|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
widze ze na suchych stawach dzis widzow ponad komlet hahahaha mam nadzieje ze bramke strzeli Piotrek Stawarczyk ktory gral kiedys w Wisle II a mieszkal na Kombatantow teraz to chyba pejsow tereny chociaz nie jestem tego pewien
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeszcze Polonia wygra kolejny mecz to Wojciechowski zacznie mówić,że w przyszłym sezonie na MP idą. Nie wiem czy to są rzeczywiste wypowiedzi faceta,który jest jakby nie było większościowym udziałowcem spółki - własnej- giełdowej. Facet tak emocjonalnie nie może przecież reagować. W sumie nudne są już te gierki Wojciechowskiego. Za nim i jego klubem nikt tęsknic specjalnie nie będzie. Niech idzie do 2 ligi,czy sprzeda to, rozsprzeda, odda,spali.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Spójrz na to z innej strony - kiedy Legia wygrała z KIMKOLWIEK nawet nie teoretycznie lepszym, ale w ogóle choćby troche liczącym sie w Europie? Jedyne na co was stać to ogrywanie Gruzinów i Białorusinów
Wisła od czasu do czasu ogra taki Beitar czy Basel, czyli europejskie średniaki, powalczy z Feyenoordem czy Tottenhamem, a Legia nie dochodzi nawet do faz, w których takie drużyny można spotkać.Coby nie nabijać: Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 27.03.2010 o godz. 17:40.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czy ja wiem czy pejsów tak mało na Suchych Stawach ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kłócicie się kto zrobił większą siarę w Pucharach czy mi sie tylko wydaje :-> ?
AS 82-jest ich mało. Zobaczysz ilu ich może byc na derbach. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Pejsów mało bo do wieczora Szabat mają. Ot się dziwicie. antysemicki ten PZPN tak ustalać kalendarz.... ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
i kibice Ruchu sa na meczu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
hierarchia miast, od najwyżej do najniżej połozonego względem poziomu morza ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
no i komplet na suchych stawach dostal druga brameczke
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
trzeci gol Janoszki na 0-3 naprawdę niezły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No proszę, Sobiech, Janoszka i spółka szaleją na /w Kałuży
Czyżby któryś chciał dzisiaj upolować hat-tricka? Jeśli tak, to spieszcie się, chłopaki!Edit: Ruch właśnie skompletował czteropak. Sobiech biega i strzela - oj przydałby się ktoś taki w wiślackich szeregach w ofensywie. Ciekawe, czy ustrzeli coś jeszcze? Powód: Bo Ruch wciąż strzela
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 27.03.2010 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rozumiem że w kibucu ustalono że Lenczyk już **** i Wislak wysłany by do końca zgbnębić cyrankiewiczową ****ę?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kto twierdzil ze nasz Hristov bedzie lepszy niz Sobiech?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tak grajacy zespoł chciałbym widziec. O meczu w Remes Cup z Lechia nalezy jak najszybciej zapomniec. Swietne widowisko - zasłuzona wygrana
Ja osobiscie powiem tak - tą wygrana zadedykujmy kibicom Polonii Bytom za te chamskie prowokacje i glupie przyspiewki. Macie za swoje
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.03.2010 o godz. 20:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A jak widzicie jutrzejsze szanse Odry z Lechem ?
Chyba nawet grający mecz życia Onyszko nie uchroni Odry. Choć przyznam, że bym sie nie obraził, gdyby padł np remis. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciesze sie bardzo z tych 3 punktów i drugiej wygranej z rzędu w meczu ligowym. Ale chciałbym ( i napewno nie tylko ja ) oglądać Wisłe grającą z polotem, szybko piłką i żeby strzelała dużo bramek... Ps. cieszą info o powrocie do zdrowia ostatnio chorych w Wiśle..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sobiech wydaje się ciekawym jak to się mówi "materiałem" na piłkarza. I nawet taki myślący. Co w polskiej lidze rzadko spotykane.
Jakieś ryzyko jest, ale gdybym miał wydać pieniądze na kogoś z PL ligi to chyba na niego. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odra-Amica. uważam,że jak nie gra Lewandowski to może być szansa na remis. Ale Oderka musi się sprężyć. Remis przyjąłbym z umiarkowaną radością. Liczę na Brasilie,chociaż jego jeden rajd. Zawsze mnie gość intrygował,niby nic ale czasami jak podkręcił,wrzucił.
A co się naśmiałem z tej Polonii Bytom. Te ich debilne przyśpiewski. A jak to było, gramy h*j wie gdzie wygrywamy jak zawsze?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.03.2010 o godz. 21:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
W sumie nie ma co się dziwić Ruchowi, bo Sobiech jest przecież dwa lata młodszy od Lewandowskiego czy Małeckiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie śledzę jakoś specjalnie poczynań Amici, Lewandowski nie zagra z powodu żółtych kartek, czy jakiś drobny uraz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kartek, ostatnio z Jagą złapal taką dosc głupią, i niektorzy twierdzili ze specjalnie zeby teraz pauzowac, a potem grac z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Konia z rzędem temu kto przewidzi czołówke ekstraklasy na koniec sezonu.Wisła traci dorobek z jesieni aby gubić pukty z Bełchatowem,Arką,Jagielonią.Legia zamiast węszyc szansy potyka się o Odrą,Polonie,Śląsk aby teraz ze stanu 2:0 wyciągnąć na 2:3 i uratować 3 punkty.Lech jaki taki poziom trzyma aczkolwiek też na mistrza może to być za mało.Ruch ostatnio dobrze idzie,aczkolwiek 3 miejsce wydaje się szczytem możliwości,chyba że w kratke faworyci z Krakowa,Poznania i Warszawy będą dalej grać.
Moim zdaniem tak to się skończy aczkolwiek to tylko loteria: 1.Wisła 2.Lech 3.Ruch 4.Legia Zarówno Wisła jak i Legia zmieniły trenerów aczkolwiek doświadczony Kaspreczak raczej nie da się wygryźć z fotelu lidera,a pozostaje mieć nadzijee że swoje błedy z Zabrza tu nie powtórzy.Kadre chyba jednak też ma najmocniejszą,bo raczej bez powodu 2 majstry Skorża nie wyczarował. Lech wrócił do Poznania,wydaje się że sprawy idą w dobrym kierunku,aczkolwiek Zieliński to nie Smuda i mimo dobrej drużyny raczej na 1 miejsce szanse małe ale wicemistrzostwo całkiem realne. Ruch.Czarny koń rozgrywek,nie tylko ligi ale PP.Zgrany kolektyw brak głośnych nazwisk ale i rozkapryszonych gwiazdeczek.Myśle że mogą jeszcze sporo namieszać w tabeli.Realne szanse na Lige Europejską - jeśli nie z ekstraklasy to z pucharu polski. Legia.Trzeba dać czas nowemu trenerowi.Ten sezon raczej stracony ale w razie solidnej pracy i dobrych transferów w lecie za rok mogą być groźni. ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestem pełen podziwu dla Ruchu. Mimo utraty Niedzielana - ich najlepszego napastnika, lidera zespołu - nadal grają skutecznie. A Sobiech tak się wyrobił, że i młody Janoszka dzielnie sobie radzi w przodzie.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dobrze by było dla Sobiecha gdyby wyjechał do europejskiego średniaka. Jak Majewski czy też Jeleń. Rozwinąłby się i mielibyśmy w kadrze pożytek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Grad bramek w tej kolejce, jeśli dobrze policzyłem to 23 w 6 jak dotąd rozegranych meczach
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|