|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W każdym meczu wyjazdowym zagęszczaliśmy, oddawaliśmy inicjatywę, zawsze dostawaliśmy łomot.
Może trzeba wreszcie zacząć próbować grać na tych wyjazdach? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zaluska-Cywka-Głowacki-Gonzalez-Sadlok-Llonch-Brlek-Maczynski-Boguski-Małecki-Brożek
Taki skład chciałbym zobaczyć w sobotę |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Malecki w dwóch miejscach?
Da się zrobić. Chyba że chodziło ci o Popovic, Mączyński, Llonch w środku |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
^a gdzie tam widzisz dwóch Małeckich ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
dokładnie tak jak mówisz....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Poprawić w końcu te fatalna wyjazdowa statystyke i zaczac ostro punktować bo z kim jak nie ze Śląskiem ktory od dawna gra piach. Co do składu to widze Lloncha ewentualnie Brleka za Popovicia i mimo wszystko Brozka od poczatku. Mam tez nadzieje ze nasz Francuz wejdzie i pokaze na co go stac.
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 16.02.2017 o godz. 23:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Piekielnie ważny mecz. Pierwszy test zdaliśmy, ale egzaminator kilkukrotnie przymknął oko na nasze niedostatki, tym razem może być różnie.
Przede wszystkim nie tracić głupio piłek. Śląsk z przodu ma więcej jakości niż Korona. Dlatego chyba zrezygnowałbym z Popovica na rzecz kogoś, kto bardziej zdecydowanie atakuje rywala. A z drugiej strony Śląsk kilkukrotnie w dziecinny sposób dał się zaskoczyć Wiśle Płock, tak więc Małecki będzie miał szanse się wykazać. Tylko myśl, Patryk, myśl! Zwycięstwo da nam nie tylko 3 punkty, ale pewnie i ok. 20 000 widzów na meczu z Jagiellonią. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Drużyna z najgoszym bilansem wyjazdowym gra z drużynąz najgorszym bilansem meczów domowych.. w skrócie - wszytsko się może zdarzyć!
różnicą może się okazać że w Krakowie są zdecydowanie lepsze nastroje wokół drużyny niż we Wrocławiu 1:3 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy nie zaryzykowałbym Stilicia od pierwszych minut, biorąc pod uwagę kompletny brak środka w meczu z Koroną. Pójść naszym klasycznym 4-5-1: Załuska - Cywka - Głowa - Ivan - Sadlok - Małecki - Mączyński - Llonch - Stilić - Boguski - Zachara/Ondrasek Na zmianę: Hugo, Brożek i Popo
Ale pewnie Kiko pewnie znowu zaskoczy składem większość osób jak przed pierwszym meczem
Ostatnio edytowane przez silver03 : 17.02.2017 o godz. 10:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Do przerwy 0:1, po przerwie podwyższamy na 0:2 i na ostatnie 10-15 minut wprowadzamy Voldemorta i Valencie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czyli chcesz mieć jeszcze większą dziurę w środku z truchtającym Stiliciem? Nie rozumiem...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
rozumiem, że to żart ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^^ Rozumiem, że źle zrozumiałeś?
Śląsk - Wisła 0:2 (0:1) ma być ![]() A jeśli nie o to chodzi, to nie żart - chciałbym zobaczyć w meczu obu tych skrzydłowych jak najszybciej, chociaż zdaję sobie sprawę, że jutro to praktycznie nie realne ![]()
Ostatnio edytowane przez swiety37 : 17.02.2017 o godz. 11:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Śląsk miał przewagę w Płocku- dłużej utrzymywał się przy piłce, częściej strzelał. Nie bedzie łatwo o komplet punktów.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.02.2017 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Wiadomo to tylko taka Football Managerowa fantastyka |
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Zdecydowanie taktyka 4-2-3-1
Załuska-Cywka,Głowacki,Gonzalez,Sadlok-Maczyński,Popović-Boguski,Brlek,Małecki-Brożek Kluczem do zwycięstwa musi być wygranie walki w środku pola. Mączyński biegający jak cień za Morioką W ataku jednak Pawka bo tutaj nie ma co szukać gry na Ondraska. Celeban i Kokoszka głową grać potrafią. Tu potrzeba ruchliwości z przodu. Ewentualnie Videmont na szpicy, nutka szaleństwa od Kiko i cała taktyka Ślaska bierze w łeb Skład opieram na graczach którzy dłużej są w klubie bo jednak łatwiej mi ocenić ich przydatność. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
silver03 znasz się na piłce jak ja na fizyce atomowej
Stilic jest na razie bez formy, pół roku nie grał, a ostatnia akcja w meczu z Koroną to tylko pokazuje... on będzie powoli, ale systematycznie wprowadzany do składu, a ty chcesz go wystawiać w pierwszym składzie na już i opierać na nim ofensywę... graj lepiej dalej w te fife ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pierd.ol mi tu bo w FM ta takta akurat mi pykła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie .......... zagra Brożek z Ondraskiem... gdzie ty niby widzisz Videmonta? przecież to skrzydłowy...
za Popovicia wszystko wskazuje, że zagra Brlek albo Llonch ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za Zachare. Zachara obok Ondraska był na papierze, grał de facto na prawej pomocy.
I wtedy: Zaluska - Cywka, Gonzalez, Głowacki, Sadlok - Videmont, Mączyński, Llonch, Boguski, Małecki - Brożek Ew. Boguski na prawą za Videmonta i Brlek do środka lub po prostu Brlek za Boguskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
tez mi sie wydaje ze wyjdziemy dwojka w ataku, a srodku Maka i ktos z dwojki llonch/brlek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie sądzę, że wyjdziemy 2 napastnikami na wyjeździe. Koniec końców na Korone też nie wyszliśmy 4-4-2 tylko 4-2-3-1, bo Boguski grał podwieszonego, a Zachara się z Małym po skrzydłach zmieniali. Jeśli tylko Brlek wyzdrowiał to jego miejsce jest w 1 składzie. Llonch jak wszedł w ostatnim meczu to nie do końca wiedział gdzie się ma ustawić. Na wszystko będzie czas, spokojnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk - Wisła 0:2 (0:1)
Bramki: Boguski, Brożek Skład: Załuska - Cywka, Głowacki, Gonzales, Sadlok - Mączyński, Llonch - Boguski, Brlek, Małecki - Brożek Zmiany: Stilic, Ondrasek, Videmont ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
@swiety37 Identycznie to widzę z tym że bramki: Brlek, Brożek z całą resztą się zgadzam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Patrząc po opiniach Kiko to Brożek to pewny skład, pytanie czy będzie chciał dołożyć do tego Zdenka na wyjezdzie, ale wątpię.Zapowiada się overowo coś czuję i niepewnie ze względu na Gila. 2-1 dla Wisełki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Nasze wyjazdowe statystyki to istny dramat. Gdyby nie gol Małego w doliczonym czasie w Płocku to wyglądałoby to jeszcze gorzej... Najwyższa pora na przełamanie. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Ten maczynski to musi grac? On przeciez w meczu z Korona byl cieniem samego siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze,że to nie ty ustalasz skład bo byśmy byli w czarnej du..ie a kto ma zagrać ? Stilić bez formy ? To był dopiero pierwszy mecz po przerwie, więc poczekaj z marudzeniem....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Poprzednio trafiłem idealnie ze składem, więc teraz też się pokuszę:
Załuska - Cywka, Głowacki, Gonzalez, Sadlok - Boguski, Brlek, Mączyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Największy znak zapytania jest przy pozycji Brleka i ew. grze na dwóch napastników. Llonch w końcu wyjdzie w pierwszym składzie i kto wie czy nie teraz. Jeśli tak to Brlek zagra wyżej, a na ławkę pójdzie Brożek/ Ondrasek. Nie wiem ile osób czytało wypowiedź Stillicia i jego zaskoczenie że ostatnio zagrał aż 5 minut. Sam jest świadom jak wiele mu jeszcze brakuje do optymalnej formy i nie prędko ujrzymy go w pierwszym składzie. Typuję jutro debiut Videmonta i wejście z ławki Lloncha i Bartosza. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|