The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2018, 18:46
@pepe72 - zakładam, że spory wzrost może być jeszcze jutro i w sb. Obstawiam ok 15.000 ludzi na stadionie.
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Stary 23.08.2018, 19:57
R33 napisał(a):
Adrio napisał(a):
wreszcie przełamał się Imaz(w tamtym sezonie też nie mógł strzelić a jak już zaczął to strzelał regularnie) co z pewnością odblokowało go psychicznie.
Gol na 4-2 to samobój Gytkjær'a.

Różnie był podawany ale w końcu zostało że samobój, mimo wszystko Imaz zagrał bardzo doby mecz, niech będzie, że miał 3 asysty i po tym pewniej się poczuje
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 23.08.2018, 20:10
Adrio napisał(a):Wyświetl post
Różnie był podawany ale w końcu zostało że samobój, mimo wszystko Imaz zagrał bardzo doby mecz, niech będzie, że miał 3 asysty i po tym pewniej się poczuje
Imaz miał 3 asysty a Kolar hattricka, może poczują się pewniej xd
Odpowiedz cytując
Miro
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.08.2018, 20:25
Lekki offtop ... Zabieram na mecz kolegę który przyjechał z zagranicy (ostatni raz na był na Wisełce około 1994 ;-) ) Chciałbym mu kupić jutro bilet. Wystarczy mi jego PESEL czy też musi być osobiście z dowodem ?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.08.2018, 21:16
Po takiej grze jak w 2 polowie w Poznaniu powinnismy oczekiwac od naszych pilkarzy takiego samego zaangazowania w sobote. Ale na pewno nie bedzie to łatwy mecz a juz na pewno nie tak latwy jak drugie 45 minut przeprawy z Lechem. W poprzednim sezonie wszystkie 3 mecze z Gornikiem przegralismy, ten ostatni byl najbardziej bolesny dla wielu bo przez porazke to nasz najblizszy rywal mogl sie cieszyc z powrotu do europejskich pucharow. Co ciekawe bedzie to nasz jubileuszowy mecz numer 2100 w ekstraklasie, bedziemy drugim klubem, ktory przekroczy ta granice wiec tym bardziej dobrze by bylo zgarnac 3 punkty.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.08.2018, 23:08
Miro napisał(a):Wyświetl post
Lekki offtop ... Zabieram na mecz kolegę który przyjechał z zagranicy (ostatni raz na był na Wisełce około 1994 ;-) ) Chciałbym mu kupić jutro bilet. Wystarczy mi jego PESEL czy też musi być osobiście z dowodem ?
W necie możesz mu kupić bez karty kibica.
Ale zapytaj w temacie "Bilety"
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 24.08.2018, 15:14
Pany - orientuje się ktoś, jaka frekwencja się zapowiada na jutro ?
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 24.08.2018, 16:23
Jutro o 21:50 bedzie oficjalne info
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.08.2018, 18:03
Miro napisał(a):Wyświetl post
z tego co pamietam to placisz 5 ziko wiecej i kupujesz bilet.
oczywiscie lepiej miec przy sobie dowód kolegi dla pewnosci, chodzia w sumie jest RODO, wiec byc moze wystarczy podac jego pesel
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.08.2018, 18:10
@BlurgH

jak dzisiaj jest 11k jutro dojdzie ok 3k + Górnik 2k daje ok 16 tysi
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 24.08.2018, 19:55
Przy takiej frekwencji, pyknijmy jeszcze Górnika (nawet 2-1), to weekend będę uważał po raz kolejny za nadzwyczaj udany zwłaszcza po dzisiejszym wyniku w Gliwicach i wyczynach zaklinającego rzeczywistość szamana oraz jego pejsatej gromadki w rurkach
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 24.08.2018, 21:15
Ostatnie info z klubu (polecam twittera) podaje 11302 - stan na jakąś 17 w piątek. W tym tempie do 13k powinniśmy dobić. W szczególności, jeśli nie będzie padać. Meteo twierdzi, że nie.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogr...cname=Krak%F3w
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 25.08.2018, 06:23
Jeszcze wydłużyli godziny pracy kas.... Ale mi się marzy, żeby dobić dzisiaj do 15K + goście....
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 25.08.2018, 09:24
pamietajmy też że są wakacje, dużo ludzi jest poza krk
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 25.08.2018, 09:46
Jeśli będziemy skoncentrowani , będziemy walczyć z całych sił na boisku to wygramy ten mecz. Górnik zagra bez Żurkowskiego, który przynajmniej po tym co widziałem w ostatnich 2-3 meczach Zabrzan robi im grę i jest największą wartością tej drużyny.

Obstawiam 2:0.

Ondrasek, Wasilewski

ps mnie na meczu nie będzie, ale bilet zakupiłem. Wsparcie Wiśle się należy. Myślę, że zakręcimy się wokół 16-17 tys.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 25.08.2018 o godz. 09:52.
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 25.08.2018, 10:16
Bartosz wypadł przez kontuzje, Górnik raczej będzie grał głęboko i wąsko, więc do pierwszego składu Boguski.
Spodziewać się też można powrotu Arsenicia, ale szczerze mówiąc bardziej widzę zmianę 1 - 1 z Pietrzakiem niż rozbijanie duetu Sadlok - Wasyl. No i kwestia kto za Kubę do osiemnastki, Palcić jest w treningu, więc przypuszczalnie, że właśnie on wskoczy, jeśli klub wiąże z nim nadzieje na przyszłość.

Lis - Bartkowski, Wasyl, Sadlok, Arsenić - Basha, Kort - Boguski, Imaz, Kostal - Ondrasek

3:1
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 25.08.2018, 10:51
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie info z klubu (polecam twittera) podaje 11302 - stan na jakąś 17 w piątek. W tym tempie do 13k powinniśmy dobić. W szczególności, jeśli nie będzie padać. Meteo twierdzi, że nie.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogr...cname=Krak%F3w
Do ilu? Jak nie będzie 15 to się mocno zdziwię.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 25.08.2018, 11:20
Już jest 13 tysięcy ;D
Odpowiedz cytując
Toeju
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 25.08.2018, 18:37
To tak na szybko przed meczem..

Czekałem na skład w jakim wybiegnie Górnik, klasyczne 4-4-2 z dwójką Hiszpanów odpowiedzialnych za strzelanie goli. Na pewno będzie to inny mecz niż ten w Poznaniu. Spodziewam się cofniętego Górnika czyhającego na kontry. Brak Żurkowskiego w środku pola powinniśmy wykorzystać ---> rządzić i dzielić w środkowej części boiska. Liczę na kolejny dobry mecz Kostala.
Typuję 2:0 dla nas.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2018, 18:50
Toeju napisał(a):Wyświetl post
rządzić i dzielić w środkowej części boiska.
Lepiej nie, głupio by było gdyby dwóch naszych wyleciało za czerwone po jakiejś wewnętrznej kłótni.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.08.2018, 19:01
filemon napisał(a):Wyświetl post
Lepiej nie, głupio by było gdyby dwóch naszych wyleciało za czerwone po jakiejś wewnętrznej kłótni.
Trafne

10 znaków
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 25.08.2018, 22:08
Na szybko po meczu.
JEEEEEEEEEEEEEEST! Wreszcie Górnik pokonany.

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 25.08.2018, 22:10
Ze statystycznego punktu widzenia to brakuje nam jeszcze 29 punktów do utrzymania się. Reszta w temacie o statystyce.
https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=965
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 25.08.2018 o godz. 22:19.

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.08.2018, 22:17
Wlasnym oczom nie wierze momentami z jakim rozmachem i polotem konstruujemy akcje
Ale najbardziej mi sie podoba, ze po objeciu prowadzenia nie cofamy sie jak przez 5 ostatnich lat tylko cisniemy mocniej
Wiem, ze dopiero 6 kolejka ale dziekuje za te emocje,ktorych przed sezonem sie nie spodziewalem
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 25.08.2018, 22:32
O ja cie nie mogę. Ale noty:
http://weszlo.com/2018/08/25/takiej-...ma-zadna-tama/

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.08.2018, 22:38
Gratulacje dla trenera i drużyny.

Wynik mówi sam za siebie. Górnik sobie stworzył parę sytuacji, na szczęście nic nie wpadło, bo 3:0 wygląda lepiej niż jakieś 3:1. My też mogliśmy go dobić czwartym golem, ale nie ma co być zachłannym )

Ja czułem po tych pechowych remisach i porażkach, że jak się chłopaki wstrzelą to będzie konkret. Wielu się tu ze mnie naśmiewało. Jak na razie gramy najlepszy futbol w Polsce. Niech chłopaki dalej ciężko pracują i się spinają na mecze - bez odpuszczania i gwiazdorzenia - a możemy walczyć o czołowe lokaty.

Brawo Wisła.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 25.08.2018, 22:41
Emocje trochę opadły, chociaż dalej nie mogę uwierzyć w to, co miałem PRZYJEMNOŚĆ oglądać dzisiejszego wieczoru na Reymonta. PAN Trener, PANOWIE Piłkarze, PAŃSTWO Kibice !

Kilka kwestii technicznych:
1. Albo na starość głuchnę, albo od strony sektorów Vipowskich jest inna (lepsza) akustyka ? Dzisiaj na głos mi się strasznie zlewał.
2. Mateusz Lis - niezależnie od jego wad/zalet, o których na forum dyskusja trwa od jakiegoś czasu - ma IMHO długie podania lepsze od chyba wszystkich bramkarzy od czasów Angelo Hughesa...

3. Szkoda, że Trener nie został z piłkarzami w czasie obchodu stadionu po zakończonym meczu. Domyślam się, żę chodzi o konferencję czy coś, ale powinien dostać takie same brawa jak piłkarze.
4. Carlitos ! Co ? Ondrasek.....
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 25.08.2018, 22:41
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla trenera i drużyny.

Wynik mówi sam za siebie. Górnik sobie stworzył parę sytuacji, na szczęście nic nie wpadło, bo 3:0 wygląda lepiej niż jakieś 3:1. My też mogliśmy go dobić czwartym golem, ale nie ma co być zachłannym )

Ja czułem po tych pechowych remisach i porażkach, że jak się chłopaki wstrzelą to będzie konkret. Wielu się tu ze mnie naśmiewało. Jak na razie gramy najlepszy futbol w Polsce. Niech chłopaki dalej ciężko pracują i się spinają na mecze - bez odpuszczania i gwiazdorzenia - a możemy walczyć o czołowe lokaty.

Brawo Wisła.
Setki zmarnował Boguś i Imaz, więc jakby było 5:2 to nikt nie mógł by protestować.

BlurgH napisał(a):Wyświetl post
Emocje trochę opadły, chociaż dalej nie mogę uwierzyć w to, co miałem PRZYJEMNOŚĆ oglądać dzisiejszego wieczoru na Reymonta. PAN Trener, PANOWIE Piłkarze, PAŃSTWO Kibice !

Kilka kwestii technicznych:
1. Albo na starość głuchnę, albo od strony sektorów Vipowskich jest inna (lepsza) akustyka ? Dzisiaj na głos mi się strasznie zlewał.
Na A22 chyba jest uszkodzone nagłośnienie. Raczej było słychać echo z innych sektorów niż z głośników wiszących nad nami.

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.08.2018, 22:44
Wyjebane, czy prowadzimy 2 czy 3-0. Dalej idzie ogień od przodu i lecimy na nich.
W końcu

"7 stracimy, 9 strzelimy ....a"
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.08.2018, 22:47
Piękny mecz, bardzo dobra gra całej drużyny. Serce rosło gdy oglądało się tak grającą drużynę. Gratulacje dla wszystkich! Doping i atmosfera na stadionie też dziś zdecydowanie powyżej przeciętnej.
DysoN
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów