|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widać z nami jest naprawdę źle że bierzemy trenera Pawłowskiego.
Mimo wszystko życzę Tadeuszowi sukcesów (jako optymista), bo racjonalnych podstaw do optymizmu nie ma. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Czy to są ku*** żarty?Czy jest ktoś poważny w tym klubie choć jedną osobą?
To jest skandal kto wpadł na taki pomysł? Trener nadający się jedynie do prowadzenia WF w podstawówce Japie*** |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
i jak tam zwolennicy zwolnienia Kazimierza "remis" Moskala?!! Zadowoleni?!!! tak bardzo szczekaliście aby zwolnić Moskala i efekt taki, że zanotowaliśmy dla odmiany serie porażek...
Kto o zdrowych zmysłach myślał, że zatrudnią kogoś lepszego trenera od Moskala? chyba tylko ci co już dawno oderwali się od rzeczywistości... ale cóz macie za swoje... szkoda tylko klubu... Umowa Pawłowskiego będzie obowiązywać do końca czerwca 2017 roku? Ta jasne... ciekawe czy dotrwa do końca czerwca 2016... Jeszcze tylko poczekajmy na sprzedaż Cierzniaka i lecimy z hukiem do pierwszej ligi... :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przychodzę do domu a tu taka niemiła niespodzianka. Nie mam nic do Pawłowskiego, co więcej wydaje się miłym facetem ale trenerem jest naprawdę słabym. Widzę, że w klubie dalej amatorka. Jeżeli nie stać nas na kogoś lepszego od Kazia to po serii 4 porażek za Broniszewskiego trzeba było ponownie przywrócić Moskala bo za jego kadencji szło nam nieźle biorąc pod uwagę kadrę.
Pawłowski jeszcze pracy nie zaczął ale ja już przewiduję, że zostanie zwolniony przed czasem, wspomnicie moje słowa. Spłacimy Smude i będziemy mieć do spłacenia Pawłowskiego, czy Cupiał jest aż tak ślepy? Jeszcze jedno. Przez tą decyzję widać, że dalej będziemy się tułać w okolicach środka tabeli bo na więcej nas nie stać. O ile oczywiście nie polecimy w tym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może to pomysł ''doradcy'' Smudy ; ) ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=194
tak tylko podrzuce moj post z 2 grudnia. Tym którzy dalej płaczą ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No to trenera na I ligę już mamy, pewnie dlatego kontrakt do 2017 roku, żeby w I lidze nas prowadził. Ładna masakra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Boze, spraw zeby dzis byl 1 kwietnia ....... pozdrawiam tych pieniaczy zzabiurkowych ktorzy swoja calkowita nieznajomosc futbolu wylewali na Kazka Moskala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja już wole Smude lub Moskala!!! Taki news, Boże kto na to wpadł? Zjebane Święta będą!!! ....uja będzie nie sponsor, transferow raczej tez nie, chyba, że z klubu? Ciekawe czy Cupiał spłaci te długi do 6 stycznia, szczerze w to wątpie!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
....a jego mać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Inną sprawą jest to, że u nas nie występuje w klubie takie słowo jak konsekwencja. Zwalniamy Moskala( wolałem żeby pozostał) i zatrudniamy Pawłowskiego, który ma bardzo podobne spojrzenia na piłkę jak Kazik. Oby Tadek sobie poradził, ale brak jakiejkolwiek wizji u nas w klubie jest przerażający. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
O tyle o ile patrząc na suche fakty Pawłoski
1) Przejął w chujowym momencie Śląsk po Lewym. 2) Wybronił przed spadkiem 3) W następnym bodajże sezonie wprowadził do pucharów 4) Wprowadza młodzież Taki to zły trener ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Problem jest taki że większość liczyła mimo wszystko na trenera lepszego. Wybór tego trenera oznacza raczej co najwyżej kolejne sezony klepania biedy. (Obym się mylił) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja .......ę, ....a jego mać, po .... było zwalniac Moskala? Żeby teraz trenerem został Tadeusz Pawłowski?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tadeusz Pawłowski - trenerem Wisły Kraków kto założył taki temat ... powinno być T.P gość który spuści nas do 1 ligi ... - SKANDAL !!!
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Trener, który podobnie jak Moskal jest trenerem na krótko - ma jeden pomysł na grę i jak go rozszyfrują to już pograne - Śląsk rozszyfrowali i widzimy, gdzie dziś jest. Swoją drogą - nawet na Rumaka nas nie stać czy nie był na tyle głupi, żeby się z butami w ten burdel wpierdalać? Przecież Pawłowski to taka w sumie namiastka trenera, dobry jako trener juniorów...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale tez trzeba pamietac ze w Ślasku nie dostał na ten sezon zbyt wiele, klub przez kilka pierwszych kolejek nie miał nawet sponsorów w trakcie meczu, i ogólnie tam bieda jak cholera w tym sezonie. Zresztą, dalej jest, bo klub nie stać nawet na produkcje gadżetów ...
![]()
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
poczekaj poczekaj - wystarczy inne tematy przejrzeć - są tu tacy co dostawali orgazmu jak Moskala wywalili i twierdzili że "każdy inny" będzie lepszy. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Panowie została nam jedna runda ekstraklasy jeszcze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że da Pan radę Panie trenerze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O ....a. Powiedzcie, że to nadal popoludniowa drzemka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Spokojnie, jak był Moskal to co remis/porażka zwolennicy Kazia mówili "dajcie mu szanse, kilka meczów" itd. To teraz spokojnie dajcie i szanse Tadziowi. Choć i ja nie jestem zwolennikiem Pawłowskiego to trochę czasu, kilka meczów trzeba mu dać. Klamka już i tak zapadła. ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dopóki miał Milę było w porządku.
Potem i po odejściu Paixao i tego Czecha wszystko padło na pysk. Rok temu bym się cieszył, ale dziś?:( Powodzenia... oby z sukcesami trenował nas do 2017 i dłużej. 5 dni temu z powagą rozważaliśmy nazwiska Broosa i O'Leary'ego... znów zrobiono z nas łosi... To teraz czekam na transfery
Ostatnio edytowane przez arti : 22.12.2015 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ło ....a... To jeszcze klub piłkarski, czy już parodystyczny? Skoro zatrudniamy .... nie trenera, to po co było w ogóle zwalniać Moskala?
Pewnie gość dostał standardowo umowę na 3 lata, a poleci za kilka miesięcy. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ta sytuacja mi przypomina ta parodie jak z trybunałem...
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no własnie chyba nie poleci, bo juz nie ma tańszej opcji.
No ewentualnie Broniszewski bedzie czekał. no wlasnie. Sztab szkoleniowy ? Coś wiadomo ? Tylko nie mówicie ze zostaje bez zmiany ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja jebie
10 znaków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Sorry ale ja to traktuję jak policzek. Wy.......ić średniego trenera a następnie zatrudnić jeszcze gorszego? O co tu chodzi? Skoro się zwijamy to po co do ....y nędzy pomnażać koszty? Nie lepiej zbierać na pierwszą ratę za prąd? Ja nie chcę oceniać Pawłowskiego przez pryzmat WKS. Wiem jedno - jeżeli chcemy dać drużynie pozytywnego kopa nie zatrudniamy gościa z marnym CV.
PS Po raz pierwszy od czasu kiedy wprowadzono karnety zacząłem się zastanawiać nad zakupem kontynuacji. Nie dlatego, że gramy chujowo ( jeszcze wczoraj przez myśl mi nie przyszło, że nie kupię). Po prostu nie chcę być traktowany jak głupi wał, który przynosi pieniądze na kolejnego słupa na kontrakcie. Jeżeli nie mamy pieniędzy na normalnego trenera to nośmy Moskala na rękach - z jednego powodu: jest tani. Jeżeli stać nas na trenera to go poszukajmy a nie bierzmy substytut.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.12.2015 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Aby się ratować przed spadkiem zatrudniamy trenera ktory gdy odchodzil ze Śląska zostawiał drużyne na miejscu spadkowym. Genialne.
No to już wersja oszczedna zaczyna obowiazywac |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|