|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Zawodówka - gastronom xD @dwn No nie przemyślałem tego xD
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 21.02.2010 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
zayojskiego zaprasza ; ]
po zawdowce nie masz matury czyli nie ma studiów xd
Ostatnio edytowane przez Kuba_WD : 21.02.2010 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja kurde nie wiem na jaki profil się wybrać =/
Oceny mam dobre z wszystkiego ale tak naprawdę z żadnego przedmiotu nie czuję się mocny... Tak myślę, żeby iść na biol-chem,zastanawiam sie tylko w jakiej szkole jest na dobrym poziomie.. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Powód: bedziesz bedziesz bedziesz ; d
Ostatnio edytowane przez Kuba_WD : 22.02.2010 o godz. 00:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
poleca ktoś jakieś technika mniej więcej od 60 punktów, lub coś koło tej skali?
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie no ja planuje mieć tak ze 160 ptk ;] Tyle że jak przeglądałem kierunki studiów u nas, to w Krk nie ma żadnym uniwerku gastronomi :/ przynajmniej teraz. W sumie to nie bardzo mi się widzi iść do technikum, wolę LO.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Zamoyskiego jest do dupy. nie oszukujmy się kolego Polecam szkołę na ulicy Juliusza Lea 235 ![]()
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 22.02.2010 o godz. 21:10.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Panowie i panie oczywiście. Zamierzam się dostać do 3LO na profil biol-chem. Co sądzicie, wysoki próg jest, aby się dostać i czy wysoki poziom nauczania? Bo czytam ,ze atmosfera ludzie no i Wiślacy są : )) a że mam 5 min do szkoły i słyszałem, że nie zła szkoła, więc bardzo zależy mi żeby sie tam dostac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie polecam Bio-Chem, chyba ze jestes orlem z tych przedmiotow, idz lepiej na mat-inf, oceny moze z majcy nie beda najlepsze, ale do matury z majcy bedziesz przygotowany ja cholera
![]() Ja mam same 1,2,3 z majcy, a z podstawowej mam 60%~ POlecam, i jeszcze darmowe boisko na kalinowym caly rok, a zima balon ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ktoś myśli o szkole w Myślenicach
?Polecam I LO im. T. Kościuszki w Myślenicach ![]() wysoki poziom, miła atmosfera.. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Moja siora chodzi na Kościuszki.
Ja chce isc na technik informatyk, ale coraz bardziej zastanawiam się nad liceum mat-inf, bo chciałbym iść na studia. Co radzicie? W liceum mnie lepiej przygotują na studia, a w technikum do zawodu. Co byście mi polecili? Liceum czy technikum? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próg ok. 140 pkt z tego co pamietam. Wiem ze w mat-inf był 146. Polecam szkołe ;D |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak chcesz potem na medycyne to XV lo zaprasza!
Profil: Bio-Chem z elementami ratownictwa medycznego. Poziom może nie jest jak w III, ale na brak nauki ludzie nie nażekają. Pedit: Próg chyba ze 130 był w tym roku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To się jeszcze będe musiał poważnie nad tym zastanowić.
Co do liceum to polecasz jakieś w ktorym dobrze uczą informatyki, nie tylko samej teorii ale również programowanie, tworzenie stron www, itd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wracając do tematu biol-chem to jaką jeszcze radzicię szkołę bo będę miał tak plus minus 140 ptk ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
z tego co wiem od kumpli to w liceach informatyka jest na tragicznych poziomach. i jak u nas zdawalnosc matury jest cos kolo 96% w klasach informatycznych to chyba wszyscy idą na studia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zwróć uwagę również, że żeby być dobrym informatykiem musisz mieć świetnie opanowaną matematykę i fizykę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My nawet tworzymy już podstawową stronę html, tabelki, animacje, obrazki i te sprawy ;q
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
biologia geografia czy chemia jest u nas troche olewana itd ale matma i informatyczne sa na b.wysokim poziomie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic nie tłumaczy a wymaga wiecej niz w podreczniku. Macie stronke tej szkoły ZSŁ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam pytanko, Poza VII jakie licea są na maksa związane z Wisłą(dużo kibiców itp.) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
z tego co mi kolega opowiadał to II jest Wiślacka na 1906%
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w I LO też sobie w barwach pochodzisz bez problemu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
XIII też luzik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
III LO również, nawet mamy własny szal
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Potwierdzam,siostra też mi tak mówiła. Ogólnie szkoła chyba dobra,fajni ludzie,wysoki poziom
![]() Tylko podobno jest problem ze zdawalnością matury ustnej z polskiego ;/ Tzn mam na myśli,że często udupiają... moja siostra ledwo zdała 8 pkt jej dali.. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak nie idziesz na humanistyczne studia to polski Ci na nic nie potrzebny, szczególnie ustny, tak więc 30% wystarczy
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|