|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ma, jeżeli są to kibice z Komisji Ligi. No wiesz, zawsze można było prześwietlić ostatni mecz Wisły klatka po klatce, znaleźć cokolwiek i walnąć domiar. Ale ponieważ murowanym faworytem i tak był Wasz klub, to zadowolono się nie zawieszeniem Komorowskiego ( która to już kontrowersyjna sytuacja z piłkarzem Legii w tym sezonie? ). Nie doceniono jednak talentów motywacyjnych Skorży i lipa...
Nie, to nie tak. To jest Komisja Ligi, ale że Komisja Ligi jest z Legii, to się faktycznie można przejęzyczyć
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.11.2010 o godz. 22:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
To na stronie Legii cieszono się, że sędziuje, kto sędziuje.
![]()
Ostatnio edytowane przez Vuko : 12.11.2010 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wolfy chyba, że o tych "najważniejszych kibicach" to masz na myśli komisję ligi, i wasze płacze zawsze pokrzywdzonych przez świat.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z cyklu złote myśli Macieja S.
![]() Cytat:
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dzis nie płaczemy 0-3 4-0 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
legion18
już się na własnym forum zgrywać nie można przegraliście, takie życie... zluzuj ![]() na poważne dyskusje będzie jeszcze czas ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to, że piłkarzom Legii wolno więcej i tacy boiskowi chami jak "Łokietek" przez lata pozostawali bezkarni - to po prostu fakt. Ja mam tak, że do dziś jak sobie pomyślę, że skończony burak Kucharski przespacerował się po leżącym Głowackim i s-syna nawet na jeden mecz nie zawiesili... Pamiętam to uzasadnienie - "bo przeprosił". Tak więc takie pokazywanie wała innym drużynom jak z Vrodjakiem i Komorowskim nie robi na mnie wrażenia. Po prostu stwierdzam fakt: nie zawiesili choć powinni - który to już raz? I .... Wam to dało ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To wszystko przez Wisłę! Zaintonowali po tym niewykorzystanym karnym to co mają w zwyczaju te prymitywy? ![]() ![]()
WISŁA ZAWSZE PANY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
choć taki Manu to z bara lubi .......nąć ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak się złożyło że oglądałem właśnie mecz z dwoma sympatykami Wisły na parapetówie w W-wie i przed meczem dla jaj się zakładaliśmy o flachszkę. Oczywiście z kurtuazji koledzy powiedzieli, że Legia Wygra 2:0, a drug 2:1. Ja odpaliłem, że 4:0 dla Was i wygrałem
Serio to takie lanie od czasu do czasu się przydaje. Mecz nie był wielki, ale Wisła wygrała zasłużenie serduchem i skutecznością, tak jak Legia z Amicą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Jedynie Maćkowi trza było podziękować w 85 a nie 5 minucie ![]() ps http://legia.net/wiadomosci,39283-na...od_31_lat.html kto by przypuszczał że od moich urodzin nie przegraliście wyżej ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.11.2010 o godz. 23:17.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj, nie. Obawiam się, że więcej sobie szkód tym 0-4 zrobiliśmy w aspekcie obudzenia Wisły niż w aspekcie straty szans na mistrza. Wygralibyśmy i Was by już nie było. A tak jesteście i mimo, że mamy mecz u siebie to Wy nie jedziecie już do Białego i do Poznania. A Korona wygra z Jagą - więc 5 pkt jest i w naszym przypadku odrabialne. Tylko, że wyjazd do Bytomia i Cracovii może być fu.
![]() Dawno nie czytałem tak ciekawego wytłumaczenia karnego z kapelusza. Również zapamiętam i wykorzystam ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Komorowski po ataku wyprostowanymi nogami na Kirma powinien dostać dwie czerwone kartki i z sześć kolejek wakacji - reszta jak to w meczu walki. ![]()
Myślenie nie boli !
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Dobrze wiesz o co mi chodzi , swoją drogą to Kirm już chyba drugiego takiego zalicza .Jasna sprawa że w....ił bym się gdyby to było w odwrotną stronę ale trzeba przyznać że to było aktorstwo z wyższej półki![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie mówię, że nie. Po latach obserwowania Radovica myślałem, że już żaden aktor mnie nie zaskoczy - tymczasem... ![]() P.S. Jedna dość kontrowersyjna uwaga. W telewizji wyraznie widać, że Komorowski trafia w piłkę, a nie w Kirma. Owszem wszedł jak drwal, ale jednak w piłę. Nic na to nie poradzę, więc pretensje nie do mnie. Nie przypominam sobie byśmy byli na Ty. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Powiedział coś w stylu "dzisiaj Legia wygra yy tzn zagra z Wisłą" na Reymonta..... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No bo tak wpadłeś w gości bez flaszki ...
... drogi Panie. ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Dzisiejsze zwycięstwo smakuje wyjątkowo dobrze ze względu na kuriozalną decyzję Komisji Ligi. Ciężko coś wyrokować na przyszłość. Najpierw blamaż w meczu z Amicą, potem cud w hipermarkecie, a teraz deklasacja Legii. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To co dostaliście w meczu z Koroną dzisiaj los wam zabrał. W przyszłości pewnie i nam się tak stanie, że będzie karny przeciwm nam. A mecz z Cracovią jest doskonałym przykładem, że szczęście zawsze wychodzi na 0 - Jop samobój w 91 minucie, a teraz Boukhari w 93 minucie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie trafiają do mnie takie wytłumaczenia, kiedyś Cleber w meczu chyba z Odrą poszedł na piłkę na pełnej prędkości, piłkę wybił a następnie uderzył nogą zawodnika drużyny przeciwnej, czerwień oczywista, i takich sytuacji Cleber miał kilka.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Idz pan w ch** tak okresle mecz
- Moge sie wpieniac o karnego ale po co ? Wisla na fali Wislacy jak zwykle poszkodowani i wielce tratowani O Kulach by chodzili...Zmienic sport koledzy Wygraliscie slusznie, ale teksty o faulu to juz totalna farsa Wisla nie ma zeznikow, Wisla ma samych kulturalnych pytajacych jak zaatakowac graczy
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.11.2010 o godz. 23:56.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
5 cm w tą lub w tą i Kirm chodziłby o kulach przez pół roku. Macie rzeźników w drużynie i dopóki sędziowie im będą pozwalać na to co robią to będą kosić równo z trawą. Komorowski, Borysiuk to przypadki na równi z Cionkiem z Jagi. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jako sędzia, który przynajmniej jako nieliczny, przeczytał przepisy gry w piłkę nożną- trafienie w piłkę nie jest ŻADNYM usprawiedliwieniem dla rażącego i brutalnego ataku. Tak to właśnie jest, jak coś ci durni komentatorzy powtarzają w tej telewizji i się przyjmują takie "prawdy piłkarskie".
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Całe szczęście Kirmowi sie nic nie stało. Przecież tego gnoja Komorowskiego nawet dziś na boisku być nie powinno.
Borysiuk i Bronislaw do likwidacji. Od dziś kibicuje każdemu kto im gmaty poprzetraca. Nawet dresovii. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Całe szczęście Kirmowi sie nic nie stało. Przecież tego gnoja Komorowskiego nawet dziś na boisku być nie powinno.
Borysiuk i Bronislaw do likwidacji. Od dziś kibicuje każdemu kto im gmaty poprzetraca. Nawet dresovii. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|