|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie - koleś popłynął 7000zł na pokerze i trochę na meczach. Teraz chce zagrać 7000zł na bwin na dwa mecze o kursach ok. 1,5 = 2,0...żeby wyjść na zero i kończy z hazardem
Czy w bwin jest możliwość zagrania takiej kwoty na dwa mecze i nie bedzie problemów z wypłatą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oczywiscie,ze jest
Jeśli tylko ma prawdziwe konto/skan dowodu to bez problemu wyplaca Moga mu nalozyc limit jak ich mocno ogra,ale wyplacic wyplaci ![]() Daja'n to sie ciesze,ze jest jeszcze ktos kto w ten sposob gra. Over 0,5 tez fajna sprawa,do tego undery 4,5 i 3,5 w polowie meczu i w trakcie ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bez obrazy, ale jezeli komus taki sposob grania przynosi wiekszy zysk niz kupony, to musial byc raczej slaby w typowaniu do tych kuponow. Mozna zarobic duzo wiecej stawiając na single po normalnych kursach, niz bawic sie w ryzykowanie 1000 zł na kurs 1,01. Dla mnie to troche parodia, bo jak cos nie wejdzie to jest sie tylko i wylacznie w plecy. A jak dasz 10 singli po 100 zł to spokojnie jestes do przodu i to całkiem sporo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
El'kabat i Daja'n - ekstremalne macie to podejście do bukmacherki
![]() Ja już jakiś czas stosuję pewną strategię, o której opowiadał mi kiedyś kumpel. Zasada jest prosta. Gram generalnie duble i trójki, czasem 4,5 zdarzeń dla zabawy albo jakieś systemy firmowe. To co wpadnie to ok - jest na plus. Ale jeżeli zdarzy się, że jakiś kupon popsuje mi np. jeden zespół, to gram w nastepnym meczu tą drużyne dobierając stawkę do kursu, tak aby zwróciło mi się to co straciłem przez tą drużynę. Dla przykładu: W ten weekend wtopiłem 30 zł na jednym dublu przez Zaragossę i 20 zł w jednej trójce przez Rapid Wiedeń. Tak więc, w przyszłej kolejce zagram dwa single - dam w meczu Getafe-Zaragossa 7zł na 2 po kursie 4,30 i na Rapid w meczu z Salzburgiem 9 zł, kurs 2,35. Oczywiście na dublach i trójkach jakie zagram nie będę grał tych meczów, na Zaragossie i Rapidzie po prostu spróbuje się odkuć, żeby nie były mi nic "winne". Jeżeli te drużyny znowu nie wygrają to doliczam te 7 i 9 zeta do tego co już mi "wiszą" i w następnym tygodniu znowu tak dobieram stawkę do kursu na te zespoły, żeby wyjść na prostą. W teorii taka strategia gry zawsze daje zysk, w praktyce - można zwątpić, kiedy drużyna ma serię bez zwycięstwa (Juve) . Generalnie odgrywając się na zespołach należy unikać gry na outsajderów ligowych (tendencja do dłuuugich serii bez zwycięstwa) i na tych, na których zawsze są małe kursy (Barca, Real, Chelsea).Nie wiem, pewnie to nic odkrywczego, taka gra, ale polecam stosować tą zasadę. Bo jak pisałem na dłuższą metę - to co stracisz to prędzej czy później odrobisz grając single, a to co wpadnie w dublu, trójce itp to czysty zysk. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoki,drużynówka:
Finlandia - Polska kurs: 1,97 licze na błysk Orłów ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Rocco,to mnie tym zainspirowałeś i poszedł typ na:
Polska-Słowenia 1 1,62 i drugi kupon solo: Kaiserslautern-St Pauli 1 2,3 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Już druga osoba z tym typem. W Finlandii nie skacze Ahonen podobno, więc zwycięstwo (z Finami oczywiście) naszych orłów wydaje się możliwe.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O wiele lepszym rozwiazaniem do twojego systemu gry (dwa - trzy zdarzenia na kupon) byloby granie kontrami. Przynajmniej ja to tak nazywam i tak robie. Najczesciej gram single, ale jak postawie cos z 3 czy 4 zdarzeniami na kupon to potem pilnuje wyniku. Przyklad mojego kuponu z tego weekendu: Wydarzenie Kurs Data 1. Aston Villa - Burnley 1.40 Stawiasz na:1 Wynik: (5-2) 2. Genoa - Udinese 1.90 Stawiasz na:1 Wynik: (3-0) 3. Deportivo La Coruña - Xerez 1.52 Stawiasz na:1 Wynik: (2-1) 4. Ath. Bilbao - Tenerife 1.70 Stawiasz na:1 Wynik: (4-1) AKO 6.87, postawilem za 15 zł. I tak, pierwszy mecz Deportivo z Xerez, bylo juz 2:0 po 7 minutach, wiec nic nie stawialem, bo nie wierzylem ze Xerez moze cos ugrac. Potem mecz Genoa - Udinese - przy wyniku 2:0 dalem X2 na Udinese za 1 zł. Kurs był juz na tyle wysoki, ze gdyby Udinese zremisowalo to zwrocilaby mi sie wlasciwie cala stawka. Kolejny mecz Villa - Burnley - tu zaczelo sie od 0:1, ale potem przy 2:1 kurs na Burnley znow byl wysoki, wiec znowu za 1zł zagralem X2. No i byla sytuacja ze weszły mi 3 mecze z 4, mozliwy zysk z tego kuponu to było 88 zł (minus te 2 zł ktore postawilem na X2) wiec postawilem za 8 zł na X2 teneryfe przed meczem. Jakikolwiek wynik by nie padl , bylbym albo na plus. albo na zero. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
To mówicie że dziś będzie dzień Adama i jego nielotnych kolegów ?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja stawiam na naszych vs Finlandia, raz sie zyje |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co myślicie na temat tych 3 meczy:
CS Brugge - Charleroi 1 1,9 Rostock - Union Berlin 1 2,0 Udinese - Cagliari 1 1,95 warto postawić ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A mi się pofarciło bo tam gdzie gram mieli tylko Polska vs Słowenia
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tak samo zagrałem parę ze Słoweńcami więc siadło tak jak i Kaiserslautern,więc dzień na duży plus
![]() Na jutro: Leeds-Oldham 1 jak tego meczu nie wygrają to już na nich w życiu nie postawię! Norwich-Southend 1 Rodovre-Herning 1 (hokej duński)
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 22.02.2010 o godz. 22:52.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to błysnąłem zajebistością jak Rutkowski przed kamerą tvp
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może tu mi ktoś z Was odpowie bo w "mam pytanie" nie udzielono mi sensownej odpowiedzi,Czy we Francji też mają zakaz reklamowania bukmacherów podczas imprez sportowych?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj zagram na Barcę i Man UTD.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja dzisiaj takie zestawienie
Kashima 1 MU 1 Barca x2 Leeds 1 Benfica 1 ako 3.42 stawka 6zł |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dobre pytanie w sumie. Przeglądam jakieś materiały, galerie o Ligue 1, żeby ewentualnie trafić jakąś reklamę buka, ale nigdzie ich nie widzę. Z drugiej strony, słyszałem, że tylko u nas jest ten bezsensowny zakaz... A poza tym, to Wallsall i Graz 99 na dziś.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.02.2010 o godz. 11:57.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Też obstawiam te mecze ale z pewnymi modyfikacjami:
Barca x2 - oni często w tego typu meczach się oszczędzają, bo wiedzą, że u siebie w rewanżu i tak zmiażdżą rywala. Nie przywykli przegrywac za często, ale remisu nie wykluczam jesli Stuttgart zagra mecz życia, a w Barcelonie Guardiola oszczędzi choć częściowo rekonwalescentów. W sobote mają u siebie spacerek ligowy z Malagą - ma zatem świetną okazje by bez obaw dać trochę pograc zmiennikom (a dać dojść do siebie np Xaviemu), wszak najbliżsi rywale nie powalają MU - zwycięstwo z handicapem - liczę po prostu, że będą chcieli odkupić winy za weekendową wpadkę i zagrają z jajem ![]() Kurs (w STS) 1,848, stawka raczej spokojna jak to w tygodniu u mnie (20/30/40 zł?)
Ostatnio edytowane przez felipe : 23.02.2010 o godz. 12:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Dudi,ale zauważyłem w ostatnim meczu Lyon-Real że oba zespoły nie miały sponsora na koszulkach,a jak wiadomo Real sponsoruje Bwin,a Lyon miał sponsora BetClick.Dlatego mnie to zaciekawiło.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żabojady też muszą mieć za dużo pieniędzy na piłkę nożną. ![]() Cytat:
Mi się wydaje, że over 2,5 padnie w tym meczu. Wynik? Możliwy każdy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.02.2010 o godz. 13:50.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Overy w obu meczach LM do tego 1 w meczu Wisły z Brnem i już
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A ja zagrałem na Barce pewnie 2:1 będzie
Do tego TNS z Walijskiej ligi i Wisłę![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie nie wiem. Myślę nad zagraniem dokładnego wyniku meczu Olympiakos- Bordo 0-0 lub 1-1. w każdym razie remis.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dzisiaj Benfica, za naprawde bardzo grubą stawke, mysle ze wynik w granicach 3:0, 4:0 spokojnie tam padnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tasiemiec na dziś:
Manchester - West Ham 1 Charlton - Brighton 1 Leeds - Oldham 1 Bournemouth - Barnet 1 Bury-Morecambe 1 Rochdale - Bradford 1 Oxford - AFC Wimbledon 1 Benfica - Hertha 1 Stuttgart - Barcelona 2 Kurs: 41 Stawka: 2zł PWK: 74ZŁ
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 23.02.2010 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja tylko -1 więc jestem niepocieszony
![]() Bałem się że niemiachy się zabarykadują i będzie ciężko, a tu prawdziwa miazga, gdyby trochę lepsza skuteczność to z 8 by mogło już być ![]() ps. jaki był kurs na -3? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|