|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szybki pytanie: do ktorej godziny czynna jest strefa kibica w dniu meczu
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Chciałbym w sobotę z kolegą kupić karnet. Muszę pojechać wcześniej rano żeby zarezerwować wejściówkę na c czy wystarczy, że kupię karnet przed meczem? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To co robią pewni ochroniarze na meczach (z tej samej firmy IMPEL) woła o pomstę do nieba, więc do nich nie można mieć szacunku. Traktują kibiców jak sku....... i myślą, że są najważniejsi na świecie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wracam dzisiaj do Krakowa jak wygląda sprzedaż bilecików na Zagłębie - jest jakieś info ile zostało biletów ?
![]()
jazda jazda jazda Biała Gwiazda!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
czy za bilety można płacić kartą? bo jakoś nigdy specjalnie na to uwagi nie zwracałem..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie- niet.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak tam sprzedaż biletów wygląda dziś ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tylko gotowka.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak kolejki dzisiaj? zdarze w godz kupic bilet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Miałem prawo kupić karnet i stracić całą rundę, bo jadę za granicę? Akurat nie znasz mojej sytuacji, więc sam bredzisz kolego. Co do obostrzeń, to mam nadzieje, że będą pilnować. A co do tego, to dobrze, niech nie będzie limitów, ale niech będzie oddzielna kolejka dla ludzi z KK. Ja chodziłem na poprzednią całą rundę, miałem karnet, jeździłem na każdy mecz po prawie 100 km w jedną stronę. Wiesz dlaczego się nie zrozumieliśmy? Nie mówiłem tu o koniach, tylko o tych, którym się nie chce ruszyć po bilet. Nie ma dla mnie znaczenia czy bilet jest imienny czy nie - chodzi o sam fakt, że Ci co stoją nie dostają biletu na sektor, na który by chcieli, bo dostają go Ci, którym m.in się stać nie chciało. Na ligę nie zaobserwowałem takich akcji, co najwyżej na mecze topowe. A później tacy kolesie wchodzą na sektor, na których ich być absolutnie nie powinno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Bylem przy stadionie - kolejki male, ale to sytuacja z ok 11:45. Nie wiecej niz godzine stania, moze nawet troche mniej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 12.08.2011 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
A może przydałoby się rozwiesić kilka dużych, oczojebnych plakatów, na których byłaby informacja, co jest wymagane do zakupu biletu? Takie podstawowe informacje, np. że konieczny jest numer PESEL i w jaki sposób szybko sprawdzić jego poprawność (przedostatnia cyfra). Na mecze, zwłaszcza te topowe będzie przychodziło coraz więcej ludzi i siłą rzeczy wielu z nich nie będzie miało pojęcia o zasadach sprzedaży biletów, więc klub powinien starać się zmniejszyć kolejki przez odpowiednią "edukację". (Chyba, że takie informacje gdzieś się pojawiły - w sumie nie przyglądałem się, bo kupowałem bilet we wtorek i wtedy zajmowało to jakieś ~30 sekund). Jeszcze mam takie jedno pytanie: czy w LM kluby mają obowiązek pozostawienia części biletów na dzień meczu? Gdzieś kiedyś słyszałem coś takiego, ale nie pamiętam, czy dotyczyło LM czy reprezentacji. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
info z godz 12 w kolejce około 120 osób , max godzina stania
|
|
|
|
Member
Offline |
|
myśle że klubu nie mają takiego obowiązku(choć pewny nie jestem).Na pewno taki sposób pozostawienie części biletów praktykują wielkie kluby jak Barca,MU czy Arsenal ale to tylko dlatego żeby dać możlwość obejrzenia ich także turystą itp. kibicą , natomiast wątpie żeby był taki przepis |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
byłem dzisiaj bo bilet na zagłębie i ile miejsc wolnych do wybrania to szok-pierwszy raz coś takiego widziałem dzień przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Niestety bardzo dużo "kibiców" nie chodzi na mecze dla WISŁY tylko dla rywala ;/ . Ale miejmy nadzieje że przed meczem zejdzie jeszcze trochę .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli mam się nie martwić o miejsca na C? Chciałbym jutro przed meczem kupić karnet...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
przyznałbym ci rację w jednym wypadku gdyby kupowali te bilety na handel a tak z pewnością nie jest. idź może lepiej na Zagłębie przecież skoro przeraża cię kolejka to na ten mecz kupisz bez problemu. chyba że chodzisz na mecz dla przeciwnika a nie dla Wisły ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Myślę że nie będzie z tym większego problemu,ogólnie moim zdaniem jeśli zostaną jeszcze bilety na LM to powinni zrobić dzień przerwy i sprzedawać jutro tylko na zagłębie,łudzę się że jutro będzie większe zainteresowaniem tym meczem. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witajcie mam pytanie w razie awansu do LM jak to jest z biletami ? Nie bylo mnie 8 lat w polsce i nie rozumiem troche tego , ostatnio bylem w polsce i wyrobilem sobie karte kibica , czy jesli chcialbym specialnie przyjechac na mecz Wisly w LM to musial bym przyjezdzac tydzien wczesniej zeby miec bilet ? I jak to jest z meczami wyjazdowymi ? Na wyjazdy mial bym wieksze szanse sie dostac i jak to z tymi biletami na wyjazdy jest aby byc w naszym sektorze ? Tez musze w krakowie kupowac czy gdzies na UEFA stronie da sie przez neta zalatwic
Licze na wasza pomoc chlopaki pomimo ze pytania pewnie sa proste. Pozdro |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Są jakieś kolejki przy kupowaniu biletu tuż przed meczem? Chciałbym wyrobić karte kibica i kupić karnet, nie wiem o ile wcześniej przyjść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
wyjechałeś na 8 lat i języka polskiego zapomniałeś
Jak nauczysz się pisać to dostaniesz odpowiedź !! NIE ODPOWIADAĆ MU !! przed meczem przeważnie są kolejki tak przynajmniej na 40min stania. Szprotson no problemo ![]()
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 12.08.2011 o godz. 12:31.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak sprawa z biletami na Lubin ? Jutro +/- o 16 kupie no problemo ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
W poprzedniej rundzie na 2 meczach nie bylo kompletu (Ruch i Widzew) Na reszcie po 18 tyś i Polonia 24 tyś. I swoja drogą kibicem jest każdy, sa tylko mniej albo bardziej fanatyczni. A dodatkowo, jak już tak gadasz o rywalu, to cofnij się do meczu z Zagłębiem Lubin z jesieni tamtego roku - 1:0 po bramce Kirma w 89 min i rowniez komplet widzow... Problem z biletami na takie Zagłebie, wiaze sie z tym ze sa wakacje i duzo roznych imprez jest akurat w ten weekend m.in wesela, sam na takie ide, i przynajmniej kilkanascie osob znam, które na Zagłebie nie moga isc z takiego samego powodu, a kilk nastepnych jest na wakacjach - nie ma duzo stalych kibicow, tez m.in studentow, to ze byly komplet na Litexie czy ponad 20tys na Skonto wynikalo z tego ze sporo nowych osob sie pojawilo. Rowniez wiele osob zawiesza sie ze w ogole jest ten mecz bo kazdy o Apoelu mowi, wiec w dniu meczu sporo moze pojsc.A dodatkowo kolejki w ostatnich dniach, nie kazdy sie doczyta ze po bilety na Zaglebie mozna isc bez kolejki... Jak bedzie pogoda to wiele ludzi w dniu meczu sie zdecyduje isc - poczekajmy na mecz i wtedy sie bedzie oceniac..
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 12.08.2011 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ale za przeproszeniem p... z tym że ktoś przychodzi na Wisłę dla przeciwnika. Niema słów. Jakby jeden z drugim na miejscu mieszkał to zapewne byłby na każdym meczu, ale jak mam jechać 150 km co kilka dni to niebardzo mnie stać na takie zachcianki.
Z dwóch meczów wybieram ten który mi bardziej pasuje i już, tak trudno to zrozumieć. Wg połowy tego forum jestem kibicem sukcesu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ludzie, jest długi weekend wiele osób wyjeżdża. Nie piszcie tu takich bzdur. Należy cieszyć się że przybywa osób nakręconych na Wisłę ale na tym forum zawsze, w każdej sytuacji i pod byle pretekstem znajdą się niezadowoleni.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ok, to zwracam honor i cofam swoje słowa.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|