa razy pod rząd z ekstraklasy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Doskonałe.@AS82 przedstawiał się ten człowiek mówiący przez nos, ale zapomniałem Powód: Krzysztof Przytuła koledzy wiedzieli :)
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 01.04.2010 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oni we wszystkim byli pierwsi i najlepsi.
A niech spierdalają, a mrówki giganty wyżarły im nowy stadion. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niech Oderka wygra.
w tej chwili przegrywa z Gieksą 1:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem sa spore szanse na to aby Cracovia spadła. I tego im ycze
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pięknie się święta zapowiadają, jest duża szansa że parchy się szybko nie podniosą. Zresztą znając ich mentalność, zaraz poleci donos do Wrocławia że taki paralityk Cabaj i pół smiesznej niby drużyny handlują meczami. Wiele bym dał, by zobaczyć minę "profesora filipiaka", po zauwazeniu faktu, że drugi rok z rzędu bez " klubu 100 kupujących mecze" nie da się utrzymac w lidze. Serdecznie wam zyczę z okazji świąt pasiaste ****y, wszystkiego najgorszego i ligi do której zostaliście stworzeni w 1907 roku. To jak Jaga zażartowała z "zapełniającymi wszystkie stadiony", spodobało mi się najbardziej z dzisiejszego dnia.
Ostatnio edytowane przez gigant : 01.04.2010 o godz. 19:56.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niestety może być tak , że teraz Piast .....nie dostanie licencji i trzeba będzie czekać kolejny sezon na spadek pasiastego niedorozwoju. Oprócz poziomu dzisiejszych popisów kopaczy, żałosne było kwilenie grupki ich kibiców niczym zdychającego prosiaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
może chodziło o brak taktyki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Moze ktos wylaczyc tego geja co komentuje mecz GKS`u z Odra? Jak ja tego goscia nie moge sluchac jak pokazuja obu to dostaje tym rozowiutkim kolorem(kto normalny daje rozowa koszule do marynarki?!) kolorem koszuli po oczach. Pol monitora sobie musialem zaslonic kartka by go nie widziec...
Grrrr.... kogo ten C+ ma? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jeszcze piękniej by było, jakby dostali od nas w derbach czwórkę do zera i żeby się icki całkowicie pogrążyły!
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiaździsty uświadomił mi scenariusz, którego nie brałem pod uwagę. Rzeczywiście "profesor" może znowu załatwić utrzymanie. Kosztem Piasta właśnie - już słychać jakies pomruki że Piast nie dostanie tej całej "licencyji".
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
z lokalnego "Joemonstera"
Cytat:
![]() niech się profesorek Piasta nie tyka bo miarka się przebierze i zaraz jego klubik dostanie od prokuratury solidny wpierd ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Armani.
ooo... ładny gol Cetnarskiego. .. i 3:0 Nie taki Pan Zdzisław straszny jak go malują. Wchodzi przyszly ekskadrowicz Smudy : )))))
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 01.04.2010 o godz. 20:39.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Piękne przyjęcie i akcja Cetnarskiego, bardzo ładny, pewny strzał.
2:0PS: Obyśmy tego Nowaka ściągnęli latem, w końcu za darmo może przyjść. Kolejny dobry jego występ i 2 bramy.
Ostatnio edytowane przez Dean : 01.04.2010 o godz. 20:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie kto komentuje mecz GKS-Odra ze Smokowskim ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Widać ile dają Odrze byli Wiślacy: Cantoro i Kowalczyk
![]() (oprócz dobrej gry dają jej pewnie trochę kibiców - zanim Cantoro przyszedł do Odry, to typowałem ich - w końcu - do spadku, a teraz trzymam za nich kciuki, bo nie chciałbym, żeby Mauro zleciał )![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piter116 Juz wiem. To jest ta Parchowska **** Krzysiu " Serek Homo" Przytula...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
tak, to Przytuła...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
fragment opisu bramki Jezierskiego z ekstraklasa.tv
"....Cabaj w swoim stylu fatalnie odbija lecącą prosto w niego piłkę .." Po tym meczu wszyscy przeciwnicy Pawełka mogą sobie powiedzieć że nie jest tak źle.Mogło być gorzej. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orest to chyba nadal myślami po naszej stronie Błoń. Jak tak dalej będzie mu szło to puści parchy w dół.
Może będzie jakaś sprawiedliwość... ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
I patrzcie teraz. Gdyby derby rozstrzygnęły się na naszą korzyść to my mielibyśmy teraz pół stówy pkt(7 przewagi nad drugim miejscem), a parchy były by w strefie spadkowej...
Ech... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|