|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@pepe72 - zakładam, że spory wzrost może być jeszcze jutro i w sb. Obstawiam ok 15.000 ludzi na stadionie.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
R33 napisał(a):
Różnie był podawany ale w końcu zostało że samobój, mimo wszystko Imaz zagrał bardzo doby mecz, niech będzie, że miał 3 asysty i po tym pewniej się poczuje ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lekki offtop ... Zabieram na mecz kolegę który przyjechał z zagranicy (ostatni raz na był na Wisełce około 1994 ;-) ) Chciałbym mu kupić jutro bilet. Wystarczy mi jego PESEL czy też musi być osobiście z dowodem ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po takiej grze jak w 2 polowie w Poznaniu powinnismy oczekiwac od naszych pilkarzy takiego samego zaangazowania w sobote. Ale na pewno nie bedzie to łatwy mecz a juz na pewno nie tak latwy jak drugie 45 minut przeprawy z Lechem. W poprzednim sezonie wszystkie 3 mecze z Gornikiem przegralismy, ten ostatni byl najbardziej bolesny dla wielu bo przez porazke to nasz najblizszy rywal mogl sie cieszyc z powrotu do europejskich pucharow. Co ciekawe bedzie to nasz jubileuszowy mecz numer 2100 w ekstraklasie, bedziemy drugim klubem, ktory przekroczy ta granice wiec tym bardziej dobrze by bylo zgarnac 3 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale zapytaj w temacie "Bilety" ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pany - orientuje się ktoś, jaka frekwencja się zapowiada na jutro ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Jutro o 21:50 bedzie oficjalne info
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
oczywiscie lepiej miec przy sobie dowód kolegi dla pewnosci, chodzia w sumie jest RODO, wiec byc moze wystarczy podac jego pesel ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy takiej frekwencji, pyknijmy jeszcze Górnika (nawet 2-1), to weekend będę uważał po raz kolejny za nadzwyczaj udany
zwłaszcza po dzisiejszym wyniku w Gliwicach i wyczynach zaklinającego rzeczywistość szamana oraz jego pejsatej gromadki w rurkach ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnie info z klubu (polecam twittera) podaje 11302 - stan na jakąś 17 w piątek. W tym tempie do 13k powinniśmy dobić. W szczególności, jeśli nie będzie padać. Meteo twierdzi, że nie.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogr...cname=Krak%F3w ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze wydłużyli godziny pracy kas.... Ale mi się marzy, żeby dobić dzisiaj do 15K + goście....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
pamietajmy też że są wakacje, dużo ludzi jest poza krk
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jeśli będziemy skoncentrowani , będziemy walczyć z całych sił na boisku to wygramy ten mecz. Górnik zagra bez Żurkowskiego, który przynajmniej po tym co widziałem w ostatnich 2-3 meczach Zabrzan robi im grę i jest największą wartością tej drużyny.
Obstawiam 2:0. Ondrasek, Wasilewski ![]() ps mnie na meczu nie będzie, ale bilet zakupiłem. Wsparcie Wiśle się należy. Myślę, że zakręcimy się wokół 16-17 tys.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 25.08.2018 o godz. 09:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Bartosz wypadł przez kontuzje, Górnik raczej będzie grał głęboko i wąsko, więc do pierwszego składu Boguski.
Spodziewać się też można powrotu Arsenicia, ale szczerze mówiąc bardziej widzę zmianę 1 - 1 z Pietrzakiem niż rozbijanie duetu Sadlok - Wasyl. No i kwestia kto za Kubę do osiemnastki, Palcić jest w treningu, więc przypuszczalnie, że właśnie on wskoczy, jeśli klub wiąże z nim nadzieje na przyszłość. Lis - Bartkowski, Wasyl, Sadlok, Arsenić - Basha, Kort - Boguski, Imaz, Kostal - Ondrasek 3:1 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Już jest 13 tysięcy ;D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
To tak na szybko przed meczem..
Czekałem na skład w jakim wybiegnie Górnik, klasyczne 4-4-2 z dwójką Hiszpanów odpowiedzialnych za strzelanie goli. Na pewno będzie to inny mecz niż ten w Poznaniu. Spodziewam się cofniętego Górnika czyhającego na kontry. Brak Żurkowskiego w środku pola powinniśmy wykorzystać ---> rządzić i dzielić w środkowej części boiska. Liczę na kolejny dobry mecz Kostala. Typuję 2:0 dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na szybko po meczu.
JEEEEEEEEEEEEEEST! Wreszcie Górnik pokonany. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze statystycznego punktu widzenia to brakuje nam jeszcze 29 punktów do utrzymania się. Reszta w temacie o statystyce.
https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=965
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 25.08.2018 o godz. 22:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wlasnym oczom nie wierze momentami z jakim rozmachem i polotem konstruujemy akcje
Ale najbardziej mi sie podoba, ze po objeciu prowadzenia nie cofamy sie jak przez 5 ostatnich lat tylko cisniemy mocniej Wiem, ze dopiero 6 kolejka ale dziekuje za te emocje,ktorych przed sezonem sie nie spodziewalem ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gratulacje dla trenera i drużyny.
Wynik mówi sam za siebie. Górnik sobie stworzył parę sytuacji, na szczęście nic nie wpadło, bo 3:0 wygląda lepiej niż jakieś 3:1. My też mogliśmy go dobić czwartym golem, ale nie ma co być zachłannym )Ja czułem po tych pechowych remisach i porażkach, że jak się chłopaki wstrzelą to będzie konkret. Wielu się tu ze mnie naśmiewało. Jak na razie gramy najlepszy futbol w Polsce. Niech chłopaki dalej ciężko pracują i się spinają na mecze - bez odpuszczania i gwiazdorzenia - a możemy walczyć o czołowe lokaty. Brawo Wisła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Emocje trochę opadły, chociaż dalej nie mogę uwierzyć w to, co miałem PRZYJEMNOŚĆ oglądać dzisiejszego wieczoru na Reymonta. PAN Trener, PANOWIE Piłkarze, PAŃSTWO Kibice !
Kilka kwestii technicznych: 1. Albo na starość głuchnę, albo od strony sektorów Vipowskich jest inna (lepsza) akustyka ? Dzisiaj na głos mi się strasznie zlewał. 2. Mateusz Lis - niezależnie od jego wad/zalet, o których na forum dyskusja trwa od jakiegoś czasu - ma IMHO długie podania lepsze od chyba wszystkich bramkarzy od czasów Angelo Hughesa... 3. Szkoda, że Trener nie został z piłkarzami w czasie obchodu stadionu po zakończonym meczu. Domyślam się, żę chodzi o konferencję czy coś, ale powinien dostać takie same brawa jak piłkarze. 4. Carlitos ! Co ? Ondrasek..... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wyjebane, czy prowadzimy 2 czy 3-0. Dalej idzie ogień od przodu i lecimy na nich.
W końcu ![]() "7 stracimy, 9 strzelimy ....a" ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Piękny mecz, bardzo dobra gra całej drużyny. Serce rosło gdy oglądało się tak grającą drużynę. Gratulacje dla wszystkich! Doping i atmosfera na stadionie też dziś zdecydowanie powyżej przeciętnej.
![]()
DysoN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|