|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A będzie transmisja gdzieś w necie?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chcę komuś wysłać listę filmów moich które znajdują się na dysku D w tym przypadku,jak to zrobić ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Screen?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
nie chce screena tylko taką listę jakbym pisał normalnie,ale nie chce mi się pisać 200 tytułów filmów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ma ktoś może tego psa z flagi Wierność w dużej rozdzielczość? z góry dziękuje...
Pozdrawiam ![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przynies mi ten dysk to ja Ci przepisze
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
haha jasne
dzięki za pomoc poradziłem sobie.edit. zna ktoś może jakiś fajny darmowy program dla dzieci do malowania typu paint ?
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 26.02.2009 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie, a raczej prośbę do Legionistów odwiedzających forum. W lutowej "Naszej Legii" będzie artykuł o historii herbu Legii. Czy mógłby ktoś, kto zakupi takowy numer, zeskanować ten artykuł i podesłać mi? Nr ten bedzie dostępny od soboty u Was w Wawie. Podam maila jak ktoś zadeklaruje pomoc.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 26.02.2009 o godz. 16:20.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie - gdzie mogę w Krakowie kupić kabel telefoniczny (?) taki jak idzie np. od modemu/liveboxa tp do gniazdka telefonicznego, ponieważ potrzebuję dosyć długi taki kabel. Orientuje się ktoś gdzie mogę coś takiego dostać?
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Pozdrawiam ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
w Każdym sklepie elektronicznym chyba ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Nawet kiedys w Tesco albo Carefourze kupilem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie... w jaki sposob mozna ogladnac jutro mecz Wisełki w domku jesli nie posiada sie orange sport ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
lub strona www.soccer-live.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam 2 pytania do "szpeców" komputerowych:
1. Od pewnego czasu komp (kupiony pół roku temu), zaczął mi szwankować tzn. wszytko odbywa się 2 razy wolniej (jak nie więcej);włącza mi się chyba z 2 minut(kiedyś max 30 sek.), poza tym, gdy próbuje włączyć muzę przy wykonywaniu innej czynności np. przeglądaniu neta, to raczej nie jest ona już sama w sobie muzyką, bo jest ona zwolniona kilkakrotnie i w skrócie mówiąc "zmutowana". Dodam tylko bo wiem,że każdemu przyjdzie na myśl, że jakiś wirus, otóż skanowałem Kasperkym kilkakrotnie kompa jednak bez efektów... Co jeszcze ciekawsze robiłem też format kompa, co również nie przyniosło efektu. 2. Nie mogę sobie poradzić z Neostradą, nie raz rozłącza mi się po prostu i nie mogę jej uruchomić, jedynym sposobem jest reset kompa, bo gdy próbuje go normalnie wyłączyć, to już gdy pojawia się niebieskie tło i pisze "zapisywanie ustawień" to po prostu nie wyłącza się tylko stoi cały czas w tym samym miejscu - dzieje się tak tylko gdy wywali mnie z Neo, w innych przypadkach komputer wyłącza się normalnie. Ma ktoś jakikolwiek pomysł jak z tego wybrnąć
Ostatnio edytowane przez igortsw : 26.02.2009 o godz. 17:53.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie ktos jak dostac sie pksem albo pociagiem do miedzybrodzia zywieckiego ? nie moge nigdzie znalezc
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
idź na dworzec PKS w Krakowie a napewno się dowiesz no chyba że jakieś busy tam jeżdżą to pod galerie krk ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
-jezeli taki jest i obciaza to wpisac w googla jego nazwe i zobaczyc co to jest( czy mozna pezproblemu usunac) - jak nie ma to niewiem :( 2. zmien neta z NEO-zdrady(neo-zarazy) na cos innego ![]() Powód: Neo-zaraza
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 26.02.2009 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
to słowo "spec" powinieneś wziąć w podwójny cudzysłów :/ co do neostrady to igortsw odezwij się na prv to postaram się doradzić Ci coś konkretnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie:
Jakimi liniami autobusowymi / tramwajowymi dojadę w pobliże ul. Fabrycznej (koło al. Pokoju, łączy się z ul. Cystersów)? ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest gdzies na necie Udinese - Lech ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wielkie dzieki, bo kuszo tv dalo dupy
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:28.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=154![]() ![]() ![]() |
|
|