|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na 90% zdecydowany jestem już co do VII LO głównie za sprawą zaawansowanego kibicowania w tej szkole.
Gdyby ktoś coś mógł jeszcze napisać o atmosferze, nauczycielach , poziomie itp. (najlepiej wszystko co wie ;p ) to bardzo chętnie czekam na opinię ![]() ![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jutro dzień otwarty w 3 LO, nie ? będzie ktoś z Was brał udział w organizacji? bo się wybieram tam jutro i liczył bym na jakieś opinie związane ze szkołą. : ))
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ale to chyba nie szkoła przyznaje punkty na maturze...?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
III LO - 1906%Wisła
A co do liceum to co można powiedzieć, fajni ludzie, całkiem fajni nauczyciele. No i najważniejszy plus - wszyscy chodzą na rano na jedną zmianę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na maturze ustniej w komisji jest nauczyciel z Twojej szkoły, ale który Cię nie uczył i drugi nauczyciel z innej szkoły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla tego moim priorytetem jest się tam dostać. a jeszcze bo widziałem ze w ofercie jest j. rosyjski i szwedzki jak stoi nauka tych języków? czy szwedzki jest ciekawie prowadzony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Co powiecie o Zespole Szkół Energetycznych (na Loretańskiej)? Oferta edukacyjna jest dobra, ale zastanawia mnie niski próg punktowy - do liceum 70, do technikum 110... No i to jest Wiślacka szkoła czy parchata?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ulalalaa . Dupa. Dupa Dupa. Napaliłem się już na VII bo ani bardzo bardzo dobra ani słaba i na dodatek wiślacka a tu ściana ! Słyszałem że trzeba mieć ok . 150 pkt zeby się dostać a z moimi 140-145 będzie ciężko...Wszystko przez te oceny bo testem aż tyle nie nadrobię. Muszę się poważnie zastanowić nad sensowną ciut gorsza szkołą. Jak np. z XIII?
Ostatnio edytowane przez rainha : 25.03.2010 o godz. 18:57.
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
troszke gorsze od 13 są 20 i 27, obie blisko rynku a też poziom nie za wysoki, no i obie szkoły Wiślackie ![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://www.tl.krakow.pl/
Co do fizyki i matematyki, raczej nacisk kładą na matematyke. Fizyka zależy od nauczyciela. No i faktycznie informatyki dużo, bo masz w pierwszej klasie z 8 ( W sobote dni otwarte, zapraszam ;d
Ostatnio edytowane przez bercik860 : 25.03.2010 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy z ok.150 punktami mam jakiekolwiek szanse sie dostania do I? A jakie progi sa do X,XIII na politologa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Chodź do VII!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znajomy chodzi do 27. i mówi że 3/4 szkoły to parchy...
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co moglibyście mi powiedzieć oTechnikum Gastronomicznym nr 2 na ul.Zamoyskiego.Ile trzeba mieć punktów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
to coś źle ci powiedział. W szkole jest może 5 pasiastych dam, z czego tylko jeden odważył sie pokazać w koszulce. Już więcej w niej nie przyjdzie
![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra a może ktoś z tego forum chodzi do tej szkoły?
Dużo jest tam wiślaków? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak się ktoś na mechanika wybiera polecam ZSM nr. 2
trzeba troche przewietrzyć towarzystwo na Wiślackie bo tam troszke jest nie naszych![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Polecam szkołę blisko centrum, tylko Wisła, jednostki pasiaste się nie ujawniają, oficjalnie rozkminionych - 1
LO. Na priv informacje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie - co powiecie o LO 6 i LO 8?
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
XIII LO - Zapraszamy Wiślaków
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakby kto pytał to VI LO nikomu z tego forum nie polecam, z kibiców jestem ja i może ze 4 osoby. A w kwestii szkoły jako takiej mogę podyskutować na pw...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja i jeszcze jeden forumowicz (Pozdro A) konczymy teraz 4 klase jak chcesz jakies info to pisz na prv![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A jakies technika..? Bo tylko LO wymieniacie...
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A takie pytanie , ile trzeba mieć punktów żeby dostać się do XIII LO ![]() 06.07.1987 Ś.P KOMPOT [*] † 26.03.2010 † |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o SAMO DOSTANIE sie na byle jaki profil (chociaż w tym roku tak już nie będzie klas profilowanych) wystarczyło 120 ptk, ale w takich klasach co próg był 120 to same oszołomy są i wychodzi później na semestr w klasie 60 jedynek
. W zeszłym roku ze 135 ptk mogłeś dostać się np. klasa WOS-HIST-ANG, teraz to myśle że podskoczy o pare oczek tak do 140. To w sumie zależy jaki był egzamin, jak był łatwy to próg idzie w góre.No to w takim razie do zobaczenia w XIII od września ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Egzaminy o 9:00 ? bo ja nawet nie wiem, a pasowało by napisać
![]() ![]() ![]() |
|
|