|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
w związku z tym, że już nie raz wywiązała się dyskusja na temat tego, kto ma monopol na zakładanie tematów meczowych założyłem taki temat abyśmy w nim wspólnie mogli podyskutować na temat tego, co się komu podoba a co nie. Dlatego pytania do was. 1. Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać taki temat? 2. Co chciałbyś w nim przeczytać? 3. Co należy zmienić, co zostawić? 4. Jakieś nowości? Analizy? 5. Kiedy powinien pojawiać się temat? 6. Mam wyjeebane, nabijam posty a treść mnie nie interesuje. Z racji tego, że pewnie na 100% użytkowników forum, 50% jest aktywna a może 25% bierze czynny udział w dyskusji wiadome, że każdemu dogodzić się nie da. Ale wychodzę z inicjatywą aby poznać wasze zdanie, opinie, sugestie. Nie każe wam wychwalać tematów meczowych, itd.. Chce poznać wasze zdanie na ten temat. Jeżeli oczywiście ktoś ma jakieś pomysły, chciałby się wykazać w jakimś stopniu pomóc, itp - jak najbardziej jestem otwarty na takie propozycje. Zaznaczam jednocześnie, że nie mam monopolu na tematy meczowe, wydaje mi się jednak, że w pewnym stopniu wyznaczyliśmy jakiś standard, który jest akceptowalny przez pewną cześć czytelników forum. Pozdrawiam. Z tego miejsca pragnę również podziękować W.S - za ogranięcie grafiki jonaf- za dostarczanie statystyk oraz ciekawostek. Liczę na konkretny odzew, chociaż cudów się nie spodziewam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
|
|