|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
on sie pyta o ulubione zagrania i nie do konca sie zgodze z tym co piszesz, owszem mozna wybrzydzac jak sie ma dobry klub i kase na transfery a jak sie nie ma to trzeba rozwazac, ktore atrybuty sa wazniejsze ... i tak jak w FM11 gralem z napadziorem, ktory pelnil role lisa pola karnego (po ang. poacher) to nie potrzebowalem podan, wazne zeby mial wysokie przyspieszenie, wtedy to i jego kumple nie dogonia to i podawac nie bedzie mial komu ...tak samo np, jak ktos chce grac defensywnym napastnikiem to tez musi patrzec na odbior no i trzeba pamietac ze razem z wykonczeniem trzeba patrzec na takie atrybuty jak technika (co z tego ze duze wykonecznie jak w pilke nie trafi...), decyzje (...albo zamiast strzelac to bedzie chcial podac albo zacznie lobowac), opanowanie (...albo wogole zamiast plasowanego strzalu uderzy na pale wprost w bramkarza) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I gra bez piłki, dla mnie to jest jedno z najważniejszych atrybutów u ofensywnych piłkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
nie wiem czy to blad gry jak do mnie nie chce nawet przejsc Dudu Paraiba czy Ivan Bandalowski
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mateo kovacic i Joel Valencia 2 gówniarze a jakie staty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
2 sezon, już we wrześniu mam spokój z pucharami i może to lepiej.
W ostatnim dniu okienka do CSKA odszedł Małecki, bo ruscy wpłacili wymaganą kwotę. Zaniedbałem kontrakt Małego i teraz mam za swoje. Na szczęście mam dobrych zmienników za niego i raczej nie będę odczuwał różnicy w grze. Za namową empiego sprowadziłem Bezusa i Kalitvintseva, młodzi i obiecujący, tylko nie wiem za bardzo jak ich ustawić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ma ktoś u was Dzalamidze? bo wydałęm na niego 2 bańki ojro i gra słabo, jest wart teraz 600 tyś i nie widzi mi sie go oddawać w takiej promocji bo dalej ma tylko 21 lat, ale sie pluje że chce odejść albo grać i jak gra to gra kiche.
Mateo Kovacic kozak mega ale od 2 lat nie chce do mnie przejść, dalej gra w Dinamie i odprawiłęm ich 12-4 w dwumeczu 1/16 LE może to da mu do myślenia bo jest mi chłopak potrzebny sprzedałem Maora ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Witam! Mam pytanie odnośnie dodatków, czy jest możliwość dodania ich podczas rozpoczętej już rozgrywki? Jestem w połowie 2 sezonu i nie na rękę będzie mi rozpoczynanie gry od nowa. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
@xanti1906
Ja najczęściej gram takim ustawieniem: Rola Bezusa to środkowy napastnik, a Kalitvintseva cofnięty rozgrywający funkcja wsparcie. Kalitvintsev w mojej taktyce robi tzw czarną robotę asekuruje wysuniętego rozgrywającego ale jak trzeba to też umie znaleźć się w odpowiednim czasie w polu karnym rywala P.S screen jest stary ponieważ zakończyłem tę karierę ![]() @Saimoz Ja wiem jak to się kręci bo gram jeszcze od czasów CMa. Chodzi o to, że te wartości nie działają poprawnie już od kilku lat (czyt. nie wzrastają proporcjonalnie do osiągnięć). Pamiętajmy, że ta opinia była wysnuta odnośnie opłacalności inwestycji w najnowszą wersje. Ja mam poczucie wyrzucenia stówy w błoto.
Ostatnio edytowane przez eMpi! : 03.12.2011 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
Ja mam Dzalamidze, ale dałam za niego tylko 375 tys. Po roku wart tyle samo. Też gra słabo ale nie tragicznie - 7 bramek w 25 meczach. |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Jeszcze jedno:
poszukuję lewego obrońcy. Nie super młody talent na przyszłość, tylko grajek na teraz. Ma być bardzo solidny. Cena bez większego znaczenia, byle by chciał przyjść. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
miał ktoś Michaela Platiniego z CSKA Sofia?
jak ktos zaczyna gre od poczatku to mozna dac kontrakt w miare ukształtowanemu zawodniku o wdzięcznym nazwisku Abdul-Wahab Abu Al-Hail |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja polecam ściągnąć Bressan- bardzo dobry środkowy pomocnik, kosztował mnie 1.3 mln E w pierwszym sezonie. Na bramkę można próbować Plamen Iliev
. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tego Abdula nie ma u mnie w grze.
Mógłby ktoś screena z jego umiejętnościami wrzucić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dudu z Widzewa. Na 2 sezony Ci wystarczy. Drogi nie powinien być no chyba, że bardzo dobrze gra to wtedy jego wartość może być większa ja go wykupiłem z Widzewa w drugim sezonie za 375 tys. euro na 48 rat po dwóch sezonach sprzedałem za 1.3 mln. euro więc nawet zarobiłem.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Dudu jest już za granicą. Ale rozwiązałam sprawę tak, że kupuję Michała Szóstkę, a na ten sezon wypożyczam albo właśnie Dudu albo Marcosa Alonso
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Michał Szostko
druga połowa 3 sezonu na skutek kontuzji Dudki i Affula czy jakoś tak wskoczył do składu i chyba już w niz zostanie, bardzo perspektywiczny zawodnik tylko musi grać żeby się rozwijać, dużo macie klubów filialnych ? Ja mam Pogoń i Dynamo Mińsk![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Hej, ja z kolei mam inny problem... W pierwszym sezonie gry Polska ze Smudą na czele wygrała Euro2012. Nie wiem jak to się stało, właściwie to nie interesowałem się ME grając Wisła i o sukcesie Polski dowiedziałem się już po fakcie (finał zwycięstwo po karnych z Niemcami).
Zaznaczam, że gram "tradycyjnie" nie szperałem w edytorze ani nie kombinowałem z save'ami. Od tego zwycięstwa w kadzre Smudy pojawia się sporo "szaraków" o nieziemskich parametrach. Szkoda, że nie da się ich kupić, ale zastanawia mnie skąd się oni biorą skoro gram na dużej bazie danych z piłkarzami z najwyższych lig wszystkich kontynentów i z włączonymi 16 ligami. Wiecie może, dlaczego w kadrze pojawiaja sie "szaraki" skoro liczba piłkarzy dostępnych w grze umożliwia chyba powoływanie normalnych zawodników do Polski? W ogóle od Euro2012 bacznie śledze poczynania naszej kadry i troche denerwuje mnie ten nierealizm, bo golą prawie wszystkich . Jest to tym bardziej wkurzające, że chciałbym zostać trenerem kadry a dobre wyniki Smudy dają mu niezachwianą pozycję. Teraz mam 2014 rok i Polska jest na 4 miejscu w rankingu światowym (za Hiszpanią, Anglią i Argentyną ). Nie powiem - trochę to psuje przyjemność grania, bo nie za dobrze świadczy to o realizmie oddanym w tej grze ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
więc zupelnie odmiennie niz u Ciebie - jakiś przypadek... no i jeszcze moze byc jedno wytlumaczenie - jak masz pirata to czasami takie kwiatki lubia sie pojawiac - ukryte zabezpieczenie przeciwko piratom, tak cos gdzies czytalem na angielskim forum FM ![]() ps. Tez tak macie ze juniorzy zwolnieni z bundesligi bez problemu przychodza do Was? co roku mialem 4-5 z czego zawsze przynajmniej 1 zostawał zawodnikiem pierwszego składu... takiego D. Steggmanna (newgen z VFB) sprzedałem za 15 mln euro do Malagi, co sezon 30-40 bramek.
Ostatnio edytowane przez Orson : 05.12.2011 o godz. 18:38.
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ja po 5 sezonie w Wiśle(4MP, 2x1/8 LM, 1x 1/8 LE, 1x 1/16 LE, 3x SPP) zdecydowałem się nie przedłużac umowy, i zostałem z posadą selekcjonera "Słoni"( Finał PNA, aktualnie 1/4 PNA) po 6miechach na bezroboci zgłosiło się po mnie Watford, ale po 1. meczu dostalem oferte z Ipswich w Premier League(3 remisy, 2porażki, 1 wygrana) i otrzymałem ofertę z Chelsea, to nie sposób było jej nie przyjąć
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
sciagnij plik fake.lnc z cmrev to nie bedziesz mial szarakow w kadrze Niemiec
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to mi sie ladny kwiatek trafił przegladam ranking najbogatszych klubów patrzę patrzę i na adrugim miejscu plasuje się ......Wawel Kraków z budżetem 707 mln euro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Pierwszy sezon Sówkami. Oj walka była, na miejsce premiowane bezpośrednim awansem wyszedłem w przedostatniej kolejce ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://zapodaj.net/images/5fabe891499e.png
Sanogo po 4 sezeonie. Ogólnie 4x MP, 2x PP, 4x awans do LM w tym raz 1/8 a teraz 1/4 i przegrana z Realem 1:8 w dwumeczu ![]() Jeżeli link nie działa to najedźcie myszką na pasek adresu i kliknijcie enter. |
|
|