The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2015, 14:48
Faktem jest, że strefa na kilka dni przed pierwszym meczem powinna być czynna dłużej jak do 19:00
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.02.2015, 22:24
Aż dziw bierze że Donald nie dostał w tym meczu 4 żółtych kartek. Nie wiem jak sędzia wytłumaczy sie z tego w stolicy.

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 20.02.2015, 22:34
Wynik raczej sprawiedliwy, chociaż kto wie, co by było, gdyby nie szkolny błąd Sadloka.

Ktoś może wytłumaczyć, jakim cudem Uryga nie dostał przynajmniej żółtej kartki przy karnym, a DolceGabana drugiej żółtej przy ataku na bramkarza?
Ostatnio edytowane przez Patryko : 20.02.2015 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.02.2015, 22:44
Słabo. Bardziej piłka panowała nad zawodnikami niż zawodnicy nad piłką. Smudę się powinno wywalać po rundzie jesiennej.
..
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.02.2015, 23:13
tofik napisał(a):Wyświetl post
Słabo. Bardziej piłka panowała nad zawodnikami niż zawodnicy nad piłką. Smudę się powinno wywalać po rundzie jesiennej.
To nie wina Smudy, że nie ma skrzydłowych. Sarki i DOnald to lekkoatleci, a nie piłkarze, w dodatku ze słabymi procesorkami. Pozostali, którzy ich zastępują na tej pozycji to tylko P.O. skrzydłowych, a nie boczni pomocnicy z krwi i kości. Właściwie jest tu wybór pomiędzy złem i mniejszym złem.

To nie wina Smudy, że ma tylko jednego napastnika i jest uzależniony od jego formy.

To nie wina Smudy, że w środku pomocy ma albo takich zawodników, którzy potrafią tylko bronić, albo tylko konstruować akcje. Niestety, nie mamy nikogo sensownego w środku kto umiejętnie łączyłby obie funkcje, a to oznacza minimum kreacji, jeśli z Semirem gra Dudka i Uryga, albo minimum kontroli, jeśli zamiast Dudki gra na przykład Boguski. Nie mówiąc już o tym, że Uryga jest jeszcze żółtodziobem. Smuda co prawda z braku laku stara się zrobić zawodnika 50/50 z Jankowskiego, ale tan kimś takim nie jest i raczej się nie stanie. Problemem jest również to, że Jankowski nie nadaje się na skrzydłowego i napastnika, a skoro tak, to właściwie jest nam niepotrzebny, ale ktoś obdarował nim Smudę.

Przy tylu mankamentach bardzo łatwo zdetronizować nasze atuty. Wystarczy się cofnąć, przeszkadzać i czekać na jakiś błąd, który prawie zawsze się zdarza. Jeśli jeszcze w tamtej rundzie czymś zaskakiwaliśmy, teraz już wszyscy wiedzą jak z nami grać. I coraz częściej kończy się to dla nas źle.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 20.02.2015, 23:18
No wiec jesli nic nie jest wina Smudy to dlaczego w jego miejsce nie zatrudnic pani Malgorzaty z miejskiego szaletu w Krakowie. Taniej wyjdzie a ponoc sie nie przelewa.
Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 20.02.2015, 23:28
jak by ktoś nie oglądał
https://www.youtube.com/watch?v=YmMwvxUb0ic
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.02.2015, 23:32
Mecz na poziomie dna ekstraklasy. Trudno cokolwiek dobrego powiedzieć o grze któregokolwiek zawodnika, może poza Buchalikiem.

Byliśmy słabsi fizycznie i biegowo, ogrywani niemiłosiernie w pojedynkach 1 na 1. Środek w ogóle nie istniał. Katastrofalne straty, którego ukoronowaniem było asysta Sadloka.

Wszystko co złego w grze wiosennej Wisły zaczyna się w głowie trenerskiego dyletanta i jego dziewiętnastowiecznych metod treningowych. Trenera, który zatrudnienie nieźle kosztuje. Cały jego wkład to machanie rękami i zwalanie na wszystkich wkoło własnej nieudolności.
Ciekawe czy w klubie znajdzie się ktoś mocny i odważny by go wywalić.

Frekwencja - a miało być tak pięknie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.02.2015, 23:32
Stillić jest cieniem samego siebie. Nie wiem czy nawet Garguła w formie nie zagrałby dzisiaj lepiej.

Paweł Brożek powinien na stale zagościć w 2 linii, a na szpicy powinniśmy mieć innego zawodnika. Szkoda tylko że nie ma totalnie nikogo.

Czarne skrzydła dramat Joel i Boban będą dla nas wybawieniem.....

Sadlok wraca do 'swojej' formy
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.02.2015, 23:38
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Wynik raczej sprawiedliwy, chociaż kto wie, co by było, gdyby nie szkolny błąd Sadloka.

Ktoś może wytłumaczyć, jakim cudem Uryga nie dostał przynajmniej żółtej kartki przy karnym, a DolceGabana drugiej żółtej przy ataku na bramkarza?
Pierwsza była z kapelusza i pewnie dlatego przy drugiej sytuacji Gil się pohamował.
Oczywiście tak się nie sędziuje, ale dzięki temu DG nie wyleciał.

Co do meczu: o jeden szczebelek lepiej niż w Gdańsku. Ale w dalszym ciągu rozpacz.
Żebyśmy cieszyli się po remisie z Pogonią u siebie!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 20.02.2015, 23:45
Kurz napisał(a):Wyświetl post
To nie wina Smudy, że nie ma skrzydłowych. Sarki i DOnald to lekkoatleci, a nie piłkarze, w dodatku ze słabymi procesorkami. Pozostali, którzy ich zastępują na tej pozycji to tylko P.O. skrzydłowych, a nie boczni pomocnicy z krwi i kości. Właściwie jest tu wybór pomiędzy złem i mniejszym złem.

To nie wina Smudy, że ma tylko jednego napastnika i jest uzależniony od jego formy.

To nie wina Smudy, że w środku pomocy ma albo takich zawodników, którzy potrafią tylko bronić, albo tylko konstruować akcje. Niestety, nie mamy nikogo sensownego w środku kto umiejętnie łączyłby obie funkcje, a to oznacza minimum kreacji, jeśli z Semirem gra Dudka i Uryga, albo minimum kontroli, jeśli zamiast Dudki gra na przykład Boguski. Nie mówiąc już o tym, że Uryga jest jeszcze żółtodziobem. Smuda co prawda z braku laku stara się zrobić zawodnika 50/50 z Jankowskiego, ale tan kimś takim nie jest i raczej się nie stanie. Problemem jest również to, że Jankowski nie nadaje się na skrzydłowego i napastnika, a skoro tak, to właściwie jest nam niepotrzebny, ale ktoś obdarował nim Smudę.

Przy tylu mankamentach bardzo łatwo zdetronizować nasze atuty. Wystarczy się cofnąć, przeszkadzać i czekać na jakiś błąd, który prawie zawsze się zdarza. Jeśli jeszcze w tamtej rundzie czymś zaskakiwaliśmy, teraz już wszyscy wiedzą jak z nami grać. I coraz częściej kończy się to dla nas źle.
A kto poza Legią, Lechem i Lechia ma?
Ludzie nie mozna wszystkiego zrzucać na karb braku ławki. Pogoń na papierze prezentuje się słabo. Nazwiska? Robak, Murawski, Janukiewicz a reszta ogórki. Ale dali dziś nam radę. Sorry, ale nie moge słuchać o tym, że nie ma napastnika..
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 20.02.2015, 23:50
czy w tym meczu gral Semirek ? bozyszcze gimbazy Wislackiej ? ...ogolnie dno niesamowite ... ale to bylo do przewidzenia dla kumatych ...za okolo miesiac najwazniekszy mecz roku...i jeszcze mi powiedzcie ze mlody Zajac nie moglby wejsc na boisko ok 70-75 minuty , no ale sa panowie Jankowski , Boguski , Stilic itp ....rozwijamy sie pilkarsko i W CALE NIE COFAMY SIE W ROZWOJU ....OBRAZ NEDZY I ROZPACZY...chcialem napisac ze najwazniejszy mecz roku przed nami - ale teraz drze przed wynikiem ...dla niektorych fachowcow to: chwilowy spadek formy
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 21.02.2015 o godz. 00:10.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 20.02.2015, 23:53
1. Żenująca frekwencja. Brak słów. Gdzie jesteście kibice sukcesu? Niech każdy sobie odpowie na pytanie co robił dziś wieczór i czemu nie był na R22

2. Jankowski, Stilić, Stępiński - szczyt chujowizny.

3. Czy Jankowski to w ogóle piłkarz? Skąd oni go wytrzasnęli?

4. Czemu nasz trenerski geniusz na ławce rezerwowych przy 1-1 i kiedy w miarę ciśniemy, wprowadza defensywnego pomocnika w dodatku drewnianego jak chatki w Chochołowie. Ktoś to wyjaśni?

5. Wszystko co robi na boisku Alan Uryga z powodzeniem mógłbym robić ja i zapewne 80% użytkowników tego forum - jego "gra" polega na: bieganiu, próbach przeszkadzania oraz podaniach do tyłu. Myślę, że większość z nas potrafiła by skopiować wszystkie jego zagrania z tego meczu z takim samym skutkiem. Z tak słabym piłkarzem w środku pola, nie ma szans na skuteczne granie, bo gracz na tej newralgicznej pozycji, musi dawac drużynie coś więcej niż próby przeszkadzania w rozgrywaniu piłki przez przeciwnika. Stjepanović wracaj czym prędzej, zresztą wg mnie porządny box-to-box DP jest nam teraz niezbędny na równi ze skrzydłowymi.

6. Sędzia .....

7. Musialem wyrobić dziś KK i widzę, że w Strefie się nic nie zmienia do wyrobienia Karty zachęca mnie.. Tomas Jirsak, a ze ścian patrzą: Maciej Żurawski, Patryk Małecki, Gordan Bunoaza i wielu innych. Załamka.

8. Nie sądzę, żebyśmy złapali sie do ósemki.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.02.2015, 23:53
To nie sluchaj tylko patrz na fakty bo...go nie ma! Gra w obronie slabo Sadlok babol jak cholera.Widac cos tam rusza ale to zdecydowanie za malo moze ten nowy urugwajczyk nam odpali i posadzi Sarkiego na lawie... Donald jezdziec bez glowy .Cieszy tylko akcja Burego z Broziem
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Stary 21.02.2015, 00:03
fialo napisał(a):Wyświetl post
1. Żenująca frekwencja. Brak słów. Gdzie jesteście kibice sukcesu? Niech każdy sobie odpowie na pytanie co robił dziś wieczór i czemu nie był na R22
Jesteśmy 500 osób nad sąsiadką. Słabo.

Odnośnie meczu; nawet się nie obejrzałem kiedy ta liga spadła na samo dno. Poza Legią, Lechem amatorzy...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.02.2015, 00:04
7. Musialem wyrobić dziś KK i widzę, że w Strefie się nic nie zmienia do wyrobienia Karty zachęca mnie..
Niestety ceny w cateringu się zmieniły... 8 zł. za 0.5 l colę. Litości! I nie piszcie mi, że to 2 zł. różnicy raz na 2 tygodnie, bo tu 2 zł. , tam 5 zł. i już się robią sumy.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 21.02.2015, 00:08
Pozdrowienia dla 9083 skrajnych fanatyków. Bo tylko skrajni fanatycy mogli wytrzymać dziś na stadionie 90 min. Żenada żenady dna.

Jak mając teoretycznie silniejszą jedenastkę niż jesienią gramy dwa poziomy niżej.

Zastanawiam się czy Semir który jest słaby psychicznie podświadomie nie oszczędza się żeby nie złapać żadnej kontuzji która mogłaby mu przeszkodzić w znalezieniu nowego klubu.

Liczyłem ze może są spięci bo chcą za wszelką cenę wygrać i jak zdobędą bramkę to już pójdzie.

K...wa oni dwóch podań po sobie nie umieją wykonać. piłka odskakuje. Jak dla mnie to nie brak ambicji o którą prosiliśmy to braki w przygotowaniu.

Jak lubię Smudę to chyba Wisła powinna mieć dwóch trenerów jesiennego Smudę a innego na wiosnę i zabronić w trybie karnym organizować Smudzi przygotowania do rundy wiosennej
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.02.2015 o godz. 00:11.
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Stary 21.02.2015, 00:12
Poziom jest żenujący, jeszcze jak widzisz, że piłkarze przy każdej stykowej sytuacji odkładają nogę to masz ochotę rzucić czymś w tych nierobów.

Ta liga to dno.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 21.02.2015, 00:20
Mati_ napisał(a):Wyświetl post
A kto poza Legią, Lechem i Lechia ma?
Ludzie nie mozna wszystkiego zrzucać na karb braku ławki. Pogoń na papierze prezentuje się słabo. Nazwiska? Robak, Murawski, Janukiewicz a reszta ogórki. Ale dali dziś nam radę. Sorry, ale nie moge słuchać o tym, że nie ma napastnika..
I tu dochodzimy do sedna. Różnice nie są ogromne ale nawet, jeśli teoretycznie mamy mocniejszy skład od Pogoni i dużej części drużyn ekstraklasy, jesteśmy w każdym meczu w trudniejszej sytuacji taktycznej, niż one. Ponieważ my musimy z nimi wygrywać, bo taki jest imperatyw, a one tylko mogą. My musimy konstruować akcje, a one skupiają się na przeszkadzaniu i cierpliwym czekaniu na nasz błąd. Wszystkie czołowe drużyny ekstraklasy mają z tym problem, ale z tych, które wymieniłeś (możne poza Lechią, bo trudno oceniać postępy po meczu z nami), to my mamy najwięcej felerów.
.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.02.2015, 00:20
Boże co za dno dna

Frekwencja; wstyd.9 tys ludzi,jak na Kraków, pińset rożnych miejscowości fc ,itd,Wstyd

Mecz;Wstyd ;Jak zawodnicy którzy nazywają się profesjonalistami,i cały tydzień nic nie robią tylko kopia na treningach do zeżygania tą piłkę,nie potrafią zrobić skladnej akcji 4-5 podań-i strzał -celny na bramkę. No chyba ze Brożek pracuje na poczcie, Sadlok w kopalni,a Stilic w banku,a piłka to tylko ich hobby? Może oni maja jakieś inne profesje,które ich od piłki odwodzą.Bo graja jak amatorzy.Wstyd.

P.S Z drugiej strony po tym co pokazali z Lechia, jakbym był takim piknikiem i miał oglądać 90 minut anty futbolu w -2 st C,to tez bym chyba na mecz nie poszedł. Od dłuższego czasu chodzę na C tylko pośpiewać i spotkać znajomych.Tyle z tej Wisły zostało.
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 21.02.2015 o godz. 00:33.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.02.2015, 00:34
force93TS napisał(a):Wyświetl post
jak by ktoś nie oglądał
https://www.youtube.com/watch?v=YmMwvxUb0ic
Po meczu nie winiłem Urygi za faul oceniając sytuację z perspektywy drugiej strony stadionu. Jednak po obejrzeniu skrótu widac wyrażnie, że faul był zupełnie bezsensowny, próba wślizgu bez oceny sytuacji gdzie zawodnik Pogonii nie byłby sam na sam.
W pierwszej połowie przysypiałem na stojąco ale to może spadające ciśnienie....
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.02.2015, 00:51
Patryko napisał(a):Wyświetl post

1) A czemu Uryga miał dostać kartkę przy karnym?
2) Może dlatego czarny nie dostał, że ten chu.oza Gill gdzieś dostał info, że pierwsza żółta Gueriera była za czysty wślizg...
3) Ja się pytam za co dostał Guzmics?

Poza tym, że słabo grali, proszę Franka Smudę o niewstawianie do składu tego czarnego na lewej stronie... gość ma wyjebane na gre, fochy jakieś stroi, grać mu się nie chce, niech nie gra proszę cię Franek. Stępiński może lepszy nie jest, ale na pewno słabszy od tego nieobliczalnego wariata również nie jest, tym bardziej, że chłopak chce coś osiągnąć i chce grać i jest młody ambitny.
A ten Sarki to jest niezniszczalny, robi zamach - obrońca z bramkarzem leżą na dupsku - bramka pusta - pyk - po sprawie... a ten wali... echhh szkoda słów nawet
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.02.2015 o godz. 00:59.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.02.2015, 01:01
Trudno to przyznać, ale kontrast pomiędzy wczorajszą grą Legii jest ogromny. Na dzień dzisiejszy jesteśmy jak zespół 2-3 ligi niżej. Piłkarze znacznie wolniejsi, bez pomysłu, bez dokładności, przyjmować piłki za bardzo nie umiemy, podawać też nie, strzelać też nie.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 21.02.2015, 01:04
Ja niestety fanatykiem nie jestem, bo czekając na bilet ponad 1h wszedłem na 10 minutę... za mną w kolejce jeszcze dobry 1k ludzi, ciągnie się pod Reymonta. Do tego w kasie dowiaduję się, czemu nie mogłem kupić biletów przez neta - "karty się zdezaktywowały" - same ....a... początek nieźle, ale im dalej w las tym ciemniej (dosłownie). Chyba całe E reagowało śmiechem na każdy kontakt Sarkiego z piłką i płaczem na kontakty Guerriera. I zasłyszany w tle okrzyk "błagam nie strzelaj" gdy Dudka miał piłkę na 30m... na _ Brożek (dziś kreował lepiej od Stilicia), Głowa (wiadomo), Burliga (asysta i ogólnie jeden z niewielu, którzy mieli więcej udanych zagrań niż głupich błędów) no i Buchalik - widać konkurencja w bramce może zrobić z niego bramkarza, nie tylko piłkołapacza.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.02.2015, 01:59
Nie sądzę, żebyśmy złapali sie do ósemki.
Mam nadzieję że się nie załapiemy - może wreszcie ktoś przejrzy na oczy i skończy minimalistyczno-ignorancką polityke, a Gaszyński może zacznie powoli schodzić na ziemię by zacząć po niej stąpać zamiast pierd... trzy po trzy o grze w pucharach.

Wszystko co robi na boisku Alan Uryga z powodzeniem mógłbym robić ja i zapewne 80% użytkowników tego forum - jego "gra" polega na: bieganiu, próbach przeszkadzania oraz podaniach do tyłu. Myślę, że większość z nas potrafiła by skopiować wszystkie jego zagrania z tego meczu z takim samym skutkiem. Z tak słabym piłkarzem w środku pola, nie ma szans na skuteczne granie, bo gracz na tej newralgicznej pozycji, musi dawac drużynie coś więcej niż próby przeszkadzania w rozgrywaniu piłki przez przeciwnika.
Był kiedyś taki zawodnik - Paweł Strąk - i Wisła wygrywać potrafiła.
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 21.02.2015 o godz. 02:23.
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 21.02.2015, 09:13
To co zrobił Boguski około 50 minuty jest niewybaczalne. Podanie od Guerriera a ten stoi jak słup soli i idzie z tego kontra, ale wiadomo Smuda opieprza DG77 a Boguski dostaje oklaski od Smudy po zejściu. Mecz słaby, choć gdyby Sarki troszkę pomyślał byłoby zwycięstwo. Jankowskiemu przydałaby się ławka, wole już Guerriera który jest po prostu najlepszy z naszych "skrzydłowych" : Boguskiego,Sarkiego,Jankowskiego,Garguły czy Stępińskiego a że jest jednookim pośród ślepców to druga sprawa.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.02.2015, 09:24
Powiedzcie mi jedno, choć pewnie znam odpowiedź. Czy Jović i Barrientos będą mogłi grać z Bełchatowem? Jović jest z kraju należącego do UE, powinno być szybko. Bo ....a mać, jak tak dalej gra będzie wyglądać to z hukiem zlecimy do grupy spadkowej.....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.02.2015, 09:27
wygladamy jak wóz z węglem. Pomysły na gre zero, aczkolwiek wczoraj murzyny mogły nam wygrać mecz.
Sadlok wczoraj kryminał. kryminał.
Ale i tak uwazam ze najgorszy wczoraj był Gil - Uryga za takie wejscie musi otrzymac kartkę.
Może za 2 tygodnie, za 3 tygodnie zejdzie im z nóg i zaczną latać. Jak nie, to bedzie panowie cięęęęężka runda dla oka
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 21.02.2015, 09:42
Niestety, mecz położył nie tyle Sadlok kuriozalnym zagraniem przy bramce, tylko Smuda głupimi zmianami. W pierwszej połowie jeszcze jakoś to wyglądało, to po wejściu naszych Czanych Pereł to był poziom pierwszoligowy. Stępiński nie zachwycał (łagodnie rzecz ujmując), ale dlaczego Smuda nie mógł raz dać mu zagrać 90 minut, tylko wpuszcza gości, których możliwości doskonale znamy?

Stilić albo ma jakiś poważny dołek formy, albo już wie, gdzie będzie grał od lata i odstawia klasycznego Genkowa.

Nie mogę patrzeć na Guerriera, tak w....iającego piłkarza nie pamiętam od lat. Zachowuje się jak Neymar, umiejętnościami o ligę gorszy niż Brasilia. Ile jeszcze będziemy się z nim męczyć?
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 21.02.2015, 09:51
d napisał(a):Wyświetl post
Niestety, mecz położył nie tyle Sadlok kuriozalnym zagraniem przy bramce, tylko Smuda głupimi zmianami. W pierwszej połowie jeszcze jakoś to wyglądało, to po wejściu naszych Czanych Pereł to był poziom pierwszoligowy. Stępiński nie zachwycał (łagodnie rzecz ujmując), ale dlaczego Smuda nie mógł raz dać mu zagrać 90 minut, tylko wpuszcza gości, których możliwości doskonale znamy?

Stilić albo ma jakiś poważny dołek formy, albo już wie, gdzie będzie grał od lata i odstawia klasycznego Genkowa.

Nie mogę patrzeć na Guerriera, tak w....iającego piłkarza nie pamiętam od lat. Zachowuje się jak Neymar, umiejętnościami o ligę gorszy niż Brasilia. Ile jeszcze będziemy się z nim męczyć?
Chyba widzieliśmy inne mecze. Po przerwie było jakieś zagrożenie bramkowe, w pierwszej połowie żadnego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów