|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzięki aha czyli dam np.6 meczy i 2/6 muszą wejśc to jest kasa a to fajnie to warto nawet.
![]() ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wayne Rooney @ 1.80
Niemcy U21 @ 1.20 Hiszpania U21 @ 1.02 Bośnia i Herzegowina U21 @ 1.90 Szkocja U21 @ 1.20 5 zdarzeń, 1 Zakład * ''runi'' JURTO,że strzeli, MŁODZIEZÓWKI dzisiaj fuks - dzięki, faktycznie przespałem i to nie tylko tych pare dni .... ![]() ![]() ![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Niemcy U21 :/
Mlodziezowki to jednak nieobliczalne sa. ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Irlandia (+1) - Brazylia 2
Bristol - Stockport (+1) 1 za 20 do wygrania 114 koniec z graniem handicapów...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 02.03.2010 o godz. 23:10.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Irlandia - Brazylia (Czy gospodarze szczela bramke) - TAK
stawka 40 do wygrania 70
Ostatnio edytowane przez Maxior : 03.03.2010 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na betgun masz też bonus przy minimalnym kursie 1.40
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odpuszczam i Tobie radze to samo
nie wiadomo co pokażą druzyny po przerwie olimpijskiej wiec w tym tygodniu tego nie gram(poza Ovechkinem standardowo )no i tak jak mowilem Graz wcale nie ma spacerku z Medvescakiem.było 3-0 a chorwaci doszli juz na 3-2 i jest i bedzie ciekawie edit: Medvescak wyrownał na 3-3 ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Myślę że mogom szczelić
![]() Sid the Kid dziś w nocy strzeli razem z Małkinem dobrze że zagrałem tylko Krefeld z hokeja ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zastanawiałem się nad Southhampton i starciłem bo wygrywają 3 - 0 , Brazylia z resztą też ehh. Jutro to soboie wynagrodzę. Chyba
Jakieś przeciwwskazania co do Anglii Włoch i Holandii oprócz tego że to mecze towarzyskie?
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 02.03.2010 o godz. 21:57.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
eh, czekałem aż skończy się pierwsza połowa i miałem zagrać live, że Brazylia wygra. 44 min i 0-1... wrr
skusze się chyba na Chicago i Nashville z nhl ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Postawiłem taki dla zabawy
2/3 Niemcy - Argentyna 1 Polska - Bułgaria 1 Luksemburg - Azerbejdżan 1 Stawka 10 PLN Do wygrania 48 PLN Oddałem swoje pieniądze w nogi Luksemburczyków. ![]() ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Siema, proponujecie jakis typ na nba ? tylko jakis wmiare pewniak bo musze odrobic 100 zl wrzucone w niemcy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na noc: Boston, Pittsburgh, Nashville
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Anglia-Grecja 1 (u-21) Holandia-USA 1 za 60 zł do wygrania 118 zł ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a cos wiecej o tych meczach wyzej ? bo widze ze Australia to taka typowa masówka, ale Jemen to nowosc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3 w rankingu FIFA zagra ''u siebie'' z 14 USA. Nie od dzis wiadomo , ze holenderscy kibice naleza do tych wybrednych , nie wystarczy , ze Holandia strzeli gola , musi to by piekny gol,
na szczescie Holandia posiada pilkarzy ,ktorzy sa w stanie sprostac tym wymaganiom. Sklad Holandi na ten mecz wyglada nastepujaco : Bramkarz: Stekelenburg , Vorm , Velthuizen Obroncy : Heitinga , Mathijsen , Ooijer , Braafheid , van der Wiel , van Bronkhorst , Vlaar Pomocnicy : de Jong , de Zeeuw , Schaars , Afellay , Sneijder , Engelaar , van Bommel , van der Vaart Napastnicy : Kuyt , Elia , Babel , Robben , Huntelaar Jak widac Holandia przystapi do tego meczu w swoim najsilniejszym skladzie ( brakuje van Persi'ego , ale on ma kontuzje). + swietne wyszkolenie techniczne poszczegolnych graczy +graja u siebie USA w meczu towarzyskim ostatni raz wygralo 26 marca 2008 roku , grajac z Polska (0-3). Ostanie mecze topasmo porazek z : Anglia, Hiszpania,Słowacja i Dania.Powszechnie wiadomo , ze pilkarze grajacy w kadrze USA sa bardzo dobrze przygotowani fizycznie, dzieki ktoremu w Pucharze Konfederacji dotarli do finalu gdzie po swietnej walce ulegli Brazyli 3-2. + przygotowanie fizyczne Spotkanie: Wisła Kraków - Frisco Brno Typ: Wisła Kraków Kurs: 1,70 Buk: Bwin Koszykarki Wisły Kraków są o krok od awansu do Final Four rozgrywek Euroligi. Świetnie radzące sobie w tym sezonie krakowianki muszą wygrać decydujący trzeci mecz ćwierćfinałowy z czeskim Brnem. Dlaczego wygrają? Przede wszystkim spisują się lepiej w tej edycji rozgrywek. W rozgrywkach grupowych zajęły trzecie miejsce, przegrywając tylko ze znakomitymi: Spartakiem i UMMC! Brno awansowało do play-offów z 11 miejsca. Kolejnym atutem Wisły będzie własna hala. Kibice w Krakowie potrafią stworzyć niewiarygodną atmosferę, która paraliżuje zespoły gości. Wystarczy wspomnieć, że w meczach z Mizo Pecs w 1/8 finału Wisła bez problemu poradziła sobie z Węgierkami u siebie, przegrywając na wyjeździe. Również pierwszy ćwierćfinałowy mecz w Krakowie został przez Wisłę wygrany. Nie sądzę, by jutro miało być inaczej. Wisła jest tylko krok od awansu do Final Four Euroligi. Jutro go uczyni. Malta-Finlandia Typ: Finlandia Kurs: 1,5 Buk: Betsafe Jutro w godzinach popołudniowo-wieczornych rozpocznie się towarzyskie spotkanie Malty z Finlandią. Faworytem tego spotkania są goście. Goście jutrzejszego meczu zajmują 54 miejsce, Malta jest o 90 pozycji niżej. Widać więc tu przepaść pomiędzy tymi drużynami. W ostatnich 6 ciu meczach Malta odniosła tylko jedno zwycięstwo i 5-krotnie przegrała. Bilans Finów to 2-2-2. Na uwagę zasługuje tu remis w wyjazdowym spotkaniu z Niemcami, w którym zremisowali 1:1. Faworyt tego meczu jest więc tylko jeden, jedyny- Finlandia. Kurs 1,5 nie jest w tej sytuacji najgorszy. Polecam. Postów: 11 Spotkanie: Holandia U21 - Polska U21 Typ: Holandia Kurs: 1,45 Bukmacher: Expekt Mecz w ramach eliminacji do Mistrzostw Europy under 21. Młodzieżówka z Holandii jest zdecydowanym faworytem tego meczu. Maja zdecydowanie mocniejszy sklad, o czym swiadcza ostatnie wyniki: Holandia vs. Hiszpania 2:1 Holandia vs. Lichtenstein 3:0 Polska vs. Holandia 0:4 Finlandia vs. Holandia 0:1 Holandia vs. Finlandia 2:0 Jak widać Holadnia jest w stanie pokonac kazdego przeciwnika Polska reprezentacja radzi sobie znacznie slabiej: Polska vs. Holandia 0:4 Lichtenstein vs. Polska 0:5 Polska vs. Finlandia 2:1 ![]() Hiszpania vs. Polska 2:0 Polska vs. Lichtenstein 2:0 ![]() Jak widac Holendrzy w ostatnim meczu miedzy tymi reprezentacjami wygrali pewnie az 0:4. Za Holendrami przemawiac bedzie atut wlasnego boiska i solidna obrona, w tych eliminacjach stracili tylko 1 bramke. Zagram jeszcze kupon z tymi 4 meczami ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tam dzisiaj gram na Brno... wiem,jestem niepoprawny politycznie
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie znam się na koszu, ale każdy, kto gra w tym meczu na Wisłę chyba powinien nauczyć się oddzielać interesy od uczuć. U siebie wygrywamy 4 punktami, tam przegrywamy dwudziestoma... Nie wróży to za dobrze...
Tymczasem cała Polska ściska kciuki za Jemen, bo poszli na 1 kuponie z Japonią. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie widzę, że beżowi coś tną w przysłowiowego chuja.
Zostało jeszcze kilkanaście minut, więc mogłyby się te kitajce wziąć do roboty.Typ na Bułgarię mnie zajebiście korci. Edit: No cóż, oszukali nas. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 03.03.2010 o godz. 14:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że grasz raczej ryzykownie. Wiadomo, że Grecja, to nie jest ta sama drużyna, co 6 lat temu, ale pytanie na ile murzynom się będzie chciało biegać za piłką, skoro to mecz o nic? Ja bym im nie ufał
Zagrałem na Iran, niemiecki pseudokobiety i Jordanię.![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co sadzicie o dzisiejszym meczu
Holandia - USA ? wsumie dobry kurs 1,50 ;d wiec za wieksza stawke mozna zagrac czekam na wasze opinie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
co myślicie o tym: Niemcy - Argentyna 2, Włochy - Kamerun X, Węgry - Rosja 1?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na dzisiaj mały kupon z towrzyskich
Anglia - Egipt 1 Holandia - Usa 1 Turcja - Honduras 1 Stawka 20 e.w 67
Ostatnio edytowane przez Maxior : 03.03.2010 o godz. 22:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Portugalia @ 1.20
Anglia @ 1.36 Słowenia @ 1.40 Gruzja @ 1.83 ... a ja takie coś , na razie trzymam za Gruzje(póki co 1-0 po karnym prowadzą ) ![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Luksemburg - Azerbejdżan 2
Holandia - USA 1 Belgia - Chorwacja 2 zagrane na żywo w przerwie, że WKS nie wygra z Koreą i za drobne Polska |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|