The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie
Nazwa użytkownika
Hasło

Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2010, 08:21
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Real pieknie,udalo sie odrobic straty i na 0 dzis ;/

Gra ktos z Was kursy w okolicach 1.03-1.10 max live ? Chodzi mi o obstawianie live wiekszych kwot po takich kursach,wiadomo liczba bramek itp itd

Ja z ciekawosci,przed rozpoczęciem takiego grania na poważnie zacząłem grać na betsafe live i założyłem sobie,że jeżeli dojde do 30 zakładów wygranych pod rząd to zaczne. Jak na razie jest 23,wiec jeszcze 7 i gramy..

Wiadomo ktoś może napisac,ze przy stawce 1000,wygrywamy tylko 40 czy 50zł ,a mozemy stracic wszystko.Ale to taka technika skalpowania ,po 3-4 zaklady dziennie max i idzie sie do przodu. Jakas Wasza opinia ?
Masz we mnie sojusznika w takim graniu bo ja też tak gram i przynosi to większy efekt niż kupony.Teraz gram na Bet365 i średnio dziennie wyciągam między 10-20zł.Jak to się mówi lepszy rydz niż nic.Gram na live tylko czy w meczu padnie więcej bramek niż 0,5 zawsze gram że padnie więcej.Jeszcze czasami gram tenis przy wyniku 5-1 na wygrany set.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 22.02.2010, 09:54
Mam pytanie - koleś popłynął 7000zł na pokerze i trochę na meczach. Teraz chce zagrać 7000zł na bwin na dwa mecze o kursach ok. 1,5 = 2,0...żeby wyjść na zero i kończy z hazardem Czy w bwin jest możliwość zagrania takiej kwoty na dwa mecze i nie bedzie problemów z wypłatą?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.02.2010, 09:56
Oczywiscie,ze jest Jeśli tylko ma prawdziwe konto/skan dowodu to bez problemu wyplaca Moga mu nalozyc limit jak ich mocno ogra,ale wyplacic wyplaci

Daja'n to sie ciesze,ze jest jeszcze ktos kto w ten sposob gra. Over 0,5 tez fajna sprawa,do tego undery 4,5 i 3,5 w polowie meczu i w trakcie
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.02.2010, 12:01
Bez obrazy, ale jezeli komus taki sposob grania przynosi wiekszy zysk niz kupony, to musial byc raczej slaby w typowaniu do tych kuponow. Mozna zarobic duzo wiecej stawiając na single po normalnych kursach, niz bawic sie w ryzykowanie 1000 zł na kurs 1,01. Dla mnie to troche parodia, bo jak cos nie wejdzie to jest sie tylko i wylacznie w plecy. A jak dasz 10 singli po 100 zł to spokojnie jestes do przodu i to całkiem sporo.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Stary 22.02.2010, 12:10
El'kabat i Daja'n - ekstremalne macie to podejście do bukmacherki

Ja już jakiś czas stosuję pewną strategię, o której opowiadał mi kiedyś kumpel.

Zasada jest prosta. Gram generalnie duble i trójki, czasem 4,5 zdarzeń dla zabawy albo jakieś systemy firmowe. To co wpadnie to ok - jest na plus. Ale jeżeli zdarzy się, że jakiś kupon popsuje mi np. jeden zespół, to gram w nastepnym meczu tą drużyne dobierając stawkę do kursu, tak aby zwróciło mi się to co straciłem przez tą drużynę. Dla przykładu:

W ten weekend wtopiłem 30 zł na jednym dublu przez Zaragossę i 20 zł w jednej trójce przez Rapid Wiedeń. Tak więc, w przyszłej kolejce zagram dwa single - dam w meczu Getafe-Zaragossa 7zł na 2 po kursie 4,30 i na Rapid w meczu z Salzburgiem 9 zł, kurs 2,35. Oczywiście na dublach i trójkach jakie zagram nie będę grał tych meczów, na Zaragossie i Rapidzie po prostu spróbuje się odkuć, żeby nie były mi nic "winne".

Jeżeli te drużyny znowu nie wygrają to doliczam te 7 i 9 zeta do tego co już mi "wiszą" i w następnym tygodniu znowu tak dobieram stawkę do kursu na te zespoły, żeby wyjść na prostą.

W teorii taka strategia gry zawsze daje zysk, w praktyce - można zwątpić, kiedy drużyna ma serię bez zwycięstwa (Juve) . Generalnie odgrywając się na zespołach należy unikać gry na outsajderów ligowych (tendencja do dłuuugich serii bez zwycięstwa) i na tych, na których zawsze są małe kursy (Barca, Real, Chelsea).

Nie wiem, pewnie to nic odkrywczego, taka gra, ale polecam stosować tą zasadę. Bo jak pisałem na dłuższą metę - to co stracisz to prędzej czy później odrobisz grając single, a to co wpadnie w dublu, trójce itp to czysty zysk.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 22.02.2010, 12:22
Skoki,drużynówka:

Finlandia - Polska
kurs: 1,97

licze na błysk Orłów
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 22.02.2010, 12:33
Rocco,to mnie tym zainspirowałeś i poszedł typ na:
Polska-Słowenia 1 1,62
i drugi kupon solo:
Kaiserslautern-St Pauli 1 2,3
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.02.2010, 12:36
Już druga osoba z tym typem. W Finlandii nie skacze Ahonen podobno, więc zwycięstwo (z Finami oczywiście) naszych orłów wydaje się możliwe.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 22.02.2010, 12:43
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Już druga osoba z tym typem. W Finlandii nie skacze Ahonen podobno, więc zwycięstwo (z Finami oczywiście) naszych orłów wydaje się możliwe.
dokładnie. http://skijumping.pl/wiadomosci/1158...h-dla-Ahonena/ . zostaje im nie majacy jaj Hautamaeki,bedacy pod formą Olli,Keituri i ktos tam jeszcze.Nam metry bedzie robic Adam,do tego licze na rowne skoki Huli i Stocha.wiec jesli Rutkowski nie zdupcy to powinno wejsc
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 22.02.2010, 12:50
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli te drużyny znowu nie wygrają to doliczam te 7 i 9 zeta do tego co już mi "wiszą" i w następnym tygodniu znowu tak dobieram stawkę do kursu na te zespoły, żeby wyjść na prostą.
to zwykla progresja, grasz na druzyne az sie przełamie. Inny wariant to granie na remis tej druzyny. Do tego trzeba miec czasami cierpliwosc i troche kasy. Chyba ze gra sie za małe stawki.
O wiele lepszym rozwiazaniem do twojego systemu gry (dwa - trzy zdarzenia na kupon) byloby granie kontrami. Przynajmniej ja to tak nazywam i tak robie. Najczesciej gram single, ale jak postawie cos z 3 czy 4 zdarzeniami na kupon to potem pilnuje wyniku.

Przyklad mojego kuponu z tego weekendu:

Wydarzenie
Kurs
Data
1. Aston Villa - Burnley 1.40
Stawiasz na:1
Wynik: (5-2)
2. Genoa - Udinese 1.90
Wynik: (3-0)
3. Deportivo La Coruña - Xerez 1.52
Wynik: (2-1)
4. Ath. Bilbao - Tenerife 1.70
Wynik: (4-1)

AKO 6.87, postawilem za 15 zł.

I tak, pierwszy mecz Deportivo z Xerez, bylo juz 2:0 po 7 minutach, wiec nic nie stawialem, bo nie wierzylem ze Xerez moze cos ugrac.
Potem mecz Genoa - Udinese - przy wyniku 2:0 dalem X2 na Udinese za 1 zł. Kurs był juz na tyle wysoki, ze gdyby Udinese zremisowalo to zwrocilaby mi sie wlasciwie cala stawka.
Kolejny mecz Villa - Burnley - tu zaczelo sie od 0:1, ale potem przy 2:1 kurs na Burnley znow byl wysoki, wiec znowu za 1zł zagralem X2.
No i byla sytuacja ze weszły mi 3 mecze z 4, mozliwy zysk z tego kuponu to było 88 zł (minus te 2 zł ktore postawilem na X2) wiec postawilem za 8 zł na X2 teneryfe przed meczem. Jakikolwiek wynik by nie padl , bylbym albo na plus. albo na zero.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.02.2010, 18:19
Fuks napisał(a):Wyświetl post
O wiele lepszym rozwiazaniem do twojego systemu gry (dwa - trzy zdarzenia na kupon) byloby granie kontrami. Przynajmniej ja to tak nazywam i tak robie.
Kontry są często przydatne, ale tez wiadomo że nie zawsze mozna je stosować, bo jak drużyna na którą się postawiło traci gola i przegrywa, to obstawianie przeciwnikan ie ma sensu, i trzeba czekać aż przynajmniej wyrównają, co też niewiele daje bo x2 przy remisie i trwającym meczu jest słabo płatne.

To mówicie że dziś będzie dzień Adama i jego nielotnych kolegów?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 22.02.2010, 18:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Kontry są często przydatne, ale tez wiadomo że nie zawsze mozna je stosować, bo jak drużyna na którą się postawiło traci gola i przegrywa, to obstawianie przeciwnikan ie ma sensu, i trzeba czekać aż przynajmniej wyrównają, co też niewiele daje bo x2 przy remisie i trwającym meczu jest słabo płatne.

To mówicie że dziś będzie dzień Adama i jego nielotnych kolegów?
To przeciez napisałem, ze glownie chodzi o postawienie tego ostatniego meczu PRZED nim, jezeli jest to ostatni ktorego potrzeba do wejscia kuponu. Pozostałe na live gram tylko za 1zł przy korzystnym dla siebie wyniku.

Ja stawiam na naszych vs Finlandia, raz sie zyje
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 22.02.2010, 20:50
Co myślicie na temat tych 3 meczy:

CS Brugge - Charleroi 1 1,9
Rostock - Union Berlin 1 2,0
Udinese - Cagliari 1 1,95

warto postawić
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.02.2010, 21:00
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
dokładnie. http://skijumping.pl/wiadomosci/1158...h-dla-Ahonena/ . zostaje im nie majacy jaj Hautamaeki,bedacy pod formą Olli,Keituri i ktos tam jeszcze.Nam metry bedzie robic Adam,do tego licze na rowne skoki Huli i Stocha.wiec jesli Rutkowski nie zdupcy to powinno wejsc
Jednak musieli to zdupcyć
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.02.2010, 21:46
A mi się pofarciło bo tam gdzie gram mieli tylko Polska vs Słowenia
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 22.02.2010, 22:23
Ja tak samo zagrałem parę ze Słoweńcami więc siadło tak jak i Kaiserslautern,więc dzień na duży plus

Na jutro:
Leeds-Oldham 1 jak tego meczu nie wygrają to już na nich w życiu nie postawię!
Norwich-Southend 1
Rodovre-Herning 1 (hokej duński)
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 22.02.2010 o godz. 22:52.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 23.02.2010, 09:40
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
Skoki,drużynówka:

Finlandia - Polska
kurs: 1,97

licze na błysk Orłów
no to błysnąłem zajebistością jak Rutkowski przed kamerą tvp ostatni raz uwierzyłem tym sierotom
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 23.02.2010, 10:12
Może tu mi ktoś z Was odpowie bo w "mam pytanie" nie udzielono mi sensownej odpowiedzi,Czy we Francji też mają zakaz reklamowania bukmacherów podczas imprez sportowych?
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.02.2010, 10:46
Dzisiaj zagram na Barcę i Man UTD.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.02.2010, 10:52
Ja dzisiaj takie zestawienie
Kashima 1
MU 1
Barca x2
Leeds 1
Benfica 1
ako 3.42 stawka 6zł
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 23.02.2010, 11:43
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Może tu mi ktoś z Was odpowie bo w "mam pytanie" nie udzielono mi sensownej odpowiedzi,Czy we Francji też mają zakaz reklamowania bukmacherów podczas imprez sportowych?

dobre pytanie w sumie. Przeglądam jakieś materiały, galerie o Ligue 1, żeby ewentualnie trafić jakąś reklamę buka, ale nigdzie ich nie widzę. Z drugiej strony, słyszałem, że tylko u nas jest ten bezsensowny zakaz...

A poza tym, to Wallsall i Graz 99 na dziś.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.02.2010 o godz. 11:57.

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.02.2010, 12:01
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj zagram na Barcę i Man UTD.
Też obstawiam te mecze ale z pewnymi modyfikacjami:

Barca x2 - oni często w tego typu meczach się oszczędzają, bo wiedzą, że u siebie w rewanżu i tak zmiażdżą rywala. Nie przywykli przegrywac za często, ale remisu nie wykluczam jesli Stuttgart zagra mecz życia, a w Barcelonie Guardiola oszczędzi choć częściowo rekonwalescentów. W sobote mają u siebie spacerek ligowy z Malagą - ma zatem świetną okazje by bez obaw dać trochę pograc zmiennikom (a dać dojść do siebie np Xaviemu), wszak najbliżsi rywale nie powalają

MU - zwycięstwo z handicapem - liczę po prostu, że będą chcieli odkupić winy za weekendową wpadkę i zagrają z jajem

Kurs (w STS) 1,848, stawka raczej spokojna jak to w tygodniu u mnie (20/30/40 zł?)
Ostatnio edytowane przez felipe : 23.02.2010 o godz. 12:06.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 23.02.2010, 12:15
Panie Dudi,ale zauważyłem w ostatnim meczu Lyon-Real że oba zespoły nie miały sponsora na koszulkach,a jak wiadomo Real sponsoruje Bwin,a Lyon miał sponsora BetClick.Dlatego mnie to zaciekawiło.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 23.02.2010, 13:40
Panie Dudi,ale zauważyłem w ostatnim meczu Lyon-Real że oba zespoły nie miały sponsora na koszulkach,a jak wiadomo Real sponsoruje Bwin,a Lyon miał sponsora BetClick.Dlatego mnie to zaciekawiło.
Lyon już chyba nie jest sponsorowany przez BetClic? Patrzę teraz na mecz OM- AC Milan z września i makarony też nie mają logo bwin na koszulkach, więc chyba wszystko jasne Żabojady też muszą mieć za dużo pieniędzy na piłkę nożną.

Cytat:
Teraz już nie wiem czy grać Barcelonę, bo podobno bardzo osłabiona.
Jest proste rozwiązanie- nie graj Mi się wydaje, że over 2,5 padnie w tym meczu. Wynik? Możliwy każdy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.02.2010 o godz. 13:50.

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Stary 23.02.2010, 13:53
Overy w obu meczach LM do tego 1 w meczu Wisły z Brnem i już
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.02.2010, 14:51
A ja zagrałem na Barce pewnie 2:1 będzie Do tego TNS z Walijskiej ligi i Wisłę

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 23.02.2010, 15:20
Overy w obu meczach LM do tego 1 w meczu Wisły z Brnem i już

No właśnie nie wiem. Myślę nad zagraniem dokładnego wyniku meczu Olympiakos- Bordo 0-0 lub 1-1. w każdym razie remis.

Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 23.02.2010, 15:21
Na dzisiaj Benfica, za naprawde bardzo grubą stawke, mysle ze wynik w granicach 3:0, 4:0 spokojnie tam padnie.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.02.2010, 15:30
Tasiemiec na dziś:

Manchester - West Ham 1
Charlton - Brighton 1
Leeds - Oldham 1
Bournemouth - Barnet 1

Bury-Morecambe 1
Rochdale - Bradford 1

Oxford - AFC Wimbledon 1
Benfica - Hertha 1

Stuttgart - Barcelona 2

Kurs: 41
Stawka: 2zł
PWK: 74ZŁ
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 23.02.2010 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 23.02.2010, 19:29
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Skorzystałem z typu i obstawiłem 3 lub więcej bramek
Ja tylko -1 więc jestem niepocieszony
Bałem się że niemiachy się zabarykadują i będzie ciężko, a tu prawdziwa miazga, gdyby trochę lepsza skuteczność to z 8 by mogło już być

ps. jaki był kurs na -3?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów