The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2017, 11:38. Podsumowanie tematów meczowych.
Witam,
w związku z tym, że już nie raz wywiązała się dyskusja na temat tego, kto ma monopol na zakładanie tematów meczowych założyłem taki temat abyśmy w nim wspólnie mogli podyskutować na temat tego, co się komu podoba a co nie.

Dlatego pytania do was.

1. Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać taki temat?
2. Co chciałbyś w nim przeczytać?
3. Co należy zmienić, co zostawić?
4. Jakieś nowości? Analizy?
5. Kiedy powinien pojawiać się temat?
6. Mam wyjeebane, nabijam posty a treść mnie nie interesuje.

Z racji tego, że pewnie na 100% użytkowników forum, 50% jest aktywna a może 25% bierze czynny udział w dyskusji wiadome, że każdemu dogodzić się nie da. Ale wychodzę z inicjatywą aby poznać wasze zdanie, opinie, sugestie. Nie każe wam wychwalać tematów meczowych, itd.. Chce poznać wasze zdanie na ten temat.

Jeżeli oczywiście ktoś ma jakieś pomysły, chciałby się wykazać w jakimś stopniu pomóc, itp - jak najbardziej jestem otwarty na takie propozycje.

Zaznaczam jednocześnie, że nie mam monopolu na tematy meczowe, wydaje mi się jednak, że w pewnym stopniu wyznaczyliśmy jakiś standard, który jest akceptowalny przez pewną cześć czytelników forum.

Pozdrawiam.

Z tego miejsca pragnę również podziękować
W.S - za ogranięcie grafiki
jonaf- za dostarczanie statystyk oraz ciekawostek.

Liczę na konkretny odzew, chociaż cudów się nie spodziewam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów