|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mi przyszło i kod też jest.
![]() jako że miałem 0,09 na koncie, przyda się. byleby tego odrazu nie stracić, to może się w końcu coś pogra, po 4 miesięcznej przerwie. na dobry początek na Kanade. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Usa - Kanada
Usa wygra ( włącznie z dogrywką i karnymi) 2.95 ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
takie coś wymyśliłem na jutro
Nacional - Belenenses (handicap +1) 1 2.6 Metz - Le Havre 1 2.0 za 20 do wygrania 91.40
Ostatnio edytowane przez Kamson : 02.03.2010 o godz. 20:27.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja na noc zagralem z nba
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 1 1.35 Orlando Magic - Miami Heat (under/over 184.5) 2 1.85 Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks (under/over 190.5) 2 1.85 za 17 do wygrania 80 ![]() Powód: :[
Ostatnio edytowane przez ebi : 01.03.2010 o godz. 07:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
huhu - ja już dawno nie obstawiałem takich przebitek i zapomniałem jak wyglądają emocje gdy wszystko wchodzi i do pełni szczęścia pozostaje tylko 1 bramka, która za chuja nie chce wpaść
![]() Ale ten Twój kupon natchnął mnie by znów popróbować takich kombosów na farta ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Patrzyłem dzisiaj co proponują na innych forach bukmacherskich i dość często polecanym meczem jest:
Aachen-Duseldorf 2 ,w 2 bundeslidze,ciekawa sprawa bo kurs na gości mniej więcej wynosi 3,1,w zależności od bukmachera.Co Wy o tym sądzicie żeby zagrać ten typ? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na dziś
Metz - Le Havre 1 kurs 2.0 Bet365 ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiem że żydostwo ale co myślicie o Petah Tikva?
I jeszcze Thun?
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 01.03.2010 o godz. 15:41.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja już w życiu nie dam Romy nigdy kolejny kupon mi zawaliła tylko ona
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i pewnie wygrają w sobotę z Milanem
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś wynik, albo wie gdzie sprawdzić, bo coś znaleść nie moge: Piłka nożna KOBIET- Algavre CUP USA-Szwecja i hokej na trawie M-P ŚWIATA- INDIE Holandia-Argentyna. Z góry wielkie dzięki
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jutro dubelek:
Irlandia-Brazylia 2 (1,50) Krefeld-Straubing 1 (2,00) za 25 zł do wygrania 66 zł ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Metz siadło ale przełożyli Nacional... Jak by ktoś wiedział na kiedy to prosze o info. EDIT: Wg BAHu mecz odbędzie się jutro o 15
Aachen 0 - 1 Düsseldorf ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 01.03.2010 o godz. 23:26.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Irlandia-Brazylia 2 (1,50)
jakim składem wybiegnie Brazylia? Chciałbym postawić za grubsza kase ale nie bardzo wiem gdzie znaleźć jakieś składy Wie ktos moze gdzie znajde jakies info o tym meczu ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja się niestety już nie skusiłem na Fortunę dziś a szkoda,a te 2 typy które gram na jutro też polecają na różnych forach,Brazylię nawet w wariantach 1 połowy i handicapu ale wolę nie kusić losu
![]() Co do składów to : Kadra Brazyli na ten mecz przedstawia sie nastepujaca : Bramkarze: Julio Cesar , Doni Obroncy: Lucio, Alves , Luisao , Thiago Silva, Maicon , Gilberto , Juan , Bastos , Pomocnicy : Gilberto Silva , Josue , Melo , Lucas , Kaka , Ramires , Elano , Julio Baptista , Kleberson Napastnicy : Robinho , Adriano , Nilmar , Fabiano Powolania od Trapattoni'ego otrzymali : Bramkarze: Given , Westwood , Murphy Obroncy : Dunne , Kelly , Kilbane , Foley , Ledger , McShane , Wilson , Cunningham Pomocnicy : McGeady , Duff , Gibson , Whelan , Andrews , Hunt , Lawrence , McCarthy Napastnicy : Doyle , Keane , Long , Best edit.Nacional podobno przeniesiony na jutrzejszy dzień ![]() jeszcze taką dość ciekawą analizę znalazłem i chyba słuszną (Rocco by się przydał aby to ocenić): Spotkanie: Graz - Medvescak Typ: Graz Kurs: 1,42 Buk: Bwin Na jutro niski kurs, ale za to bardzo pewny. W lidze austriackiej hokeja trwają, w sumie już na dobre play-offy. O tym meczu rozpisywać się za bardzo nie ma co. Gospodarze są po prostu lepsi i jutro spokojnie sobie poradzą. Stan rywalizacji play-off to 2:2. To sensacyjny wynik, gdyż Graz wygrał rundę zasadniczą, a Medvescak zajął ostatnie premiowane awansem miejsce - 8. Pierwsze dwa spotkania wygrał Graz, jednak później jutrzejsi goście sensacyjnie wygrali dwa spotkanie i doprowadzili do remisu! Jutro jednak nie może być mowy o kolejnej sensacji. Gracze gospodarzy będą maksymalnie skoncentrowani, gdyż ewentualna porażka zbliży ich do odpadnięcia z play-off. Różnica klas obu zespołów jest zbyt duża by można było liczyć na niespodziankę.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 01.03.2010 o godz. 23:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja na Brazylie nie wiem czy bede gral, ogladalem na orange info, ze trenerowi brazylii nie zalezy bardzo na zwyciestwie, i da odpioczac zawodnikom, nie chce aby podali sie na kontuzje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
ale skoro mnie wywołałeś do tablicy to powiem tak...za hooy nie jest to bardzo pewny typ,a po takim kursie wrecz ryzykowny.play-off rządzi sie swoimi prawami i ten mecz doskonale to pokazuje.co z tego ze wygrali sezon zasadniczy,skoro Medvescak miał całkiem niezłą koncowke i teraz utrzymuje forme i walczy.nie mozna mowic o wielkiej sensacji gdyz GRAZ wygrał pewnie tylko mecz nr2 w stosunku 6-3.w pierwszym meczu wymordowal zwyciestwo 2-1,a ostatnie dwa przegrał i to chorwaci sa na fali i maja małą przewage psychologiczną. nie bedzie to łatwy mecz ale z braku laku sam postawiłem na GRAZ ![]() a poza tym licze na strzelanine w niemczech,choc roznie to moze byc po przerwie ![]() Powód: 8
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 02.03.2010 o godz. 13:29.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak na otarcie łez po olimpiadzie pozostanie Ci stawianie na Ovechkina jako strzelca bramek
![]() Dzisiaj Podhale-Tychy na tvp sport podobno pokazują. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
btw liczylem na zwrot za te Madeire a graja o 16:/ i beda nerwy;/ ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Panowie gdzie najlepiej się zarejestrować? Chodzi mi przede wszystkim o jakieś bonusy. Z bwin bonusa wykorzystałem, teraz chcę to wypłacić i wpłace to gdzie indziej żeby znowu pomnożyć bonusa ale zastanawiam się gdzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co myslicie o Southampton?
Wyszli juz z tych kłopotów finansowych? ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
na bet-at-home.com masz bonus powitalny 50% dla nowych graczy. Max kwota bonusu to 50zł. Trzykrotny obrót po kursie minimum 1.5
![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
mam pytanie bet-at-home dalej sponsoruje Wiselke? Bo przez tą afere hazardowa wiem, ze reklam nie moze byc i w ostatnim meczu zauważyłem, na koszulkach telefonike
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bonus Zakłady - Wymagają obrotu w zakładach przed wypłatą Betsafe bonus 100zł Interwetten bonus 380zł Sporting bet bonus 600zł Jetbul bonus 400zł Betsson bonus 111zł Bet365 bonus 200zł Betway bonus 200zł Ladbrokes bonus 150zł Gamebookers nonus 100zł ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli według tej ustawy nie można reklamować tylko bukmacherów internetowych?Bo jakoś w Wodzisławiu reklamy Fortuny dobrze widoczne .
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Na dzis:
Irlandia-Brazylia 2 A.Cornet-Zahlavova 1 Krefeld-Straubing 1 za 100 do wygrania 435
Ostatnio edytowane przez lukas(z)1906 : 02.03.2010 o godz. 23:09.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
rocco jakies typy z nhl ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś z was konto na expekt.pl Bo mam problem nie wiem o co chodzi w tych zakładach systemowych dajmy na to,że dam 6 meczy i na dole jest zakład systemowy i się wybiera 2/5(10 slips) 3/5(10 slips) 4/5(5 slips) o co w tym chodzi o to ze jak dam 2/5 to mogę popełnić tylko 2 błędy z 5 czy muszą siąść 2 z 5
![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
to ze muszą wejść przynajmniej 2 mecze na 5
|
|
|