The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 10:35
Szybki pytanie: do ktorej godziny czynna jest strefa kibica w dniu meczu np. jutro
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.08.2011, 10:37
Cytat:
Szybki pytanie: do ktorej godziny czynna jest strefa kibica w dniu meczu np. jutro
Zapewne do końca pierwszej połowy, bo liczba sprzedanych biletów kaprawa.

Chciałbym w sobotę z kolegą kupić karnet. Muszę pojechać wcześniej rano żeby zarezerwować wejściówkę na c czy wystarczy, że kupię karnet przed meczem?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.08.2011, 10:45
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Jaroo1, ja się nie gniewam na nikogo, tylko chodzi o to, że stoi cymbał i kupuje tym, którym na prawdę nie chce się ruszyć tyłka (typu dzieciaki lat 16-18 z Krk). Sprawę rozwiązałoby częściowo osobne kolejki dla ludzi z KK i bez (wiadomo, gdzie szybciej by szło), otwieranie wszystkich kas (kto stał w kolejce, ten widział jak to wygląda) oraz oczywiście jak dalej twierdzę jakiś limit. Jeśli nie 5 biletów, to 10. Jest możliwość konsensusu. Nawet markety robiły swego czasu limity na cukier, żeby ludzie nie wywozili po 100 kilo. Na mecze topowe - takie jak z APOELem wprowadzenie limitów jest sensowne, z tego względu, żeby Ci co stoją w kolejce rzeczywiście te bilety dostali. A Tym, którym się nie chce ruszyć tyłka, no to sorry winetou. Nie kupuję tekstu "po co każesz ludziom jechać 100 czy 200 km". Sam jechałem 100 km, i swoje odstałem - jak wielu innych. Pytam tylko dlaczego oni mają cierpieć (czyt. ewentualnie nie dostać biletu) bo komuś się nie chciało jechać i dostał, bo kumpel wziął 20, albo jeszcze lepiej 50 biletów (a byli i tacy...). Ludzi to irytuje. I ja to rozumiem.
Straszliwie bredzisz, kolego. O jakich limitach piszesz? Czy sprzedaż biletów trwa jeden dzień? Co to za różnica że przyjedzie 20 osób i kupi sobie bilet każda osoba z osobna z tym że przyjedzie jedna osoba i kupi 20 biletów dla nich? Nie rozumiem co masz na myśli. Przecież ta jedna osoba kupuje 20 biletów dla konkretnych osób (wiadomo że teraz są obostrzenia dotyczące wejścia na stadion) a nie po to by je jako "koń" odsprzedać z zyskiem przed meczem. Może ja nie rozumię Twojego toku rozumowania? Przypomnę jeszcze że miałeś prawo kupić karnet i dzięki temu miałeś możliwość zakupu biletu na Apoel w komfortowych warunkach bez kolejki.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 12.08.2011, 10:55
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jesteś skończnym idiotą. Przez takie posty jak twoje ochroniarze moga mieć problemy, ale co tam, lepiej "przylansować" się na forum "jaki to jestem zaradny i sprytny".
To co robią pewni ochroniarze na meczach (z tej samej firmy IMPEL) woła o pomstę do nieba, więc do nich nie można mieć szacunku. Traktują kibiców jak sku....... i myślą, że są najważniejsi na świecie.
Odpowiedz cytując
artur77
Member

Od: 08.2008

Stary 12.08.2011, 10:55
Wracam dzisiaj do Krakowa jak wygląda sprzedaż bilecików na Zagłębie - jest jakieś info ile zostało biletów ?
jazda jazda jazda Biała Gwiazda!!!
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 12.08.2011, 11:02
czy za bilety można płacić kartą? bo jakoś nigdy specjalnie na to uwagi nie zwracałem..

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2011, 11:04
Jak na razie- niet.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Jak tam sprzedaż biletów wygląda dziś ?
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

tylko gotowka.

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.08.2011, 11:05
jak kolejki dzisiaj? zdarze w godz kupic bilet?
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.08.2011, 11:08
Miałem prawo kupić karnet i stracić całą rundę, bo jadę za granicę? Akurat nie znasz mojej sytuacji, więc sam bredzisz kolego. Co do obostrzeń, to mam nadzieje, że będą pilnować. A co do tego, to dobrze, niech nie będzie limitów, ale niech będzie oddzielna kolejka dla ludzi z KK. Ja chodziłem na poprzednią całą rundę, miałem karnet, jeździłem na każdy mecz po prawie 100 km w jedną stronę. Wiesz dlaczego się nie zrozumieliśmy? Nie mówiłem tu o koniach, tylko o tych, którym się nie chce ruszyć po bilet. Nie ma dla mnie znaczenia czy bilet jest imienny czy nie - chodzi o sam fakt, że Ci co stoją nie dostają biletu na sektor, na który by chcieli, bo dostają go Ci, którym m.in się stać nie chciało. Na ligę nie zaobserwowałem takich akcji, co najwyżej na mecze topowe. A później tacy kolesie wchodzą na sektor, na których ich być absolutnie nie powinno.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.08.2011, 11:16
Bylem przy stadionie - kolejki male, ale to sytuacja z ok 11:45. Nie wiecej niz godzine stania, moze nawet troche mniej...
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.08.2011, 11:21
Miałem prawo kupić karnet i stracić całą rundę, bo jadę za granicę? Akurat nie znasz mojej sytuacji, więc sam bredzisz kolego. Co do obostrzeń, to mam nadzieje, że będą pilnować. A co do tego, to dobrze, niech nie będzie limitów, ale niech będzie oddzielna kolejka dla ludzi z KK. Ja chodziłem na poprzednią całą rundę, miałem karnet, jeździłem na każdy mecz po prawie 100 km w jedną stronę. Wiesz dlaczego się nie zrozumieliśmy? Nie mówiłem tu o koniach, tylko o tych, którym się nie chce ruszyć po bilet. Nie ma dla mnie znaczenia czy bilet jest imienny czy nie - chodzi o sam fakt, że Ci co stoją nie dostają biletu na sektor, na który by chcieli, bo dostają go Ci, którym m.in się stać nie chciało. Na ligę nie zaobserwowałem takich akcji, co najwyżej na mecze topowe. A później tacy kolesie wchodzą na sektor, na których ich być absolutnie nie powinno.
Sprawa z KK jest już rozwiązana bo KK będzie mieć trzeba. Natomiast dalej nie rozumiem o co Ci chodzi z "tymi co nie chce się ruszyć po bilet". Czy to jest jakiś PRL, komitet kolejkowy, zapisy? Jeżeli ja mam zrozumieć Twoją sytuację że nie możesz mieć karnetu bo wyjeżdżasz za granicę to zrozum te 20 osób które nie mieszkają w Krakowie, muszą tu dojechac po bilet, musieliby się przede wszystkim w 20 osób zorganizować o jednej porze. Stojąc w kolejce masz informacje kto z kolejki chce kupić bilet na Twój sektor i ile biletów na ten sektor w kasie pozostało? I jeszcze ostatnie Twoje zdanie. Są lepsi i gorsi? Nie powinno to być pikników na C, cała reszta jest do dyspozycji każdego kibica, tego zagorzałego i tego "od święta" choć ja pochwalam tych co chodzą na mecze regularnie a nie tylko na IV rundę El. LM, Barcelonę, Legię czy Lecha.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 12.08.2011 o godz. 11:23.
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.08.2011, 11:30
Cytat:
- wpisanie zajmuje sporo czasu + niektórzy przy okienku dzwonią po dane
Sorry, ale takie osoby powinny być odsyłane na sam koniec kolejki, żeby miały chwilę na przemyślenia.

A może przydałoby się rozwiesić kilka dużych, oczojebnych plakatów, na których byłaby informacja, co jest wymagane do zakupu biletu? Takie podstawowe informacje, np. że konieczny jest numer PESEL i w jaki sposób szybko sprawdzić jego poprawność (przedostatnia cyfra). Na mecze, zwłaszcza te topowe będzie przychodziło coraz więcej ludzi i siłą rzeczy wielu z nich nie będzie miało pojęcia o zasadach sprzedaży biletów, więc klub powinien starać się zmniejszyć kolejki przez odpowiednią "edukację". (Chyba, że takie informacje gdzieś się pojawiły - w sumie nie przyglądałem się, bo kupowałem bilet we wtorek i wtedy zajmowało to jakieś ~30 sekund).

Jeszcze mam takie jedno pytanie: czy w LM kluby mają obowiązek pozostawienia części biletów na dzień meczu? Gdzieś kiedyś słyszałem coś takiego, ale nie pamiętam, czy dotyczyło LM czy reprezentacji.
Odpowiedz cytując
Lenny_77
Junior Member

Od: 11.2003

Stary 12.08.2011, 11:42
info z godz 12 w kolejce około 120 osób , max godzina stania
Odpowiedz cytując
penia
Member

Stary 12.08.2011, 11:46
regis napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale takie osoby powinny być odsyłane na sam koniec kolejki, żeby miały chwilę na przemyślenia.

A może przydałoby się rozwiesić kilka dużych, oczojebnych plakatów, na których byłaby informacja, co jest wymagane do zakupu biletu? Takie podstawowe informacje, np. że konieczny jest numer PESEL i w jaki sposób szybko sprawdzić jego poprawność (przedostatnia cyfra). Na mecze, zwłaszcza te topowe będzie przychodziło coraz więcej ludzi i siłą rzeczy wielu z nich nie będzie miało pojęcia o zasadach sprzedaży biletów, więc klub powinien starać się zmniejszyć kolejki przez odpowiednią "edukację". (Chyba, że takie informacje gdzieś się pojawiły - w sumie nie przyglądałem się, bo kupowałem bilet we wtorek i wtedy zajmowało to jakieś ~30 sekund).

Jeszcze mam takie jedno pytanie: czy w LM kluby mają obowiązek pozostawienia części biletów na dzień meczu? Gdzieś kiedyś słyszałem coś takiego, ale nie pamiętam, czy dotyczyło LM czy reprezentacji.

myśle że klubu nie mają takiego obowiązku(choć pewny nie jestem).Na pewno taki sposób pozostawienie części biletów praktykują wielkie kluby jak Barca,MU czy Arsenal ale to tylko dlatego żeby dać możlwość obejrzenia ich także turystą itp. kibicą , natomiast wątpie żeby był taki przepis
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.08.2011, 11:48
PvD napisał(a):Wyświetl post
Do dyspozycji kibiców oddane zostaną tylko 2 trybuny: wschodnia i południowa. Bilety na ten mecz są już dostępne w serwisie: kupbilet.pl
no dokladnie - przeciez wiem gdzie kupowalem
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
lordes
Member

Od: 08.2010

Stary 12.08.2011, 11:48
byłem dzisiaj bo bilet na zagłębie i ile miejsc wolnych do wybrania to szok-pierwszy raz coś takiego widziałem dzień przed meczem.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.08.2011, 11:52
Niestety bardzo dużo "kibiców" nie chodzi na mecze dla WISŁY tylko dla rywala ;/ . Ale miejmy nadzieje że przed meczem zejdzie jeszcze trochę .
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2011, 12:00
Czyli mam się nie martwić o miejsca na C? Chciałbym jutro przed meczem kupić karnet...

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.08.2011, 12:12
Powiedz po jaką cholerę narzekasz? że ktoś ma kolegów i zamiast samemu siedzieć w kolejce to poprosi go o to aby kupił np. dla całego busa? wydaje mi się że ciebie krew zalewa że musisz stać a inni np. siedzą w tym czasie w pracy.
przyznałbym ci rację w jednym wypadku gdyby kupowali te bilety na handel a tak z pewnością nie jest.

idź może lepiej na Zagłębie przecież skoro przeraża cię kolejka to na ten mecz kupisz bez problemu. chyba że chodzisz na mecz dla przeciwnika a nie dla Wisły
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
lordes
Member

Od: 08.2010

Stary 12.08.2011, 12:15
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Czyli mam się nie martwić o miejsca na C? Chciałbym jutro przed meczem kupić karnet...

Myślę że nie będzie z tym większego problemu,ogólnie moim zdaniem jeśli zostaną jeszcze bilety na LM to powinni zrobić dzień przerwy i sprzedawać jutro tylko na zagłębie,łudzę się że jutro będzie większe zainteresowaniem tym meczem.
Odpowiedz cytując
olek0
Member

Od: 07.2010

Stary 12.08.2011, 12:22
Witajcie mam pytanie w razie awansu do LM jak to jest z biletami ? Nie bylo mnie 8 lat w polsce i nie rozumiem troche tego , ostatnio bylem w polsce i wyrobilem sobie karte kibica , czy jesli chcialbym specialnie przyjechac na mecz Wisly w LM to musial bym przyjezdzac tydzien wczesniej zeby miec bilet ? I jak to jest z meczami wyjazdowymi ? Na wyjazdy mial bym wieksze szanse sie dostac i jak to z tymi biletami na wyjazdy jest aby byc w naszym sektorze ? Tez musze w krakowie kupowac czy gdzies na UEFA stronie da sie przez neta zalatwic
Licze na wasza pomoc chlopaki pomimo ze pytania pewnie sa proste.
Pozdro
Odpowiedz cytując
MacieqLeo
Member

Od: 05.2008

Stary 12.08.2011, 12:27
Są jakieś kolejki przy kupowaniu biletu tuż przed meczem? Chciałbym wyrobić karte kibica i kupić karnet, nie wiem o ile wcześniej przyjść

Wisła Kraków - na dobre i na złe!

------------------------------------------------------------------

MESSI-asz
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.08.2011, 12:28
wyjechałeś na 8 lat i języka polskiego zapomniałeś

Jak nauczysz się pisać to dostaniesz odpowiedź !!

NIE ODPOWIADAĆ MU !!

przed meczem przeważnie są kolejki tak przynajmniej na 40min stania.
Szprotson no problemo
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 12.08.2011 o godz. 12:31.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.08.2011, 12:30
jak sprawa z biletami na Lubin ? Jutro +/- o 16 kupie no problemo ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.08.2011, 12:36
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Niestety bardzo dużo "kibiców" nie chodzi na mecze dla WISŁY tylko dla rywala ;/ . Ale miejmy nadzieje że przed meczem zejdzie jeszcze trochę .
Ile kur* ludzi bedzie to pisac jeszcze ?! wroc sie do zerowki i naucz sie myslec i analizowac.. co za tepy narod..

W poprzedniej rundzie na 2 meczach nie bylo kompletu (Ruch i Widzew) Na reszcie po 18 tyś i Polonia 24 tyś. I swoja drogą kibicem jest każdy, sa tylko mniej albo bardziej fanatyczni. A dodatkowo, jak już tak gadasz o rywalu, to cofnij się do meczu z Zagłębiem Lubin z jesieni tamtego roku - 1:0 po bramce Kirma w 89 min i rowniez komplet widzow...

Problem z biletami na takie Zagłebie, wiaze sie z tym ze sa wakacje i duzo roznych imprez jest akurat w ten weekend m.in wesela, sam na takie ide, i przynajmniej kilkanascie osob znam, które na Zagłebie nie moga isc z takiego samego powodu, a kilk nastepnych jest na wakacjach - nie ma duzo stalych kibicow, tez m.in studentow, to ze byly komplet na Litexie czy ponad 20tys na Skonto wynikalo z tego ze sporo nowych osob sie pojawilo. Rowniez wiele osob zawiesza sie ze w ogole jest ten mecz bo kazdy o Apoelu mowi, wiec w dniu meczu sporo moze pojsc.A dodatkowo kolejki w ostatnich dniach, nie kazdy sie doczyta ze po bilety na Zaglebie mozna isc bez kolejki... Jak bedzie pogoda to wiele ludzi w dniu meczu sie zdecyduje isc - poczekajmy na mecz i wtedy sie bedzie oceniac..
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 12.08.2011 o godz. 12:50.
Odpowiedz cytując
irekm19
Member

Od: 07.2010

Stary 12.08.2011, 12:41
Ale za przeproszeniem p... z tym że ktoś przychodzi na Wisłę dla przeciwnika. Niema słów. Jakby jeden z drugim na miejscu mieszkał to zapewne byłby na każdym meczu, ale jak mam jechać 150 km co kilka dni to niebardzo mnie stać na takie zachcianki.

Z dwóch meczów wybieram ten który mi bardziej pasuje i już, tak trudno to zrozumieć.

Wg połowy tego forum jestem kibicem sukcesu
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.08.2011, 13:22
Ludzie, jest długi weekend wiele osób wyjeżdża. Nie piszcie tu takich bzdur. Należy cieszyć się że przybywa osób nakręconych na Wisłę ale na tym forum zawsze, w każdej sytuacji i pod byle pretekstem znajdą się niezadowoleni.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2011, 13:36
Henio1 napisał(a):Wyświetl post
dokładnie ja tylko widziałem taka sytuacje a swoje odstałem w kolejce i dlatego w>>>>>a mnie coś takiego że przyłazi jeden z drugim daje w łape i za minut ma bilecik .
Ok, to zwracam honor i cofam swoje słowa.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów